رواسال چيه؟ ميشه توضيح بدي؟؟نقل قول:
Printable View
رواسال چيه؟ ميشه توضيح بدي؟؟نقل قول:
نه تهرانم آره هرچي بگيرم فقط هيدروليكنقل قول:
روای سال بدنش دقیقا مثل glx !!!نقل قول:
اي بابا. روا چيه عين جوادانقل قول:
نقل قول:
اینو تایید میکنم پراید هرچی باشه یه سر و گردن از روا سال و پارسال و سال بعد بالاتره :46:
البته بگم كه سپر ها مثل 405 همرنگ بدنه نيستن ( گرچه 405 هم كامل همرنگ بدنه نيست )نقل قول:
روای سال بدنش دقیقا مثل glx !!!
يه نوار قرمز مزخرف هم دو چراغ عقب رو به هم وصل كرده كه به جوادي روا افزوده !!!
فرمان پراید اونقدری راحت هست که بشه بیخیال هیدرولیک شد اما ABS جدا واسه این ماشین ها ! لازمه
چي ميگي پرايد چي داره مگه رويه سرو گردن از پرايد بالا تره؟باپرايد اگه تصادف كني 100%مي ميري با روا 40%
تو محکمی بدنه ی روا که شکی نیست!
ولی در نظر بگیرید که پراید رو حداقل شرکتی مثل فورد طراحی کرده!وتکامل یافته ی کیا هست!
شما شاید همین الانم بری سر کوچه یکی بزنه بهت دلیل نمیشه که پس اینجوره ادم کلا ماشین نخره که شاید تصادف کنه بره اون دنیا :18: ولی بین پراید و روا ، پراید انخاب اوله :11:نقل قول:
هر كدوم از انسان ها يك نظريه دارند مشخصات روا سال
نوع موتور1.7 OHVحجم موتور1696سی سیتعداد سيلندر4نسبت تراكم10.8:1قدرت موتور88.4 اسب بخار در 5000 دور دردقیقهحداكثر گشتاور140 نیوتن متر در 3000 دور دردقیقهسيستم انژكتوريSIEMENSنوع سوختسوخت اصلی: CNGبنزین با اکتان 95-87تعداد سوپاپ8سيستم پاشش سوختسیستم پاشش چندگانهسيستم اشتعالالکترونیکیكاراييحداكثر سرعت187 کیلومتر در ساعتشتاب صفرتا 100كيلومتر12.7 secميانگين مصرف تركيبي بنزیندر 100 کیلومتر8.45 litميانگين مصرف تركيبي گازدر 100 کیلومتر8 KGاستاندارد حد آلايندگيEUROIIIسيستم انتقال قدرتگيربكس (جعبه دنده )5 سرعته دستیدیسک و صفحه کلاچتك صفحه اي پژوییديفرانسيلدیفرانسیل عقب با پوسته رفع صدامیل گارداندوتکه با مفاصل سرعت ثابتظرفيت هاباك بنزين52 لیترروغن موتور (با ----- )4.5 لیترروغن هيدروليك فرمان0.5لیترفرماننوع فرمانهيدروليک شانه ایجعبه فرماندنده پينيونRack&pinionتعداد دور چرخش قفل به قفل فرمان2.84قطر دايره چرخش خودرو5.25مترترمزهانوع ترمزهیدرولیکسيستم ترمزسيستم ترمز با تقويت خلائينوع ترمز جلوديسكي مجهز به 2 پیستون- خودتنظیمنوع ترمز عقبكاسه اي مجهز به کفشک های خودتنظیمسیستم ترمز ضدقفل ABSقابل نصبتجهيزات الكترونيكينوع وتوان باتريباتري 12 ولت 60 آمپر ساعتسيستم شارژدیناماستارت12V ,0.9 KWواحد كنترل الكترونيكيSIEMENSوزنوزن بدون سرنشین و بار1090 کیلوگرمحداكثر بار قابل حمل در صندوق عقب91 کیلوگرمحداكثر وزن قابل تحمل توسط خودرو1500 کیلوگرم
عزیز روا بخر بخدا پراید ایمن نیست ولی اگه پراید گرفتی 100 درصد abs دار بخر چون پراید ترمزش واقعا ضعیفه و خودش هم سبکه به همین دلیل سر میخوره
ادیت :الان پست بالا را دیدم به نظرم روای سال جای هیچ حرفی باقی نمیزاره و بهتر از پرایده
باقستی که قرمز کردم کاملا موفقم خودمم تجربش کردم با ماشین قبلیم که پراید بود :31:چون سبکه سر میخورهنقل قول:
ولی روا هرکارش کنی همون رواست پراید یه چیز دیگس البته نسبت به روا :41:
مشخصات 405جي ال ايكس تفافت چنداني با روا سال نداره 405پنج مليون گران تر از رواي سال است
نوع موتورXU7JP/L3حجم موتور1761تعداد سيلندر4نسبت تراكم9.25:1قدرت موتور97@6000حداكثر گشتاور148 @ 3500 RPMسيستم انژكتوريSLCنوع سوختبنزین, بدون سرب RON 95 Min.تعداد سوپاپ8استاندارد حد آلايندگيEUROIIسيستم سوختانژکتوریسنسور اكسيژنBoschكاتاليست اگزوزPGM 20كاراييحداكثر سرعت182شتاب صفرتا 100كيلومتر11(S)مصرف سوخت (در 100 كيلومتر)ميانگين مصرف خارج شهر7.4 litميانگين مصرف داخل شهر12.8 litميانگين مصرف تركيبي8.98litحدآلايندگي گاز مونوكسيد كربن2.2 gr / Kmحدآلايندگي گاز مونوكسيد كربن با وجود مبدل كاتاليزوري2.2سيستم انتقال قدرتگيربكس (جعبه دنده )BE3/5Nكلاچتک صفحه ای خشک, کابلیديفرانسيل(4.52)جلوظرفيت هاباك بنزين70حجم فضاي صندوق عقب470(دسیمتر مکعب)روغن موتور (با ----- )TOTAL QUARTZ5000(TOTAL QUARTZ7000 10W40روغن گيربكس و ديفرانسيل(75W80 API GL5)ظرفيت آب سيستم خنك كننده خودرو6.6litروغن هيدروليك فرمانDexron П-D ATFفرماننوع فرمانهیدرولیکجعبه فرمانچرخ و شانهنوع دندهشانه ایتعداد دور چرخش قفل به قفل فرمان2.8ترمزهانوع ترمزهیدرولیک دو مداره قطری با تقویت خلائیسيستم ترمزهیدرولیکنوع ترمز جلودیسکینوع ترمز عقبکاسه ایتجهيزات الكترونيكينوع وتوان باترياسید سربی 66آمپر ساعتولتاژ12Vسيستم شارژآلترناتوردينام14V 80Aاستارت12V /9Z /1.1 KWواحد كنترل الكترونيكيSLCوزنوزن تقريبي خودرو بدون سرنشين با مخزن سوخت پر وبدون تجهيزات اضافي1100حداكثر وزن قابل حمل توسط خودرو1550حداكثروزن مجاز با سرنشين2750حداكثر بار بر محور عقب420حداكثر بار بر محور جلو670
حتی روای سال یک سر و گردن بالاتر از 405 هست !!! هرچی باشه خون ایرانی موتور پیکان درونش جریان داره !!نقل قول:
مگه موتور پيكان چشه من الان پيكان دارم خيلي هن ازش راضي هستم مدل 83انژيكتوري؟
والا چیزیش که نیست ولی فکر کنمنقل قول:
1-طراحی 40 سال پیش رو داره !!:41:
2- هوا رو آلوده میکنه !!
نکته کنکوری- ایران خودروی عزیز که به فکر محیط زیست بود تولید پیکان رو متوقف کرد و به امر شریف آلوده کردن هوا بوسیله ی مهره های کلیدی خودش به اسم آر دی و روا و وانت پیکان ادامه داد !!!
3- موتور پیکان به درد بدنه پژو نمیخوره !! واسه خودش خوبه
روا اصلا خوب نیست!
آهان پس واسه همیه اینقدر از روا خوشت میاد :31:( شوخی بود ناراحت نشو )نقل قول:
موتور پیکانو با پژو مقایسه میکنی ؟:41: صدای موتور پژو خودش یه عالم ارزش داره
عزیزان اینجا تاپیک مشاوره گرفتن در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست نه روآ و نه 405 و نه بحث در مورد موتور پیکان و....
پراید هیدرولیک هم چه در سرعت و چه در پارک کردن و ... هیچ گونه مشکلی نداره
میخواد 180 کیلومتر سرعت باشه میخواد 40 کیلومتر باشه
برای خانوم ها هم توصیه میکنم که حتما پراید هیدرولیک بگیرن چون فرمونش فوق العاده نرم هست
عزیزانی هم که دوست دارن میتونن با فرمون پراید ساده کشتی بگیرن
----------------------
اون عزیزی که مشاوره میخواست پراید هیدرولیک گرفته و از خریدش راضی
چون این تاپیک هم در بخش مشاوره هست قفل میشه
اگه بحث یا مشکلی در مورد پراید دارین میتونین توی تاپیک خودش مطرح کنید
و اگه نیاز به مشاوره دارین میتونید تاپیک جدید ایجاد کنید و یا در تاپیک اصلی مشاوره مطرح کنید
:12: