Printable View
غذای کامل چیه که من و شما نداریم ؟نقل قول:
اخه غذای ایارنی ها که کامل نیست
اولا شما از کجا با این اطمینان میگید که نصف ملت ما سوء تغذیه دارند ؟:18:نقل قول:
نثف ملت سو تغذیه دارن
ثانیا مگه درمان سوء تغذیه مولتی ویتامینه که به مردم مولتی ویتامین بدهیم که سوء تغذیه شون درمان بشه :41::18:
دوست عزیز قبلا هم عرض کردم اینها بیشتر تبلیغات شرکتهای سازنده این داروها می باشد و درست نیستند :41:
غذای کامل یعنی شما همیشه ماهی و مرغ و گوشت به مقدار کافی استفاده کنینقل قول:
سبزیجات داشته باشی همراه غذا
سالاد بخوری با غذا
انواع مغز ها یا بهتره بگیم آجیل مصرف کنی بادام زمینی هندی پسته
انواع میوه ها رو بخوری
نه لوتی گری میگم خدائیش
جند درصد مردم ایران پسته میخورن بادام میخورن؟ نه مردونه.
عید به عید اگر بشه یک آجیلی بیارن تو خونه که اون هم روز به روز بدتر میشه
الان کشور های پیشرفته و اروپایی تغذیه شون میگن کامل نیست
بعد ما چطوری میگیم فول هستیم؟>
---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
میگم فرق مولتی ویتامین با مولتی ویتامین مینرال در چی هست؟
قبول دارم . حتی جدیدا تو تست های سلامتی یکی از گزینه ها این هست که آیا روزی یک عدد مولتی ویتامین مصرف میکیند یا خیر .نقل قول:
نقل قول:
مولتی ویتامین فقط حاوی ویتامینها میباشد و مولتی ویتامین مینرال علاوه بر ویتامینها شامل مواد معدنی مثل آهن ، کلسیم و ... میباشد
دوستانی که نظرشون بر نیاز نبودن مصرف مولتی ها هستش لطف کنند لیستی از مواد غذایی مورد نیاز در روز رو بذارند تا بدونیم در طول یک روز باید حداقل چه میزان مواد غذایی را مصرف کنیم تا نیاز به مصرف قرصهای مولتی ویتامین نباشد.
البته این نظر شخصی شماست :13:نقل قول:
هیچ مرجع علمی اینچنین تغذیه کاملی را برای همه توصیه نمیکنه :41:
همین تصورات مردم ما مخصوصا در مورد مرغ و گوشت و مخصوصا تنقلات باعث شده که اینقدر اضافه وزن و چاقی زیاد شده و شده یکی از معضلات مردم
وباز هم تکرار می کنم به فرض صحت گفته های شما ولی مولتی ویتامین که جایگزین مرغ و ماهی و گوشت و پسته و بادام هندی نیست :41::41:
سلام دوستان
چرا یکی-دو ساعت بعد از مصرف مولتی ویتامین یا ویتامین های قوی دیگه رنگ ادرار شدیدا پررنگتر میشه؟اینا چیه که دفع میشه؟
ظاهرا مال ویتامین گرو B استنقل قول:
یه چیز طبیعیه مخصوصا اگه از شربت مولتی ویتامین استفاده کنی
خطری نداره
حالا دلیلش اصلا چی هست؟
سلام
میخواستم بدونم آیا مصرف مولتی ویتامینهای خارجی و قوی برای افراد مسن یا سالمند عوارضی نداره؟
همچنین شما کدوم مارک و پیشنهاد میکنید؟
ممنون :11:
ویتامین مفیده ولی اگر سابقه سکته داشته از مصرف آهن بهتره پرهیز کنه
شرایط نگهداری کپسول فارماتون
کپسول فارماتون را در ظرف های بسته و محکم و دور از دسترس کودکان نگهداری کنید . دمای نگهداری این قرص دمایی است که از بیست و پنج درجه بیشتر نباشد . به دور از گرما و نور مستقیم نگهداری شود و در فریزر قرار داده نشود . از خالی کردن دارو در دستشویی و ظرف شویی اجتناب کنید برای اینکه ممکن است موجب آلودگی محیط زیست شود .منع مصرف قرص فارماتون
اختلال های ذخیره سازی آهن همانند هموکروماتوز ، اختلال های مربوط به کبد ، مشکلات گوارشی یا جذب گلوکز یا گالاکتوز ، غلظت بالای کلسیم ویتامین دی و آ در خون . مشکلات کلیوی ، حساسیت به سویا و بادام زمینی ، در زمان دیابت با احتیاط مصرف شودمصرف قرص فارماتون در بارداری و شیردهی
در صورت بارداری یا قصد داشتن برای بارداری یا در دوره شیردهی به هیچ عنوان از این قرص استفاده نکنیدنکاتی درباره مصرف کپسول فارماتون
بهترین زمان برای مصرف مکمل های معدنی همانند فارماتون موقع صرف غذا است . کپسول فارماتون باعث بهبود سوخت و ساز بدن میشود و اشتها آور است . این قرص از سویا و روغن بادام زمینی و لاکتوز تشکیل شده است .تداخل دارویی با قرص فارماتون
دارو های رقیق کننده و ضد انعقاد خون همانند وارفارین و آسپرین و کپسول لوودوپا ، داروهای ضد فشار خون ، ضد افسردگی ، آرامبخش و یا محرک سیستم اعصابعوارض کپسول فارماتون
اختلال و مشکل در خوابیدن ، خاریدن پوست ، سردرد داشتن ، اختلالات گوارشی همانند استفراغ و تهوع و اسهال و درد شکمی و سرگیجهقرص فارماتون برای ریزش مو
از رایج ترین موارد مصرف این قرص میتوان به استفاده از آن برای ریزش مو و اختلال های نعوظ اشاره کرد ، اما برای استفاده از این قرص در این موارد باید با پزشک مشورت کرد و بدون تجویز پزشک نباید کپسول فارماتون را مصرف کرد .
نقل قول:
سلام
فارماتون تقلبیش زیاد شده و من که دیگه مصرف نمی کنم.
جالبه که فیکش کاملا مطابق نسخه اصلیه و در همه عطاری ها هست به قیمت یک سوم. اگر فرض کنیم اونی که داروخانه می فروشه اصله و درست باید یه هولوگرام اضافه یا یه نشانه ای داشته باشه که بشه مطمئن شد اصله.
الان شرکت وبر بهتر.