بزودی آموزش دوم حاضر میشه !!!!!!!:11:
Printable View
بزودی آموزش دوم حاضر میشه !!!!!!!:11:
سلام دوستان
امروز آموزش دوم هم حاضر شد ولی چون اکانت رپیدشیرم داره تموم میشه روی 4shared براتون آپش کردم اینم لینک هر دو آموزش رو سرور 4shared
آموزش شماره 1 :
کد:http://www.4shared.com/file/157323631/f89f157e/Amouzeshe_Shomare_1.html
آموزش شماره 2 :
کد:http://www.4shared.com/file/157322108/179d8ff9/Amouzeshe_Shomare_2.html
آقا وحید نمیخوای آموزش سوم رو بزاری؟:20:
دوستان اینم کمک من برا بازی سازی
لینک مستقیم ورژن 2 بتا
سعی می کنم یکماه نگرش دارم
بزارید صفحه اول
کد:http://7aftab.com/files/UDKInstall-2009-11-BETA-2.exe
فقط چندتا سوال
1.این همون موتور 100 هزار دلاری نبود که برا هر کنسول 40 هزار تا و از سود کله بازی 3% می گرفت
پس چرا رایگان شده
2.گفته 50000 یوزر داره اونم تو هفته اول چرا ااا
حالا من امشب دان می کنم ببینم
3.دوستان از لود پسوند های مکس و مایا مطمئن شند چون بازم ارزش وفت گذاشتن رو نداره
4.ها از چه دارکس استفاده می کنه
5.چرا حجمش اینقد کمه
بازم ممنون
عالی بود فقط یکم فیزیکش یکجوری بود
اینا قابل تصحیحه
ها ها ها ... بازم انجین مفتی اومد سرو کله منم پیدا شد الان میخرمش .. راستی رو اموزشای منم حساب کنید چون مثل قدیما دیگه 24 ساعته تو نتم
سلام داش احسان گل
وحید عزیز آموزش هات عالیه ادامه بده
فقط تو اموزش اول start from here که میگه بازیکن از کجا شروع کنه
با دابل کلیک ساخته نشد وبا کلیک راست...ساختم
من منتظر آموزشهای بعدیت هستم مثل همه
ولی به نظرم در مورد لایسنس کم صحبت شده
اگر یک پروژه تجاری نباشه میشه تبدیل به exe کرد؟
تو صفحه لایسنس دیدم که دو نوع داره با قیمت های 99 و 2500 یورویی
اگر کسی چیز بیشتری میدونه بگه
کرک هم اگه باشه باخیال راحت میشه کار کرد
در مورد لایسنسش اینم اضافه کنید که اگه بیشتر از 5000 دلار بفروشه بازیتون باید 25% بدید به epic
قیمت موتور هم 350000 دلاره که به اضای هر کنسول هم 50000 دلار دیگه باید پرداخت کرد . 3 درصد از کل فروش هم مال Epic هست .
مطمینید ؟ من طور دیگه ای شنیده بودم ! الان منبعش یادم نیست ولی همون بالایی بود فکر کنم . شاید جدیدا قانونش عوض شده ولی اینجوری که هیچی به سازنده نمیماسه :31:نقل قول:
ر مورد لایسنسش اینم اضافه کنید که اگه بیشتر از 5000 دلار بفروشه بازیتون باید 25% بدید به epic
ترجمه صفحه لایسنس برنامه
کسب و کار ، پخش برنامه ایجاد کرده اید با استفاده از UDK ، UDK و یا استفاده در هر گونه راه را برای ایجاد درآمد ، به طور مستقیم یا غیر مستقیم ، علاوه بر موافقت خود را به EULA UDK ، شما ملزم به ثبت نام UDK توافقنامه مجوز تجاری استفاده کنید. خلاصه ای از شرایط فعلی این مجوز به شرح زیر است (توجه داشته باشید که شرایط زیر را فقط خلاصه مشخصات -- شرایط واقعی که در متمم UDK نظر می رسد) :کد:http://www.udk.com/licensing.html
اگر شما با استفاده از UDK داخلی در درون کسب و کار شما و با استفاده از نرم افزار ایجاد شده است UDK به شخص ثالث نمی توزیع (یعنی کسی که کارمند و یا مقاطعه کار فرعی خود را که مهم نیست) ، شما ملزم به پرداخت هزینه ی حماسه مجوز سالانه $ 2،500 (ایالات متحده) در طول نصب UDK صندلی توسعه در سال است. هزینه این مجوز تنها به UDK صندلی های مورد استفاده برای توسعه امر ؛ هیچ هزینه مجوز را برای سخت افزار مورد نیاز است که در آن تنها برنامه های نصب شده منجر شوند.
اگر شما برای ایجاد یک بازی یا برنامه های تجاری با استفاده از UDK برای فروش و یا توزیع را به یک کاربر و یا پایان مشتری ، و یا اگر ارائه خدمات در ارتباط با یک بازی یا برنامه ، برای هر گزینه صندلی نشانی از صدق نمی کند. در عوض شرایط را برای این ترتیب مجوز هستند (دلار) 99 (نه نود دلار) تا - جلو ، و حق التالیف 0 ٪ شما و یا در اول 5،000 $ شرکت شما (ایالات متحده) در سال درآمد UDK مرتبط ، بدون حق امتیاز و 25 ٪ بر درآمد UDK در رابطه فوق $ 5،000 (ایالات متحده). درآمد UDK مرتبط شامل است ، اما نه محدود به ، پول ها به دست آمده : از فروش ، خدمات ، آموزش ، آگهی های تجاری ، حمایت مالی ، تاییدیه ، عضویت در ، هزینه اشتراک ، مبلغ اجاره و به بازی.
در اینجا به چند مثال :
· شرکت انبار استفاده می کند UDK برای ایجاد یک برنامه کاربردی برای آموزش کارمند ایمنی. آنها آن را توسعه بر روی یک کامپیوتر نصب کنید و سپس در نتیجه تقاضای در دو کامپیوتر برای کارمندان داخلی خود استفاده کنید. آنها نیاز به یک مجوز توسعه UDK صندلی برای کل هزینه از 2،500 $ در هر سال ، برای تا زمانی که از آن استفاده میکنند UDK به منظور توسعه و / یا نگهداری نرم افزار.
· انبار آن شرکت تصمیم به استفاده از همان نرم افزار آموزش های ایمنی برای فروش و خدمات ایمنی آموزش به اشخاص ثالث. $ 15،000 درآمد آنها در سه ماهه اول تقویم خدمات آموزشی ایمنی. آنها که مجوز استفاده از صندلی برای پرداخت های داخلی ، ایالات متحده مجوز 99.00 $ برای اعضای خانواده سلطنتی و دربار در آموزش درآمد خدمات 25 ٪ بیش از $ 5،000. آنها خواهد بود لازم به پرداخت $ 2،599 به حماسه و از خانواده سلطنتی 25 ٪ در متعاقب آن درآمد.
· تیم ایجاد یک بازی با UDK که آنها قصد فروش می رسانند. پس از شش ماه توسعه ، آنها را از طریق انتشار بازی های دیجیتال و توزیع آنها کسب € 15،000 تقویم در سه ماهه اول بعد از انتشار. استفاده آنها از UDK در توسعه نیاز به هیچ هزینه. بعد از انتشار آنها پرداخت 99.99 $ آمریکا برای حق التالیف باربری مجوز. پس از اخذ 15،000 € ، آنها مورد نیاز خواهد بود به پرداخت حماسه € 2،500 (0 € در اول 5،000 € در درآمد ، و 2،500 € در آینده 10،000 € درآمد). متعاقب آن در درآمد ، آنها ملزم به پرداخت 25 ٪ از خانواده سلطنتی.
· شرکت معماری استفاده می کند UDK برای ایجاد یک زندگی را از طریق راه را برای مشتریان ارائه کنند. اتهام آنها به مشتریان خود را مبلغ 500 $ برای هر از طریق راه رفتن. قبل از اینکه شروع به اتهام برای مشتریان از طریق راه رفتن ، آنها را پرداخت حماسه آمریکا 99.99 $ برای اعضای خانواده سلطنتی باربری مجوز. می فروشند ، راه رفتن throughs به مشتریان 10 در سه ماهه اول ، در آوردن $ 5،000 درآمد به اتهام مشتریان بدون پرداخت خواهد به حماسه که برای اولین 5،000 $ است لازم باشد. در سه ماهه دوم ، راه رفتن دیگری می فروشند ، هر چند 10 - سخنرانیها ، در آوردن دیگری $ 5،000 درآمد. آنها موظف هستند مبلغ $ 1،250 تا حماسه. متعاقب آن در درآمد ، آنها ملزم به پرداخت 25 ٪ از خانواده سلطنتی.
UDK مجوز تجاری استفاده کنید ممکن است توسط یک فرد یا یک نهاد سازمانی اجرا شده است. اگر تیم unincorporated مایل به مجوز UDK ، توصیه می کنیم راه اندازی یک شرکت ساده و یا شراکت برای تیم قبل از تماس با ما برای مجوز. اگر که عملی نیست ، لطفا با تعیین یک فرد به ما تماس با ما خواهد شد که برای اجرای مجوز و برآوردن شرایط را بر عهده دارد.
توجه داشته باشید در اختیار توسعهدهندگان افزودنی زیر سن رضایت (افراد زیر سن قانونی) : : لطفا به پدر و مادر خود با ما تماس بگیرید برای UDK مجوز تجاری استفاده کنید ، به ما نمی توانیم وارد قرارداد لیسانس با اندک.
در صورت داشتن هرگونه سوال در مورد UDK صدور مجوز و یا نیاز به مجوز شرایط را سفارشی ، منبع و مجوز کد ، یا استفاده در کنسول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا ایمیل برای کسب اطلاعات بیشتر.
اینو کجا زده ؟؟؟؟؟ با سورسش یا به تنهایی؟؟؟؟؟کد:قیمت موتور هم 350000 دلاره که به اضای هر کنسول هم 50000 دلار دیگه باید پرداخت کرد . 3 درصد از کل فروش هم مال Epic هست .
اه مردشور این دانلودمو ببرن از بس خوش شانسم رو 7 کیلو باییت اخر پیر کرد 2 روز سبر کردم اما درست نشد
میرم بازم دانلود کنم
نقل قول:
ماشالا به این پشتکار خوب برو یه کافی نت راحتتری که برادر...!!!!!
سلام اگه مي شه فايل اموزش ها رو تو سايتقرار بده چون دانلودش راحترهکد:www.4shared.com
راستي اقا وحيد پس اموزش سوم چي شد:19:
والا منم اینو شنیده بودم .
متن انگلیسیش هم اینه :
Royalty-Bearing License - For retail console & PC products
A non-refundable, non-recoupable license fee is due on execution of the agreement. The cost is US $350,000 for one of the available Unreal Engine 2 platforms, plus US $50,000 for each additional platform. A royalty of 3% is due on all revenue from the game, calculated on the wholesale price of the product minus (for console SKUs) console manufacturer fees. In the case of massive-multiplayer online games, the royalty is also due on the additional forms of revenue including subscriptions and advertisements
اینم منبعش :
http://www.unrealtechnology.com/terms.php
حالا اگه اشتباس دیگه من گناهی ندارم ! :31:
ولی از قدیم گفتن معتبر سایت www.unrealtechnology.com است و بس ! :27:
اه اه دیگه دیونه شدم ایندفه رو 3 مگابایت اخر گیر کرد جلوتر نمیره اه مامااااان به خدا برای هر گیگ من 28 هزار تومن پول میدم چه نعمتی بود ADSL قدرشو ندنستم .
برم کافینت 5 ساعت بشینم تا دانلود شه فکر بدیم نیستا ایندفه میرم کافی نت
احسان فک نکنی خیلی چیزه شاخیه ها !!!
یه دموست که امکاناتش مثه FPS میمونه .
تازه از اونم کمتره!!!
چون نمیتونی کارت رو exe خروجی بگیری !
این یه تبلیغه از موتور که اگه خوشت اومد بری اصلیش رو بگیری .
اقايان با عرض پوزش كه خارج از انجم سخن مي گم ولي كسي نرم افزاري چيزي سراغ نداره كه بتونيم چندتا كامپيوتر قديمي رو به هم وصل كنيم تا مثل يك كامپيوتر واحد كار كنه يعني كار رو بين پردازنده ها تقسيم كنه خواهشن اگه كسي چيزي ميدونه راهنمايي كنه.:40:
خبر خوش اینه که به زودی CryEngine 3 هم برای دانلود میاد !!! خود کرایتیک گفته بود برای اینکه شرکتهای بازیسازی نیروی کار خودشون رو راحتتر پیدا کنند در اختیار دانشگاه ها به طور رایگان قرار میده موتور رو . در نتیجه ملت سود جو ازش کپی میگیرند و توی اینترنت پخش میشه .
منبع نخواید که حال و حوصله گشتن ندارم . توی گیم اسپات زده بود
برادر نوشته Unreal Engine 2 که... اون صفحه ایی هم که به عنوان منبع گذاشتید یه چیز دیگس اصلاً اینایی که بالا نوشتید رو نداره!!!!!!نقل قول:
دست شما درد نکنه از این مقایسه جالبی که با FPS کردید !!! من با FPS کار نکردم یعنی تا اومدم شروع کنم این رو پیدا کردم و به توصیه دوستان اصلاً سمتش نرفتم میشه بگید چه امکاناتی کمتر از FPS داره؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ایشالابه خروجی EXE هم میرسیم توی آموزش ها:40:
استراتژی خیلی خوبیه منتظریم:27:نقل قول:
اینم چندتا شات از cryengine 3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب یه خبرم بدم که آقای جیم براون یکی از طراحان موتور از تاریخ 9 تا 13 مارس توی سن فرانسیسکو کنفرانس آموزشی موتور Unreal Engine 3 دارن !!!!!! تقریباً 2-3 ماه دیگه میشه خوش بحال اونایی که اونورن!!!!!!
یه چیز جالب دیگه هم همین الان توی wiki دیدم لیست بازی هایی که از Unreal Engine استفاده کردن ....
توی این صفحه بازی هایی که با این سه موتور ساخته شدن رو به تفکیک موتور زده .....
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Unreal_Engine_games
اقا وحيد ما منتظر اموزش سوم هستيم راستي در صورت امكان فايل هاي اموزشي رو روي سايتاپش كن چون دانلودش واقعاً راحتهکد:www.4shared.com
راست میگی برادرنقل قول:
برادر نوشته Unreal Engine 2 که... اون صفحه ایی هم که به عنوان منبع گذاشتید یه چیز دیگس اصلاً اینایی که بالا نوشتید رو نداره!!!!!!
من اشتباه کرده بودم ! اون متن مال زمان UE2 بوده الان که 3 اومده صفحه اپدیت شده !!!:31:
با تشکر از وحید.
این انجین در مقایسه با انجین های دیگه انعطاف کمی داره.(مثل یونیتی).اما ابزارهای خیلی خوبی داره.دارای pathfinding هست.ادیتور واقعا قویی داره که دستتون برای هر کاری بازه.مثلا انالیزهایی برای نور و بافت و شیدر داره که هر کدوم رو با یه رنگ نمایش میده و بهتون میگه کدوم رنگ زمان پردازش زیادی می گیره.و میتونید اصلاحات رو ایجاد کنید.دارای HDR 64bit هست.یه زبان برنامه نویسی ویژوال داره که در این محیط برنامه هاتون رو به صورت دراگ ایجاد می کنید.یه زبان دیگه به اسم unrealscript داره.که کدهاتون رو در اینجا مینویسید.در ضمن زبان برنامه نویسیه udk به صورت اسکریپت و کاملا شی گرایی هستش.یعنی یه سری کلاسها وجود داره که باید با انها کلاسهی خودتو رو اجاد کنید و کدتون رو بنویسید.محیطی برای کدنویسی در خود udk نیست.می تونید از nFRINGLE استفاده کنید که تحت ویژوال استودیو هست و عالیه.udk فقط برای پی سی خروجی داره.از nvidia phisicx استفاده می کنه.و همه فیزیک رو داره.یه چیزی که داره و من خیلی خوشم میاد ابزار سینمایی اون هست که میتونید دوربین رو به خوبی کارگردانی کنیدو لذت ببرید.
فعلا کافیه.چون کار دارم.بازم سر میزنم.ممنون.
وحید جان مگه تونستی exe بگیری؟
دوستان چرا نا امید میشین.تو خود فروم یکی سوال کرده بود که آیا می تونم بازی به سبک RPG بسازم
حرفه ای هاش گفتن میشه(پس سوم شخص رو هم داریم)
یک بازی هم هست به نام whizzle که دسکتایه و با موس هدایت میشه اینم از استراتژیک
این هم یک دموی سوم شخصکد:http://www.udk.com/showcase-whizzle.html
خلاصه که FPS و موتورهایی که تا حالا شنیدیم اصلا قابل مقایسه نیستکد:http://www.moddb.com/mods/airborn/videos
اگر هم می بینید که موتور به این راحتی اومده بخاطر بحران جهانیه
و گرنه دلشون واسه ما نمی سوخته
این رو هم بگم که UDK با UE3 یک سری فرق داره
من سوم شخص رو بلدم ولی خیلی سخته حالا اگه شد آموزشش رو میزارم خیلی خیلی سخته ....:18:
آموزش ساخت سوم شخص
کد:http://www.youtube.com/watch?v=lyXm7Pp2Fis
به به یک دوست قدیمی رو اینجا می بینم کجایی احسان خان. :10:
-------------------------------------------------------------
دوستان این انجین برای بازی سازان مستقل زیادی سطح بالاست و حتی اگه کامل یاد بگیردش برای ساخت بازی که نمی تونید از همه امکانات گرافیکیش استفاده کنید . پس فکر نکنید که اگه از این انجین استفاده می کنید بازیهاتون گرافیک بالا و Gears of war در می یاد چون باید مدلسازی قهاری هم باشید و از شیدرهای زیادی هم استفاده کنید. پیشنهاد می کنم از انجینهای دیگه ای مثل unity استفاده کنید.
دکتر جان آموزش رو دیدم خیلی آسون و خوب بود .... اون که روشی که من بلد بود باید فایلهای INI رو رو ادیت می کردی کلی داستان داشت!!!!!!!!
دوستان عزيز راستش من وقتي كه مي خوام UE2 رو نصب كنم ابتدا ميخواد كه .net fream work رو دانلود كنه در صورتي كه قبلا نصب كرده ام :13:
حالا چرا نسخه 2؟؟؟؟ احتمالاً نسخه قدیمی framework روی سیستم نصبه...نقل قول:
نه عزيز3.5 مي خواد كه من هم نصب دارم
راستي اقا وحيد تو سايت UDK قسمت موتور بازي سازيش رو براي دانلود نتونستم پيدا كنم لطفا در صورت امكان راهنمايي كنيد.
از اینجا میتونید دانلود کنید.
نقل قول:
خب خدا روشکر:20:
البته این روش یک ضعف داره که شاید روش شما نداشته باشه
آخر کارمعلوم میشه که امکان هدف گیری وجود نداره و موس قفل هست
خود کسی هم که آموزش میده راهش رو پیدا نکرده و 100% راهی هست
راستی این Masterin Unreal Technoly ویرایش جدیدش کی میاد؟
چون کتاب پر ایراده!