دوستان برای cs3 میخواستم فونت فارسی استفاده کنم..
راهنماییم کنید.
ممنونم
Printable View
دوستان برای cs3 میخواستم فونت فارسی استفاده کنم..
راهنماییم کنید.
ممنونم
سلام
بهترین راه حل برای فارسی نوشتن در فتوشاپ ( تمامی نسخه ها به غیر از نسخه ME که فارسی نوشتن در اون مشکلی نداره) فارسی نویس مریم هستش که با کمی جستجو در گوگل به راحتی می تونید اون رو پیدا کنید. اما نکته ای که اینجا وجود داره اینه که این نرم افزار محدود به تعداد محدودی فونت میشه که معمولا" با فرمت F_Font نامگذاری شده. پس از نصب این برنامه فونت های آن بروی سیستم شما ذخیره شده و شما با Copy و paste کردن نوشته ها از محیط این برنامه و انتخاب فونت مورد نظر در فوتوشاپ میتونید به راحتی فارسی تایپ کنید.
HamiT
من فتوشاپ CS5 ME رو نصب کردم. مدتها هم هست که باهاش کار میکنم و راحت فارسی تایپ میکردم ولی امروز نمیدونم چش شده که هرچی تایپ کردم حروف رو از هم جدا نشون داد.
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
دقیقا من هم همین مشکلو دارم من از روزی که CS5 منتشر شد دارم استفاده میکنم فارسی مینوشت اما از دیروز اومدم کار کنم حروف رو جدا جدا میزنه لطفا کمک کنیدنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز فتوشاپ رو uninstall کن و دوباره نصب کن.
من این کار رو کردم و درست شد
دوستان عزيز سلام ::20:
اگرمشكل فارسي نويسي با cs5 داريد:
كامپيوتر را Restart كنيد.فتوشاپ را باز كنيد.فونت زير را نازنينF را دانلود كنيد.زبان فتوشاپ را باكليدهاي shift+Alt به فارسي برگردونيد.
حالا از منو فونتها فونتي را كه براتون گذاشتم را پيدا كنيد وتايپ كنيد اگر درست نشد از روي تصوير زير تنظيمات خودت را چك كنيد.ازمنوي:
Window-->Character & Paragraph
گاهي وقتا با باز كردن يك فايل psd كه در آن لايه text هست. تنظيمات را تعقيير ميده.
يا اينكه فونتي دانلود ميكنيد اين جوري ميشه.
منوي 3D را هم چك كنيد اگر فعال نبود و فتوشاپ را با كرك نصب كرديد بايد كرك را تعويض كنيد.
اگر موارد بالا مشكل را حل نكرد به قول دوست عزيزم mohammad_s7201 عزيز بايد uninstall کنيد و دوباره نصب کنيد.
دانلود فونت نازنين F :
اگر تصوير ديده نشد:کد:http://p30up.ir/images/qzbtsnx28b8kumkw3535.rar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://p30up.ir/images/mo7av1oc8mjp4seqgc7.jpg
موفق باشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون. خیلی مفید بود :10:
سلام
1- در فتوشاپ CS2 وقتی از برنامه پروین برای تایپ فارسی استفاده می کنم حروف رو جدا جدا و بزرگ تایپ می کنه .
2- در برنامه مریم خطاط که همون چلیپا نسخه 1.1 هست وقتی کلمه ای رو تایپ و کاپی می کنم در فتوشاپ CS2 Paste نمیشه کرد .
ممنون میشم که در حل این دو مشکل کمکم کنید .
نقل قول:
مشکلی که گفتی از ویندوزته، یعنی اگه از xp استفاده می کنی باید ویندوزتsp3 باشه از sp2 باشه این مشکلت همیشه باهاته
علت دیگه اینکه شاید در
rigion and language فارسی رو انتخاب نکردی:11:
سلام
برای حل مشکل فاصله بین حروف در تایپ مستقیم فارسی CS5 ME قبل از شروع به نوشتن در پنجره Character ابتدا AV را از حالت Metric به صفر تغییر دهید و سپس نوشته دلخواه را تایپ کنید.
ویا تنظیمات کاراکتر رو ریست کنیدنقل قول:
سلام دوستان عزیز
من یک مشکلی دارم :41:
کسی می تونه کمک کنه
ممنون میشم
فتوشاپ من ورژن 9 هست
نمی تونم فارسی بنویسم ، یک برنامه فارسی ساز هم نصب کردم lleomon persion
فایده نداره چون تو قسمت فتوشاپی حرف F وجود نداره
هر کسی بتونه کمکم کنه ، خیلی دعاش می کنم
یه فارسی نویس مریم یا یه چیز دیگه پیدا کن و از اونجا کپی کن تو فتوشاپ ببین درست میشهنقل قول:
سلام
اگه می خوای مشکل فارسی نویسیت حل بشه این کارا رو می گم انجام بده
به سایت kamyab online.com برو و در قسمت جستجو تایپ کن (فارسی نویس مریم)
بعد این که فارسی نویس مریم رو دانلود کردی (اینترنت دانلود منیجر هم حتما دانلود کن تا موقع دانلود با سرعت پایین حوصلت سر نره)
فارسی ساز مریم،فونتاش و برنامش رو نصب کرد، بعد نصب مریم رو اجرا کن و متن مورد نظرت رو تایپ کن، بعد از متنت کپی بگیر و در فتوشاب به جای مورد نظرت pastکن؛ در ضمن (فنت های مریم همه شون با حرف f شروع می شن پس دنبال فونت هایی بگرد که با حرف f شروع بشه) اگه مشکلت حل شد که هیچی اگرم حل نشد به من تماس داشته باش تا دوباره راهنماییت کنم به خاطر این که ممکنه تنظیمات فنتیت بهم ریخته باشه. در ضمن از چه سیستم عاملی استفاده می کنی اگه از ویندوز7 استفاده می کنی بهم خبر ده می خوام بهت مِده مژده بدم تا کارت آسون تر شه
بسیاری از کاربران برای فارسی نویسی در برنامه های گرافیکی مختلف مانند نرم افزار پرکاربرد فتوشاپ (Photoshop) دچار مشکل های متعددی می باشند و بعضی بایستی از نسخه های موسوم به ME مخفف Middle East که برای کشور خاورمیانه که اکثرا زبان فارسی یا عربی دارند و از فرمتهای زبانهای این مناطق پشتیبانی به عمل می آورند استفاده نمایند، که البته این کار برای تمام کاربران به همین سادگی هم نمی باشد، برای این موضوع بایستی نسخه نرم افزاری حجیم دیگری از فتوشاپ را برروی سیستم خود نصب نمایند که خود این کار نیازمند صرف وقت و هزینه نسبتا زیادی می باشد. LeoMoon Persian TTT نرم افزاری ساده، کم حجم و کاملا رایگان و درعین حال قدرتمند می باشد که این امکان را برای شما فراهم می آورد تا براحتی بتوانید در محیط های گرافیکی مختلف مانند فتوشاپ، ۳D Max و سایر برنامه های گرافیکی پراستفاده و معتبر متون دلخواه خود را بدون هیچ مشکلی به زبان شیرین فارسی تایپ نمایید. این نرم افزار خود دارای ۱۳۴ فونت فارسی می باشد که می توانید هر یک از آنهارا که برای کار شما مناسبتر می باشند رابه دلخواه و بنابر سلیقه خود انتخاب نمایید. طریقه کار با این نرم افزار کاربردی نیز بسیار ساده و طی چندین مرحله ساده می باشد.
برای تایپ فارسی با استفاده از این نرم افزار در محیط های گرافیکی بایستی بصورت زیر عمل نمایید:
* ابتدا متن مورد نظر خود را تایپ نمایید.
* سپس برروی گزینه “کپی” کلیک نمایید.
* در برنامه موردنظر یکی از فونت هایی را که با حرف لاتین «_F» آغاز می شوند را انتخاب نموده و Paste نمایید.
توجه نمایید که این نرم افزار بر خلاف تمام نرم افزارهای فارسی نویس کاملا رایگان و مجانی است !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد :کد:http://dl.kamyabonline.com/download/program/LeoMoon%20Persian%20TTT.exe
کد:www.kamyabonline.com
باید از نسخه me((خاورمیانه )) فتوشاپ استفاده کنیدنقل قول:
لطفا یکی جواب منو بده....
اینم لینکشه اگر ممکنه مراجعه کنید و جوابمو بدید که چه جوری باید تو محیط این نرم افزار فارسی بدون مشکل تایپ کرد؟
مرسی
مرسی.من از ویندوز 7 استفاده می کنم
فارسی کیبوردی که فرمودید رو میشه دانلود کرد؟ اگر آره لطفا لینکشو واسم بذارید
بازم ممنون
فارسی ساز کیبورد رو دانلود کردم و نصبش کردم ولی باز هم وقتی میخوام فارسی تایپ کنم حروف به صورت جدا و پشت سر حرف قبلی تایپ میشه چرا اینجوریه آخه من لازم دارم
ضمنا الان که این نرم افزار رو نصب کردم جای حروف پ و ژ عوض شده در صورتی که قبلا جای حرف پ درست بود
نقل قول:
1=بعد نصب فنت حتما باید کامپیوتر رو ریستارت کنی اگه نکردی همین الان ریستارتش کن
2=خوب دقت کن ببین که فنتت اسمش چیه باید فنتی رو انتخاب کنی که با 2 شروع بشه مثلا 2baran
کارهایی رو که شما گفتین انجام دادم مرحله به مرحله ولی بی فایده اس موندم چی کار کنم
اشکال از کجاست که نمیشه درست فارسی تایپ کرد؟
من خودم هم از ویندوز7 استفاده می کنم و فتوشابcs5 دارم و به راحتی فارسی تایپ می کنم فارسی کیبوردmrt هم نصبه .نقل قول:
مشکل از زیان ویندوزت است که فارسیش رو انتخاب نکردی:13:
حتما به task bar ویندوز نگاه کن ببین انگلیسیه یا فارسی در قسمت کنترل پنل ویندوز برو و در rigion and language
برو و در زبانه اول یعنی زبانه format در قسمت format زبان pesiyan رو انتخاب کن بعد به زبانه آخر یعنی administrative برو و در قسمت change system locale برو و دوباره persiyan رو انتخاب کن.
برای اینکار ممکنه لازم باشه از cd ویندوز استفاده کنی نه برای نصب فقط برای نصب زبان فارسی در ضمن اگه هم زبانت نصب باشه , باز حتما باید قسمت تب اول و آخر رو persiyan کنی
منم اول مشکل شما رو داشتم این کار هارو کردم مشکلم حل شد
اگه هم باز فونتاش ایراد داشت شوکه نشو مشکل از تنظیمات فتوشابت هستش بعد بگو تا دوباره راهنماییت کنم
ممنون.امتحان ميكنم اگر درس شد ديگه مزاحم نمي شم
اگه مشکل فارسی نویست حل نشد این تنظیمات را هم چک کن(باید حتما مثل تصویر زیر باشه خوب به نتضیماتش توجه کن):6:نقل قول:
من فارسي نويس مريم رو نصب كردم اما فونت هايي كه اولشون F_ دارن ، نصب نشدند ، چندبار نصب كردم و ريست كردم اما فونت ها نميان .
تو فتوشاپ نميتونم فارسي بنويسم .
سلامنقل قول:
منم مثل شما دو تا ویندوز دارم یکی 7 و یکی اکس پی . و الان به راحتی دارم با فتوشاپcs5 در ویندوز 7 فارسی تایپ می کنم
ویندوزتون رو عوض کنید بعد دوباره cs5 رو نصب کنید همراه با فارسی کیبوردmrt انشالله مشکلتون حل می شه
من فتوشاپم cs5 فارسی مینوشت مشکلی نداشت.یه دفع اینجوری شد.حروف و به هم نمیچسبونه.عوضش کردم برنامه رو فایده نداشت!چیکار باید بکنم :41:
برای نصب ویندوز 7 باید اول xp رو نصب کنی بعد باید به صورت جدا ویندوز رو نصب کنی مثلا در درایوc ویندوز 7 , ودر درایوD ویندوزxpنقل قول:
---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------
نقل قول:
[/COLOR]نقل قول:
---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
فارسی کیبورد mrt رو نصب کن فنتاش با 2 در فتوشاب شروع میشه مثلا 2barabنقل قول:
من با نوشتن فونت فارسی تو فتوشاپ مشکل ندارم مشکل اصلی من نوشتن خط نستعلیقه :19:
اگه منظورت ایران نستعلیقه باید ببینی ورژن فتوشاپت چنده . ایران نستعلیق یا نستعلیق یونیکد فقط در ورژنهای آخر فتوشاپ خوب جواب میده البته با بعضی مشکلات کوچک .نقل قول:
سلام.می خواستم بدونم هنوز فتوشاپی که فارسی رو ساپورت کنه برای ویندوز سون نیومده؟اگه اومده لطف کنید ورژنش رو بگید .ممنون
فتوشاب 7 cs5نقل قول:
آخرین نسخه Adobe Photoshop CS5 نسخه me رو بگیرید فارسی هم پشتیبانی میکنه :10:
دوستان من فتوشاپ cs6 رو نصب کردم. خب شما بهتر می دونید که فارسی رو توی خودش داره و احتیاجی به نصب نسخه ME نداریم.
ولی توی همین cs6 فارسی نویسیش یه جوریه ! یعنی مثل ME نیست ! اینجا یه جورایی انگار کیفیت نداره نوشته ها ! یه جورین ! مثل
اینکه بعضی موقع ها پیکسل پیکسل باشن ! شما هم این مشکل رو دارید !؟
در ضمن واسه بعضی از فونت های فارسی هم « یـ » رو « ی » میزنه ! منظورم اینه که ی وسط رو نمیزنه و معمولی نشون میده وسط کلمه !
خودم تا حالا مشکلی در رابطه با کیفیت ندیدم اگه نسخه بتا دارین نسخه نهایی رو نصب کنید
در مورد ی فقط برای بعضی فونت ها اینطوریه که با زدن شیفت و ایکس درست میشه:20:
سلام.
من به تازگی فوتوشاپ cs6 رو خریدم. مشکلی از لحاظ تایپ فارسی نداره ولی وقتی فارسی تایپ میکنی حروف رو از سمت چپ میزنه یعنی مثلا اگه بخوام بنویسم "فارسی" میشه "یسراف" :31:
توی نسخه ی قبلی یک آیکن بود که میشد انتخاب کنی از سمت راست تایپ کنی یا چپ :
اما من هرچی گشتم اینو توی Cs6 پیدا نکردم ... انگار جاش عوض شده ... :13:
سلام
از منوی TYPE زیر منوی LANGUAGE TYPE
گزینه راست به چپ و قابلیت زبان های خاورمیانه ای میتونی پیدا کنی:46:
یک مشکل اساسی دیگه که قبلا توجه نکرده بودم!
نه تنها از چپ به راسته ... بلکه حروف هم جدا از هم مینویسه!! (نمیدونم چرا تازه متوجه شدم! :دی)
توی منوی تایپم هم LANGUAGE TYPE نداره اصلا :(
میتونی توی پالت کاراکتر پیداشون کنی
از منوی WINDOW گزینه CHARACTER رو بزن
مثل عکس زیر گزینه ای که با شماره 1 معلوم کردم بزن
LANGUAGE TYPE رو پیدا میکنی
یه عکس از مین و ABOUT فتوشاپت بزار
مال من اصلا کشوی خاورمیانه رو نداره!
عجیبه! انگار ME رو پشتیبانی نمیکنه برای من
از فروشگاه همینجا هم خریدم