به نظر من خوب بود ولی مرحله هاش خیلی کم بود
آدم تا میخواست بره تو حس بازی ........یک دفع میدی بازی تموم شد :13::13::13:
اگر یکم قسمت تک تیر اندازشو زیاد میکردن خوب میشد
به نظر من خوب بود ولی مرحله هاش خیلی کم بود
آدم تا میخواست بره تو حس بازی ........یک دفع میدی بازی تموم شد :13::13::13:
اگر یکم قسمت تک تیر اندازشو زیاد میکردن خوب میشد
منم از همه مدیران برای برگزاری این مسابقه تشکر میکنم
و از کاربران سایت که به من رای دادند تشکر میکنم
و همچنین شرکت کنندگان عزیز همه نقدهاشون رو خوندم عالی بود .....
موفق باشید:11:
باشه عزیز هرکس تی شرت را خواست یه عکس به طور دلخواه از Modern Warfare 2 به من بده تا براش مارک کنم و بفرستم!نقل قول:
خوب ساام جان زحمت ارسال تی شرت های نفرات دوم و سوم افتاده به گردن شما دیگه 5تومان(به قول خودتون: دی) ارزش نداره...
نميدونم چرا بعضي ها اين بازي رو بد و منفي نشون ميدن؟
قبل ار اومدن كه همه شلوغ پلوغ و چشم به اسفالت و اينا هستن بعد از اينكه مياد ميگن چه قدر بده...البته همه اينطور نيستن بازي هم
كامل كامل نبود.اين اتفاق براي nfs:shift هم افتاده...كه حالا برا كال او 6
فقط تو نقد Bs_panzer من تونستم اطلاعاتی از حالت Multiplayer و split-screen ببنیم و بقیه هیچ اشاره ای نکرده بودن......
نقل قول:
کلا تو ایران کمتر کسی به این مسئله اهمیت میده
ولی در کل قسمت بسیار مهمی از بازی رو شامل می شه
وقتی اینترنت دایل اپ داشته باشی و دوستات هم کنسول قابل هم نداشته باشن و بخواین بازی کنین این مورد به یک مورد بسیار مهم تبدیل میشه ( خیلی از بچه ها اینجوری هستن و تازه بازی کردن کنار دوستان یک چیز دیگر است )....فراموش نکن ما تو ایرانی الان هستیم که طبق گفته وزیرش دایل اپ هم برای مردمش زیاده:2:........نقل قول:
داداش این تی شرت ها چند پات در اومد؟
من پارسال یه دونشو gears of war2 خریدم 15 تومن :دی
در ضمن نقد های همه دوستان عالی بود ،دم همتون گرم:دی
باید فکر تیشرت رو از سرم بندازم دور...:19:
خب دوستان خوبی بدی از من دیدید حلالمون کنید...خیلی دوستون دارم. ولی خدا وکیلی هنو جون بودم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس این قطار کی میرسه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا این طوری می کنی ؟ :دینقل قول:
مگه برای تیشرت نقد نوشتی ؟ :27:
مشکل ما اینه که تا یه چیزی حتما جایزه نذارن کاری انجام نمی دیم ! کونگ فو پاندا رو که دیدن ؟ :21::46:
نقل قول:
چقدر زود ناامید شدی بابا ، هنوز دو روز دیگه مونده!
مگه فوتبال نمیبینی دقیقه های طلایی چه میکنن؟:31:
راستی فکر نمیکنین تی شرتی که عکس بازی روش باشه به درد 18- بخوره؟:31:
پس پیرمردا خودشونو بکشن کنار :31:
سلام....من از Sam Fisher عزیز خواهش میکنم در صورت امکان برای بازیهای معروف دیگه هم همچین مسابقه ای رو ترتیب بدن
حالا اگه بودجتون نرسید یه چیز ارزونقیمت تر به عنوان جایزه بزارین
هدف اینه که یه شور و شوقی بوجود بیاد و بچه ها استعدادهای خودشونو توی زمینه نقد نویسی نشون بدن و مهمتر از همه اینکه دور هم باشیم! :10:
من گفته بودم ..ولی نه تا این حد..برگردید خونه هاتون ....
قابل توجه همه طرفدارام برگردید اقا ما نخاستیم....:31::31::31:
اعتصاب هم کردند..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا چه هوادارایی هستن که اسمتو هم اشتباه زدن.:دی :دی
Layken = laiken
:دی
تابلو هست که با فتوشاپ درست کردی!نقل قول:
ولی بامزه بود....راستی چرا اسمتو اشتباه نوشتی؟!
Layken
خودم هم تازه متوجه ميشم عجب سوتي دادم ...
كسي كه اسمشو درست ننويسه انتظار برد هم نيست.خخخخخخخ
نه بابا با فتوشاپ نیست واقعیته :27: مثل اینکه اگه یکم طبیعی تر درست میکرد شما باور میکردی ؟! :18::31:نقل قول:
نه بابانقل قول:
گفتم که دیگران که زیاد با فتواپ آشنا نیستن یه وقت باور نکنن:5:
راستی کسی خبر نداره بلاخره تی شرتی که سرش دعوا بود به برنده اهدا شد یا نه؟
پس چرا این تاپیک هنوز بازه؟
مسابقه تموم نشد؟!
سلام
من نرسیدم رای بدم ولی من نقد مسعود کینگ و کاربر S A A M رو خوندم که نمیدونم چرا تو لیست نیست.
نقد محمد جان شرایط ورود به مسابقه رو نداشت و با قوانین مسابقه سازگار نبود واسه همین نیومد تو مسابقه!نقل قول:
سلام
من نرسیدم رای بدم ولی من نقد مسعود کینگ و کاربر S A A M رو خوندم که نمیدونم چرا تو لیست نیست.
تموم شد. راستی یه عکسی از این تی شرت میذاشتید هم بد نبود :دی
راست میگی....ما که تو کف موندیم...:23:نقل قول:
برنده مسابقه خواهشا اگه تی شرت به دستت رسیده یه عکس ازش بزار ملت دارن شک میکنن که نکنه سرکار بودیم:31::blink:
نقل قول:
فعلا که هیچ خبری نیست
هنوز هم کسی به طور رسمی نگفته ما برنده ایم و هنوز کسی از ما آدرس نگرفته
فعلا خبر خاصی از تی شرت نیست
ولی اگه ما برنده بودیم ! و تی شرت رو فرستادن یه عکس ازش میزارم
آقا وقتی خواستی تنت کنی و عکس بگیری مواظب باش سرت توی عکس نیوفته !!!!:21: دیدی طرفدارای لایکن اومدن فِرت !!:4::27:
اگه شد یکی از این نقاب های Ghost رو سرت کن بعد عکس بگیر؛ جالب میشه هااااا ! :31:
در کل مبارکت باشه. :15:
شرمنده عزیز سرم شلوغ بود یه آنفلانزای فجیع هم گرفتیم که قوز بالا قوز شد...نقل قول:
فعلا که هیچ خبری نیست
تو آدرستو پ.خ بزن به من این هفته واست میفرستم...
اینم رده بندی نهایی به ترتیب تعداد رای:
CATALONIA ::: 56
Masoud King ::: 46
ali_ranger22 ::: 42
layken ::: 31
Bs_panzer ::: 20
nathan mckane ::: 11
محمد رضا حیدری ::: 9
mahpesar ::: 8
سلام
منم به این دوستمون تبریک میگم!
مبارکش باشه:40:
شهاب جان مبارکت باشه.
تو فوق العاده ای پسر:46:
شهاب عزیز تبریک میگم انشالله در تمام مراحل زندگی موفق باشی ..:46:
ممنون از ابراز احساسات دوستان عزیز
منم از همه ی دوستان تشکر میکنم و یه تشکر مخصوص هم از کسانی دارم که در این مسابقه شرکت کردن نقد همه از من بهتر بود ولی دوستان لطف داشتن و منو انتخاب کردن ولی بقیه ی دوستان همه لایق این جایزه بودن
با تشکر از حسین عزیز
سلام
مبارک باشه آقا
حالا ای تی شرت قرارا چه طرحی باشه؟
با تشکر از آقا مسعود و حامد عزیز و سایر
بچه هایی که زحمت کشیدن....
منم تـــبـــریــک میگم ...:40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
C A T A L O N I A
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
چقدر تابلو گفتی اینو :دی
ایول امیدوارم این لباس پوست تنت بشه :27:
مبارک باشه :11:
باور نمی کنم یعنی این جریان بدون تلفات و کشته تموم شد؟:31:
حالا به دور از شوخی واقعا یه طرح خوب و انقلابی بود و از حسین تشکر میکنم!
به کاتالونیای عزیز هم تبریک میگم: مبارکه پسر!:15:
cod6خیلی کم بود.من به مسعود کینگ رای دادم.
به نظر من یازی از مراحل خوبی برخوردار بود
گرافیک عالی
صحنه های بازی هم که فوق العاده
اما فوق العاده مزخرف تموم شد
کلا 4 ساعت طول کشید تمومش کنم
cod 5 رو 11 ساعت طول کشید تموم کنم اینقدر هم بهم حال داد که یه بار دیگه بازی کردم و البته با یه مراحل دیگه ای بازی رو تموم کردم
اما cod 6 اینقدر کوتاه بود که دیدم ارزش بازی کردن مجدد رو نداره
در کل خوب بود
ولی کاش بازی رو طولانی تر میکردن
مجمد جان تاپیک اصلی بازی اینه:نقل قول:
اینجا که شما پست دادی [نظر سنجی] برای بهترین نقدی که دوستان واسه این بازی نوشتن رو مورد رای گیری قرار دادن نه برای خود بازی.:46:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=280634
عکس تی شرت کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
دوستان عزیز اینو برای تمام دوستان گل میگم
من ادرس رو برای حسین جان سه شنبه یا چهارشنبه بود که فرستادم و هر وقت دستم رسید یه عکس ازش میاندازم
ممنون
ای ول نظر سنجی و نقد خوبی راه انداختی:10: