من سوني و اپل رو دوست دارم اما لپتاپ خودم دل هست!!
Printable View
من سوني و اپل رو دوست دارم اما لپتاپ خودم دل هست!!
HP
به دلیل طراحی زیبا در اکثر مدل ها
نسبت قیمت به کیفیت مناسب
سخت افزار عالی (مخصوصا هارد و مانیتور)
استمرار در تولید و برتری در بازار های جهانی از سالهای دور
قابلیتهای مولتی مدیای خوب (کارت صدا - اسپیکر - گرافیک) در اکثر مدل ها
و در آخر اینکه من از HP Pavilion DV6-2020 خودم خیلی راضیم :40:
من اول از همه Apple ها رو به خاطر طراحی ساده و در عین حال شیک و با کلاسشون خیلی دوست دارم. به علاوه شرکت Apple هم لپ تاپ و هم سیستم عاملش رو خودش تولید می کنه این یعنی نهایت تطابق لپ تاپ با سیستم عامل
ولی بقیه ی لپ تاپ ها همشون از ویندوز های مایکروسافت استفاده می کنن. و این باعث شده لپ تاپ های Apple متمایز باشن.
دوم SONY به خاطر قشنگیشون و امکانات مالتی مدیاش
بعد HP به خاطر طرح های جالب و متنوعش
منم با عليرضا جان تو دو تا گزينه اول موافقم يعني :
اول : اپل
دوم : سوني
سوم :ايسوس
DELL VOSTRO 1520 یاSONY FW590 2FB
کدوم یکی ازین دوتارو به من پیشنهاد میکنید؟
دوست من جاي اين سوال تو اين تايپيك نيست . تو تايپيك مشاوره مطرح كنيد:8:نقل قول:
اول سونی
دوم اپل
سوم دل
من که با ایسر خیلی حال کردم ،نسبت به قیمتش خداییش کانفیگش مناسبه
Extensa 5635G With 4GBDD3 and 500GB HDD
فقط 750 هزارتومان:40:
فقط hp 2170 or 2020
فقط اپل
اشکالاتشو میپذیرم ولی انصافا شما هر برندیو نگاه کنید حداقل یکی از مدلاش یه ایراد جدی داره ولی اپل لپتاپ های بی نقصی میزنه:40:
من خودم hp دارم ولی کلا از اسم ASUS خیلی خوشم میاد ...
من به HP رای دادم
قابل توجه دوستانی که از HP زیادی ایراد میگیرن:
اگه برندخوبی نبود رتبه نخست فروش تو دنیا رو نمی آورد اینو من نمیگم کافیه فقط یه سر به سایتهای ارائه آمار فروش بزنید تا خودتون متوجه بشید.
بچه ها یه سوال من بکنم ولی جر نکنید جون بچتون
من بین sony و dell موندم.کدومش بهتره؟؟؟
اگه اینجا جاش نیست بگید کجا جاشه:دی
Hp به نظر من این طور خلاصه می شود با کیفیت - ارزان - امکانات فراوان
sony گران ولی با کیفیت - dell قیمت مناسب و امکانات معمولی - HP را هم بالا گفتمنقل قول:
بچه ها یه سوال من بکنم ولی جر نکنید جون بچتون
من بین sony و dell موندم.کدومش بهتره؟؟؟
اگه اینجا جاش نیست بگید کجا جاشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من اینطوری شنیدم
sony نسبت به امکانات گرون
dell با امکانات و کیفیت sony ولی ارزون
hp هم هیچی نفهمیدم:دی
sony درستنقل قول:
ولی hp امکاناتی مثل fingure print reader و remote control و ... دارد در صورتی که لپ تاپ های Dell ندارند.
البه به نظر من hp یک سر و گردن هم از Dell زیباتر است.
نقل قول:
برادر چرا اطلاعات غلط میدی؟ ریموت + فینگر پرینت
کد:http://laptopsandparts4less.com/images/laptops/DELL/1530/somumark/Dell-XPS-M1530-accessories-remote.jpg
من حدود ا سال و نیم پیش لپ تاپ HP خریدم و این امکانات را آن موقع HP داشت. لپ تاپی که شما معرفی کردید به خاطر مشخصاتش لپ تاپ جدیدی هست. در ضمن شما قیمت ها را هم مقایسه کن.نقل قول:
بچه ها من میترسم اینجا دعوا راه بندازم.کجا هست که من بحث رو اونجا ادامه بدم؟
اگه همین جا هست منتظر نظرات شما هستم:10:
اینم سوال داره :13: ASUS
با من بودید؟؟نقل قول:
من با اینا حال نمیکنم.
DELL یا VAIO
بقیش دوست ندارم:20:
DELL که ایرانیه .................
وایو هم سونیه خوبه ولی به پای ایسوس نمیرسه!
من با تحقیقاتی که کردم اول apple ولی خدمات و قطعاتش داخل ایران نیست
2 asus
3 سونی
و اینطور شنیدم hp , dell خرابی زیاد دارند
از acer تعریف زیاد نشنیدم
از بقیه هم نمی دونم
به به ...
میبینم که SONY VAIO با اقتدار در صدر جدوله:31:
dell آمریکایی هست.کد:DELL که ایرانیه
درسته اپل بهترینه ول خوب گرونه.
طرفداران سونی لطفا توجه کنند!!!
رايانههاي همراه vaio كه سازنده آن شركت سوني است در شرايطي داراي ايرادهاي قابل توجهي است كه خدمات پس از فروش آن نيز مشكلات خاصي را براي اين شركت رقم زده است. از اين رو برخي از شركتهاي فروش اين برند به خريداران توصيه ميكنند كه از خريد لپ تاپ سوني پرهيز كنند.کد:http://www.asriran.com/fa/pages/?cid=97854
غني ابادي مسول فروش شركت مدرن سامانه پارسmsp كه يك شركت فروش وارايه گارانتي وخدمات پس از فروش است مدعي است سري سي.اس csلپ تاپ هاي وايو(سوني ) دچار مشكل فن، سي پي يو هستند وبه همين دليل قطعه يدكي فن دستگاه مذكور ناياب است به نحوي كه صاحب دستگاه هاي اين سري بايد حداقل يك ماه منتظر امدن اين قطعه يدكي بمانند.
همچنين مشهدي فراهاني كارشناس اين شركت نيز ضمن تاييد اين مشكل سري cs وايو خراب شدن ال -اي -دي هاي سري سي پي cp را از ديگر مشكلات لپ تاپ هاي سوني (وايو) عنوان كرد وگفت : توصيه ما به خريداران اين است كه لپ تاپ هايي بخرند كه داراي نمايندگي معتبر فروش در داخل باشند. كه متاسفانه لپ تاپ هاي سوني نماينده معتبر در داخل ايران نيست وتامين قطعات آن با مشكل شديد مواجه است .
گفتني است تمامي لپ تاپ هاي سوني در بازار ساخت چين بوده وبعضا به بهانه سفارش توليد امريكا اپ تاپ هاي اين برند را با قيمت گرانتري به مصرف كنندگان ارايه مي دهند.
----------------------------------------------------------
من بدون تعصب دارم میگم،من موقع خرید بین اچ پی و سونی شک داشتم،در نهایت هم اچ پی 1299 dv5 گرفتم ولی مثلا دوستانی که گفتند vaio به خاطر طراحی بهتره،یا طراحی اچ پی رو ندیدن یا خیلی علاقه مند به سونی هستند!!از مشکلات اچ پی اینه که حین بازی بیشتر از بقیه لپ تاپ ها گرم میشه،طوری که بعضی وقتا آدم میترسه نکنه مشکلی واسه لپتاپ پیش بیاد،ولی تو اون دما دستگاه آخ هم نمی گه! همونطور که گفتم این قضیه واسه کسی که استفاده می کنه یکم ترس میاره!
ولی پردازنده های قوی،گرافیک های عالی،مولتی مدیای خوب و طراحی جذاب از نکان مثبت این لپتاپ ها هست.فکر نکنم از لحاظ طراحی به زیبایی لپتاپ های اچ پی در بازار باشه.لپتاپ های دل طراحی صنعتی دارند(که مطابق با کاربری اونا هم هست)لپ تاپ های سونی هم فقط با اضافه کردن چند تا رنگ سبز و صورتی و طوسی و مشکی و..و یه مارک vaio طراحیش عوض میشه.ولی صفحه نمایش لپتاپ های سونی فوق العاده است.
onlyFUJITSU
100% germany
به نظر من ٍDELL چون قيمتش نصبت به كيفيتش منصفانست
توصیه ی کاملا اشتباهی !! سونی کمپانی بسیار بسیار بزرگی هست که مثل بقیه برند ها فراز و نشیب زیادی داشته ولی دلیل نمیشه همچین توصیه ای رو بکنن .نقل قول:
از اين رو برخي از شركتهاي فروش اين برند به خريداران توصيه ميكنند كه از خريد لپ تاپ سوني پرهيز كنند.
درسته سونی یک سری پر ایرادی به نام CS رو تولید کرد و تا حدودی اعتبارش رو سر تولید این سری از دست داد ولی دلیل بر بی کیفیت بودن برند نمیشود ، اینها همش بازیهای تبلیغاتی هست ، اگر کیفیت درجه 1 و بی نظیر میخواهید از سونی نمونه اش سری Z .
سری CS تا جایی که من میدونم مشکل پردازنده نداره ولی فن رو درست میگه ، از هر 3 دستگاه 2 تاش به مشکل خرابی فن میرسید بین 9-12 ماه استفاده .نقل قول:
غني ابادي مسول فروش شركت مدرن سامانه پارسmsp كه يك شركت فروش وارايه گارانتي وخدمات پس از فروش است مدعي است سري سي.اس csلپ تاپ هاي وايو(سوني ) دچار مشكل فن، سي پي يو هستند وبه همين دليل قطعه يدكي فن دستگاه مذكور ناياب است
اینها سیاست تولید هر برند هست که بتونه بازارهای جهانی رو تو دست داشته باشه ، من همیشه گفتم فرقی بین تولید آمریکا و چین نیست ، تمام قطعات چینی و تایوانی ( شرق آسیا ) هستن که میرن تو آمریکا / مکزیک و اسمبل میشن و تفاوت قیمت آنچنانی ندارن ( نه فقط سونی بلکه تمامی برندها اینچنین هستن )نقل قول:
گفتني است تمامي لپ تاپ هاي سوني در بازار ساخت چين بوده وبعضا به بهانه سفارش توليد امريكا اپ تاپ هاي اين برند را با قيمت گرانتري به مصرف كنندگان ارايه مي دهند.
به نظر من فقط hp چون هم طراحی زیبا و هم دوام خوب
asus هم خوبه
Just acer
من acer 5740 خریدم.
core i3
4gb ddr3
500 gb
ati 5470
hdmi
خریدم 790 با گارانتی سازگار. بازی رزیدنت ایول 5 رو با فریم 26 اجرا کردم. داغ نمیکنه . صدا نداره. فوق العادست نسبت به قیمتش.
با این پول اگه بخوای سونی بخری بهت چی میدن به نطرت؟
الان فقط بحث بحثه مالیه! از این نطر به نطر من سونی بدترین لب تاپ دنیاست!
مبارکتون باشه،به سلامتی استفاده کنیدنقل قول:
همنطوری که مطلع هستید قیمت لپ تاپ ها فقط بروی مارک اونها گذاشته میشه
فقط اگه ممکنه دلیل بد بودن سونی رو شما لطف کنید بگید ممنون میشم
من برنداپل رو به دلایل زیر انتخاب کردم:
1- زیبایی منحصر به فرد و پرفورمنس عالی
2- قدرت و کیفیت خوب که اصولا نیازی به گارانتی نداره
3- داشتن سیستم عامل مک، که هر کس با اون کار کرده باشه دیگه با هیچ سیستم عاملی کار نمیکنه
4- داشتن یه لوگوی سیب مانند گاز گرفته شده که کلی منو کشته
منم از وایو خیلی خوشم میاد ولی از سری latitude dell هم بدم نمیاد چون خرکاره:31::31:
alienware
فقط alienware
چون هر جورشو كه بخواي خودت ميتوني سفارش بدي بيارن و چون بهترين لپتاپ واسه گيمينگ و كار هاي حرفه اي هست
من 3تا از برندها رو میپسندم DELL,HP,APPLE که از بین این 3تا HP رو ترجیح میدم البته APPLE هم خوبه ولی مدلاش خیلی گرونه....
فقط لپ تاپ DELL :31:حرف نداره
من 2ساله این مارک را دارم همه جا هم باهاش کار کردم حتی یکسال تو رطوبت عسلویه:king:
sony vaio&APPLE:40: