سلام
من یه مشکلی دارم
یه آمپلی فایر دارم که یکی از خروجی هاش کار نمیکنه
البته پورت خروجی دوم من سالمه و داره کار میکنه.
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
Printable View
سلام
من یه مشکلی دارم
یه آمپلی فایر دارم که یکی از خروجی هاش کار نمیکنه
البته پورت خروجی دوم من سالمه و داره کار میکنه.
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
جناب ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
بنده ال سی دی 40 اینچ سونی دارم الان یک 9 سالی میشه دارمش
جدیدا تی وی رو که روشن میکنم بعد از مثلا یک ربع چراغ سبز روشن شروع میکنه به چشمک زدن و از hdmi 1 میر رو کانل 6 یا میاد رو dvd کلا میچرخه تا برق رو از پشت بکشم دوباره بزنم شانس بیارم تو روز یکبار این اتفاق بیفته وگرنه تو روز چند بار هم اتفاق افتاده
میخواستم راهنمایی بفرمایید اگر خدمات سونی زنگ بزنم امکانش هست در منزل درست بشه؟
و بنظرتون چقدر هزینه داره؟
با عرض سلام
میخواستم بدونم این تاپیک هنوز باز هست؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم پاسخ بدین:n40::n40::n40::n40::n40:
سلام به همگی
تلوزیون ما ال جی سه بعدی هست صداش خراب شده از ال جی اومدن گفتن 680 هزار تومن خرجشه سه ماه هم گارانتی پیشتر نداره
میخواستم بدونم راهی هست که تصویر تلوزیون رو از دستگاه دیجیتال بگیریم و صداش رو از سینمای خانگی یا هر راهی دیگه؟
ممنون میشم کمکم کنید
سلام .این تاپیک هنوز فعاله یا منحل شده ؟
سلام میخوام پخش خودرومو بدون فیش و سوکت روشن کنم لطفا با کمک مولتی متر بهم بگید کدوم یک از فیشها باتری و کدوم یکی سوییچه روش تشخیصشون روی برد اصلیش چطوره که منبع تغذیه آزمایشگاهی بتونم روشنش کنم
با سلام خدمت دوستان
من یه سیستم صوتی خانگی دارم که مدتی است با پیغام no disk مواجه می شوم اگه میشه .بازش کردم لنزش بالا و پایین میره و عقب و جلو هم میره .آیا از عدسی مربوط به لنز باید نوری که با چشم دیده شود مشاهده گردد؟ پیچ کنار لنز برای چه چیزی است ؟ لطفا راهنمایی کنید باتشکر
با سلام خدمت دوستان
من یه سیستم صوتی خانگی دارم که مدتی است با پیغام no disk مواجه می شوم .بازش کردم لنزش بالا و پایین میره و عقب و جلو هم میره .آیا از عدسی مربوط به لنز باید نوری که با چشم دیده شود مشاهده گردد؟ پیچ کنار لنز برای چه چیزی است ؟ لطفا راهنمایی کنید باتشکر
احتمالا ایراد از کابل اتصال لنز به برد دستگاه هست . کابل فلت دربیارید و ازدوباره جا بزنید دقت کنید که حتی 1 میلی متر هم نباید عقب جلو بشهنقل قول:
دوست عزیز ممنون از جواب دادنتان. کابل را با مولتی متر چک کردم سالم می باشد
مشکل تلوزیون من اینه که چند ماه پیش وقتی تلوزیون اصلا به برق وصل نبود به برق که وصل کردم یکه نقطه به قطر تقریبا دو سانت از بقیه جاهای تلوزیون نورانی شده بود ولی مشکلی در مشاهده تصویر پیش نمی آورد و این نقطه در بعضی از رنگهای تصویر بیشتر جلب توجه میکرد مثل آبی آسمانی.
دوباره چند روز پیش که به خونه اومدم باز هم تلوزیون اصلا به برق وصل نبود وقتی تلوزیون رو به برق وصل کردن و روشن کردم ۱۵ نقطه با یک ترتیب خاص نورانی شده بودند که باز در بعضی از رنگ ها بیشتر جلب توجه میکنند.
لطفا اگه ممکنه راهنماییم کنید که مشکل از چیه؟
محل زندگی بنده در مناطق شرجی هست.
سلام
من سیستم صوتی سونی مدل mhc-vx777 دارم که وقتی روشنش می کنم کاملا درست کار می کنه ولی وقتی می خوام خاموشش کنم دکمه off رو که می زنم دستگاه می ره روی حالت stand by بعد دوباره خود به خود روشن می شه در ضمن تجربه تعمیر برد الکترونیکی رو هم دارم
سلام وخسته نباشید من ضبط سه دیسک سامسونگvl6800دارم که به برق وصلش میکنم یه صدای میده وروشن نمیشه
سلام خسته نباشید خدمت شما استادان محترم
من ی ضبط 1300 وات سامسونگ دارم ک روشن نمیشه باز شده تعمیرگاه رفته بود درست کردن ولی باز بعد یک ماه خراب شده بود و خودم بازش کردم دیدم ی سیم از قسمت سوئیچ روشن خاموش در اومده ولی فیش سوکتش ب هیچ جایی وصل نیس. سیمش کوتاه هم هست ولی نزدیکاش هیچ مادگی فیش نیس ک بهش وصل کنم لطفا راهنماییم کنید
سلام بنده یک ضبط ال جی از این تک سیدی قدیمی ها که سی دی صوتی پلی میکنه دارم ما اینو دادیم تعمیر دیدیم 2 سیم قیچی شده و یکی از سوکت ها برداشته شده!!!! اون سوکت چهار پینی سمت چپ و یک سوکت چهار پینی سمت راست که چهار تا سیم داره و 2 تا سیم سمت راست سوکت قیچی شده حالا من اینو کجا لحیم کنم؟؟؟
سلامنقل قول:
این صدای تق که میزنی به برق طبیعی هست صدای رله هست مهم نیس
چند تا دلیل برای روشن نشدنش هس این صدای تق یعنی ترانس عمل کم کردن برق رو به درستی انجام میده و برق به رله میخوره ورله صدا میده تا اینجا منبع تغذیه سالم وی سی دی رو باز کن روی بردو چک کن ببین نشتی خازن سوختگی مقاومت و ترانزیستور نمی بینی؟؟ فنش کار میکنه؟؟؟ اگه گیر پاژکرده عوضش کن ببین اون قسمت پشت هست هدسینگ و فن وجود داره ببین رگلاتور سوخته ای چیزی نمی بینی نتیجه رو اعلام کن ببینیم چی به چیه؟؟؟:n29:
بدرود
باسلام خدمت همکاران
با سلام وخسته نباشید خدمت دوستان
استاد من یه تلوزیون 21اینچ الجی اولترا اسلیم با شماره شاسیSW62Bدارم تلوزیون روشن نمیشود که با تعویض ترانزیستورخروجی هویزنتال مشکل برطرف شد وتلوزیون روشن شد ولی تصویر از سمت راست کوچک شده یا ممیشه گفت به سمت راست کشیده شده,ضمنا من به امر تعمیرات وچک کردن قطعات واقفم به نظر شما ترانزیستور نشتی دارد یا مشکل از کدام بخش یا قطعه هست لطفا راهنمایی کنید با تشکر
ببخشید در متن بالایی اشتباهی تایپ کردم تصویر به سمت چپ کشده شده صحیح است.
استاد در صورت مقدور بودن زود جواب بدین ممنون وسپاسگذار.
باسلام وخسته نباشید,ببخشید همیشه به سوالات اینجوری دیر پاسخ میدن
دوستان لطفا لاقل به این جوعب بدین,ممنون وسپاسگذار
سلام
بنده يه ساندبار سوني خريدم و هر چي فلش رو بهش ميزنم اصلا اهنگ هام رو اجرا نميكنه
ضمنا دو سه تا فلش هم امتحان كردم و حتي فلش ها رو روي ساندبار ديگه امتحان كردم و جواب داد اما روي ساندبار خودم اصلا نميخونه
خواهشا كمك كنيد كه مشكل از چيه
سلام.داداش شما که می گی سی دی رام کامپیوتر خراب شده...
شما سی دی رام رو باز کن.بعد تسمه ایی که به موتور الکتریکی وصله رو عوض کن.تو 99 موارد جواب می ده...واسه این کار اول سی دی رام رو از pc جدا کن.زیر سی دی رام معمولا ۴ تا پیچ داره بازشون کن.حالا اونجایی که در سی دی رام باز می شه و سی دی قرار می گیره کنارش یه سوراخ ریز هست.سوزن رو بکن اون تو و فشار بده اونوقت جایی که سی دی قرار می گیره می یاد بیرون .
بعد در فلزی بالا سی دی رام رو بردار.حالا تو قسمت جلو یه تسمه پلاستیکی می بینی.اونو عوض کن.در اخر هم همینجوری که بازش کردی ببندش.اگه سوال دیگه ایی داشتی بپرس
سلام وقت بخیرمن یک دی وی دی رکوردسامسونگ دارم که اوپتیکش سوخته ازکجامیتونم تهیه کنم چون توشهرماپیدانمیشه من اهل گرگان هستم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام وقت بخیرمن یک دی وی دی رکوردسامسونگ دارم که اوپتیکش سوخته ازکجامیتونم تهیه کنم چون توشهرماپیدانمیشه من اهل گرگان هستم ممنون میشم راهنمایم کنید
سوال فوری فووووری
یک امپلی فایر کامپیوتر دارم ک با برق 220شهری کار میکنه یک ترانس کاهنده داره ک برق رو به10ولت کم میکنه حالا اینو میخوام روی ماشین نصب کنم و برق 12بهش بدم کمک کنید دوستان
سلام خسته نباشید عذر می خوام من یک سیستم صوتی پنج به یک زولتریکس سری وی میکس دارم بعد از یه مدت وقتی به آهنگ گوش میدادم صدای آهنگ به صورت خودکار تا آخر زیاد میشد بعد از چند دفعه که اینجوری شد سیستم رو جمع کردم تا امروز که سه سال میگذره ولی الان که اومدم روشنش کنم دیدم اصلا روشن نمیشه میشه راهنمایی کنید که آیا ارزش تعمیر داره این سیستم صوتی اصلا تعمیر میشه ممنون میشم راهنمایی کنید.
دکمه های روی دستگاه رو چجوری تعمییر کنیم
سلام
من ی سیستم میخام راه بندازم هنوز نبستم دارم تحقیق میکنم روش
دو جفت باند کنوود 718 یا دو جفت فولرنج 10
ساب دوبل 3010کنوود
ضبط پایونر 5050ub
می خاستم بدونم
برقی که این سیستمو میکشه اگه ماشین خواموش باشع رو کیفیت تعسیر منفی میزاره.
خازن وصل کنم درست میشه؟
خازن برای متعادل نگه داشتن برقه پس تاسیر نداره
پس باید چیکار کنم؟
دوست عزیز اول که باید بگم این بجای دو جفت از این باندا که میخوای ببندی یک جفت میدرنج ۱۰پاور بیس یا الفارد ببند و یک جفت سوپر تیوتر ساب هم یدونه skar سایز ۸ببند ی باطری اضافه کن و دینام هم عوض کن اینجوری مشکل برقی نداری امپ مونو برای ساب و استریو ۴کانالم برای باقی وسایلات
شما مشکلت الان اینه که ماشین خاموشه کیفیت نداری متوجه نشدم اصلا ربطی به کیفیت نداره خاموش و روشن بودن فقط تو ولوم بالا وقتی خاموشی امکان کم اوردن برق هست اونم بعد ۱۰الی ۱۵ دقیقه
من ی سیستم طبقاتی سونی دارم مدل ۹۵۰چند روز پیش برای تمیز کردن داخلش و تعویض چند تا از کلیدای اکولیزر اونو باز کردن کلیدارو. عوض کردم ولی به قسمت ولوم اصلا کاری نداشتم بجز ی اسپری ناهید خشک زدم الان که روشن کردم ولوم تو حالت صدای تقریبا زیاد مونده میچرخونم ولومو میچرخه ولی کم یا زیاد نمیشه
راهنمایی میکنید
من موقع خاموش کردن این صدا رو دارم خیلی هم وحشتناک میزنه پااااپ
سلام وقت بخیر
برای استفاده از بلند گوهای وی سی دی پاناسونیک از قسمت آیو ایکس دچار مشکل پارازیت و خاموش شدن وی سی دی با ارور F61 شده ایم. لطفاً راهنمایی فرمایید.
سلام وقت بخیر
باسپاس ازشما لطفأ درباره رفع پارازیت از بلندگو های وی سی دی پاناسونیک از قسمت آیو ایکس که برای کیفیت بخشی صدای تلویزیون ایجاد شده، بفرمایید.
سلام نور دیسپلی دک کاست من کم شده. برای افزایش نور چه باید کرد؟
عرض سلام
دوستان من یه دستگاه بخش CD دارم که خراب شده سی دی خونش آمپلی فایرش سالمه که از نوع Stk هم هستش که قدرت و کیفیت سیار عالی داره من میخواستم آمپ اینو یه جوری برای خروجی کامپیوتر یا موبایل بگیرم ولی ضبط ورودی صدا نداره تا صدای کامپوتر یا گوشی رو تقوت کنه بده به اسپیکراش
حالا سوال من اینه که چطوری میتونم ورودی آمپلی فایر رو پیدا کنم؟
از روی سیم های سی دی خوان نمیشه؟
اون قسمتی که چشم سی دی هست یا سی دی خوان صدای ضعیف رو از کجا میده به آمپ؟
اگر اهنمایی کنید ممنون میشم
یک سوال داشتم مانیتوری داریم که در لحظه اول روشن میشه بعد چند ساعت کار خاموشش کنیم دگه روی مارک سازنده گیر میکنه و جلو نمیره نمی دونم از چیه ممنون میشم راهنمایی کنید .
اگثر اوقات درست کردن وسایل علاوه بر اینکه توجیح اقتصادی نداره مثل روز اولش هم که باید و شاید نمیرسه و به اون کیفیت نمیرسه:jealous:
سلام دوست عزیز یه مانیتور crtالجی دارم بامشکل جمع شدگی عمودی تصویر لطفا راهنمایی میکنید برای تعمیر ممنون