چرا عرضه شده که روی نت هم چند سایت گذاشتن برای فروش فکر کنم Rayan Saba هم داره.نقل قول:
قیمت خوده کارتریجهاش چقدره حالا؟
Printable View
چرا عرضه شده که روی نت هم چند سایت گذاشتن برای فروش فکر کنم Rayan Saba هم داره.نقل قول:
قیمت خوده کارتریجهاش چقدره حالا؟
نمایندگی ها و سام و ... چیزی نمیدونن.نقل قول:
سایت آمازون نوشته :
کارتریج 1500 برگی با نام MLT-D1052S برای 1915 و 2525 : 67000 تومن.
کارتریج 2500 برگی با نام MLT-D1052L برای 1915 و 2525 : 84000 تومن.
ولی ایران باید ارزون تر باشه.
احتمالا خرید 1915 + خرید کارتریج 2500 برگی به صرفه تره.
نمایندگی سام سرویس در تهران:نقل قول:
88840339
زنگ بزن شاید به جوابت برسی.
برادر ممکنه بفرمایید چه ایرادی دارهنقل قول:
ما ایرانیها عادت کردیم که فقط جنس هایی که روشون تبلیغ میشه رو بگیم خوبه
بد نیست یه سری به فروم های خارجی بزنید تا دیگه طرف سامسوووووونگ و .... نرید
دوستان دقت کنید که برادر در ایران نمایندگی رسمی داره و از بابت قطعات هیچ مشکلی نداره
در ضمن شما اجتیاج به درام یونیت ندارید.
درام رول هم قیمتش 28000 هست برای این مدل.(تو پست های قبلی هم توضیح دادم)
که تقریبا 20000 برگ میزنه یعنی برای هر برگ 15 ریال تقریبا . نمیدونم این کجاش زیاد هست.
پرینتر های سامسونگ براتون کلا 6000 برگ پرینت بگیره باید براش جشن تولد بگیرید.
تو این رنج قیمت به جرات می تونم بگم که برندهای دیگه باید برن فعلا بوق بزنن تا بتونن پرینتری با این قیمت و کیفیت تولید کنن.
لطفا دوستانی که اطلاع کافی ندارن کاربران رو به بیراهه نکشن.سئوالی در مورد این پرینتر بود بنده در خدمتم
تونر 90 گرمی آمریکایی مارک یونی نت (حتی کیفیت از خود تونر اصلی بالاتر هست) کسی تهران نبود بنده می تونم براش ارسال کنم. 7500 قیمت تونر + هزینه پستنقل قول:
احتیاج به درپوش و چرخ دنده هم نیست. اصلی خودش قابل استفاده مجدد هست.
جناب mr.slim به عکس زیر توجه کنین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به عکس بالا 5 تا سوال ازتون دارم :
1- در عکس مشخصه که عمر درام یونیت (DR-2125) رو 12000 برگ نوشته، البته شاید بیشتر از این هم دوام بیاره.
به نظر شما این قطعه تا پایان عمر پرینتر نیاز به تعویض نخواهد داشت ؟؟؟
(البته برای کاربر خانگی چندین سال طول میکشه تا 12000 یا 18000 برگ چاپ کنه اما به هر حال در بروشور 12000 برگ نوشته.)
2- قیمت درام یونیت به تنهایی 85000 تومنه یا به همراه درام رول ؟؟؟
3- هنگام خرید پرینتر 2140 یا 2170 ، کارتریج 1500 برگی TN-2130 با آن عرضه میشود یا کارتریج 2500 برگی با نام TN-2150 ؟؟؟
4- شرکت نیکاسا وب سایتی دارد ؟؟؟
5- شما این پرینتر رو خریدید ؟؟؟
:20:
1- زیاد به سوسول بازی های این اعداد و ارقام توجه نکن مطمئن باش که شما اگر از کاغذ خوب استفاده کنی حداقل برات 20000 برگ پرینت می گیره و هیچ مشکلی برات پیش نمیاد. من اینو از بچه های ایرانشهر پرسیدم و چندتا از دوستانم که تعمیر کار بودن گفتن در این مورد مطمئن باشید.نقل قول:
2- درام یونیت کامل که شامل درام رول هم میشه قیمتش 85000 تومن هست. ولی همانطور که گفتم مثل این می مونه که شما موتور ماشین مشکل پیدا کنه بری اتاق ماشین هم عوض کنی. احتیاجی به این کار نیست
من بعد میدونم با نوه نویره هام به 20000 برگ برسم:13:
3- کارتریج همراه این پرینتر 2130 هست که همون 1500 برگ رو میزنه ولی براحتی با 7500 برات 2500 برگ پرینت میگره ، تونر اروزنتر هم توسط نیکاسا عرضه شده که چون خودشون خریدن و بسته بندی کردن برای این مدل و 2170 من تست نکردم ولی خودشون میگن با تضمین. من از یونی نت استفاده کردم کیفیتش عالی بود
4- نه متاسفانه این شرکت سایت نداره ، فکر کنم اینقدر فروش دارن که یه سایت درست حسابی راه نمیدازن ، نمی دونم علت اینکارشون چی هست.
5- بله دوست عزیز من این پرینتر رو برای خودم و چندتا از دوستانم خریداری کردم. و بسیار راضی هستم.
:11:
پرینتر امکانات خوبی داره ولی درام یونیتش تو تبریز من پرسیدم قیمتش 54 هزار تومنه .بعد از چهار بار شارژ باید 54 هزار تومن بدی تا درام یونیتش رو عوض کنی.هر چند برای مصارف خانگی خیلی طول میکشه تا این مقدار رو پرینت بگیری ولی قیمتش در مقاسه با درام کانن که 9 هزار تومن قیمت داره خیلی خیلی بالاست.در ضمن به برخی از دلایل توزیع این پرینتر خیلی کمه در مقایسه با کانن و اچ پی که بازار رو احاطه کردن.
دوست عزیز لطفا درباره قیمت ها و تعداد شارژ و ... درست نظر بدید نه با یک بار پرس و جو.نقل قول:
هر چند قبلا گفته شده اما دوباره باید بگم که :
قیمت این پرینتر 123000 تومنه.
با هر شارژ 1500 برگ چاپ میکنه که با تونر سیو مد و رزولوشن 300 dpi ، میتونه بیشتر چاپ کنه.
قیمت کارتریج 55000 تومن.
قیمت درام 30000 یا 35000 تومن.
قیمت درام یونیت = 85000 تومن که = درام یونیت + درام(35000 تومنی) که سطر قبلی ذکر شد.
عمر درام یونیت 12000 تا 15000 برگ.
لطفا دقت کنین !!! :28: شما میگین بعد 4 شارژ یعنی بعد از چاپ 7200 برگ (4*1800=7200)، درام یونیت باید عوض بشه در حالی که این عدد حداقل 12000 برگ هست نه 7200 برگ. :angry::angry: (یعنی حداقل بعد از 8 شارژ ، درام یونیت عوض میشه)
همچنین قیمت درام یونیت + درام 85000 تومنه که شما میگین 54000 تومن !!!
در ضمن اچ پی بازار رو احاطه نکرده، فقط به این دلیل که ادارات و دانشگاه ها و ... از اچ پی استفاده میکردن، این مارک یه ذره معروف شد که با توجه به مشکلات اچ پی در ایران، 6 ماهی میشه که جاشو به لکسمارک داده.
(در ادارات و دانشگاه ها و ... به جای اچ پی، لکسمارک میخرن که خیلی خیلی از اچ پی بهتره. :31::39:)
در هر صورت ممنونم که در بحث شرکت میکنین.
سلام
من هم بین canon و sumsong و Brother مونده بودم اما یکشنبه میرم brother میخرم چون واقعا یه چیز دیگست
اینو واقعا میگم خیلی عالیه
خریدم خبر میدم
اینم تاریخچه شرکت brother که 100 سال پیش در ژاپن بوده و 50 ساله به اروپا اومده
Originally founded 100 years ago in Nagoya, Japan, Brother has a rich history in Europe that stretches back 50 years. The company's first European base was established in Ireland in 1958, back when Brother made everything from sewing machines to motorbikes.
Since then, Brother has expanded into 21 European countries and focused its product range on office technology whilst continuing to expand its sewing machine range.
Over those 50 years, the company has been responsible for several important innovations, from the world's first high speed dot matrix printer in 1971 to the world's smallest self-contained mobile printer in 2004.
Manchester has been the home of Brother UK for 40 years, after taking over the Jones sewing machine factory in 1968. The factory was soon adapted to manufacture knitting machines and typewriters, starting and exciting story of UK production that continues today at our factory in Ruabon, Wales, where all our UK typewriters are still made.
اینم مشخصات کامل این مدل
بچه ها نظر من این بهترین مارکه منم مثل شما خیلی سوال کردم آخر کار دیدم فقط همین عالی ترینهکد:http://www.brother.co.uk/g3.cfm/s_page/166900/s_level/38090/s_product/HL2140ZU1/s_detailType/specs
سلام من پیرینتر رو خریدم خیلی ازش رازی هستم تازه نرم افزار خودش هم مثل fineprint قابلیت دورو زدن و کتابچه زدن رو داره من که خوشم اومد از این مارک
سوالی داشتین در خدمتم
آقا من پرسیدم این مدل پرینتر کارش واقعا عالیه و مورد تایید مهندسین کامپیوتره ولی شارژش توی شهرستان که زیاد هم با مشهد فرقی نداره تقریبا 30000 تومان تموم میشه و گفتا ما اصلا توصیه نمی کنیم همچین پرینتری بخری:18: و چند مهندس با تجربه کانن رو پیشنهاد کردن و لی هنوز مدل رو نپرسیدم
باز هم میگم این پرینتر brothr hl -2140 عالیه ولی با توجه به هزینه های سنگین اون با توجه به تحریمات ایران متاسفانه در ایران مقرون به صرفه نیست:41:
کی گفته Brother تحریم کرده؟؟؟؟نقل قول:
نمایندگی رسمی تو ایران داره که بعضی از پرینتر ها ندارن
قیمت شارژ هم تو پست های قبلی دوستان نوشتن اصلا این قیمت نیست این قیمت کارتریجش هست نه شارژش که واسه همه پرینتر ها گرونه
تازه شما میتونی خودت پودر بگیری شارژش کنی نحوه شارزش هم این فیلمه
دوست عزیز اصلا به حرف های بیهوده مردم توجه نکن این مدل بهترینه هم از قیمت هم کارایی هم استفاده من کی خیلی رازی هستمکد:http://www.tonerrefillkits.com/b2140.php
از canon و hp و sumsong واقعا بهتره اینو خیالت راحت باشه
نقل قول:
منم با jamisem درباره تحریم موافقم.
به سایت جهانی Brother برین و در قسمت Where to buy ایران رو انتخاب کنین تا به شرکت نیکاسا برسین.
متاسفانه به سایت کانن یا اچ پی یا لکسمارک نگاه کنین، اثری از ایران نیست !!!
سامسونگ هم اگرچه پرینترهاش خیلی فروش نمیره و محبوب نیست ولی سایتش ایران رو داره.
ولی خوب قطعات HP در ایران خیلی ارزونه مثلا کارتریج P1005 و P1006 و P1007 طرح چینی 22000 و کره ایش 28000 تومنه! که واقعا در مقایسه با پرینترهای هم رده خیلی اقتصادی تره.
[QUOTE=jamisem;4682889]کی گفته Brother تحریم کرده؟؟؟؟
نمایندگی رسمی تو ایران داره که بعضی از پرینتر ها ندارن
قیمت شارژ هم تو پست های قبلی دوستان نوشتن اصلا این قیمت نیست این قیمت کارتریجش هست نه شارژش که واسه همه پرینتر ها گرونه
تازه شما میتونی خودت پودر بگیری شارژش کنی نحوه شارزش هم این فیلمه
دوست عزیز اصلا به حرف های بیهوده مردم توجه نکن این مدل بهترینه هم از قیمت هم کارایی هم استفاده من کی خیلی رازی هستمکد:http://www.tonerrefillkits.com/b2140.php
از canon و hp و sumsong واقعا بهتره اینو خیالت راحت باشه[/QUOTE]
ببینید دوستان عزیز من منظورم از تحریم ،همون محدودیت هایی است که برای برادر وجود داره اما برای کانن یا اچ پی نه؟
من خودم رفتم نمایندگی برادر و پرسیدم چرا این قدر کارتریج این پرینتر گرونه ؟ گفتش به خاطر اینکه ما کارتریج و تمام تجهیزات جانبی برادر رو مستقیم از شرکت برادر نمی تونیم بخریم چون اصل شرکت برادر آمریکائیه؟؟ و از طریق واسطه(دلال) توی دوبی این محصولات وارد کشور میشه به خاطر همینه که برای ما گرون تموم میشه؟
درباره تعمیر پرینتر برادر حتی شرکتش هم از بعضی محصولات برادر صدا در اومده و میگه اصلا راجع به تعمیرات هیچی نگو!!!!!!!
خوب وقتی نماینگی کمپانی عاجز مونده هیچ دلیلی نداره آدم وسیله بدون پشتوانه رو انتخاب کنه !
به نظر من 1 درصد هم باید این احتمال رو بدیم که پرینتر به مشکل بر خورد کنه .به هر حال باید تمامی جوانب رو در نظر گرفت تا بهترین انتخاب رو انجام بدیم در ضمن همیشه نباید نیمه پر لیوان رو دید
نظر من روی کانن 3010 هستش ولی از برادر 2140 هم غافل نیستم هنوز تحقیقات ادامه داره؟
مهندسینی که اظهار نظر شر و ور در مورد این پرینتر می کنن مطمئن باشید که حتی یکبار هم این پرینتر رو نتونستن زیارت کنن دوستان:8:
هدف ما راهنمایی کاربران بوده و هست. حال خواه پند خواهی گیر و خواه ملال. بنده هم با کنون کار کردم هم با اچ پی
این پرینتر به جرات می تونم بگم فراتر از قیمتش ارزش داره و در رده زیر 150 هزار تومان به جرات تمامی مدل های سامسونگ ، اچ پی ، کنون رو می بلعه.
چند تا ریویو بخونید نظرات مصرف کنندگان رو تو سایت های معتبر بخونید بعد عاقلانه تصمیم بگیرید. به حرف عین اله هم گوش ندید که فردا بگید عجب اشتباهی کردم .
پرینتر رو گرفتم کانن 3010 از لحاظ کیفیت عالی و از بابت هزینه های جانبی بسیار بسیار پایین با گارانتی یکساله .
هر چند توی ایران روی گارانتی نباید حساب بازکنی
البته این رو هم بگم رفیقم که تایپ تکثیر داره تا به حال 3000 برگ باهاش زده هنوز آخ نگفته
آقا وحید باز هم ممنون بابت تحقیقاتن
دوستان HL-2140 در یک کلام شاهکاره! نمایندگی نیکاسا تو مشهد ماشین های اداری حسن پوره ، همونا Lexmark هم دارن!یه عمر کارشون فروش و تعمیر انواع دستگاه کپی و پرینتره از هرجای ایران خواستین زنگ بزنین ببینین نظرشون چیه.
من بررسی کردم اول 2140 بعد E120.کد:http://www.hasanpourco.com/About.htm
نمی خواین ؟ این هم هست:
پرینتر خونگی ژاپنی با کارتریج 6000 صفحه ای!!! با ورودی مموری کارت CF و اسلات DIMM بعنوان حافظه، هم داس هم ویندوز! هم پارالل هم USB ، فقط 185000 تومن!!!
شاید باورتون نشه ولی پریترهای KYOCERA که ژاپونی اصل هستند و با MITA که اون هم غولیه برا خودش ترکیب شده kyoceramita.com تو ایران نمایندگی دارن شرکت BOM و پرینترهای خونگی و اداریش هم موجوده و قیمتاشون هم معقوله!!!
Up to 18ppm with 1200dpi quality
Power PC 405/266MHz
Toner Kit: 6,000 pages
Standard 32MB/Maximum 288MB in 1 DIMM slot + 1 Compact Flash card slot (up to 256MB) for forms, fonts, logos or macro storage
Interface: High speed bi directional parallel (IEEE 1284) + USB 2.0
ٌWindows + DOS
Maximum 15,000 pages per month
کد:http://www.kyoceramita.com.au/files/1/FS-920%20AU%20Spec.pdf
فروشگاه اینترنتی تو ایران - من میگم بهترین فروشگاه اینترنتی ایران!!! چون خودم و دوستام تاحالا زیاد ازش خرید کردیم- که تو شیرازه!کد:http://www.kyoceramita.com.au/fs920.asp
شهر فن آوري اطلاعات فافا
ضمنا پودر تونر اصل ژاپنش( میتا ) رو همین فافا داره 8700 گرمش 45000 تومن:کد:http://fafait.ir
ضمنا مدل های خفن ترش رو هم داره 1100 و 1300 ش رو
این مدل 1100 هستش 247000 تومن
یه رویو معتبر با امتیاز 8.2 از 10!
مدل 1300 هست 337000 تومن!کد:http://www.trustedreviews.com/printers/review/2008/02/22/Kyocera-Mita-FS-1100-Mono-Laser-Printer/p1
یه رویو معتبر
دگمش یه جوریه نیگا:کد:http://www.trustedreviews.com/printers/review/2008/08/08/Kyocera-Mita-FS-1300D-Mono-Laser-Printer/p1
با سلام خدمت دوستان
بنده به عنوان کسی که از پرینتر brother hl-2140 استفاده کرده این مطالب رو بیان میکنم.
امیدوارم بتونم اطلاع رسانی درستی به دوستان کنم.
دیدم کسانی که بعضا اطلاع درستی ندارند یا حتی پرینتر رو از نزدیک ندیدند و حتی نمیدونند بعضی قطعات چی هستند و چه کاربردی دارند اینجا نظراتی میدن که احتمالا نادرست هم هست.
پرینتری که اینجانب خریدم :
Brother HL-2140
میباشد.
درام یونیت آن شامل :
Toner Cartridge : TN-2130
Drum Cartridge : DR-2125
(بنابراین tn-360 و tn-330 و ... احتمالا مشابهات است یا مربوط به تولیدات اولیه یا موردی که من بی اطلاعم)
با سه بار زدن دکمه اصلی یه گزارش بهتون میده که در اون میزان باقیمانده از عمر درام و تونر و تعداد صفحات چاپ شده و تعداد ارورها و صفحات گیر کرده و ... رو میده که بسیار جالبه.
برای پرینتر من :
عمر باقیمانده درام : 80%
تونر باقیمانده : 30%
تعداد صفحات پرینت شده : 1022
بقیه مطالب مهم نیستند.
با ارقام فوق میتوان گفت :
با این نوع تونر کارتریج تقریبا 1500 صفحه پرینت میگیرد که با ارقام داده شده دوستان مطلع همخوانی دارد.
با این نوع درام تقریبا 5100 صفحه پرینت میگیرد که با ارقام داده شده توسط جناب VAHID_ENGINEER
در پست شماره :
همخوانی ندارد.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4637911&postcount=46
مطلب دیگر در مورد شارژ و تنظیم چرخ دنده است.
تا آنجا که بنده در صفحات وب دیدم (البته برای کارتریج tn-360) جهت ریست پرینتر یک چرخ دنده به نام flag gear باید تهیه شود که این قطعه در کارتریجی که همراه پرینتر عرضه میشود و به Starter cartridges معروف است وجود ندارد.حالا باز دوستان مطلع نظر تکمیلی را خواهند داد.
با تشکر
دوست عزیز شما زیاد نگران این اعداد و ارقام نباش چون براحتی ریست میشود.نقل قول:
همون کارتریج استارتر هم شارژ میشه و احتیاجی به چرخ دنده نیست برادر
بازهم اگر ما اطلاعات نداریم. دوستانی که اطلاع دارن ، اطلاع بدن چون این آخرین پست بنده در این تاپیک هست:11:
نقل قول:با سلام به شما دوست عزیز.
با توجه به تحقیقاتی که من کردم، تا قیمت 300 دلار هر پرینتری که بخری شامل قطعات زیر میشه :
1- خود دستگاه 2- کارتریج 3- درام 4- فیوزر 5- غلتک 6- اجزای دیگری که ممکن است داخل کارتریج یا بیرون کارتریج باشند و در عمل پرینت گرفتن موثرند.
البته کسانی که پرینتر میخرن از موارد بالا معمولا اسم کارتریج و درام رو میشنون. مثلا این پرینتر 1500 تا یا 2500 تا میزنه یا فلان پرینتر درام ارزونی داره.
ولی وقتی صحبت از Brother HL-2140 میشه به قطعات زیر میرسیم :
1- خود دستگاه
2- کارتریجی که با دستگاه ارائه میشود با کد TN-2130 در ایران و کد TN-330 در اروپا و امریکا که هر دو کد با ظرفیت 1500 برگ هستن.
(همچنین میتوان کارتریج با ظرفیت 2600 برگ رو به صورت جدا خریداری کرد با کد TN-2150 در ایران و کد TN-360 در اروپا و امریکا)
3- درام
4- درام یونیت با کد DR-2125 در ایران و کد DR-360 در اروپا و امریکا که هر دو کد طبق کاتالوگ پس از چاپ 12000 برگ نیاز به تعویض دارند.
5- فیوزر
6- غلتک
7- ...
خوب اگر دقت کرده باشید تفاوت پرینترهای برادر با دیگر پرینترهای زیر 300 دلار، وجود قطعه درام یونیت (DrumUnit)هست.
جناب smartee لطفا به این سوالات جواب بدین :
- به گفته شما درام این دستگاه که حدود 30 تومن قیمت داره پس از چاپ 5100 برگ باید عوض بشه. شما از کجا به این عدد رسیدین ؟ از 80 % ؟
- به نظر شما اصلا این دستگاه درام یونیت که 80 تومنه رو داره ؟؟؟ (وقتی شما کارتریج رو از دستگاه خارج میکنین میبینین که زیر کارتریج، درام یونیت وجود داره. درسته ؟) یا من اشتباه میکنم و این پرینتر فقط درام داره ؟؟؟
- اگه درام یونیت داره چند برگ عمر میکنه ؟ و نظرتون درباره درام یونیت ؟
- منظور پرینتر از عمر باقیمانده درام = 80%، خود درام میباشد یا درام یونیت ؟
- کجای ارقام من اشتباهه ؟
- فقط در صفحات ابتدایی تاپیک ممکنه که من گفته باشم این پرینتر 3000 برگ چاپ میکنه که تصحیح کردم و میکنم که با توجه به کارتریج TN-2130 که روی دستگاه فروخته میشه 1500 برگ چاپ میکنه.
در پایان باید عرض کنم که من پرینتر برادر 2140 رو ندارم و قبلا اچ پی 1010 داشتم که یک سالی میشه فروختمش و حالا دنبال یه پرینتر خوب میگردم. امید وارم شما که این پرینتر رو خریدین با نظرات خوبتون، کسانی که قصد خرید پرینتر دارن رو راهنمایی کنین.
عکسی از قطعات و مشخصات برادر 2140 در ایران و آسیا :
عکسی از قطعات و مشخصات برادر 2140 در اروپا و امریکا :
سلام.نقل قول:
شما هنوز نظرتون روی همین برادر هست؟
من میخوام یه پرینتر خوب برای مغازه بگیرم.شما چی پیشنهاد میکنید.؟
با سلام
در ابتدا عرض کنم بنده 2 دستگاه از این پرینتر رو گرفتم برای مصرف خونگی خودم و دفتر یکی از دوستان.
تست پیج پرینتر من : 74 صفحه ، یک بار کاغذ گیر کرده ، تونر 100% و درام 98% رو نشون میده.
پرینتر دوستم بدلیل مصرف بالا ارور میداد و خودش اقدام به شارژ کرده وقتی ازش خواستم تست پیج گرفته و ارقام ذکر شده رو بمن گفت من هم اینجا عنوان کردم.
دیروز فرصتی شد خودم مراجعه کردم و بررسی کردم.
در صفحه تست پیج میزان باقیمانده از عمر تونر و درام را با یکسری مستطیل عمودی کوچک و کم رنگ نشان میده نه درصد.برای هر دو مورد حالت پر 50 مستطیل میباشد.
دوست من بصورت تخمینی آنها را 80% و 30% اعلام کرد.
وقتی مستطیلها را به دقت شمردم دیدم دقیق آن 90% و 30% است.
با این حساب :
برای درام : 1022 صفحه شده 10% پس برای یک درام داریم حدودا 10220 صفحه
برای تونر هم که کما فی السابق
بنابراین درام هم با ارقام ذکر شده توسط جناب VAHID_ENGINEER همخوانی دارد و اشتباه از جهت تخمین زده شده بود و اینجا از همه دوستان عذرخواهی میکنم و در صورت امکان خواهشمندم ارقام تصحیح شود تا اطلاع رسانی درست انجام شود.
در مورد بقیه سوالات :
اولا همانطور که جناب mr.slim فرمودند و در پایین صفحه تست پرینتر هم ذکر میشود این اعداد تخمینی هستند و مربوط به مدل سخت افزار خاص و یک کاربری تعریف شده مثلا یک درصد بخصوص مصرف تونر و یک کاغذ بخصوص مثلا A4 یا Letter و ... میباشد و در شرایط مختلف ممکن است بر حسب مصرف به اعداد دیگری برسیم.
ظاهرا هنوز برای دوستمون این قطعه درام یونیت بصورت حل نشده باقی مانده.گرچه توضیحاتی در این مورد داده شده.
لا اقل در مورد این دستگاه درام یونیت مجموعه جمع شده زیر است :
1- مخزن تونر+doctor blade + developer roller + foam roller قطعات فوق به همراه یکسری چرخ دنده و ... در یک مجموعه قرار میگیرند که با فشار کلیپ سبز رنگ از مجموعه درام یونیت جدا میشوند.
2- درام که در یک لبه درام یونیت قرار گرفته است
3- باقیمانده که یک جایگاه پلاستیکی برای نگهداری موارد فوق است.
به این مجموعه عنوان درام یونیت اطلاق میشود
در تمام عرایضم بنده عنوان کردم درام (drum) یا عمر درام (drum life)
در عرایضم گفتم عددی که من بدست آوردم با مقدار ذکر شده جناب ... در پست فلان مطابقت ندارد.نمیبینم جایی عرض کرده باشم ارقام شما اشتباه است.تازه اینها ارقام شما نیست مشخصات فنی ارایه شده توسط تولید کننده است.من شماره پست را ذکر کردم.دیگه در این حد میتوانید قبول زحمت نموده پست خودتان را ملاحظه فرمایید.این مطلب با اعداد درستی که ارایه کردم تقریبا حل شده و با اعداد بیان شده که مربوط به عمر این نوع درام است : که گفته شده 12000 مطابقت دارد.
دوست عزیز درام یونیت یه هیولا نیست که کار فوق العاده ای انجام بده در بالا ذکر کردم.
تمام پرینترهای چه زیر 300 دلار چه بیشتر این قطعات را دارند.بنده خودم پرینتر hp1300 و samsung 1640 و samsung 2010هم در محل کار دارم.همه را هم خودم باز کردم شارژ کردم و ریست کردم.
سامسونگ 1640 که یه موقعی ما 90 هزار تومن خریدیم هم درام دارد ، فوم رولر دارد ، دولوپر رولر دارد ، داکتر بلید دارد ، چرخ دنده دارد مخزن تونر دارد و ... هم دارد.منتها به این مجموعه کارتریج (شاید در تداول) اطلاق میشود.
در مورد قیمتها قیمت درام حدود 30 هزار تومان است
درام یونیت علاوه بر درام شامل قطعاتی که ذکر کردم هم میشود که هر کدام آنها قیمت خودشان را دارند
گرچه به نظر من برای این پرینتر کمی گرانتر از سایر پرینترهاست
شاید دارای عمر بالاتری باشد
باز هم از دوستان مطلع که علاوه بر شنیدن ، دیدن را هم در روش کار خود قرار میدهند تقاضا دارم در صورتیکه در مورد این قطعه هولناک درام یونیت اطلاع دقیقی دارند که غیر از وظایف و قطعات فوق چه کار خاصی را انجام میدهد ، خوشحال میشود نظرات تکمیلی خود را بیان نمایند تا همه استفاده کنند.
در ضمن با باز کردن کارتریج مربوطه جهت شارژ چرخ دنده مربوطه(flag gear) را دیدم گرچه رنگ آن سیاه بود و عنوان شده بود در کارتریج همراه دستگاه نو نیست ولی وجود دارد.با کمی دقت آنرا به جای اول برگرداندم.در تست پیج بعد میزان تونر 100% اعلام شد.یعنی پرینتر ریست شد.به این وسیله از جناب mr.slim تشکر میکنم.چکار کنم راهنمای مربوط به شرکت OASIS اینطور گفته بود.برای همین میگم شنیدن کی بود مانند دیدن.
با تشکر از همه
سلام من خودم دفتر فنی دارم و این پرینتر از تبریز خریدم تا حالا یه بار شارژ کردم تو پودر خود کارخونه 2500 صفحه برام زد ولی برای شارژ که بردم به سنسوراش یا یا همچین چیزایی طرف چسب زد بعد شارژ کرد و شارژشم به خودم یاد داد با اون شارژ بعدا از دستگاه اطلاعات گرفتم تا حالا a4 رو فقط 4320 برگ زده و چراغ تونرشم دیگه ر.شن نمیشه حالا فکر کنم از چسب هایی هست که زدن طرف که دوستمم بود یه تعمیر کار حرفه ای و قتی من از دیده هام از سایت در مورد درام یونیتش گفتم گفت درام یونیتش اصلا خراب نمیشه و فقط درامش بعدا 15000 الی 2000 برگ کمی ایراد پیدا میکنه که داونم ترمیم میکنن هزینه ترمیمشم 20 یا 15 تومن خودشم گفت درامشم اصلا خراب نمیشه کارتریج و درام و درام یونیتشم یک سال گارانتی دراه من خودمم که حجم کارم زیاده خیلی ازش راضیم خیلی چون من اچ پی هم استفاده کردم حتی از 1020 یا 1018 اچ پی هم بهتره به جرات میتون بگم چون استفاده کردم از همشون همپای 2015 یا 2014 اچ پی هست
من این چسب زدن به سنسور رو تو یه سایت خارجی هم دیدم.نقل قول:
مزیت این کار اینه که میتونین 2 برابر بیشتر چاپ کنین. مثلا اگه 1500 برگ نوشته باشه بیشتر از 3000 تا میزنه، ولی عیبش اینه که دیگه نمیتونین اطلاعات مربوط به میزان باقیمانده تونر و عمر درام و ... رو داشته باشین.
درسته ؟
با سلام خدمت همه دوستان
من یه راهنمایی میخواستم,اینکه کار بنده به گونه ای است که در تیراژ بالایی فاکتور A5 چاپ می کنم و می خواستم از دوستان بپرسم که آیا پرینتر برادر HL-2140 مناسب کار من است؟ بعضی دوستان در صفحات قبلی تاپیک گفته اند که Drum Unit پرینتر بعد از یک بازه زمانی خراب می شود و باید تعویض شود این حقیقت دارد و چرا خراب می شود؟ چگونه از این پرینتر مراقبت کنم که مشکلی برایم پیش نیاید؟
خیلی ممنون میشم که به سوالاتم پاسخ دهید
با تشکر از همه
من همین امروز خریدمش 19/2/89
خیلی خوبه
من بدون کابل usbخریدم
130000 تومان
من الان یه سه ماهی می شه خریدمش.....واقعا که پرینتر خوبیه.....اصلا شبیه اسباب بازی نیست...مثل یه پرینتر شرکتیه...
واقعا ازش راضی هستم......
اون اوایل که گرم بودم کیفیت بالا پرینت می گرفتم(600) ولی الان روی 300 گذاشتمش و Toner saver رو هم فعال کردم و خداوکیلی در کم مصرف کردن تونر خیلی تاثیر داره..با این حال کیفیت نوشته ها پائین نمیاد ولی روی عکس کیفیت پائین میاد.....
الانم 1 بسته 500 برگی رو تموم کردم و حدود 83 درصد از مقدار تونر باقی مونده...
همین دیشب حدود160 صفحه پرینت گرفتم...البته پشت و رو...و یعنی حدود 84 ورق کاغذ آ4 و پرینتر هیچ مشکلی نداشت.....
من که راضی هستم.....
راستی فکر کنم با وجود این Drum unit می شه حتی روی کاغذای کلفت مثل مقوا هم پرینت گرفت...کارش همینه آره؟!؟
آره دقیقا کارش همینهنقل قول:
برای همین ساختنش
اون چیزهایی هم که تولید کننده گفته
من و سایر دوستان نقل کریم همه چرند و پرنده
فکر شما درسته
والا من نمیدونم تو این انجمنها پستها را کسی نمیخونه
فقط پست میزنن
من که میخواستم اینجا پست بزنم لااقل این 7 صفحه رو خوندم تا چیز تکراری یا بیربط نگم
تو یه تاپیک دیگه 53 صفحه رو خوندم.
نمیدونم این عادت ایرانیها است که همینجوری پست بزنند.
من هم مثل اون دوست بزرگوار قید اینجا رو زدم
خدا نگهدار
موفق باشید
MAN NATONESTAM FILM O DOWNLOAD KONAM LOTFAN VASAM MAIL KONID
---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
AH INAM ADRESE MAILAM [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:24 AM ----------
ah in dorosteshe [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطور که به نظر میاد این پرینتری خیلی خوبیه،منکه از قیافه اش خیلی خوشم اومد،میخواستم P1005 بگیرم قبلآ باهاش کار کردم خیلی کوچولو موچولو ظریف هست،مث اسباب بازی،سامسونگ هم که حال نمیده خوشم نمیاد (ML1640 و ML1915) کانن LBP3010 هم به نظر جالب نمیاد اما این برادر وااقعآ تا دیدم و اتفاقآ یه فروشنده بهم پیشنهاد داد خیلی خوشم اومد ازش. منم میخوام همین رو بگیرم ، فقط قیقمت دقیقش الان چنده؟ این یارو تو مشهد میگفت 130 تومن تاریخ امروز هم 20/3/1389 هست.
سلام
لطفا اگر کسی می دونه نمایندگی برادر تو شیراز کجاست به من خبر بده.
هر چی گشتم متاسفانه حتی یه دونه Brother HL-2140 تو بازار شیراز ندیدم.از خیلیها پرسیدم ولی جواب درست ندادند.
خواهشمندم به ایمیلم آدرس را ارسال کنید.خیلی ممنون.
تاریخ امروز 26 خرداد 1389
ارادتمند شما
سینا شیرازی از شیراز
این پرینتر واقعا فوق العاده ست من که توصیه میکنم بخریدش من تا حالا 18000 صفحه توی 3.5 بار شارز باهاش زدم درامشم اصلا خراب نشده دوستم که تو کار تعمیر پرینتر هست گفته که تا 25 الی 30 هزار برگ درامش میزنه تازه بعدا با 20 تومن هم درامش ترمیم مشه یعنی تعویض نمیشه پرینتر فوق العاده ای هست
خیابان ملاصدرا قبل از چهارراه حکیمی کنار بانک ملت فروشگاه پلیکاننقل قول:
من یه مشکلی برام پیش اومده کمکم کنید خواستم درام hl2140 رو عوض کنک این قطعه از درام یونیتش افتاد حالا نمی دونم مال کجاست اگه این قطعه نباشه کارتریج گیر میکنه
کد:http://up.--------.com/Files73/e41db63d980841a29852.JPG
دوستان سلام
یه2140 آوردن شارژ کردم ولی نفهمیدم با flag gear چیکار کنم
فیلم هم نتونستم دانلود کنم
لطفا راهنماییم کنین
سلام آقای وحید
من میخوام که یه پرینتر برادر بخرم. تو جستجوهام مطلب شما رو دیدم. میخواستم ببینم که از پرینترتون راضی بودین تا حالا؟
ایا اگه باز هم الان بخواین انتخاب کنین همین رو انتخاب میکنین؟
مرسی اگه راهنمایی ام کنین
با سلام و تشکر از نظرات ارزشمند دوستان بخصوص آقا وحید ، آقای اسلیم و اسمارتی و سایر دوستان
لطفا ما رو از حضورتون بی نصیب نکنین ، درسته که توی این فرومها سوء تفاهمات و کج فهمی ها زیاد هست ولی همین
راهنماییهای شماست که باعث فرهنگ سازی و اطلاع رسانی میشه و بیسوادایی مثل من رو از جهل رهایی میده و سطح افکار
و سلیقه ها و فرهنگ جامعه رو بالا میبره.
در مورد پرینتر مذکور مزایای زیادی گفته شد ، همچنین در مورد قسمت درام یونیت که مهمترین قطعه اون همین درام معروف
هست و قیمت اون حدود 30 هزارتومنه و اینکه حتی بعد از چاپ 20000 برگ هم نیاز به تعویض نداره و با 15-20 هزار تومن ترمیم
میشه.
حال از اساتید خواهشمندم بفرمایند که با این تفاسیر در این رنج قیمت آیا مدل دیگری با 2140 برودر برابری میکنه؟
و اینکه در موقع خرید و نگهداری باید به چه نکاتی توجه کنیم؟
پیشاپیش سپاسگزارم