من 64 نامحدود شهراد داشتم 17 هزارتومن.سرعت بین4 تا 8 بود.پینگ بسیار بد.گاهی دیسکانکتی داشت.
درکل راضی بودم
Printable View
من 64 نامحدود شهراد داشتم 17 هزارتومن.سرعت بین4 تا 8 بود.پینگ بسیار بد.گاهی دیسکانکتی داشت.
درکل راضی بودم
سلام ذوستان آسیاتک جدیدا سرعتاش رو برده بالا طبق تعرفه های جدیدش
مثلا سرعت حداقل 128 و حداکثر 640 ارایه میده می خواستم از اونایی که تازه تمذیذ کردن بپرسم واقعا سرعتش تا حداکثری که گفته میرسه؟
بچه ها سرعت دانلود چجوریاس؟؟ شبها؟ چجوریه؟؟ نوسان شدید نداره سرعت توی روز؟؟
سلام
از دوستان کسی هست که از مودم وایرلس خود شرکت
استفاده میکنه؟
ممکنه خواهش کنم درایور های این مودم رو آپلود کنه
ممنون
مخلصیم
راضی بودی؟:31:نقل قول:
الان که دارم از مخابرات 256 استفاده میکنم میبینم چه کلاهی سرم رفته بود.:21:نقل قول:
بعضی وقتها تو شهراد دانلودم تو تورنت به 1KB میرسید و الان فهمیدم اون موقع دهنم ... بوده و خودم خبر نداشتم.:2:
چرا اینجا خوابیده؟
انقدر شهراد مزخرفه؟
من میخوام بگیرم.کمک می خوام
سوالتون رو اینجا بپرسیننقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=209329&page=390[/HTML]
من که راضیم.نقل قول:
این سایتش
[HTML]http://crm.shahrad.com[/HTML]
کسی 2مگ داره؟
ببخشید اون بالا اشتباه نوشتم منظورم شهراد بودنقل قول:
خداوکیلی خیلی خوب
شما بگو حتی 1 بار disمن ندارم این 7 ماه که من دارم از شهراد میگیرم پشتی بانی خیلی خوب هر ساعتی شما زنگ بزنی به 3بوق نرسیده که 1کی میگه بله بفرمایید البته این هم بگم من فقط برای شارژ زنگ زدم البته 1بار 3 صبح زنگ زدم همینجوری گفتم الان دیگه همه رفتن لالا 1بابا گفت الو من هم گفتم من 1کی از مشترکین شما هستم زنگ زدم خسته نباشید بگم پرسیدم شما خواب و زندگی ندارین گفت ............نمیشه بگم ولی جالب بود 1بار هم 13 بدر زنگ زدم از رو بیکاری دیدم بازم گفتن الو که گفتم بابا 13 بدرها گفط ما از مریخ اومدیم 13 بدر چی شما زمینیها تو این روز چیکار میکونید...بابا ایول سرعت دان هم همیشه رو 38 البته خیلی کم میشه که به 26 یا27 هم میرسه خیلی خیلی راضی هستم 25.000تومان حلالشون
سلام
من تازگیا از شهراد 256 حجمی گرفتم تو مرکز مخابرات کاشانی. سرعت دانلودش روزا به طور متوسط بین 90 تا 100 کیلوبایت در ثانیه یعنی معادل 768 کیلوبیت در ثانیه است. با کانکشن PPPoE تو مودم، قطعی زیاد داره. از پشتیبانیش پرسیدم گفتن که بهتره از کانکشن Bridge استفاده کنم. راستش این جوری بهتر شده و میزان قطعیش خیلی کمتر میشه ولی همچنان قطعی داره.
سرعت دانلود رایگان شبانهاش متوسط حدود 30 کیلوبایت در ثانیه است که درست میشه به همون اندازه 256 کیلوبیت در ثانیهای که سرویشون میگه. یه مشکل دیگهاش هم اینه که برای استفاده از دانلود رایگان شبانه که بین ساعتهای 2 تا 8 صبح قابل استفاده است مودم حتماً باید ریستارت بشه و گرنه قبول نمیکنه. کلاً ساعت 2 و ساعت 8 به خاطر تغییر نوع سرویس ارتباط اینترنت قطع میشه که باید مودم رو ریستارت کرد و دوباره به اکانت کانکت شد تا اتصال اینترنت برقرار بشه.
به نظر من ویژگیهاش ایناست:
مزایا:
1. قیمت مناسب (حداقل نسبت به ISP قبلی من)
2. سرعت دانلود روزانه خوب (باز هم نسبت به ISP قبلی)
3. پینگ قابل قبول (متوسط زمان پینگ سایتهای گوگل، یاهو، 4.2.2.4 و 8.8.8.8 تو ساعتهای شلوغ روز زیر 200ms است. معمولاً دور و ور 170-180)
4. پشتیبانی در دسترس در اغلب اوقات (ISP قبلی من از این نظر اونقدر مزخرف بود که اصولاً باید 2-3 ساعتی کل کارت رو ول میکردی و مدام شماره میگرفتی تا وصل شه. تازه وقتی هم که وصل میشد، داخلی پشتیبانیش مشغول بود.)
معایب:
1. کم بودن سرعت دانلود شبانه نسبت به روزانه (سرعت دانلود شبانهاش با سرعت اسمی سرویس یکیه ولی سرعت دانلود روزانه تقریباً سه برابر سرعت اسمی سرویسه)
2. لزوم ریستارت کردن مودم برای برقراری اتصال اینترنت در ابتدا و انتهای ساعات رایگان شبانه
3. قطعیهای مکرر در حالت PPPoE (علیرغم این که در حالت Bridge قطعیش خیلی کمه شاید یکی دو بار در روز، اما به نظر من این که نمیشه تو این حالت بیشتر از یک کامپیوتر رو مستقیماً به اینترنت وصل کرد یه ضعف میشه. به ویژه برای من که همزمان یه دسکتاپ و یه لپتاپ رو استفاده میکنم.)
در مجموع من این سرویس رو برای کسایی که میخوان از دانلود رایگان شبانه خوب استفاده کنن، توصیه نمیکنم. خیلی دردسر سازه. باید کلی حقه و کلک بلد باشی تا بتونی از 6 ساعت ظرفیت دانلود شبانهاش خوب استفاده کنی. من اگه مرکز مخابراتیمون این قدر شلوغ نبود حتماً سراغ یه شرکت دیگه میرفتم. ولی واسه گرفتن همین سرویس هم یه 40 روزی تو نوبت بودم.
سلام من ۱۲۸ گرفتم با ۵ گیگ حجم سرعتم چه روز و چه شب بین 180-240 هست
مرکز زارعی
سلامنقل قول:
چه جالب من هم در همین مرکز 128 دو ماه ماهی دو گیگ گرفتم ولی سرعتم تقریباً روی 512 هست. دانلود تقریباً 60
موفق باشید.
کسی طرفهای سعادت اباد خط یک مگ داره سرعت شبانه اش رو بگه ؟
گفتم بیاد بالا تاپیک
یه نکته جالب به نظر من اینه که روند ثبت نام، بیشترش آنلاین و از سایت شرکت امکان پذیره بر عکس شرکت های دیگه مثل صبا که باید پست کنی اسکن کنی ببری بیاری ...!
سلام
کاربری از شهراد نیست نظر بده ؟؟
من هستم دوست عزیز، مشکلی هست؟
سلامنقل قول:
نه خیر. فقط اگر ممکن هست سرویس و سرعت دریافتی را بنویسد. آیا راضی هستید ؟؟ شبانه چطور ؟؟ نیم بها یا رایگان ؟؟
موفق باشید.
سرویس 128 محدود سرعت دانلود حداکثر 60 kb متوسط 40 kb سرویس شبانه هم نی بها که من استفاده نمیکنم.
قبلا شهراد پهنای باند و زیاد گذاشته بود و شیر میکرد دانلودش تا 1مگ هم میرفت الان دیگه اینطور نیست.
برای استفاده از شبانه رایگان شهراد با کانکشن عوض کرد یا اتوماتیک محاسبه میکنه ؟
من از خود شهراد نگرفتم
از یکی از نمایندگی هاش بنام بهارنت گرفتم
سرویس اقتصادی رو برای ماه اول خرید کردم که الان کاملا راضیم با اینترنت دانلود منیجر 190-200 ریت دانلود می گیرم .
وقتی سفارش دادم پیکشون 1 ساعت بعد اومد مدارکم رو گرفت 6 روز بعد هم خط اوکی شد. یه اس ام اس اومد که خطت رانژه شده زنگ زدن برای نصب هماهنگ کردن پشتیبانیشم 24 ساعته هستش
هزینه هاشم این شکلی بود
مودم ایسوس چهارپورت بهم دادن 31هزار تومن
اشتراک 8500
راه اندازی مخابرات هم 12 تومن
اینم تلفناشونه 66832933-66892359
:20:
اگر منظورتون اینه که باید یوزر و پس را تغییر دهید خیر ! با همان یوزر و پس رایگان استفاده کنید ! ساعت 2 اینترنت قطع میشه و بعد وصل میشه که اگر سرویس شما شبانه رایگان داشته باشد رایگان حساب می شود.نقل قول:
موفق باشید.
ببخشید برای اطمینان بیشتر میپرسم :دینقل قول:
ساعت 2 اینترنت قطع میشه و بعد وصل میشه که اگر سرویس شما شبانه رایگان داشته باشد رایگان حساب می شود.
من اگر یک فایل رو بزنم ساعت 1:00 شروع به دانلود کنه و برم بخوابم و ساعت 9:00 قطعش کنم:
بازم 6 ساعت (2تا8) رو رایگان محاسبه میکنه ؟
سلامنقل قول:
ساعت 2 اینترنت قطع میشه و بعد از چند دقیقه وصل میشه ( شاید هم وصل نشه ! ) وقتی مجدد وصل شد اینترنت رایگان حساب میشه حالا اگر شما ساعت 1 دانلود را شروع کنید توی اون چند دقیقه که اینترنت قطع میشه ممکن دانلود هم قطع بشه ! و دیگه چیزی دانلود نشه.
موفق باشید.
سلام دوستان :20:، تاپيك شهراد رو از زير خاك كشيدم بيرون!:31: معلومه خيلي راضي هستيد:46:
يه خواهشي از شما دوستان دارم :
مي شه اگه الان آن لاين هستين يه تست با speedtest بذاريد ببينم اين شهراد چه جورياس؟
پيشاپيش ممنون.:11:
هيچ كس نيست؟
شهرادي ها جواب نمي دين؟:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل با توجه به شرایط وضعیت سرویس های این شرکت خوبه ولی پشتیبانی برخلاف سابق دیگه 24 ساعته نیست و فقط تا 12 پاسخگو هستند:46:
سلامنقل قول:
شما شبانه رایگان دارید ؟؟ اگر آره سرعت شب هم همین 600 کیلو بایت هست ؟؟
بالأخره يه شهرادي جواي منو داد ، مرسي:11:نقل قول:
ببخشيد شما از چه سرويسي دقيقاً استفاده مي كنيد؟
سرعت بالايي داره! آدم رو به هوس ميندازه! فكر كنم دست به دامن شهراد بشم آخر سر!:31:
سلامنقل قول:
فکر کنم 2 مگ باشه !
سلام ، اگه 2 مگ رو روي 5-6 مگ ببندن من با كله مي رم مي گيرم!:31:فقط من متوجه نشدم اين 2 مگ نامحدود هست يا حجمي؟:question:نقل قول:
اگر منظورتون نامحدود یا حجمی که باید بگم احتمال میدم حجمی !! نامحدود 2 مگ را تا حالا استفاده نکردم خبری ندارم.نقل قول:
موفق باشید.
نقل قول:نقل قول:
سلام دوستان
این تست برای سرویس 2 مگ حجمی هستش
این سرویس قبلا روی 2048 بسته شده بود ولی در حال حاضر تغییر کرده و روی 6000 بستن،امکان داره این وضعیت موقتی باشه ...
سرعت شبانه رایگان سرویس 2 مگ هم قبلا بین 230-200 بود ولی الان بین 650-230 متغییره...
کسی میدونه شهراد اینترنت 1 مگ رو روی چند میبنده ؟
و اینکه شبها سرعت پایین میاد ؟
1 مگ رو نمی دونم 128 شبها همون 15 - 16 نهایت برای لحظاتی 20 .نقل قول:
2 مگ هم شبها همون 2 مگ بود.
من قبلا یک دوره 1 مگ گرفته بودم روی 2048 بسته شده بود و در طول روز بین 150-230 سرعت متغییره ولی سرعت شبانه اش بین 100-120 بودنقل قول:
...........................