occt همه چیز رو تست می کنه ، شما از linkpad (اسم دقیقش یادم رفت! :دی ) برای تست پردازنده استفاد کن!نقل قول:
Printable View
occt همه چیز رو تست می کنه ، شما از linkpad (اسم دقیقش یادم رفت! :دی ) برای تست پردازنده استفاد کن!نقل قول:
کلأ اورکلاک ر باید از بایوس انجام داد ، و بهرین در ویندوز همون easy tune هست که با یک ریست ، همش می پره! :دینقل قول:
خوب میزنم سیو بشه و هر وقت اومد بالا ویندوز دوباره لود بشهنقل قول:
و بهرین در ویندوز همون easy tune هست که با یک ریست ، همش می پره!
من اگه با easy tune اور کنم یعنی درصد ها رو بالا ببرم رم هم باهاش اور میشه؟
میشه یکم کامل تر توضیح بدید که چطوری در بایاس اور کنم؟
من با نرم افزار easy tune اور کردم و fsb رو روی 266 ولتاژ رو روی 1.65 گزاشتم و به بقیه دست نزدم و بعد زدم روی go همون لحظه گیر کرد
مشکل از چیه و باید چکار کنم؟
با تشکر
1.65!!!!!چه خبره!!! بزار رو 1.275 همینم فک کنم زیاد باشه.دلیل گیر کردنشم افزایش فوق العاده ی دما به دلیل ولتاژ زیادی دادنه.
اشتباه شد 1.35 نه 165نقل قول:
1.65!!!!!چه خبره
گزاشتم ولتاژ رو روی 1.27 و fsb رو روی 266 بازم هنگ کرد.نقل قول:
1.65!!!!!چه خبره!!! بزار رو 1.275 همینم فک کنم زیاد باشه.دلیل گیر کردنشم افزایش فوق العاده ی دما به دلیل ولتاژ زیادی دادنه.
شما ضریب رم رو کاهش دادین؟! تغییر دیگه ای هم دادین؟ لطفأ از صفحات cpu-z عکس بزارین ، اگه دیدین همه چیز مرتبه ، فرکانس رو تا 230 کم کنید و 10 تا 10 تا زیاد کرده تست بگیرید ، در ضمن ، سیستم بعد چند دقیقه ارور داد؟!نقل قول:
خیرنقل قول:
شما ضریب رم رو کاهش دادین؟!
خیرنقل قول:
! تغییر دیگه ای هم دادین؟
همون لحظه که زدم go هنگ کردنقل قول:
در ضمن ، سیستم بعد چند دقیقه ارور داد؟!
راستی بعد از آپدیت بایاس دیگه system memory multiplier کار نمی کنه و دیگه بیرون هم نمی اید جز ریست هم با کلید ریست می شه ریست کرد هم با cntrl+alt+del
حالا چطوری اینو کم کنم؟
وقتی به 266 می برم می نویسه ram 888 از 667 میره 888 معلومه دیگه هنگ میکنه.
چیکار کنم؟
خوب باید fsb/dram رو کم کنی دیگه برادر بزار روی 3/5 (سه پنجم) کخ فرکانس رم زیاد بالا نره....
خب منم گفتم که ضریب رو کم کن! :دینقل قول:
شما مگه از داخل ویندوز اورکلاک می کنید؟!
این تنظیمات رو باید از داخل بایوس اعمال کنید!
نقل قول:
خب منم گفتم که ضریب رو کم کن
چطوری؟نقل قول:
راستی بعد از آپدیت بایاس دیگه system memory multiplier کار نمی کنه
بلهنقل قول:
شما مگه از داخل ویندوز اورکلاک می کنید؟!
شما باید از داخل بایوس این کار ها رو انجام بدی!! سیستم های اورکلاکی ویندوزی ، کلأ مشکل دارند و ناقصند!نقل قول:
شما از اون صفحه ی مخصوص تنظیمات عکس بزار تا بگم کدوم ها رو روی چند بزاری!
شما این تغییرات رو اعمال کن:نقل قول:
cpu host frequency 266mhz
pci-e frequency 100mhz
system memory multipyer 2.5
cpu voltage control 1.3
راستی ، ولتاژ باید 1.3 بشه و نه این که 1.3 به ولتاژ اضافه بشه ، دیگه خودت تنظیم کن!:10:
من می گم نمیتونم اینو دست بزنم شما می گی بزار 2.5نقل قول:
نقل قول:
راستی بعد از آپدیت بایاس دیگه system memory multiplier کار نمی کنه و دیگه بیرون هم نمی اید جز ریست هم با کلید ریست می شه ریست کرد هم با cntrl+alt+del
خوب چی شد؟
چیکار کنم؟
آخه مگه می شه که نشه؟!!! بخش system memory multiplier رو از auto خاج کن!! روش اینتر بزن ، از +.- استفاده کن ، یا عدد بده ، یک کاری بکن دیگه! :دینقل قول:
وقتی فرکانس 266 رو می دی و اینتر می زنی ، فرکانس رم رو چن می نویسه؟!
888نقل قول:
وقتی فرکانس 266 رو می دی و اینتر می زنی ، فرکانس رم رو چن می نویسه؟!
نمیشه وقتی به این قسمت برم داخلش خالیه و دیگه بیرون هم نمی اید جز ریستنقل قول:
آخه مگه می شه که نشه؟!!! بخش system memory multiplier رو از auto خاج کن!! روش اینتر بزن ، از +.- استفاده کن ، یا عدد بده ، یک کاری بکن دیگه!
خب پس این نسخه ی بایوس مشکل اره و یا در نصب بایوس مشکلی پیش اومده!! بهتره که با سایت گیگابایت برین ، در بخش support مادر برد رو انتخاب کرده و بایوس رو دانلود و به روز کنید!نقل قول:
درست شدنقل قول:
خب پس این نسخه ی بایوس مشکل اره و یا در نصب بایوس مشکلی پیش اومده!! بهتره که با سایت گیگابایت برین ، در بخش support مادر برد رو انتخاب کرده و بایوس رو دانلود و به روز کنید!
من هیچ کار نکردم فقط امروز رفتم داخل بایاس دیدم درسته
حالا باید چیکار کنم؟
تمام تنظیمات قبلی رو اجرا کن ، و ضزیب رم روی 2.5 بزار!نقل قول:
cpu host frequency 266mhz
pci-e frequency 100mhz
cpu voltage control 1.3
اما من یک مشکل دیگه دارم هم قبل از اپدیت بایاس هم همین الان:
من وقتی قسمت اور cpu رو enable می کنم و بعد سیو و ریست دیگه بالانمی اید و بعد از 1 دقیقه دوباره ریست میشه و به همون حالت disable بر می گره حالا فرقی هم نمی کنه که این تنظیمات رو اعمال بکنم یا نکنم
باید چیکار کنم؟
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نیست جواب منو بده؟
شما تنظیمات pci-e frequency رو روی 100 مگاهرتز می زارین و ولتاژ رو روی 1.2 تنظیم می کنید؟! تایمینگ هم باید روی 5-5-5-15 باشه!نقل قول:
بله pci رو روی 100 می زارم و ولتاژ روی normal .
تایمینگ نمی دونم کجاست و چطوری باید تغییرش بدم اگه یک توضیح کوچیک بدید ممنون میشم.
بیخیال اور 5200 شو همچین فرقی هم نداره,اور کنی یا نه مکه میخای چیکار :13:من 6750 رو تا 3.4 اور کردم فرقی نداشت حالاا q9550 دارم اونم داره همون کارو انجام میده:20::18:
اورکردن بهتر از نکردن هست هیچی نباشه دربازی ها فریم بیشتری میگیرم من 2.5 رو 2.8 کردم 2 فریم بیشتر گرفتم چه برسه به اینکه به 3.4 برسونم شما قیمت این 2.5 رو درنظر بگیر و قتی به 3.4 رسید قیمت یک cpu ی 3.4 رو هم در نظر بگیر اینط.ری خرج کمتری داره درست نیست؟نقل قول:
بیخیال اور 5200 شو همچین فرقی هم نداره,اور کنی یا نه مکه میخای چیکار من 6750 رو تا 3.4 اور کردم فرقی نداشت حالاا q9550 دارم اونم داره همون کارو انجام میده
من اینکار رو کردم دوباره همون مشکل برام پیش اومد:نقل قول:
بله pci رو روی 100 می زارم و ولتاژ روی normal .
تایمینگ نمی دونم کجاست و چطوری باید تغییرش بدم اگه یک توضیح کوچیک بدید ممنون میشم.
اما من به جای نرمال ولتاژ رو گزاشتم روی 1.2 و بعد en کردم اما اینبار اومد بالا ولی به صفحه مادربورد که رسید(همون جا که del میزنیم)ریست شد و دوباره به حالت di برگست اما اونطوری بالا هم نمیومدنقل قول:
من وقتی قسمت اور cpu رو enable می کنم و بعد سیو و ریست دیگه بالانمی اید و بعد از 1 دقیقه دوباره ریست میشه و به همون حالت disable بر می گره حالا فرقی هم نمی کنه که این تنظیمات رو اعمال بکنم یا نکنم
حالا باید چیکار کنم؟
خب حالا بزار رو 1.1 ، اگه نشد بزار روی 1.3 !! کلأ مادربردت مناسب اور نیست و تنظیمات بسیار محدود و نا مطمئنی داره!نقل قول:
من ولتاژ ها رو که پایین گزاشتم اعمال کردم:
normal
1.4
1.3
1.2
1.1
1.0
0.9
0.8
اما باز همون مشکل:
حالا باید چیکار کنم؟نقل قول:
اما من به جای نرمال ولتاژ رو گزاشتم روی 1.2 و بعد en کردم اما اینبار اومد بالا ولی به صفحه مادربورد که رسید(همون جا که del میزنیم)ریست شد و دوباره به حالت di برگست اما اونطوری بالا هم نمیومد
در ضمن cpu voltage control عوض کردم و به fsb voltage ویا pci v و dimm v کاری نداشتم.وفقط اون رو enable می کردم و fsb رو 200 و pcie رو 100 می گزاشتم و هیچ تغییری نمی دادم که اینطور می شد.
راستی قیل از اپدیت بایاس هم فک کنم این مشکل بود.
بالاخره چیکار کنم؟
pci رو به جای 100 گزاشتم 90 ریست شد بعد از یک دقیقه صفحه اومد بالا و به حالت اول برگشت
چیکار کنم ؟من هر کار مبدونم دارم انجام میدم لطفان شما هم راهنمایی کنید.
لطفا سریع تر جواب بدید
باتشکر
روی 100 و 110 هم که گزاشتم وقتی به صفحه ی مادر بورد میرسید ریست میشه و به حالت اول برمیگردهنقل قول:
pci رو به جای 100 گزاشتم 90 ریست شد بعد از یک دقیقه صفحه اومد بالا و به حالت اول برگشت
کسی نمی خواد جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو اور کردن هرچی یه حدی داره!!!!!!!!!!!! یهو 2ولت به سی پی یو بده قالشو بکن دیگه,کلاک pci رو دست نزن
فک کنم 2 ولت بدم بسوزهنقل قول:
تو اور کردن هرچی یه حدی داره!!!!!!!!!!!! یهو 2ولت به سی پی یو بده قالشو بکن دیگه,کلاک pci رو دست نزن
یعنی pci رو بزارم روی auto؟
کسی نمی خواد مشکل منو حل کنه؟
اگه به PCI بیشتر فکانس بدی امکان آسیب به مادربرد هست فایده ای هم نداره,اول فرکانس سی پی یو رو تا جایی که امکان داره ببر بلا بعد کم کم به رم فرکانس بده ولتاژ رو 1.8 نسبت اف اس بس به باس رم رو هم تو هردفعه ببر بالا (هردفعه ای سیستم پایدار بود) اگه نشد تامینگ رو ببر بالا,تایمینگ که بالا بره قدرت تحمل فرکانس بالاتر واسه رم بیشترمیشه,البته بستگی به کیفیت رم هم داره,ولتاژ پردازنده اتو باشه:10: ببینم چه میکنی :19::19: