راستی روی cpu من که نوشته mts 4000 دلیلی بر درست بودن حرفام نیست؟یعنی fsb سی پی یو من 4000 هزاره:18:
Printable View
راستی روی cpu من که نوشته mts 4000 دلیلی بر درست بودن حرفام نیست؟یعنی fsb سی پی یو من 4000 هزاره:18:
درسته حق با شماستنقل قول:
عزیز شما یه سرچ بکن و اگه میشه 1 مادربورد به من نشون بدید که این حرف شما رو تایید کنه.
memory controler روی مادر بورد در سوکت 775 اینتل بود و amd در مدلهای am2+ am2 و am3 مموری کنترلرش روی خود cpu هست.
من با LGA775 اشتباه گرفتم!
AM3 اولین سری پردازنده های AMD هست که قادر به ساپورت DDR3 می باشند
ممنون
1-پردازنده ها یا rev.C0 یا rev.Do هستند یعنی چی و تفاوتشون ؟ کدومش بهتره ؟
2-توضیحات 920 در سایت اینتل نوشته Instruction Set==>64-bit یعنی چی ؟
3-درست یادم نیست اما فکر کنم یه جا خوندم به علت . . . ( شما بگین ) دیگه در corei7 مشکل هنگ کردن سیستم وجود نداره آره ؟
4-پس AM3 هم رم کنترلرش روی پردازنده هست و مثل core های اینتله و تا بالای 2000 رم رو ساپورت میکنه؟
خواهش میکنم.اخه حیف بود شما کلی اطلاعات خوب و دقیق دادید و نباید با یه اشتباه کوچیک اونا خراب بشه.نقل قول:
ممنون از اطلاعات خوب شما:11:
D0 خنکتر،کم مصرف تر،با قابلیت اورکلاک بهتر نسبت به C0 هستنقل قول:
1-پردازنده ها یا rev.C0 یا rev.Do هستند یعنی چی و تفاوتشون ؟ کدومش بهتره ؟
دو نوع پردازنده داریم 64 بیتی و 32 بیتینقل قول:
2-توضیحات 920 در سایت اینتل نوشته Instruction Set==>64-bit یعنی چی ؟
برای اطلاعات بیشتر:
کد:http://www.myisfahan.com/articles/isfahan_articles102.html
بله تقریبا تو سیستم های Core i7 احتمال هنگ خیلی خیلی کم هستنقل قول:
3-درست یادم نیست اما فکر کنم یه جا خوندم به علت . . . ( شما بگین ) دیگه در corei7 مشکل هنگ کردن سیستم وجود نداره آره ؟
1-طریقه ی تشخیص do از co در 920 ؟
2-یعنی 920 با ویندوز 32 بیتی سازگاری نداره یا منظورش اینه که علاوه بر 32 بیتی 64 بیتی هم پشتیبانی میکنه ؟
پردازنده ای که 64 بیتی ساپورت کنه 100% 32 بیتی هم ساپورت میکنه.
ultra_black عزیز زحمت جوابشون رو بکشین و بقیه ی سوالات رو فردا ازتون میپرسمنقل قول:
پیشاپیش از لطفتون ممنون
sir-peyman عزیز از شما هم ممنون که در بحث شرکت کردین
سیستم جدیدتون رو بهتون تبریک میگم چه مدته گرفتین ؟ راضی هستید ؟
شب به خیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1-طریقه ی تشخیص do از co در 920 ؟
این جعبه D0 هست
نحوه تشخیصش اینه که جلوی S-Spec نوشته شده SLBEJ
همونطوری که دوستمون گفتن از هر دو پشتیبانی میکنهنقل قول:
2-یعنی 920 با ویندوز 32 بیتی سازگاری نداره یا منظورش اینه که علاوه بر 32 بیتی 64 بیتی هم پشتیبانی میکنه ؟
ممنون.فعلا راضیم تا amd سی پی یو جدید بسازه اون موقع ناراضی میشم و انقدر با خودم کلنجار میرم تا عوضش کنم:41:.نقل قول:
سلام. دوستان من یه سوال دارم که احتمالا یکم مبتدیانه هستش.پورت پاور atx مادر بوردم 8 پین هست ولی وقتی گرفتم روی 4تا از پینهاشو با یه در پوش بسته بودن.من اونو کندم و کابل 8پین رو وصل کردم.حالا میخوام بپرسم که کارم اشتباه بوده و باید کابل 4پین رو وصل میکردم؟
حتی تو عکسش تو سایت asus هم اون درپوش کاملا مشخصه.
از اونجایی که عکس بلد نیستم اپلود کنم :37::23:خودتون زحمت بکشید تو سایت asus ببینید
پرت برق cpu ? اگه روی مین 8 تایی بود مشکلی نیست .
سوال از sir peyman
شما که میشه گفت در پایه ی ای ام دی بهترین کیس رو بستین چرا با 965 کاملش نکردین ؟ فکر نکنم به خاطر هزینش بوده چون اختلاف قیمتی ندارند واقعا حیف بوده .
راستش اون روزی که رفتم سیستم گرفتم همه جارو زیرو رو کردم ولی 965 گیر نیاوردم.و چون روی 4Ghz اوور کردم زیاد با هم تفاوت نمیکنن.اگه 965 بود شاید تا 4.1 یا 4.2 میشد اوور کردش.نقل قول:
در حال حاضر و شاید برای بعدها و اومدن 930 اگه به شما بگن یه مین خوب با قیمت متوسط معرفی کنین چیه ؟
من که به احتمال زیاد حدس میزنم asus p6t
درست حدس زدم ؟
1-نظرتون درباره ی این مادربورد چیه ؟
2-اگه مادربوردهای خوب دیگه ای هم (X58) با قیمتی خوب کمتر از 300 تومن آشنایی دارین معرفی کنین تا بقیه ی دوستان از جمله خودمم آشنا بشم .
راستش واسه این پرسیدم چون هر وقت به مشخصات سیستمتون نگاه میکنم جای خالی 965 رو برای کامل بودنش حس میکنمنقل قول:
1-شما که اور کردین حتما از یک خنک کننده واسه پردازندتون استفاده کردین مارک ، مدل و قیمتش؟
2- ازش راضی هستین (خنک کننده) ؟
تو امضام گذاشتم.از بازار ایران از نمایندگی گرین 50 تومن گرفتم.ازشم راضیم توی فول لودها از 58 یا 59 بالاتر نرفته.البته اصولا دمای اتاق من پایینه.
بله P6T نسبت به قیمت خوبهنقل قول:
در حال حاضر و شاید برای بعدها و اومدن 930 اگه به شما بگن یه مین خوب با قیمت متوسط معرفی کنین چیه ؟
من که به احتمال زیاد حدس میزنم asus p6t
درست حدس زدم ؟
همونطور که گفتم Performance/Price خوبی دارهنقل قول:
1-نظرتون درباره ی این مادربورد چیه ؟
Asus Rampage II Gene خوبه فقط یدونه اسلات PCI-Express داره (حدود 240-250)نقل قول:
2-اگه مادربوردهای خوب دیگه ای هم (X58) با قیمتی خوب کمتر از 300 تومن آشنایی دارین معرفی کنین تا بقیه ی دوستان از جمله خودمم آشنا بشم .
Biostar TPower X58 گزیته خوبیه حدود 280-300 (قابلیت اورش هم خوبه)
Gigabyte EX58-UD3R حدود 300 تومن بد نیست
MSI X58 Pro حدود 240
Asus P6T SE حدود 215-220
آره تو سایت گرین دیده بودمش با نور آبی رنگنقل قول:
1-من اکثرا که دیدم پیشنهاد واسه خنک کننده ی پردازنده رو میدن کولرمستر v8 رو معرفی میکنن که من عکساشو توتو سایتش دیدم بدم نیومد ازش شما اگه اطلاعاتی دربارش دلرین بگین و آیا از خنک کننده ی شما قویتر نیست ؟ قیمتش ؟
2-وقتی خنک کننده روی پردازنده قرار میدن باید فن استوک خودش رو بردارن و یا ربطی نداره هردوشون میتونن باشن ؟
راستش یک ساعت پیش داشتم یکی از تاپیکها رو میخوندم که لینکشو واسه شما هم میذارم تا نظر خودتون رو بگین
دلم به حال این بنده خدا سوخت که با صرف این هزینه واسه کیس مادربوردش اذیتش میکنه و این حال و روز رو دارهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=365406
نظر شما چیه ؟ ایا کلا متاسفانه این مدل این مشکلو داره یا شانس ایشون بوده ؟ اخه ایسوسها بعضی مدلهاشون کلا بد درمیاد p6t اینجوریه ؟( مثل m4a78t-e که کلا بد در اومده و خیلیها شاکی هستن )
تو همین فروم بعضی از دوستان که asus p6t deluxe v2 داشتن از دمای بالا و غیر عادی cpuشون ناراحت بودن.توی فول لودها دماشون به بالای 70 رسیده بود.اگه میشه یکم دربارش توضیح بدید.mer30
sir peyman سوالا من رو دیدید؟نقل قول:
در مورد سوال اولتون:چند وقت پیش یه چارت دیدم که هر دوشون کاراییش خیلی خیلی به هم نزدیک بود ولی نویز tuniq یه کم کمتر بود.هر دوشون جزو بهترینها هستن.بازار رضا cooler master v8 رو 63 قیمت دارم.نقل قول:
و در مورد سوال دومتون:فن استوک رو باید بر دارید به جاش فن جدید رو بذارید.
نقل قول:
تو همین فروم بعضی از دوستان که asus p6t deluxe v2 داشتن از دمای بالا و غیر عادی cpuشون ناراحت بودن.توی فول لودها دماشون به بالای 70 رسیده بود.اگه میشه یکم دربارش توضیح بدید.mer30
والا من کسایی رو می شناسم با P6T کار می کنند و مشکل دما هم ندارند(احتمالا از شانس ایشون اینجوری در اومده)نقل قول:
نظر شما چیه ؟ ایا کلا متاسفانه این مدل این مشکلو داره یا شانس ایشون بوده ؟ اخه ایسوسها بعضی مدلهاشون کلا بد درمیاد p6t اینجوریه ؟( مثل m4a78t-e که کلا بد در اومده و خیلیها شاکی هستن )
ولی همونطور که گفتم شما انتخابهای دیگه ای هم تو این رنج دارید
1-فکر کنم بین مادربوردهایی که زحمت معرفیشون رو کشیدین Biostar TPower X58 انتخاب مطمئن تری باشه درسته ؟ از لحاظ خنک بودنش بعد از اور چجوره ؟
اینم لینک مشخصات کاملش از خود سایت بایوستار برای دوستان
2-بایوستار ساخت کدوم کشوره ؟کد:http://www.biostar.com.tw/app/en/t-power/introduction.php?S_ID=390
3-MSI X58 Pro نظرتون چیه ؟
اینم لینک مشخصاتش برای بقیه ی خوانندگان
کد:http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&cat2_no=170&cat3_no=&prod_no=1744
Biostar یکی از بهترین برندها برای اورکلاک هست (معمولا محصولاتش قابلیت اورکلاک خیلی خوبی دارند)نقل قول:
1-فکر کنم بین مادربوردهایی که زحمت معرفیشون رو کشیدین Biostar TPower X58 انتخاب مطمئن تری باشه درسته ؟ از لحاظ خنک بودنش بعد از اور چجوره ؟
مطمئن نیستم!نقل قول:
2-بایوستار ساخت کدوم کشوره ؟
ولی اگه اشتباه نکنم باید ساخت تایوان باشند
یه مادربرد متوسط با امکانات نسبتا خوب و قابلیت اورکلاک نه چندان زیادنقل قول:
3-MSI X58 Pro نظرتون چیه ؟
چندتایی بنچمارک از Tom's Hardware میزارم که مدل های همرده رو مقایسه کرده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم باید به همین زودیا برم چون دندون عقلم درد میکنه.نقل قول:
نه حداکثر 45 تا 48 درجه میشه.نقل قول:
1-اگه درست از بنچ مارکها متوجه شده باشم نشون دهنده ی برتری p6t هستش درسته ؟
2-پس این مشکلات p6t واسه همشون عمومیت نداره و شما همونجوری که گفتین کسایی رو میشناسین که این مدلو دارن و مشکل دما رو نداره و راضی هستن ؟
3-Rampage II GENE چرا در سایت ایسوس ظاهر بسته بندیش و کلا مشخصاتش با بقیه x58 ها فرق داره فکر کنم جزو مدل خاصی باشه یا خصوصیات خاصی رو داره ؟ کلا که فکر کنم micro atx باشه ؟ یدونه اسلات PCI-Express داره این اسلات چی هستش همون اسلات کراس فایر و اس ال آی هستش؟
این اسلات برای کارت گرافیک و چون یدونه داره یعنی قابلیت crossfire یا SLI رو نداره.نقل قول:
نه فکر کنم اشتباه میکنینقل قول:
قابلیت کراس فایر و اس ال آی رو داره اونم با لینک 16
Support NVIDIA SLI™ / ATI CrossFireX™ Technology
2x PCIe 2.0 x16 support at dual x16 speed
اینم لینکش
حالا بهتره بذاریم بابک جان پاسخ بدهکد:http://usa.asus.com/product.aspx?P_ID=6i86Hj0lGriFHfY9&templete=2
میگم آقا پیمان سیستمتو چه مدته گرفتی و قیمتهای قطعاتت رو جدا واسمون بگو
اقا شرمنده من رفتم عکسشو دیدم این که دوتا اسلات PCI Express داره.پس قابلیت SLI یا Crossfire رو داره.اخه شما تو پست قبلیت گفته بودی یدونه اسلات داره.
سیستمم رو دونه دونه عوض کردم و ارتقا دادم.
مادربورد رو حدود 4 ماه پیش گرفتم 225 cpu رو یک ماه و نیم پیش گرفتم 220 رم ها 1ماه پیش 165 هارد 1ماه پیش 58 گرافیک 10 یا 15 روز پیش 399$ پاور و cpu cooler رو پارسال گرفتم به ترتیب 148 و 50
بابت پست اشتباه قبلیمم شرمنده
دست همگی درد نکنه
خیلی بحث مفید و جالبی
من که خیلی چیزا رو یاد گرفتم
این چه باحاله :دینقل قول:
-Rampage II GENE چرا در سایت ایسوس ظاهر بسته بندیش و کلا مشخصاتش با بقیه x58 ها فرق داره فکر کنم جزو مدل خاصی باشه یا خصوصیات خاصی رو داره ؟ کلا که فکر کنم micro atx باشه ؟ یدونه اسلات PCI-Express داره این اسلات چی هستش همون اسلات کراس فایر و اس ال آی هستش؟
چرا اینقدر کوچیکه؟ مشکلی پیش نمیاد؟
چند تا سوال :
الان ارزون ترین مادربورد سوکت 1366 قیمتش چقدره؟
تا چند ساله دیگه سوکت 1156 ها پا برجا می مونن؟(براشون cpu های قویتر میاد)
دشمنتون شرمندهنقل قول:
راستش من از توضیحات بابک گفتم اگه پستهای قبلی رو نگاه کنید(پست 58) ، حالا نمیدونم مفهوم PCI Express همون اسلات جهت قرار گرفتن کارت گرافیک هستش یا نه؟
شما اور کردن رو از کجا بلد شدین از کسی که حرفه ای بوده آموزش دیدین یا خودتون تجربی جلو رفتین ؟
باعث خوشبختیست که برای شما مفید واقع شدهنقل قول:
برای جواب سوالاتون باید منتظر پاسخ ultra_black بمونید که اطلاعات بسیار خوبی دارن
امروز من واسه کارم مرخصی گرفتم و خونه بودم به همین علت گفتگو ی امروز تاپیک زودتر از روزهای قبل شروع شدش که به احتمال زیاد هم بابک جان ظهر به بعد بهمون میپیوندن و با جوابهاشون همه ی دوستان رو راهنمایی میکنن
فقط یک نکته هستش که من به شخصه واسه ی خرید این سوالات رو نمیپرسم بلکه برای بالا رفتن اطلاعاتم وگرنه با توجه به تغییرات تکنولوژی و قیمت قطعات در بازه ی زمانی کم بهترین وقت جهت مشاوره گرفتن برای خرید همان زمانی هستش که فرد قصد خرید رو داره نه زودتر و نه دیرتر
اینم بالشخصه از تجربه ی خودم بود که امیدوارم برای دوستان مفید باشه
راستی دوستانی که مین p6t رودارن و به هردلیلی راضی یا ناراضی هستن لطف کنن در بحث شرکت کنن و درباره ی مادربوردشون وراضی یا ناراضی بودنشون توضیح بدن
راستش منم قصد خرید ندارم یعنی داشتم ولی یکم که سبک سنگین کردم دیدم که الان وقت مناسبی برای خرید نیست (البته برای من)نقل قول:
قصد از پرسیدن قیمت مقایسه 1366 با am3
با توجه به اینکه هر دو آخرین محصولات اینتل و amd هستند ولی اختلاف قدرت فاحش هست و همچنین اختلاف قیمت
یعنی amd باید در آینده نزدیک یا سوکت جدیدی معرفی کنه که بعیده یا cpu های قوی تر بر پایه am3 که بازم فکر نکنم بتونه خودش رو به اینتل برسونه (درسته؟)
در کل من با اطلاعات خیلی خیلی کمم am3 رو رقیبی برای 1156 می بینم نه برای 1366
بله همون اسلات برای کارت گرافیک هستش.Rampage II GENE اگه دقت کنید 1 عدد PCI داره.شما PCI رو با PCI Express اشتباه گرفتینقل قول:
بیشتر با اموزشهای دوستان همین فروم یاد گرفتمنقل قول:
به نظر نمیاد سوکت جدیدی بده به احتمال 90% 6 هسته ای ها روی همین AM3 ساپورت میشه یا حداکثر شاید + AM3 روبده که رمهای ddr3 با باسهای بالاتر از 1333 رو ساپورت کنه.نقل قول:
چون الان فقط در حالت OC میشه 1600 رو ساپورت کنه
نکته ی خوبی اشاره کردین منم تا حالا توجه نکرده بودم am3 تا باس 1600 و 1366 فکر کنم تا 2000 رو پشتیبانی میکنهنقل قول: