------------------Deleted------------------
bye everyone
Printable View
bye everyone
bye everyone
این مربوط به کدام مدل ال جی میشه ؟ یعنی برای همه مدلهاش همینطورهنقل قول:
نقل قول:
سلام Pmax jan
تلویزیونجدیدمبارک
مندقیقاهمزمانباشمااینتاپیکراتعقیبمیکردمچونمثلشمابیندوتامدلسامسونگ و پاناسونیک تردیددارم.
Panasnic TX-P42G10
Samsung 40B690
بهنظرمهردواینتلویزیونهاخریدهایعالی و بهترین های بازار در ال سی دی و پلاسما با نسبت قیمت به کارایی خیلیخوبیهستند.
تفاوتهاجزییوبرایکسانیمهماستکهخیلیبهجزییاتتوجهدارندودوستدارندباتحقیقبهترینخریدرابکنند.
منهمازآدمهاییهستمکهتامطمیننباشمکهبهترینخریدرامیکنمخریدنمیکنم.
الانذهنمهنوزسمتپاناسونیکجیتناستولینیمنگاهیهمبهسامسونگدارم.
بهنظرمهزینهبرقپاناسونیکزیادقابلتوجهنیست. ضمناینکهبایکهومتیاترمناسباغلبکمبودهایپاناسونیکمثلامکاناتصال یو اس بی وپخشفیلموتصویروحتیشبکهقابلرفعاست و اصولا نگاه پاناسونیک اینجوری بوده و به نظرم منطقی است.
شماهمازاولهمینسوالوذهنیتراداشتیولیهنگاماستنتاجتبیشتربهدکوراسیونوهزینهتوجهکردی. سوالماینهکهآیاشمابهایننتیجهرسیدیکهپاناسونیکبایکسینمایخانگیخوبکمبودهاشهمچنانغیرقابلرفعاست؟
الانکهسامسونگراخریدیمیتونیبگیپروسهخریدتچطورپیشرفت؟
چندخریدی؟نقدیاقسطی؟آیامیزیااستندهمخریدی؟آیاهومتیاترهدیهرابرداشتییابامدلبالاترجایگزینکردییااصلانخریدیوبعداشایدمدلخاصیرابخری؟وبرایهرکدومازاینتصمیماتتچهفاکتورهاییراهنگامانتخابدرنظرگرفتی؟نصببهچهترتیبیانجامشد؟آیاطرفماهربودوهزینهاضافههمخواست؟هدیهراازاولگرفتییاموقعنصبآوردن؟ کلا حالا که اینهمه تحقیق کردی بهتره که تا بعد از خرید و نصب را هم منعکس کنی اینجوری به سایرین کمک میکنیم تا مثل ما اینقدر وقت نگذارند.
من یکی دو ماه پیش تحقیق اولیه کردم و به این نتیجه رسیدم که بهتره ثبر کنم تا مدل جی تن پاناسونیک بیاد و حیفه برم سامسونگ بخرم. شمن اینکه تخفیف های سامسونگ هم در راه بود. الا هر دو این موارد عملی شده و وقت تصمیم نهاییم است.
الانکهخریدیوکارتمامشدهاحساستچیهراضیهستییاهنوزیکمذهنتسمتپاناسونیکه؟خروجیصداشچطوره؟مهمتریمنقطهضعفیکهمیبینیچیه؟کلاضدحالکهنخوردی؟
اگرمیتونییکعکسهمبعدازنصببندازبگذار:)
منمهمینروزهاخریدموقطعیمیکنم. واحتمالاشنبهیکشنبه میخرم.
اگرازدوستانکسیهستکهارتباطیدارهکههریکازاینمدلهاراباتخفیفیاشرایطبهتریبخریمممنونمیشمبامنتماسبگیرید.
منبعدازجوابشمانتایجبررسیشخصیخودمراهمارایهخواهمکرد.
ممنون
بله شما درست ميگيد!(لزومي نداره كه بخوام اين بحث رو ادامه بدم!)نقل قول:
در ضمن استاد اين رو بدونيد كه مدلي كه شما داريد ازش صحبت مي كنيد مدل lh50 هست(مدل اروپائي) كه كنتراست 1.80000 ....هست و مدلي كه من ازش صخبت مي كنم كه در ايران موجود هست مدل lh500yr هست كه كنتراست 1.150000 200 هرتز......هست
در ضمن اگه بتونم سايز قابل نمايش usb رو براتون ميارم!
با تشكر
bye everyone
من یاد داشت قبلی را دوباره میارم ظاهرا موقع کپی پیست کردن بین دو تا os مشکلاتی ایجاد شده که موقع ارسال به چشم نمیامد.نقل قول:
سلام Pmax jan
تلویزیون جدید مبارک
من دقیقا همزمان با شما این تاپیک را تعقیب میکردم چون مثل شما بین دو تا مدل Samsung 40B690 و مدل Panasonic TX-P42G10 تردید دارم.
به نظرم هر دو این تلویزیون ها خرید های عالی و بهترین های بازار در ال سی دی و پلاسما با نسبت قیمت به کارایی برای این سایز و رنج قیمت هستند. تفاوتها جزیی و برای کسانی مهم است که خیلی به جزییات توجه دارند و دوست دارند با تحقیق بهترین خرید را بکنند.
من هم از آدمهایی هستم که تا مطمین نباشم که بهترین خرید را می کنم خرید نمی کنم.
الان ذهنم هنوز سمت پاناسونیک جی تن است ولی نیم نگاهی هم به سامسونگ دارم.
به نظرم هزینه برق پاناسونیک زیاد قابل توجه نیست. ضمن اینکه با یک هوم تیاتر مناسب اغلب کمبود های پاناسونیک مثل امکان usb و پخش فیلم و تصویر و حتی شبکه قابل رفع است و اصولا نگاه پاناسونیک اینجوری بوده و به نظرم منطقی است.
شما هم از اول همین سوال و ذهنیت را داشتی ولی هنگام استنتاجت بیشتر به دکوراسیون و هزینه توجه کردی. سوالم اینه که آیا شما به این نتیجه رسیدی که پاناسونیک با یک سینمای خانگی خوب کمبود هاش همچنان غیر قابل رفع است؟
کلا حالا که اینهمه تحقیق کردی بهتره که تا بعد از خرید و نصب را هم منعکس کنی اینجوری به سایرین کمک میکنیم تا مثل ما اینقدر وقت نگذارند.
من یکی دو ماه پیش تحقیق اولیه کردم و به این نتیجه رسیدم که بهتره ثبت کنم تا مدل جی تن پاناسونیک بیاد و حیفه برم سامسونگ بخرم. ضمن اینکه تخفیف های سامسونگ هم در راه بود. الان هر دو این موارد عملی شده و وقت تصمیم نهاییم است.
بعضی دوستان بین مدل v10 که در راه است به جای G10 در شک هستند که به نظرم ارزش صبر مجدد نداره و احتمال زیاد فقط مدل ۵۰ اینچش وارد ایران میشه.
منم همین روزها خریدمو قطعی میکنم و احتمالا شنبه یکشنبه می خرم.
الان که سامسونگ را خریدی میتونی بگی پروسه خریدت چطور پیش رفت؟
چند خریدی؟ نقد یا قسطی؟ آیا میز یا استند هم خریدی؟ آیا هوم تیاتر هدیه را برداشتی یا با مدل بالاتر جایگزین کردی یا اصلا نخریدی و بعدا شاید مدل خاصی را بخری ؟ و برای هر کدوم از این تصمیماتت چه فاکتور هایی را هنگام انتخاب در نظر گرفتی؟ نصب به چه ترتیبی انجام شد؟ آیا طرف ماهر بود و هزینه اضافه هم خواست؟ هدیه را از اول گرفتی یا موقع نصب آوردن؟
الان که خریدی و کار تمام شده احساست چیه راضی هستی یا هنوز یکم ذهنت سمت پاناسونیکه؟ خروجی صداش چطوره؟ مهمتریم نقطه ضعفی که میبینی چیه؟
اگر از دوستان کسی هست که ارتباطی داره که هر یک از این مدل ها را با تخفیف یا شرایط بهتری بخریم ممنون میشم با من تماس بگیرید.
من بعد از جواب شما نتایج بررسی شخصی خودم را هم ارایه خواهم کرد.
bye everyone
سلام آقا رضانقل قول:
من نقد خریدم با سینما که شد 1.888 تومن ( یکماه پیش حدود 100 تومن گرونتر بوده . من تخفیف نگرفتم و فکر کنم خیلی هم بهت تخفیف بدن 5 تومن هست ! )
راستش مثکه سینما رو چند روز بعد می دم و طرف میاد 5 تومن هزینه نصب سینما می گیره ( تلوزیون رایگانه ) و چون من گفتم یکروز بیاید هردوتاش رو بیارید پس 2-3 روز بعد از خریدم ( با آماده شدن سینما ) قرار شده بیان . دیروزم نیومدن و امروز عصر قول دادن بیان !!
تمام فروشگاههایی که من سرزدم ، مشکلی با اینکه سینما رو نخوای نداشتن . بین 320 تا 330 تومنی هم کم می کردن اگر نمی خواستی و تبعا می تونستی سینمای بهتری رو بخوای و تفاوت قیمتش رو بپردازی
ولی جوریکه من دیدم بعد از سینمایی که روی b690 هست ، سینمای بعدی حدودا 100 تومنی بالاتره قیمتش ( و مثکه بلوتوث داره که جالبه اما واقعیتش اینه که من واقعا دیگه پول نداشتم . اگر یادتون باشه اولشم قرار بود تا 1.500 یه چیزی بخرم و الان درحدود 2150 خرج شده )
چرا 2150
چون 1.888 تلوزیون شد و 250 تومن میز و بماند 5 تومن - 10 تومنهایی که هزینه نصب و حمل و نقل ، سینما و میز و این چیزا شده . یه ست تمییز کننده lcd شامل مایع و فرچه و دستمال هم خریدم 15 تومن ( می خوام بگم خرج خرده ریز هم داری )
خب هنوز تلوزیون نصب نشده که من بتونم چیز بیشتر بهت بگم اگر می شد هم نمی تونستم چون باید بگم نصاب بیاد و تلوزیونهای ایران رو با ریسیور برامون بگیره و اونوقت شاید بشه در مورد کیفیتش صحبت کرد
آها اینو بگم که چرا من طرف ال جی نرفتم ؟
یکیش برمیگرده به اینکه LG سابقه خوبی پیش من نداره ! یکیشم برمیگرده به اینکه باندهای سینمای خانگیش از نظر من ( با احترام ) بشکل ویران کننده ای زشت بود و در نهایت فکر نمی کنم نه سامسونگ برتری محسوسی به LG های همرده اش داشته باشه و نه ال جی نسبت به سامسونگهای هم رده
چرا G10 نخریدم ؟
1- اینجوری که من دیدم مصرف برقش لااقل دوبرابر b690 هست ( حداقل ) و وقتی بسلامتی و میمنت یارانه های برق برداشته بشه اونوقت بنظر من 10% مصرف بیشتر هم به چشم میاد چه برسه به 110% !
یه نگاهی به فیش برقتون بندازید می بینید که مثلا نوشته . قابل پرداخت 5 تومن ، یارانه پرداختی 25 تومن !!! ( بزودی کل 30 تومنش رو باید ما بدیم ! )
2- دکورش واقعا بی روح بود ( از نظر من البته )
3- امکاناتش بسیار پایین بود ( فکر کن تصویر در تصویرم نداشت ) و همونطور که گفتم وقتی این تلوزیون وارد خونه میشه شما دیگه نمی تونی بذاریم بغل B690 و نتیجه بگیری که یکمی واضحتر پخش می کنه یا رنگاش یکم بهتره . اونجا شما می مونی و یک تلوزیونی که هرکس از در وارد میشه می گه " 1.5 دادی اینو خریدی ؟ خب می رفتی LH500 یا B690 می خریدی ... " ( هردوی اینا بدون سینمای خانگی با اختلاف 10 -20 تومن با G10 هم قیمت هستند )
البته منظور من این نیست که بخاطر حرف مردم بری خرید کنی اما من معتقد بودم که همین حرف رو خودم فردا به خودم خواهم زد . اغلب تفاوتها در تلوزیونهای همرده فقط وقتی مشخص میشه که تلوزیونها دقیقا کنار هم باشن ( مثلا من بین lh50 و lh70 با اینکه روی کاغذ مشخصات متفاوتی دارند اما با کلی دقت هیچ تفاوتی حس نکردم )
بهرحال تصویر G10 در هنگام پخش فیلم HD کمی بهتر از B690 و بطور واضحی بهتر از S10 بود . این غیرقابل انکاره اما همین G10 وقتی داشت بازی فوتبال شبکه 3 رو نشون میداد بشکل ویران کننده ای تصویرش مزخرف بود بطوری که دهن من باز مونده بود .
فروشنده می گفت شما که می خوای g10 بگیری . برو s10 بگیر حدودا 1.100 و این 400 تا تفاوت رو یک سینمای خانگی خوب پاناسونیک بردار ( شاید راست می گفت . اختلافشون روی کاغذ 400 تومن نیست . ولی من دقت کردم واقعا مشکی s10 پیش مشکی g10 بور و کمرنگ بنظر می رسید و من اگر می خواستم پاناسونیک بردارم ترجیح می دادم همون g10 رو بردارم . بازم شما می تونی روی این قضیه s10 و سینمای خانگی فکر کنی . اینجوری مشکل usb هم حل میشه خود به خود )
دیگه نمی دونم چی بگم
هر اتفاقی برام افتاده بود طی این روزها برات تعریف کردم
بازم سوالی بود من درخدمتم
سلامنقل قول:
ممون از اطلاعات به جایی که دادید. بد نیست یک جمع بندی بندی از انواع استفاده ها بکنم که برای همه مفید باشه و نظر شما را هم بپرسم:
محدودیت کیفیت سیگنالهلی اصلی:
کانالهای تلویزیون ایران همگی با کیفیت SD هستند که همان کیفیت استاندارد تلویزیون های لامپی PAL, SECAM است که در گیرنده های دیجیتال به صورت دیجیتال تبدیل میشه و به صورت 480i=480 rows, interlaced پخش میشه به عبارتی DV-PAL , DV-SECAM
پخش دیجیتالی تلویزیون های ایران که تازگی راه افتاده در واقع همان دیجیتال شده سیگنال SD است که اطلاعات چند تا کانال دیجیتال شده و فشرده شده و از یک فرستنده ارسال میشه. پس در واقع کیفیت همچنان SD است و گیرنده زمینی ----T=Terrestrialhvshg میخواد.
اغلب کانالهای ماهواره ای ایرانی و خارجی و تقریبا همه کانالهای مجانی به صورت ----Sارسال میشوند که باز هم همان کیفیت SD یعنی حداکثر 480i هستند.
قیلم های ویدیویی که از DVD player ها پخش میشه به صورت SD-DVD هستنند.
بنابراین در تمام موارد فوق که کیفیت ورودی از حداکثر کیفیت قابل نمایش کمتر است تلویزوین سیگناها را بهبود میده و upconvert میکنه که در این زمینه مدل samsung b690 مشخصا از panasonic g10 خیلی بهتر عمل میکنه و تصویر بهتری تولید میکنه.
با این توصیف برتری نمایشی G10به مواردی محدود میشه که سیگنال ورودی HD یا FULL HD است.
مواردی که با سیگنال HD یا FULL HD سر و کار داریم:
XBOX360 و PS3 خروجی FULL HD 1080p میدهند و کیفیت G10 بهتر است که فقط روی ورودی HDMI این کیفیت را میده ولی سامسونگ روی ورودی کامپوزیت هم میتونه.
کانالهای ماهواره ای HD به صورت 720p و 1080p سیگنال می فرستند که در این موارد اگر ----- شما هم به صورت HDباشد میتوانید کیفیت بهتری از G10 بگیرید.
در مواردی که فایلهای ویدیویی دانلود شده از اینترنت با کیفیت HD یا FULL HD داشته باشیم.
مثلا فایهای divX که از روی DVD یا شبکه یا PC پخش کنیم
برای این کیفیتها باز هم با ورودی کیفیت HD و FULL HD سرو کار داریم در این موارد پاناسونیک G10 نیاز به یک دستگاه جانبی HD PLAYER داره که مدل WesternDigital حدودا ۱۲۰ تومان هزینه اضافه داره در صورتیکه سامسونگ پورت ورودی USB داره که میتونه فایهای HD و FULLHD را هم پخش کنه و علاوه بر این امکان پخش از نتورک و همچنین PCبهتری ارایه داده.
قابل ذکره که امکان شبکه شدن از نسخه آسیایی G10 حذف شده.
همچنین سینمای خانگی G10 امکان پخش HD را نداره و حداکثر میتونه DVD را تا 720p HD به صورت upconvert اصلاح کنه که جوابگوی ما نیست.
پس با این توصیف G10 برای کسانی که استفادشون بیشتر برای Game است قطعا بهترین انتخاب است و در سایر موارد سامسونگ b690 حرفهای زیادی برای گفتن دارد.
سلامنقل قول:
ممونم. واقعیت اینه که من همه مواردی که گفتید را قبول دارم و دارم خودم را قانع میکنم که G10را که الان خیلی توجه بهش شده و امتیاز بیشتری براش در نظر گرفتن را کنار بگذارم و فردا بم نگن رضا جان شما که اهل تحقیقی دیگه جرا ظاهر سامسونگ و ۲۰ تومان پول برق و برق و لعاب LCD و غیره گولت زد نرفتی پلاسما G10بکیری!
من علاوه بر موارد فوق یک مشکل دیگه با G10 دارم که امیدوارم شما و سایر دوستان راهنمایی کنید.
مساله اینه که من از فواصل نزدیک با این تلویزیون سرو کار دارم یعنی ۱ تا ۲.۵ متر و در نور کم و در این فواصل نقطه های ریز ریز تصویر پلاسما کاملا به چشمم میاد و رو اعصابه. یعنی تصویر را پر از ذرات ریز در حال حرکت میبینم که در فاصله کم تکون تکون میخورند.
اگر فاصله را زیاد کنم این مشکل را ندارم ولی در ساموسونگ با این مشکل روبرو نیستم. آیا شما هم همین تجربه را دارید؟
اره درست میگی من هم دقیقا این نقطه هارو میبینم..حالا جالب ینکه تو دفترچه هم ذکر شده که این نقطه ها پیکسل هستن که بطور دائم درحال روشن و خاموش شدن هستن(اخرش هم گفته این یک نقص نیست)نقل قول:
تو فترچه ای که از سایت پاناسونیک دانلود کردم..همچین چیزی ذکر نشده!!!
من این نقطه هارو تو تصاویر sd از فاصله 2 متری هم میبینم..
مطلبی در یکی از فروم های خارجی در این مورد خوندم که به نظرم علت را توضیح میده و میگه این جزو ویژگیهای پلاسما است و برای فواصل نزدیک این مساله وجود داره.نقل قول:
The observation that there is a fine "grain" or "noise" or "dithering" in the image from a plasma set probably means nothing more than that you were too close for the size screen you were viewing. Recall that each individual pixel of a plasma is composed of three individual cells which are Red/Green/Blue in color. If you can see that structure, or the "screen door effect" which is the border between cells, then you are too darned close.
Sitting that close to an LCD would not be a problem, the Red/Green/Blue light all eminates from the same area. However there is another effect when you are too close to an LCD, you start to get loss of contrast or blueish blacks from the periphery of the screen due to viewing angles.
Honestly, you need to be 1-2 screen diagonals away to see the entire image. More than that and you start to lose the immersive experience, less than that and you notice the structure of the screen.
با توصیفی که کرده به نظرم پلاسما ۴۲ اینچ برای فواصل کمتر از ۲ تا ۲.۵ متر مناسب نیست. (۴۲ اینچ میشه ۱۰۲ سانتی متر که حداقل دو برابر فاصله لازم داره)
البته این متن را راجع به سوال راجع به پلاسما مدل ذ۶۵۰ سامسونگ نوشته:
نکته ای که می خواهم برای سایر دوستان که بعدا این مطلب را می خوانند اضافه کنم و متاسفانه جایی نخوانده ام این است که سامسونک هم پلاسما و هم ال سی دی مدل b650 دارد و اگر در انجمن های گفتگوی های خارجی samsung lcd b650 پیدا کردید معادل با همین samsung lcd b690 در ایران است و ظاهرا شماره این مدل در ایران از b650 به b690 عوض شده تا هم با پلاسما مدل b650 که مدل ۵۰ و ۵۸ اینچ داره و در ایران هم موجوده اشتباه نشه و هم با مدل های b650 که از بانه به صورت قاچاق و بدون گارانتی میاد تمایز ایجاد کنه و کسی که b690 lcd می خواهد نتواند آنرا در بانه پیدا کند.کد:http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1159797
نام کامل این تلویزیون در انجمن های خارجی LN40B650 است و مدل های متنوع ۴۰ و ۴۶ و ۵۰و ۵۸ دارد و L در ابتداش احتمالا به معنی LCD و N به معنی تولید ویژه North America و 40 نشانه ۴۰ اینچ بودن و B نشانه تولید ۲۰۰۹ و 6 نشانه سری ۶ سامسونگ و 50 شماره مدل آن است. این محصول سامسونگ در ایران به شماره LA40B690 که مجددا L نشانه LCD و A نشانه Asia است و مدل های ۴۰ و ۴۶ ۵۰ دارد ارایه شده است.
شماره مدل پلاسما PN50B650 و PN58B650 است که باز هم P به معنی Plasma و N برای North America است و در ایران به شماره PA50B650 و PA58B650 که A نشانه Asia است.
دوستان باید توجه کنند که در مدل های آسیایی تفاوت هایی نسبت به مدل های آمریکایی یا اروپایی وجود دارد و با دانلود کردن کاتالوگ هر مدل و مقایسه میتوانند به اطلاعات بیشتری برسند. ضمن اینکه اغلب جداولی که تلویزیون ها را رتبه بندی کرده اند مدل های آمریکایی را تست کرده اند و این رتبه های برای مدل های موجود در ایران متفاوت است.
شماره ها و امکانات تلویزویون های پاناسونیک هم برای ایران متفاوت است و حتما به این مورد توجه کنید.
در مورد برفک در G10 هم من فکر میکنم کلا مدلهای داخل ایران ویژگیهاشون با مدل هایی که دوستان در گوگل جستجو می کنند و مقایسه ها و رتبه بندی ها را می خوانند متفاوت است و دفترچه ا.ی که از سایت پاناسونیک دانلود میکنیم برای مدل داخل ایران جوابگو نیست و باید دفترچه مدلی که به مدل ایران نزدیک تر باشه را پیدا کنیم. مثلا مدل اروپایی یا اگر موجود بود همان مدل خاور میانه ای.
متاسفانه چون من کاربر جدید هستم هر مطلبی که می نویسم باید توسط مدیران انجمن تایید بشه و به همین دلیل با یک روز تاخیر منتشر میشه که دوستان از این بابت می بخشند.
من در مورد مدل های مختلف ۴۲ اینچ پلاسما Panasonic G10 جستجو کردم و تنوع مدلها خیلی خیلی زیاده واقعا نمیدونم کدوم تو ایران عرضه شده و تفاوتش با مدلی که در سایتها مقایسه شده یعنی مدل TC-P42G10 چیه! لطفا دوستان راهنمایی کنند:
TX-P42G10E
TX-P42G10B
TX-PF42G10
TX-P42G10L
TC-P42G10
TC-P42G10X
TH-P42G10S
TH-P42G10K
TH-P42G10T
TH-P42G10D
TH-P42G10C
TH-P42G10M
TH-P42G10R
TH-P42G10P
TH-P42G10A
TH-P42G10Z
TH-P42G10H
TH-P42G10W
حالا با این تفاسیر برای دیدن شبکه های تلویزیون و ماهواره G10 یا B690 ؟
یه سوال دیگه
زاویه دید این B690 چنده؟
دوسن من آقا رضا ممنون بابت اطلاعات تکمیلی که اضافه کردید:11: پس به نظر شما مشکل برفک در ال سی دی ها وجود نداره؟؟؟
راسیتش منم مثل بقیه اعضای این تالار نظرم روی پاناسونیک v10 بود منتها تا الان به قضیه فکر نکرده بودم (مشکل برفک)
به خدا گیج شدم دیروز رفتم بازار کلی مدل دیدم و جالبش این بود که همه مثل هم بودن و تفاوتی با هم نداشتن شاید یه مدل از سونی بود که تصویر بهتری داشت مدل x46 منم مثل شما تا همین حد می خوام هزینه کنم و دقیقا بیشتر استفاده هم مربوط به کانلهای sd میشه :40:
شما هم اگه به یه جمع بندی رسیدی تاپیکو بی خبر نزار:11:
امیر جان شما در این مورد نظری نداری؟؟؟
راسی امیر جان دیروز رفتم و پلاسمای سامسونگ مدل b650 رو دیدم البته من آماتوری نگاه کردم اما به نظرم کیفیت نمایشش نسبت به ال سی دی ها خیلی مات تر بود اصلا به دلم ننشست
شاید منظورتون پوشش شیشهایه که در پلاسما با وجود گازها اجتنابناپذیره؛ اِلسیدی هم بهطور مشخص روشنایی بالاتری داره.نقل قول:
bye everyone
bye everyone
یه نکته خیلی مهم که دوستان اکثراً تو این بخش اهمیت نمیدن رو من متوجه شدم و اون استفاده در دنیای واقعیه نه پشت ویترین مغازه، من خیلی حرفه ای نیستم و فقط چندتا Review خوندم تو اکثر این Review ها هم جمع بندی که کنی G10 بهتر از B650 (همون B690) بنظر میاد.
اما B690 رو برای SD و scaling که انجام میده یکی از بهترین ها در دنیا میدونن که به خاطر پردازش عالی که روی تصاویر انجام میده البته در این مورد با LED های سامسونگم هم مشترکه؛ ولی دقیقاً یکی از بزرگترین نقات ضعف G10 تو Review هایی که من خوندم تصاویر SD هست و تصاویری که قرار باشه پردازشی گنده ای مثل بزرگ کردن تصویر انجام بده.
نکته خیلی مهم اینجاست که در حالت عادی بیش از 90% استفاده روزانه ما از تصاویر SD هست (برای من و خیلیای دیگه که فکر میکنم 99% استفاده) یعنی از تصاویر ماهواره دیجیتال، تصاویر تلویزیون خودمون، فیلم های DVD همه SD هستن و در رزولوشن 480i یا 576i یا یکمی بیشتر یا کمتر کار میکنن، واقعاً چقدر پیش میاد که مثلاً فیلم 1080P بزارید ببنید! حتی در مورد 720p هم چون بازم G10 باید Scaling و پردازش روی تصویر انجام بده من 99% احتمالا میدم بازم B650 بهتر عمل میکنه. یعنی در تناسب 1:1 1080P هست که واقعاً G10 بهترین کیفیتش رو ارائه میده، حتی بازیهای Xbox360 و Ps3 هم تعداد کمیشون Upscaling نمیکنن و 1080p واقعی هستن که فکر میکنم به اندازه انگشتای دستم نباشن (البته اونجا خوده کنسول ها معمولاً عملیات Scaling رو انجام میدن) البته G10 تأخیر کمتری داره شاید از این نظر برای بازی بهتر باشه.
بله صحیح می فرمایید اما شاید کلمه برفک کلمه مناسبی نباشه چون همه ما ذهنیت دیگری از برفک داریم. این ویژگی که من میگم را چند تا دوستانی که G10داشتند در این انجمن تایید کردند و همه اذعان دارند که از فاصله نزدیک کتر از دو سه متر وقتی که ورودی همه HDMI و FULL HD نیست این موضوع به چشمشون میاد.نقل قول:
یکی از جاهایی که این رو خود من هم دیدم فروشگاه کرفور یا هایپر استار بود که با فاصله کمی انواع سامسونگ و پاناسونیک را کنار هم گذاشته بود و با و جودیکه ورودی FULL HD داده بود باز هم به چشم میامد.
در خیلی از مغازه های جمهوری ورودی ها کمپوننت است و فرق G10 با بقیه اصلا به چشم نمیاد.
دوست عزیزمون آقای آنتی دراکولا یا Alucard توضیحات خیلی خوبی در این مورد ارایه داده اند که در صفحه ۳ همین مباحث آمده و من تکرار میکنم:
Alucard:
مشکل Upscale در پنل G10 پاناسونیک در رزولوشنهای SD وجود داره و این مشکل شامل پخش Soft یا به قولی کمی نرم تصاویر از سیگنالهای SD میشه که ممکنه مقداری لبه های تصاویر رو نرم تر از بعضی پنلها که عملکرد بهتری دارن نشون بده ولی مشکلی از بابت عملکرد منفی مثل اغلب تلویزیونهای برندهای کره ای که مشکل اسکن کردن ویا pull down کردن فریمهارو دارن وجود نداره یعنی خطا نمیکنه و دچار lag نمیشه .
مهم:
بخشی از عملکرد پنل در پخش با کیفیت سیگنالهای SD مربوط به Upscaler پنل میشه که کارش بزرگنمایی تصاویر هست سایر موارد مثل کنتراست بالا و دقت رنگ و اشباع رنگ مناسب و قابلیت پنل در هندل کردن حرکات که اصطلاحا بهش Motion Clarity یا وضوح حرکات هم میگن در پخش با کیفیت هر سیگنالی از جمله سیگنالهای SD تاثیر گذار هست بنابراین وقتی پنلی Upscaler متوسط داره این ضعف به طور اساسی روی عملکرد پنل در پخش سیگنالهایی با رزولوشن پائینتر از رزولوشن Native پنل تاثیر نداره هر چند امتیاز منفی به حساب میاد ولی اینطور نیست که بگیم فلان پنل چون مثلا Upscaler ضعیف داره پس کلا رو سیگنالهای SD ضعف داره مثل همین مورد پنل G10 که با وجود عملکرد منفی در Upscaler پنل باز هم در مجموع سیگنالهای SD رو خیلی بهتر از 90 درصد پنلهای موجود نمایش میده که دلیلش رنگهای طبیعی و اشباع رنگ بالا و Motion Clarity قوی این پنل هست.
در ضمن موقع پخش بسیاری از سیگنالهای SD مثل DVD یا حتی ماهواره در دستگاههای جدید Upscaler پنل به صورت Bypass در میاد و Upscaler دستگاه (DVD یا ماهواره ) کار بزرگنمایی رو انجام میده.
معمولا چیپستهای گرون قیمت برای Upscale پنلهارو روی مدلهای High End مختلف نصب میکنن که قیمت پنل رو هم بالا میبره نمیشه توقع داشت که پنلهای 40 و 42 اینچی موجود در بازار به خصوص اونهایی که قیمتهایی زیر 1500 الی 1700 دارن عملکرد قوی داشته باشن و مثل پایونیر Kuro کیفیت DVD های معمولی رو در حد سیگنالهای HD بالا ببرن.
به نظر من اغلب ما که معمولا با لپ تاپ و موبایل و انواع نمایشگر های دیجیتال در وسایل الکترونیکی سرو کار داریم نرم شدن تصویر و معلوم نبودن پیکسهای لبه تصاویر را نشانه ای از افت کیفیت میدانیم و این موضوع اصلا فرهنگی نیست و ربطی به ایرانی بودن نداره. خیلی جاها خوندم که میگن ایرانی ها درخشش ال سی دی را نشانه کیفیت می دانند در صورتیکه من اصلا از درخشش خوشم نمیاد و معمولا در نور کم تلویزیون میبینم.
برای خیلی از ما داشتن رنگ واقعی پلاسما و یا مشکی عمیق تر وقتی که تصویر لبه های نرم داشته باشه اهمیتی نداره و بیشتر ترجیح میدیم از دیدن یک تصویر با جزییات و لبه های تیز لذت ببریم حالا رنگش یکم واقعی نبود ایرادی نداره چون چشم عادت میکنه و متوجه نمیشه ضمن اینکه تصاویر را کنار هم نمیبینیم که متوجه تفاوتها بشیم.
بله کاملا موافقم فقط منظورتون از b650 مدل lcd آن است که در ایران به شماره b690 موجود است یا مدل پلاسما که از ۵۰ اینچ شروع میشه؟نقل قول:
چون در حال حاضر هر سه مدلی که مطرح شده یعنی g10 و پلاسما b650 و ال سی دی b690 هرسه جزو بهترین خریدهای ممکن از بازار ایران معرفی می شوند.
بله همونطور که گفتین B650 و B690 یکی هستن، من منظورم همون B690 بود.نقل قول:
سلام
چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید:
با این تفاسیر برای دیدن شبکه های تلویزیون و ماهواره G10 یا B690 ؟
زاویه دید B690 چنده؟
این B690 در تصاویر سریع مثل فوتبال کم نمیاره؟
این برفک ها واقعا تو فاصله 1 یا 2 متری به چشم میان؟
و در کل G10 یا B690 ؟
اگه میشه یکم سریعتر بنده رو در جریان بزارید
ممنون
این جریان برفک رو اگر منظور دوستان PWM نویز پلاسما باشه فکر نمیکنم این نویز از فاصله 50 سانتی متر به بعد Visible باشه البته پنلهای پایونیر PWM نویز بیشتری دارن که ممکنه تا1 متر هم قابل روئیت باشه ولی از اونجایی که کسی تو این فاصله جلوی یک پنل 40 - 50 اینچی نمیشینه در عمل مشکلی وجود نداره.
------------------------------------
یک طرف دیگه قضیه برای این جریان برفک روی سیگنالهای SD یک رابطه فیزیکی خیلی ساده برقرار هست وقتی کیفیت آنتن پائین باشه مقداری نویز به وجود میاد هر چقدر هم مقدار این نویز کم باشه وقتی پنل عمل بزرگنمایی رو انجام میده دونه های نویز رو هم بزرگتر میکنه بیشتر کسایی که HDTV میخرن چون قبلا با تلویزیون لامپ تصویری در سایز پائین تصاویر رو تماشا میکردن متوجه این نویز نمیشدن ولی با بزرگتر شدن این دونه ها به دلیل بزرگتر بودن سایز تلویزیون این جریان بیشتر نمود پیدا میکنه.
--------------------------------------
دلیل اینکه مات تر بودن پلاسماهای جدید سامسونگ نسبت به LCD ها بیشتر نمود پیدا میکنه پیک برایتنس پائین این پنلها هست فکر میکنم حداکثر نزدیک به 50 فوت لامبرت شدت روشنایی پلاسما پنلهای سامسونگ باشه که این عدد در پلاسماهای جدید پاناسونیک 92 فوت لامبرت و در بعضی LCD ها تا 120 فوت لامبرت هم میرسه.البته در زیر نور یک اتاق نسبتا پر نور 40 فوت لامبرت هم کفایت میکنه و مشکل بیشتر LCD ها در برایتنس بالا Over bright شدن تصویر هست که جزئیات رو کم میکنه.نقل قول:
از نظر فنی و نظری صحبت شما کاملا درسته اما در عمل دوستانی که در انجمن هستند تجربه های متفاوتی دارند و همین باعث میشه ما را به شک بیاندازه. توجه داشته باشید که خیلی از دوستان این تلویزیون را در خانه دارند و با ورودی آتن هم قضاوت نکرده اند و با به قصد خرید در فروشگاه این تصاویر را دیده اند که قطعا فروشنده حداکثر تلاشش را برای بهتر جلوه دادن تصاویر کرده است. خود من تصاویر را از نزدیک دیدم و این حس بهم دست داده. نه از ۵۰ سانتی متری از دو متری هم برام محسوس بوده.
مقایسه ای که در مورد تجربه قبلی افراد و تقویت جزییات و نویز در hdtv کردید برای پلاسما و ال سی دی هر دو مشترکه و باید برای ال یب دی هم همینارو بگن.
به عنوان مثال:
آقای pmax که این بحث را آغاز کردند تصاویر شبکه سه با پلاسما g10 را ویران کننده توصیف کردند
نوشته شده توسط vahidpsr
دوستان عزيز توجه كنند : g10 فقط و فقط كيفيت رنگ داره و اصلا به درد كانالهاي تلويزيون ما و حتي بسياري از كانالهاي ماهواره نمي خوره. يعني تصويري كه كيفيت واقعي full hd نداشته باشه در اين تلويزيون علي رغم كنتراست و كيفيت رنگ بالا به شدت تار ديده ميشه. لبه هاي تصوير اشخاص در اين تلويزيون نرم (smooth) نيست و وقتي تلويزيون نگاه مي كنيد (منظور كانالهاي معمولي ) فكر مي كنيد كه تصويركمي شطرنجي شده. تازه من كانالهاي تلويزيون ايران (1 تا 6) را با استفاده از ماهواره در اين تلويزيون ديدم . حالا اگه از آنتن هوايي استفاده كنيد كه ديگه آنقدر اعصاب خرد ميشه كه بايد تلويزيون را خاموش كنيد.
نوشته شده توسط pmax
بهرحال تصویر G10 در هنگام پخش فیلم HD کمی بهتر از B690 و بطور واضحی بهتر از S10 بود . این غیرقابل انکاره اما همین G10 وقتی داشت بازی فوتبال شبکه 3 رو نشون میداد بشکل ویران کننده ای تصویرش مزخرف بود بطوری که دهن من باز مونده بود .
فروشنده می گفت شما که می خوای g10 بگیری . برو s10 بگیر حدودا 1.100 و این 400 تا تفاوت رو یک سینمای خانگی خوب پاناسونیک بردار
نوشته شده توسط abbas_p
اره درست میگی من هم دقیقا این نقطه هارو میبینم..حالا جالب ینکه تو دفترچه هم ذکر شده که این نقطه ها پیکسل هستن که بطور دائم درحال روشن و خاموش شدن هستن(اخرش هم گفته این یک نقص نیست)
تو فترچه ای که از سایت پاناسونیک دانلود کردم..همچین چیزی ذکر نشده!!!
من این نقطه هارو تو تصاویر sd از فاصله 2 متری هم میبینم..
نوشته شده توسط alibhroz
سلام.بچه ها تی وی من g10 زمانی که میرم از جلو تصویر رو میبنم تصویر لرزش داره و یه چیزای خیلی کوچیک مثل برفک رو تصویر داره البته از دور اینطوری نیست. با تعریف هایی که از g10 شنیدم و انتخابش کردم فکر کنم این چیزا واسش عادی نباشه. اگه کسی اطلاعاتی بده ممنون میشم. در ضمن وقتی یه کلیپ اچ دی هم دیدم روش همون برفکای خیلی ریزو داشت البته با لپ و تاب و کابل معمولی. اعصابم خیلی خورده
فاصله 20 سانتی که نه ولی وقتی میرم جلو میبینم حالم گرفته میشه حالا شرطی شدم میرم جلوش رد میشم بایدیبینم که بازم حالم گرفته میشه. راستی میشه روش کالیبره کردن g10 رو بهم بگین تو یکی از تاپیکا یه چیزایی بود ولی نگفته بود چکار کنم اگه کسی میتونه کمک کنه
از یک فروم خارجی هم تجربه مشابهی را در یادداشتهای قبلی خودم نقل کردم.
حالا نمیدونم ایراد از کجاست. فروشنده عقلش نمیرسه ورودی خوب بده؟ چشم ما ناوارده؟ این دوستان الکی میکن؟ یا موارد دیگر
کسی نیست جواب سوالای مارو بده؟
1_زاویه دید B690 چنده ؟
2_B690 در تصاویر سریع مثل فوتبال کم نمیاره؟
3_برفکهای g10 از 1 یا 2 متری هم دیده میشن؟
4_برای تلویزیون و ماهواره g10 بهتره یا B690 ?
ممنون
تا اینجا به نظرم b690 بهتره و مشکلاتی نظیر کم اوردن در سرعتهای بالاتر و یا زاویه دید کم هم گزارش نشده. اگر عجلی داری همونو بگیر. زاویه دیدش فکر کنم ۱۷۸ بود اما میتونی از فروشنده هم بپرسی یا جستجو کنی سا از کاتالوگش بخونی.نقل قول:
1.بايد 178 درجه باشه (تا حالا براي اين تي وي ها من عدد ديگه اي نديدم!)نقل قول:
4.اين طور كه دوستان ميگن بايد b690 بهتر باشه
آقا این سوالارو از کی داری میپرسی؟ از مهدی(alucard)؟ مهدی حرفشو زد کاملا هم درست بود مشکل از شما و اونایی هستش که نظرشونو گذاشتینقل قول:
حالا نمیدونم ایراد از کجاست. فروشنده عقلش نمیرسه ورودی خوب بده؟ چشم ما ناوارده؟ این دوستان الکی میکن؟ یا موارد دیگر
یکیشون که فوتبالو با انتن معمولی دیده
یکیشون تصویر hd رو با کابل معمولی
آقای وحید که میگه فقط فول اچ دی خیلی از بچه های این فروم g10و خریدن و خیلیم ازش راضی بودن از جمله تو پخش کانالای ماهواره ای
خود من 3ماه پیش با رفیقم رفتم جمهوری واسه اولین بار از فاصله 1متری gرو دیدیم دوستم که 10 دیقه هنگ کرد هیچ نویزی هم ندیدیم
این تلویزیون در صورت استفاده درست هیچ مشکلی نداره
من نویز PWM را اولین بار از شما شنیدم و کمی جستجو کردم یکی از مواری که برخوردم مقایسه Panasonic G10 و Sony W5500 بود در انجمن معروف AVSFORUM که آنجا هم خیلی ها از این مساله و موارد دیگه شاکی هستند و مطالب هم جدید و مربوط به حدودا یک هفته پیش و نسخه اروپایی میشه. برای مثال یک نفر اینجور نوشته:نقل قول:
همانطور که میبینید آنجا هم مشکل جدی با کیفیت SD داشتند و حتی در حرکات سریع هم که g10 مدعی است در عمل مشکل داشته. یا در جای دیگه یکی از کاربران شاره کرده که مشکلات برفک پلاسماش تا ۱۰۰۰ ساعت اول وجود داشته و بعدا بهتر شده. ضمنا مشکلات پریدن صفحه در ورودی HD هم وجود داره که فقط با تغییر دادن firmware ازنسخه ۱۲۰۶ به ۱۲۱۳ یا ۱۲۱۵ رفع میشه و چون ایرانیها زیاد HDنمیبینند متوجه این مساله نشده اند:نقل قول:
Originally Posted by NICKSTER
I'm a bit unhappy with me new G10 and thinking of switching it for the Sony.
Reasons for unhappiness?
o motion handling
o banding
o poor sd picture (yes, dependent on source, but still)
o hd picture lacks depth
I've compared the same scene in a shop and the sony didn't have the banding concerns and the hd picture certainly had more depth.
As for motion-handling - well, who knows if it will be better or worse. I'm unhappy with the G10 so if it's the same, at least I will have a no banding and better hd to conpensate!
But scared to switch - I've had 2 plasmas I've been very happy with and I'm annoyed that Panasonic have dropped the ball, in my opinion, on these latest panels...
آدرسهای مروبط به این مشکلات در G10 :نقل قول:
Quote:
Originally Posted by xhermesx
Hodg100, you don't have problems with the "flickering" on your G10?
Nope, not now.
There was a fair deal of PWM noise in the first 1000 hours or so, which some describe as flickering, but that has settled completely down now
I had problems with PS3/X360 flickering and dropping out when displaying 1080p but that was fixed by a software update.
I can't comment on hooking a PC up to it though but you may find your best with an LCD for that
کد:http://www.avforums.com/forums/plasma-televisions/1073282-panasonic-g10-g15-sony-w5500-2.html
کد:http://www.avforums.com/forums/plasma-televisions/1073282-panasonic-g10-g15-sony-w5500-3.html
صحبتهای بعضی از شاکیها در مورد نمایش تار و مات رنگ سفید خوندنیه:
برخی مشکلات G10 کاملا تایید شده و جدی است که در لینک زیر به آن اشاره شده و امیدوارم دوستان و صاحب نظران این موارد را هم اشاره و تایید کنند و صرفا به مقایسه و رتبه بندی CNET یا سایتهای مشابه و یا ذهنیت کلی که پلاسما اصولا در مواردی باید بهتر از LCD باشه اکتفا نکنند و تحقیق کنند.نقل قول:
And everyone knows that plasma is better for motion too don't they? I wish I'd have ignored what I was told about the G10 like "it has great motion" because the motion handling is actually pants on the G10. It annoys me that Panasonic have sold the G10 on the back of it's motion handling and that's it's worst feature IMO
If I were the OP I'd avoid the G10. I actually watch my G10 with my fingers crossed that it'll suffer a sudden terminal fault so I'll be able to get it out of my life!
As for the contrast being a simple case of better blacks = better contrast, what about whites? I actually like the blacks and the lush colour on the G10 but the whites are a little suspect. What's the point in having deep blacks if the white appears to look grey? Is that "better contrast"?
As for how the LCD achieves it's blacks, who cares? So Sony are 'cheating' by creating their deep blacks?
There seem to be a few perceived positives with plasma that have just become folklore, like great blacks and great motion handling. Why don't people forget what they're being told and just look at the thing with their own eyes. Maybe the Sony centre have bought the G10 because they're willing to take the Pepsi challenge!
کد:http://www.avforums.com/forums/plasma-televisions/1051392-panasonic-g10-niggles-problems-faults-thread.html
کد:http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=934553&postcount=941
دوست عزیزنقل قول:
همانطور که خودت هم اشاره کردی من آن سوال را از آقای آنتی دراکولا یا Alucard کردم و اسم ایشان را نمیدانم و به نظرم بسیار میتن و فنی و علمی صحبت میکنند و اصلا طرفداری و حساسیت ندارند.
اگر آقا مهدی هستند و دوست شما هم هستند و شما خیلی قبولشان دارید یا هر مورد دیگری لطفا بحث را شخصی و فردی نکنید و بهتان بر نخوره. من از g10 انتقاد کردم و نقل قول کردم از شما و دوستتان که بد نگفتم.
من سوالاتم را مطرح کردم و همه دوستان هم محبت دارند و اظهار نظر میکنند.
اینکه شما با یکی از دوستانتان رفتید جمهوری و از یک متری دیدید و خوشتوان آمده که جواب نشد. منم رفتم همین کار را کردم و خوشم نیامده. می خواهم بحث مستدل و منطقی کنیم. اینکه میگید اشکال از شما و دیگران است نوعی توهین وبه درک و شعور دیگران هم هست.
اون دوستی که میگی روی فول hd نظر داده همونجا گفته کانالهای ایران را از ماهواره اینجوری دیده پس حرف شما اشتباهه.
دوست دیگر هم که میگید با آنتن دیده خوب من مورد غیر آنتنیش را هم کنارش ارایه دادم. نمیدونم شما چرا تعصب دارید.
شما اگر خودتان g10 دارید بفرمایید وگرنه هر چند نظر شما هم کاملا محترمه اما نظر شما به همان اندازه ای میتونه درست یا غلط باشه که نظر سایرین.
ضمنا برخی نظرات کاربران از سایر کشور های اروپایی را هم در یادداشت دیگری نقل کرده ام که این بحث و حدیث ها نباشه.
نقل قول:
امیر جان شما در این مورد نظری نداری؟؟؟
راسی امیر جان دیروز رفتم و پلاسمای سامسونگ مدل b650 رو دیدم البته من آماتوری نگاه کردم اما به نظرم کیفیت نمایشش نسبت به ال سی دی ها خیلی مات تر بود اصلا به دلم ننشست
بیشتر توضیحات رو مهدی جان دادن.
این نکته رو متذکر بشم
خریداران ایرانی معمولا وقتی اقدام به خریداری HDTV میکنند انتظار دارن بعد از خریدن و اوردنش به منزل تصاویر ماهواره و تلویزیون دولتی رو با همون کیفیت تصاویر پشت ویترین ها ببین. تقریبا 90 درصد خریداران ایرانی بعد از خریدن hdtv و اوردنش به منزل خیلی می خوره تو ذوقشون و احساس بدی نسبت به مدل خودشون پیدا می کنن !
همانطور که از اسم این تلویزیون ها مشخصه HDTV این تلویزیون ها مربوط به نسل جدید پخش تصاویر هستن و همه تمرکز این گونه نمایشگرها برای بهتر نمایش دادن تصاویر(hd) هست . و تمرکزی عملا بر روی تصاویر sd یا همون معمولی ندارن . در بین این تلویزون ها هستن مدل هایی که در تصاویر sd با اختلافات 10 15 20 درصدی بهتر عمل می کنند. توجه داشته باشید بهتر عمل می کنند نه بی نظیر هستن ! .
مدل G10 به جرات می تونم بگم جزو بهترین hdtv هست در حال حاظر در ایران که در تصاویر sd نسبت به سایر مدل ها خیلی بهترعمل می کنه , چند تا از دوستان نارضایتی دارن از این مدل در پردازش تصاویر Sd. ظاهرا عملکرد hdtv های دیگه موجود در بازار در حال پخش تصاویر sd ندیدن که اینطور قضاوت می کنین.
بین این مدل ها که تا به حال داشتم و خونه اقوام و دوستان اشنایان دیدم. عملکرد g10 در تصاویر sd نسبت به بقیه خیلی بهتر دیدم.
sony w400 v400
samsung b690
panasonic g10
بیشتر دوستان تصاویر sd ماهواره رو با کابل پر نویز کامپوزیت تماشا می کنن ,بهتر است تا حد امکان از رسیوری با خروجی hdmi یا کامپونت استفاده کنید در این صورت علاوه بر کاهش دادن نویزها حدود 10 12 درصد کیفیت بهتری در پخش تصاویر sd دارید نسبت به دیدن این گونه تصاویر با کابل کامپوزیت
و در مورد براق بودن و پور نور بودن تصاویر در ال سی دی ها نسبت به پلاسماها پنل ها,به دلیل اینکه هر پیکسل در پلاسما نور خودشو تامین میکنه مصرف برق در پلاسما بیشتر ال سی دی ها هست به همین دلیل سازندگان پلاسما برایتنس رو پایین می گیرند تا مصرف برق فوق العاده بیشتر نشه .پیکسل ها در ال سی دی نور خودشون رو از بک لایت تامین میکنن . به همین دلیل برایتنس پلاسماها در گذشته پایین تر ال سی دی ها بود یکی از دلایل کم استقبال شدن پلاسماها در پشت ویترین مغازه ها در گذشته همین بود.تو نسل فعلی پلاسما پنل ها پاناسونیک با ابداع تکنولوژی neopdp تونست برایتنس پلاسما پنل هاش رو بسیار بالا ببره تا 92 لامبرت که از حدود 95 درصد ال سی دی های بازار تصاویر براق و تر و روشن تری ایجاد میکنه! مدل های v10 g10 با این تکنولوژی هستن
نکته جالب توجه اخیرن پاناسونیک پلاسما پنل هایی در حال تولید داره که 3 برابر درخشش تصویر بیشتر نسل فعلی رو داره !!
ممنوننقل قول:
منم ذهنیتم روی g10 مثبت است و همگی قبول داریم که g10 از بهترینهاست. بحث بیشتر بروی بهترین بودن یا نبودن برای کاربر ایرانیه و اینکه آیا مدل موجود در ایران واقعا پا به پای مدل آمریکایی است؟ الان مدل اروپایی اذعان دارن که نسبت به مدل آمریکایی مشکلاتی داره. حتما مدل ایرانی هم تفاوتهایی داره که باید آنها را در بیاوریم.
به نظرم مقایسه روی کیفیت sdدر شرایط مساوی انجام شده و دوستمان aluard هم و احتمالا خود شما دوتان که تجربه زیادی دارید فبول دارید که عملکرد g10 روی sd متوسط است و از رقیبش ضعیف تر است.
در مورد کابل hdmi خوب من رسیورم خروجی hdmi نداره. همجنین ----- های ----t هم که داره باب میشه خروجی hdmi ندیدم.
کابل AV هم در مقایسه با HDMI نمیشه بگیم که نویزش خیلی زیاد است. قطعا S/N Ratioمناسبی داره برای کاربردهایی که داره و در مورد سیگنال های HD مناسب نبوده که تولید کنندگان از HDMI استفاده کرده اند.
به هر روی ما نمیتوینم بیگیم مثلا این ماشین سواری خیلی خوبه به شرطی که فقط و فقط توش بنزین سوپر بریزی و اگر بنزینت سوپر نباشه از بقیه ماشینها هم کمتر عمل میکنه.
bye everyone
من نظرمو گفتم و طرفداری بی مورد هم از این مدل نکردم و قصد توهین به شما و شخص دیگه ای رو نداشتم متاسفانه بد برداشت کردیدنقل قول:
من تقریبا تمام مدلای بازارو از نزدیک دیدم(2ماه قبل) مطمئنم g از همشون سرتره این مشکل نویزو من که ندیدم البته تو تصویر اچ دی تو تصویر معمولی این مشکلو دیدم(با انتن معمولی)
همین
موفق باشی:46:
bye everyone
بابا این B690 که خیلی تو تصاویر SD عالیه.
کسی عکسی از G10 تو SD نداره بزاره؟
تاپیک داره واقعا تخصصی میشه
با تشکر از آقا رضا و مهدی و امیر عزیز :11:
حالا به نظر شما با تمام این بحث ها بهترین تلویزیون برای دیدین کانل های sd و hd چیه؟:10:
من تو پستای قبلیمم گفتم فکر میکنم اکثر ما ایرانیها تلویزیونو برای دیدن تصاویر sd میخوایم پس فعلا دیدن تصاویر hd برای همه امکان پذیر نیست پس یه مدلی رو پیشنهاد کنید که هم برایه دیدن کانال sd مناسب باشه و هم برایه hd
امیر جان v10 هم همین مشکل رو داره و تصاویر توش مات هست نسبت به ال سی دی ؟؟؟