کارخونه بساز تا درصد تولیدت بره بالا...
Printable View
کارخونه بساز تا درصد تولیدت بره بالا...
كارخونه ساختم ... !!
ایول ساعتی 1000 تا فلز.دیگه باید برم سراغ کریستال و گاز
هادي به فلز علاقه خاصي داري اينهمه ميبريش بالا ؟ :دي
نمیدونم مصرفش زیاد بود منم جو گیر شدم بردمش بالا حالا کریستال کم آوردم :)
اینا به ترتیب مهمه:
فلز - کریستال-گاز -انرژی
من توی اون 2 هفته بازی توی سرور خارجی روز آخر تولید فلز در ساعت 9000 (رند کردم حول حوش 8845 بود) تولید داشتم
ايول !
خب منم يكي دو هفته بازي كنم به اين درجه ميرسم !
به نظر بازي خوبي مياد هرچند كه هنوز شناخت كاملي ازش ندارم !
دوستان هرچقدر که ميتونيد منابع رو ببريد بالا ، هرچقدر که جا داره . هرچی که جلوتر ميريد به منابع بيشتری نياز پيدا ميکنيد ، کار به جايی ميرسه که مثلا برای ارتقا يک ساختمون بايد 20 هزارتا فلز يا گاز مصرف کنيد!!!
در آينده ای نچندان دور ميرسيد به ماموريت ساخت سفينه کلونی ، اینجاست که بدجوری با کمبود منابع مواجه ميشيد ، برای من 3 روز طول کشيد تا تونستم بسازمش ، برای خيلی از دوستان ديگه هم يا 2 روز يا 3 روز يا 4 روز!
من كه همين اكولوژي 2-3 روز طول كشيد برام !
lol پس ساختن سفينه کلونی 6-7 روز طول ميکشه برات :دینقل قول:
من كه همين اكولوژي 2-3 روز طول كشيد برام !
ظاهرا بله !
آقا عجب چیزیه این کارخانه.تازه کشفش کردم.دارم لولش میبرم بالا الان لول 4 هستش.
هر لول یه ربات میده که اگه فعال کنی 5% به تولید هر کدوم از منابع که بخوای اضافه میکنه.
چرا نميشه تو اين بازي فارم كرد اينكه حال نميده ! حتما براي فارم هم ميرن گوشت غزميت ميارن !!
هادي امتيازت چنده ؟
امتیاز من حدود 90 بود فکر کنم.
همينطور داري ريسورس ميبري بالا ؟
من امتيازم 45 ئه !!
آره فقط ریسورس.فعلا فقط ریسورس با کارخونه بالا میبرم.
دوستان ، تو ماموريتی که برای اولين بار بايد يک پويدن رو ارتقا بديم ، گير کردم ، يعنی ارتقا دادم اما سمبل رو پيدا نميکنم کمک کنيد
خب يكم بگرد ، اينور اونور پيدا ميكني !
يا صبر كن من به اون مرحله برسم بهت بگم كجاس !
اين چي ميخواد الان ؟نقل قول:
فرمانده ، شما تقرباً آماده شده اید تا سفینه های خود را به فضا ارسال کنید. به ملزومات سفینه باری نگاه کنید. تکمیل کردن آنها برای شما سمبل کامل کردن این مأموریت به ارمغان خواهد آورد.
خوب باید یه سفینه باری بسازی دیگه.ببین چی لازم داره
محمد چی شد بیخیال شدی؟چرا امتیازت اینقدر کمه؟نقل قول:
روزي يكي دو بار سر ميزنم
مثل اينكه بچه ها ميخوان يه بازي مثل تريبال وارز ( از تريبال هم هيجان انگيز تر ) بخرن و فارسيش كنن
یه نفر یه اتحاد تأسیس کنه بریم عضو شیم:10:
اتحاد p30world هستش . :46:نقل قول:
چاقال تو هم بيا تو باشي بيشتر لذت ميبريمنقل قول:
چاقال تو عضوي ؟!!!!
چيجوري عضو اتحاد پي سي ورلد ميشين به ما هم بگين !
آره دیدم هادی اینجاست گفتم حتما باید بازی خفنی باشه :دی
کاخ تنظیم کننده بزن بعد برو روی اتجاد p30world درخواست عضویت بده . pami هم رئیسه :دی
ميگه بايد فرمانداري سطح يك داشته باشي !!
چاقال منابعت چنده ؟
داري با مشاور جلو ميري ؟
مشاور چرت و پرت زیاد میگفت بیخیالش شدم :دی
فرمانداری که یه منطقه ست ! نمیدونم والا نژاد من که اصلا ساختمون فرمانداری نداره !
منابع هم زیاد داریم :دی همینکه نون شب قزمیت ها در بیاد راضیم
خدا رو شکر (به سبک خاله شادونه)
3 تا فلز لول 15 دارم گاز و کریستال هم فعلا دارم میبرم بالا . هادی که زده تو کار فلز فکر کنم لول 20-25 باشه :27:
براي ما كنفدراسيوني ها براي عضو شدن توي اتحاد بايد فرمانداري بسازي !نقل قول:
من فلز 11 ، يه فلز ديگه 4
گاز 8
استخراج كننده مواد معدني ! = 13
خوبه ؟
نمیدونم والا شما کلا نژادتون فرخ داره :31:
ولی به نظرم اول 3 تا معدن فلز رو راه بنداز بعد یکم هم کریستال کار کن گاز رو هم فعلا بیخیال شو !
اینجا که هیچکی نیست فارمت کنه تا میتونی منابع رو ببر بالا :27:
فرمانداري ساختم حالا ميشه اتحاد زد و يا عضو اتحاد شد
جدي فارم نداره اينجا ؟!!!
براي دست گرمي يه اتحاد زدم ولي جالب نيست !!
چرا داره منظورم اینه فعلا کسی نیستش که فارمت کنه . تازه یه پریمیوم باحال داره فعال کنی نمیتونن بهت حمله کنن :21:
بیا رو اتحاد پی سی درخواست بده بعد pami بررسی میکنه اگه صلاح دید و مورد قبول واقع شدی عضو میشی :20:
چاقال چيكار ميكني 700 امتياز !!!
ايول
هیچی بابا دیدم اینجا کسی نیست حمله کنه منم یه کلونی فرستادم بقلی رو گرفتم اونجا هم 3 تا فلز لول 15 ساختم :دی
حالی میده یه ساعت میرم بر میگردم 20 کیلو ریسورس جمع شده :27:
آقا فقط تابلو بازی در نیارین که حتی یه فورقون هم برای دفاع ندارم چه برسه به سفینه :دی
تو هم بلديا
تريبال يادته ؟ ساپورت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lol دوران پر هیجانی بود هر کی fake میفرستاد سریع ساپورت میگرفتم :27: تو هم که هر جا رو من خالی میکردم نوبل میکردی :41: :دی
برادر pami چرا نیستی ؟ ناسلامتی رئیس اتحادی ماشالا امتیازتم که در حد المپیکه :دی
توليد فلز 2 كيلو در ساعت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]