خارجیه میاد ایران از یه نفر می پرسه: Where Is Hospital
طرف میگه: من که نمیدونم چی میگی!
ولی محض اطمینان ،باباته.!
Printable View
خارجیه میاد ایران از یه نفر می پرسه: Where Is Hospital
طرف میگه: من که نمیدونم چی میگی!
ولی محض اطمینان ،باباته.!
از یکی میپرسن دوست داری چه جوری بمیری؟
میگه: مثل پدربزرگم در خواب و آرامش،نه مثل مسافرای اتوبوسش در ترس و وحشت!!!!
اگه گفتی چرا انسانها راه میرن و مار ها می خزند؟
.
.
.
.
.
.
.
دونباله چی میگردی یه سوال ازت پرسیدم نمی تونی از روی خودت جواب بدی..:31:
عربه میره استادیوم موج مکزیکی میزنن غرق می شه...:39:
دانشجوی پسر + دانشجوی پسر = انتظار برای رسیدن ۲ دانشجوی دیگر جهت بازی حكم
دانشجوی دختر + دانشجوی پسر = عشق
دانشجوی دختر + دانشجوی دختر = غیبت از یه دانشجوی پسر
بابا جونم می دونی فرق مسلسل با تفنگ چیه؟؟
آره پسرم تفنگ مثل حرف زدن من می مونه اما مسلسل مثل حرف زدن مامانت اینا است که یه ریز حرف می زنه
یک خانم از یک آقا هزار تا چیز می خواد اما یک آقا از بس آقاس از هزارتا خانم فقط یه چیز می خواد !!!
__________________________________________________ __
اب پ ت ث ى آ ٣ 3
...
...
...
فقط دكمه 3 گوشيم كار مي كنه!
به دوستم فرستادم این جوابو داد :نقل قول:
مشترک مورد نظر قبلا ترور شده
دیر تماس گرفتید!
مشترك گرامي حركت زشت شما را در حمام ديديم .....
هيچكس تنها نيست .. همراه اول
یه نفر ماهواره میخره، زنش ازش میپرسه پولشو از کجا آوردی؟
میگه تلویزیون رو فروختم.
================================================== =============
رفیق غضنفر بابا ش مرده بوده هی بی تابی میکرده .دوستاش بهش میگن برو دلداریش بده.میره پیشش میگه: ناپلون رو که میشناسی؟ اینهمه جنگ و فتوحات کرد اخر مرد.انیشتنم که میشناسی؟اینهمه کشف و اختراع کرد اخرش مرد.بابای تو که هیچ گهی نبود تو اینقدر براش بی تابی میکنی.
================================================== ==============
غضنفر داشت دنبال جاي پارك مي گشته اما پيدا نمي كرد! در همون حال گشتن به خدا ميگه: خدايا اگه يه جاي پارك برام پيدا كنيا من نماز مي خونم، روزه مي گيرم كه يه دفعه يه جاي پارك مي بينه و به خدا مي گه! خدا جون نمي خوادخودم پيدا كردم .
================================================== ==============
آلبرت انیشتین، زکریای رازی، اسحاق نیوتن، پروفسور حسابی، من و سایر دانشمندان، اوقات خوشی را برای شما آرزومندیم.
جوک آپدیت شده:
یارو مسجد میزنه کسی نمیره توش.
روی در مسجد مینویسه نماز صبح، بدون وضو، یک رکعت، خوابیده، همراه با کیک و ساندیس، ساعت 12 ظهر
ستاد بازیافت جوکهای فرسوده
از یه نی نی میپرسن: عشق یعنی چی؟
میگه: عـخــش یهنی بذالی کسـی که دوس دالی از پفکت بخوله اما فخط توتا دونه هاااا.
خیلی مایلم بدونم عکس العمل شما در صورتی که اینجا به جای قوم عرب یکی از اقوام مانند قوم ترک می بود چی میشد !نقل قول:
دانشمندان يه دستگاه خر سنج ميسازن ، از يك آمریکاییه و انگلیسیه و عربه هم دعوت ميكنند كه دستگاهو روشون آزمايش كنند . اول رو آمریکاییه آزمايش ميكنند ، ميگه : 50 درصد خر ! بعد رو انگلیسیه آزمايش ميكنند ، ميگه : 75 درصد خر ! عربه خوشحال ميشه ميگه : خوبه اينا از ما هم خرترن ، بعد نوبت عربه ميشه ، دستگاه ميگه : صد رحمت به خر !!!
مطمئنا در بهترین شرایط میگفتید : " دوستان رعایت کنید به هیچ قومی توهین نشه " ولی شما فقط بلدید خوب حرف بزنید ولی موقع عمل هیچ کدوم از حرفهاتون رو عملی نمیکنید ...
شما که پشتت به ما بود.!!نقل قول:
چطوری دیدی؟
.
.
اپراتور دوم.!:31:
یه جایی زلزله میاد . شوهره میره بالای جنازه زنش و میگه فقط دیوار روت نخوابیده بود که اونم خوابید :31:
مشترك گرامي، احتراما به استحضار ميرساند در رايانامه (ايميل) شما، مورخ 25/10/1388 خطاب به خانوم ساناز (دوست دخترتان)، بهتر بود به جاي جمله «برو به جهنم» از جمله «عزيزم يه بار ديگه بهم فرصت بده» استفاده ميكرديد. همچنين در پيامكي كه روز گذشته به تلفن همراه مسعود (همكلاسيتان) فرستاديد، املاي كلمه «مستاصل» را اشتباه نوشته بوديد. ما صلاح شما را ميخواهيم هيچكس هم تنها نيست، يادتان نرود! از طرف: مسئول بررسي رايانامهها و پيامكهاي شما در مخابرات
دعاي دختر مجرد:اللهم عجل في ازدواجنا و تکميل ديننا وارزقنا زوجا الذي رفيعا مدرکا و رشيدا قدا و مالا کثيرا و بيتا مستقلا و سياره البرشيا
دعاي پسر مجرد: اللهم ارزقنا حوريا تک دانه و کم توقعا و والدينها رو به موتا و جهيزيتها کامله و کدبانوا في اامور المنزل و تسليما لخشمنا و خدمت
شاهکار ادبی یک هموطن:
شب بود و خورشيد به روشني ميدرخشيد، پيرمردي جوان، يكه و تنها با خانوادهاش در سكوت گوشخراش خيابان قدمزنان ايستاده بود
از یکی میپرسنwith with clean without dressیعنی چی؟ میگه یعنی بابا طاهر عریان
دعای پاس کردن ترم:
الهی ادرکنی پاسنا ترمی به نمرتا 10 و گاها 12 و حافظا من مشروطی و فلجا استادی و لغوا امتحانی و کورا ناظرانی..!:46:
احکام: اگر پسری به دختری بگوید "جیگرتو" چون به عضو داخلی زن اشاره کرده حرام است/
اگر بگوید "جیگرتو بخورم" قتل نفس است و حکم اعدام دارد/
اگر بگوید "جیگرتو بخورم الهی" چون نیت الهی بوده و قصد قربت داشته اشکال ندارد.:46:
كانون هواداران بارسا -رئال -منچستر -ليورپول-ارسنال-ميلان-اينتر و .... در بيانيه اي از هوادارن خود خواستند تا با حضور در استاديوم نشان دهند كه بعد از تراكتور پرطرفدارترين تيمهاي جهان هستند
طبق آخرین اخبار از بابا برقی :
برق دیگه نمیره !!! فقط بعضی وقتا میاد!!!
یارو تراکتور خرید باهاش رفت صحرا. بلد نبود خاموشش کنه، بستش به درخت!!
یارو سوار ماشین میشه به زنش میگه تو جلو بشین تا راننده تو آینه نگات نكنه
به بنده خدا میگن به زنبوریی که از کندو محافظت میکنه چی میگن....؟ میگه: خسته نباشی
یارو تو جبهه تیر میخوره به غضنفر میگه :حلالم کن . غضنفر چاقو درمیاره سرشو می بره !!!
سلام، دشمنان دارن دانشمندان كشور رو ترور مي كنن... شايد اين آخرين پيام من باشه... حلالم كن!
بچه به باباش میگه بابا شما دیشب با مامان برنج محسن میخوردی؟؟؟ باباش میگه نه واسه چی؟؟؟ بچه میگه اخه مامان دیشب همش بهت میگفت ببین چه قدی کشیده !!:31:
یارو كارت عابر خودشو میندازه تو ضریح امام رضا میگه یا امام رضا حاجتمو بده تا من رمزشو بگم
يارو ميره خواستگاری ، بهش ميگن چی کاره اي !؟ ميگه بيکارم اما جزو خوشه 1 ام !
به نام خدايي كه طاووس را آفريد ...
تا بوقلمويي مثل تو قيافه نگيره:46:
ضرب المثل های به روز شده
اساتید و بزرگان ادبیات فارسی برای اینکه در آینده ای نه چندان دور، بعضی از ضرب المثل های اصیل ایرانی - به علت وجود بعضی از لغات و اصطلاحات - از بین نروند، تصمیم گرفتند که برخی از این ضرب المثل ها را به گونه زیر بازسازی کنند:
بیفستراگانوفه خالته، بخوری پاته نخوری پاته!
موش تو سوراخ نمی رفت ساید بای ساید به دمبش می بست!
آب در "آب سرد کن" و ما تشنه لبان می گردیم!
آب که سر بالا میره، قورباغه "هوی متال" میخونه!!!
پرادو سواری دولا دولا نمیشه!
نابرده رنج گنج میسر نمی شود --- مزد آن گرفت جان برادر که کلاه برداری کرد
"کافی میت" نخورده و دهن سوخته!
اسکانیا(scania) بیار باقالی بار کن!
گر صبر کنی ز قوره، لوپ لوپ سازی!
پاتو از پارکتت درازتر نکن!
هری پاتر آخرش خوشه!
قربون بند کیفتم، تا کارت سوخت داری رفیقتم!
گیرم پاپی تو بود فاضل --- از فضل پاپی تو را چه حاصل
ندیدیم اورانیم ولی دیدیم دست مردم!
ادکلن آن است که خود ببوید --- نه آنکه فروشنده بگوید
ماکرو ویو به ماکرو ویو می گه روت سیاه!
بزک نمیر بهار میاد آناناس با خیار درختی میاد!
یا منچستریه منچستری یا رُمیه رُمی(AS Rom)
سرش بوی پیتزای سبزیجات میده!!!
آنتی بیوتیک بعد از مرگ سهراب!
--------------------------------------
مثل یه بچه گوریل که موز می دن دستش ذوق کردی! فکر کردی می خوام بگم دلم برات تنگ شده؟
نه جونم! از بی کاری گفتم یه SMS بدم!
------------------------------------
از وزارت کشاورزی مزاحمتون می شم...
شما به عنوان بهترین چغندر سال انتخاب شدید!
--------------------------------------------------
به یارو میگن بن بست روتعریف کن.میگه:میری … میری… دیگه نمیری!
-------------------------------------------------------------
به غضنفر يه توپه فوتبال نشون ميدن ميگن اين چيه ميگه اونقدرها هم كه ديگه خر نيستيم معلومه ديگه اين زمين شطرنجه !
-------------------------------------------------------------
از غضنفر میپرسن شراب زندگی یعنی جه ؟
میگه : نمیدونم ، من فقط دوغ میخورم !!!
--------------------------------------------------------
کار دنیا رو ببین تپش قلبم شده مثل تبلیغات پفیلا،یکی واسه من یکی واسه تو...
توصیه ای از یک داغ دیده: هر گز به رنگ قرمز و آبی شیر دستشویی اعتماد نکن!!!
میدونی CNN مخفف چیه؟. . . . كانون/ نران /ناكام راستی پیشنهاد میكنم همین الان بری عضو این كانون بشی
شعر بنده خدا برای دوست دخترش:صبح که میشه پنجرمون وا میشه عصر که میشه پنجرمون وا میشه شب که میشه پنجرمون وا میشه وای که چقدر پنجرمون وا میشه!
روز قیامت گفتند: ادمها به جهنم وحیوانات به بهشت بروند . بنده خدا راه افتاد طرف بهشت گفتند تو که ادمی برگشت گفت : تا دنیا بود ما خر بودیم قیامت که شد ادم شدیم.
پدر عروس میگه: مهریه صد بشکه بنزین! پدر داماد میگه: نمیخواد پسرم. بیا بریم یه دختر گازسوز پیدا کنیم!!!
اینو ساعت 2 نصفه شب به بعد بفرستید!
خواب بدون مرز، با ال ای دی های فوق باریک ال جی. ال جی شما را به دیدن ادامه خوابتان دعوت می کند!
برو بالا
.
.
.
.
بالا
.
.
.
.
بالا تر
.
.
.
.
تو هنوز فرق بین بالا و پایینو نمی دونی؟
تمرین کن فردا چپ و راستو می پرسم!
خانومه میره دندانپزشکی به دکتر میگه آقای دکتر من از دندون کشیدن بیشتر از حاملگی میترسم
دکتر میگه تصمیمتو بگیر میخوام صندلی رو تنظیم کنم!!!!!
پیرزنه لب خیابون داد میزنه: نماز جمعه نماز جمعه
یه ماشین نگه میداره میگه خانوم امروز که جمعه نیست
میگه:آخ آخ دیشب حاجی گولم زد!!!!!
خرج كن : ولي اصراف نكن
عاشق شو : ولي ديوانگي نكن
آسوده باش : ولي بي خيال نباش
حرف بزن : ولي وراجي نكن
.
.
دوستت دارم : ولي پر رو نشو
شمسي خانم: شوهرم به اداره آمار اس ام اس زده، گفتن شما تو خوشه چهارين!
فخري خانم: اين كه چيزي نيس. شوهر من اس ام اس زده به اداره آمار كه اگه واسه يارانه پول كم آوردين، عددشو بفرستين تا چكشو بكشم!
به یه نفر میگن آپاندیس کجاست؟
میگه از بالا آدرس بدم گم میشی،
ولی از پایین از باسن که وارد شدی بن بست اول دست راست!!!:46:
یارو میره جلو آزمایشگاه میگه:
آقا چرا جواب خون شهدا رو نمیدین؟!:41:
================================================== =====
چوپان دروغگو رو بردن جهنم گفتند کی هستی؟
گفت: دهقان فداکار!!!:27:
================================================== =====
اس ام اس مثل فاتحه می مونه، واسه هرکی می فرستی روحش شاد میشه.:11:
از یکی ميپرسن: ميدوني USA مخفف چيه؟ميگه: يومالله سيزده آبان!!
-
غضنفر ميره مسابقه بيست سوالي، رفقاش از پشت صحنه بهش ميرسونن که: جواب خياره، فقط تو زود نگو كه ضايع شه.غضنفر ميپرسه: تو جيب جا ميگيره؟ ميگن: نه. غضنفر ميگه: بابا اين عجب خيار گندهايه!!!
خلاصه مسابقه شروع ميشه،
-
تلويزيون داشته گل خداداد عزيزي رو به استراليا نشون ميداده، یارو تماشا ميكرده. دو سه بار كه صحنه آهسته گل رو نشون ميدن، طرف شاكي ميشه، ميگه: حالا اونقدر نشون بده تا يه دفعه اون دروازه بان بگيردش.
-
یارو و زنش دعواشون شده بوده، با هم حرف نمي زدند. زن طرف وقتي شب ميره بخوابه، يك يادداشت براي طرف مي گذاره كه: منو فردا ساعت 6 بيدار كن. صبح زنه ساعت 10 از خواب پا ميشه، مي بينه طرف براش يك يادداشت گذاشته كه: پاشو زنيكه خر! ساعت شيشه!!!
-
یکی ميره واسه تلفن همراه ثبت نام ميكنه، بهش ميگن: تا سه ماه ديگه بهت تحويل ميديم. طرف هم رو كمربندش مينويسه: به زودي دراين مكان يك موبايل نصب خواهد شد!!!
-
یکی رو داشتن به جرم قتل زنش محاكمه ميكردن، دادستان ميگه: سنگدل! تو وقتي داشتي زنت رو ميكشتي، نداي وجدانت رو نشنيدی؟!یارو ميگه: نه والله! بس كه اين زنيكه جيغ و داد ميكرد مگه ميذاشت ما چيزي بشنويم؟!!
-
غضنفر داشته از تو جزيره آدمخورا رد ميشده، يهو ميبينه آدم خورا محاصرش كردن. بيچاره جفت ميكنه با حال زار ميگه: اي خدا بدبخت شدم! يهو يك صدايي از آسمون مياد: نترس بندة من، بدبخت نشدي! اون سنگ رو از جلوي پات بردار بكوب به سر رئيس قبيله. غضنفر خوشحال ميشه، سنگ رو ميكوبه تو كلة رئيس قبيله. رئيسِ قبيله جابهجا ميميره، باقي افراد قبيله شاكي ميشن، نيزه به دست، شروع ميكنن دويدن طرف غضنفر! يهو يك صدايي از آسمون مياد: خوب بندة من، حالا ديگه بدبخت شدي!!!
-
غضنفر دو تا بلوك سيماني رو گذاشته بوده رو دوشش، داشته ميبرده بالاي ساختمون. صابكارش بهش ميگه: احمق تو كه فرقون داري، چرا اينا رو ميگذاري رو كولت؟!غضنفر ميگه: اون دفعه با فرقون بردم، اين ميلههاش پشتم رو اذيت مي كرد!!!
-
یکی هر روز زنگ يك كليسا رو ميزده و در ميرفته. آخر پدر روحاني شاكي ميشه، يك روز پشت در كمين ميكنه، تا طرف زنگ ميزنه، خرخرشو ميگيره.
یارو حول ميشه، با تتپته ميگه: ببخشيد، عيسي هست؟!!
-
عزيزم سعي كن وقتي داري از (زير پل عابر پياده )رد ميشي مواظب خودت باشي ...آخه همه كه نميدونن
تو بيشعوري كه.....
*************Farshad.F&Z***********
Kheyli
llllll__llllll
llllll_____lllllll
llllll________llllll
llllll________llllll
llllll_____lllllll
llllll__llllll oset Daram
:-* _____ :-* _____ :-*
_._ΓΠΓΠΓΠΓΠΓΠΓ/
__'--@----------@--'
:-* _____ :-* _____ :-*
یه اتوبوس بوس، برای شیرین ترین دوست
آرزوي جوجه تيغي: بغلش کنن. آرزوي پاندا: عکس رنگي بندازه آرزوي گوسفند: رو صندلي
جلو وانت بشينه آرزوي خر: نمي گم داغ دلت تازه نشه
بدليل بالا رفتن قيمت سكه خانم ها به فكر اجرا گذاشتن مهريه هستند . آقايان عزيزآيا به
اين فكركرده ايد كه ديه ارزانتر از مهريه است
اگه گفتی اون چیه که اولش منم بعدش تویی آخرش هم زبونه؟
.
.
.
گل گاو زبونه دیگه!
یه نفر تو قبیله آدم خوارها گیر می افته، رئیس قبیله میگه پوستش رو بکنیم باهاش قایق درست کنیم.
طرف یه چاقو میذاره رو شکم خودش، میگه: جلو نیاید وگرنه قایقتون رو سوراخ میکنم.!!:4:
با سلام . من از مرکز آمار با شما تماس میگیرم . خوشه ی شما رو خر خورد !!!! :31:
به گرمای تن خورشید...به زیبایی آسمان...به تحمل آخرین برگ پاییزی...و به اشتیاق اولین دانه برف قسم میخورم که سر کاری