ای بابا چقدر این شغال شغال میکنه :31:
فیلمش بد آموزی داره، برادر زاده ی من سه سالشه یه بار نشست پای فیلمش حالا تا به من میرسه بهم میگه شغال :31:
Printable View
ای بابا چقدر این شغال شغال میکنه :31:
فیلمش بد آموزی داره، برادر زاده ی من سه سالشه یه بار نشست پای فیلمش حالا تا به من میرسه بهم میگه شغال :31:
منکه تا حالا همه ی حدسام درست از آب درومده . به نظر میرسه در ادامه ی سریال ، قاسم پور برای رسیدن به مال خر اصلی با پلیس همکاری میکنه تا سرنخ اصلی رو به دست بیاره...
حالا تا ببینیم چی میشه!
این ژیلا بدجور رو اعصابه ها! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من موندم هوشنگ چی تو او دیده خاطرخواهش شده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداوکیلی فقط یه جفت چشم:18:نقل قول:
این ژیلا هم عین بختک چسبیده به قاسمپور...
اعصاب برامون نذاشته...
یکی نیست بهش بگه به تو چه که اینقدر فضولی میکنی...
فکر کنم چون غلامرضا دیشب همه چیز رو برای پرستو گفت این ژیلا خانوم حسابی ضایع بشه.
من که مطمئنم خواستگاری سه نمیشه... اگه بشه مثلا چه جوری میخون ادامش بدن؟!!:27:
احتمالا غلام رضا به ژیلا رمز رو بده تا دهنش رو ببنده!!!:31:
بچه ها... کسی میدونه که گاو صندوق تو دهه اول ماه محرم پخش میشه یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (هر چند حدس میزنم که نپخشه!):31:
یحتمل پخش میشه البته اینقدر .......... واسه محرم پخش میکنن که فکر کنم کنسل کنن پخششو .
من فکر میکردم تا محرم تموم بشه:13:نقل قول:
بچه ها... کسی میدونه که گاو صندوق تو دهه اول ماه محرم پخش میشه یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (هر چند حدس میزنم که نپخشه!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
man fek miknam pakhsh mishe.ehtemalan faghat tasua ashura pakhsh nmikonan.
اون جور که از داستان پیداست، کم کم داره تموم میشه
به نظرم اون جواهر دست هوشنگ بدلی هست و اصلی رو همون برادر زن جلوه برداشته.
از اینا بعید نیست که به ثانیه بدلشو بزنن...:18::31: فیلم فارسیه دیگه...:2: هر چی غیر ممکنه، توش ممکن میشه!!:27:نقل قول:
فیلمش جالبه ... منم افتخار دادم که ببینم :31:
اوه اوه... زیر سر غلام رضا بود...؟؟؟:18:
نمیدونم چرا با دیدنه این سریال یاد رمان راز قطار آبی آگاتا کریستی میوفتم...
دیگه همه چی معلوم شد........داداش ثریا جواهر رو شبی که ثریا رفته بود مهمونی عوض کرده با بدلی......
درسته کاره خودشه !
عجب سریال هویج انگیزی شد ییهو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا چی میگی...نقل قول:
بعد اون مهمونی که ثریا توش عکس هم انداخته بود، تازه ما چهره سروش صحت رو دیدیم...!! اون موقع هم تازه میخواست فاز های عملیاتش رو شروع کنه...:13:
به نظر من، جواهر دسته سعید (سروش صحت) هستش... و به احتمال زیاد، همون شبی جواهر با بدلش (که یه چیز مزخرفی بود جریان بدل...!) عوض شد... اونم یا توسط غلامرضا (که به نظر من بعیده...) یا یه بابای دیگه... ولی نمیدونم یه حسی هنوز بهم میگه، رییس سعید یا بهرامه یا جلوه (به دزد بودن جلوه امیدی ندارم:27:)
نمیدونم چرا حالم از بازیه این جمشیده بهم میخوره...:2: یعنی غیر این بازیگر نقش پلیس نبود؟!:13:
راستی... یه چیزی رو دقت کردید... این ماداگاسکار که سیروس گرجستانی میگه، به احتمال زیاد زندانه...!!:31:
یاعلی:11:
100% زندان منظورشه :دینقل قول:
راستی... یه چیزی رو دقت کردید... این ماداگاسکار که سیروس گرجستانی میگه، به احتمال زیاد زندانه...!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کار خودشه!!!
اون شب یادتونه تن ماهی ترکوند؟؟؟ :دی
کار سروش صحته . اون روزی که کارگرا اومده بودن واسه درست کردن اتاق
آره.... من حدس میزنم با اون ماداگاسکاری دستش تو یک لیوانه....آهان نه...تو یه کاسس :دینقل قول:
کار سروش صحته . اون روزی که کارگرا اومده بودن واسه درست کردن اتاق
خب مثل اینکه اینبار پیش بینی مون درست از آب دراومد حالا یه پیش بینی غلط هم بکنیم :21:
جواهر اصلی هم بدل است و از اول جواهری که زنه آورده داده به جلوه اینا، بدلی بوده.
فقط میمونه رابط سعید خان که هنوز من کشف نکردم :31:
کار همین دایی هست . وقتی شنید که جواهر تقلبی بود از ترس این که لو بره و بفهمن که کار خودش بود , نزدیک بود سکته کنه
معلومه دیگه... آخر فیلم میفهمیم جواهر اصلی تو موزه پاریس تشریف داشتن و کلویوم (به قول قلعه نوعی:27:) یه چند ماهی با جواهر بدلی می حالیدیمو سره کار بودیم...!!:31:نقل قول:
جواهر اصلی هم بدل است
تیکهی جلوه که تو گوش عباسی جملات بیب دار گفت خیلی باحال بود!!:21:
آقا فهمیدم ................
سعید جواهر رو وقتی که آقای پروانه با کاپیتان با غلامرضا رفتن طبقه بالا خونه اون یارو که اطاقش رو آب برداشته بود عوض
کرد...شرط 2 به 10 ........شرط 2 و هفتو هشت صدوم درصد
غلامرضا اصلا کاره ای نیستنقل قول:
خیلی ونجاش خنده دار بود که جلوه خونه ثریا داشت نهار میخورد بعد منا اومد ........
مبایل جلوه زنگ خورد خیلی خنده دار بود منا گفت ثریا خانم چه قدر سلیقتون شبیه آقا جونمه اونم زنگ موبایلش مثل شماست
:31:
این یارو کاراگاهه جمشید ..تو هر دقیقه.... 20 بار میگه جالب شد...
نه آقا.. میگه جالبه...!!!:2:نقل قول:
20 بار میگه جالب شد...
خدا وکیلی کریستی و کانن دویل هم میان کارکتر کاراگاه می سازن... نویسنده های ایرانی هم میان کارکتر جمشید (با بازی افتضاح پيام دهکردي) رو میسازن!:2:
من بازی پیام دهکردی رو دوس دارم ولی اینجا اصلا بهش نمیخوره کاراگاهی اصلن!!!!!نقل قول:
خدا وکیلی کریستی و کانن دویل هم میان کارکتر کاراگاه می سازن... نویسنده های ایرانی هم میان کارکتر جمشید (با بازی افتضاح پيام دهکردي) رو میسازن!
اون روزی که انفجار رخ داد
دکتره ماداگاسکاریه جواهر رو دزدید....
منم فکر میکنم دست سعید با دکتر توی یه کاسه هست ! دیدید اونجا که جمشید گفت 2 فرضیه دیگه داریم چقدر اصرار کرد که 2 فرضیه رو بهش بگه ؟
سعید و کپیتان دزدیدنش
بازی این کاراگاهه با اون صدای مزخرفش گند زده به فیلم :2:
رو اعصابمه بد رغم
من که میگم جواهر دست همون هوشنگه
به تنها کسی که نمیشد شک کرد همین دکتر ماداگاسکاریه بود.....
ناقلا جواهر رو عوض کرده
من که قبلا گفتم دست دکتره . که خوب پیش بینی من درست دراومد
خدایی پیش بینی رو داشتید!!! (چه حالی میده آدم از پست های خودش نقل قول کنه...):27:نقل قول:
هر اتفاقی که افتاده موقع ترکیدن تن ماهی افتاده... وقتی پروانه از اتاقش اومد بیرون و شروع کرد با بهرام جر و بحث کردن، گاو صندوق باز مونده بود...:3:
خوب انوقت همه تو آشپزخونه بودن................کی عوض کرده جواهر رو؟؟؟/نقل قول:
شاید پسر خود پروانه رو گول زده دکتر گفته برو یواشکی جواهر رو عوض کن؟؟
چون سعید که پایین نیومده موقع ترکیدن تن ماهی...همه خونه بودن..
نه... خود بهرام اول نبود... بعد از ترکیدن تن، همه جمع شدن تو آشپزخونه بعد بهرام اومد... من فکر می کنم بهرام اون موقع فقط از جواهر عکس گرفته بود و احتمالا دزدی شب مهمونی بود که به افتخار سعید! تو خونه ثریا ترتیب داده بودن، انجام شد...:18:نقل قول:
خوب انوقت همه تو آشپزخونه بودن