من تجهیزات اصلی بوش رو برای گازسوز کردنش برای یکی از بچه ها پرسیدم، میگفت حدود 800 تومن حداقل هزینه داره !
Printable View
من تجهیزات اصلی بوش رو برای گازسوز کردنش برای یکی از بچه ها پرسیدم، میگفت حدود 800 تومن حداقل هزینه داره !
بچه ها جدا ef7 را ثبت نام می کنند؟؟؟
حالا برای برج 8 هم که بشه اشکالی نداره!!!!
دوگانه سوز کردن کلا نمیصرفه مخصوصا ef7 که لوازم یدکی اش تو بازار بسیار کمه.
به سختی بتونی کیت گاز سوز EF7 رو گیر بیاری !
من الان چند ماهه تو کف یه دسته موتورش موندم تا مرکز استان هم رفتم براش تازه تو دو تا استان مختلف
انقدر عجله نکنید EF7ایشالا پایه گاز سوزشم شروع به تولید میشه اما من که امروز 206تیپ5 ثبت نام کردم از دستم نپره8900تحویل ابان!
این ef7 تا تمام عیباش مشخص بشه و رفع بشن کلی راهه هنوز !
تا حالا مگه ایران خودرو عیب ماشین هاش رو گرفته ؟ روز به روز گندتر
اتفاقا ماشین های سری اول همیشه بهترند :دی
نمونه اش ماشین خودم با بقیه دوستانم که EF7 دارند ... مثل ساعت کار میکنه اونا دم دقیقه مشکل دارند
:دی
نه بابا شانسیهنقل قول:
اقا یه خبر انگار ایرانخودرو به تعداد محدود مثل 206تیپ 5 شروع کرده به تولیدLX EF7پایه گاز امروز تو روزنامه به تعداد محدود دیدم چند تایی زده بود!
جدی ؟نقل قول:
اقا یه خبر انگار ایرانخودرو به تعداد محدود مثل 206تیپ 5 شروع کرده به تولیدLX EF7پایه گاز امروز تو روزنامه به تعداد محدود دیدم چند تایی زده بود!
آگهیش دقیقا چی بود ؟
معلوم نیست چطوره ؟!
بنزینی اش رو الان دارن ثبت نام می کنند ولی دوستم رفت دوگانه اش رو نوشته !!! تازه فرم ثبت نام هم بهش دادند ... 15.880 پولش شده !
معلوم نیست چطوریه !!! انگار دارند ولی صداش رو در نمیارن! :دی
شما مطمئنی ؟نقل قول:
پول دوگانه سوز معمولی بیشتر از 16 تومنه بعد دوست شما چه جوری اینو 15.8 گرفته !
فکر کم داری اشتباه میکنی !
نه من مطمئنم که EF7 دوگانه سوز ثبت نام کرده ! ولی برای خودم جالبه که دوگانه سوزش هم قیمت بنزینی هست!!!
واقعا عجیبه !نقل قول:
این دوستت با مسئول اونجا رفیق نبوده احیانا !!!؟
بودن که بوده ... ولی تولید میشه و هست فقط اعلان عمومی نمی کنند چون همه میخوانش :دی
مسخره است ماشین میزنید آخرش هم اینطور میشه!
ماهم دنبال دوگانش میگشتیم تا بلاخره یکی از نمایندگی ها گفت دارم واسه 1 ماه دیگه تحویل میدم
شک کردیم ممکنه سرکاری باشه بعد رفتیم اونجا آشنا دراومد!! دیگه ثبت نام کردیم حالا ببینیم آخرش تحویل میده یا نه :دی
ولی قیمتش 16900 بود!
غیر ممکنه 15800 باشه
وقتی XU7 دوگانه 16400 ه چطور ممکنه EF7 دوگانه 15800 باشه ؟!
XU7 بنزینی 15000 تومنه ... دوگانش 16400
پس فرق دوگانه بالای 1 تومن باید باشه
احتمال زیاد همون بنزینی هست 15800
بچه ها اگه توی تهران نمایندگی میشناسید که ثبت نام میکنه خواهشا دریغ نکنید
بچه ها به نظر شما سمندlx xu7بگیرم یا صبر کنم ef7 بگیرم بالاخره که میاد؟؟؟؟؟؟
کسی دیده که موتور ef7را روی سورن هم بسته باشند؟؟؟؟
گویا نارضایتی هم از این ماشین هم شروع شده ...
کد:http://www.tuningtalk.com/forum/lx-ef7-t28291-2685.html
نارضایتی که بوده
بنزین از باک کمی ریخت بیرون رنگ زیرش زرد شد !
ماشین روشن میشه اولش گاهی اوقات کمی فش فش میکنه که از تسمه هست!
خلاصه داستانی داره ولی در کل خوبه
من کیلید کردم که ماشین رو عوض کنیم و این رو بخریم،دیشب تا ساعت 4 تو تاپیک این و 206 اس دی v8 توی TT بودم،واقعا چیزای عجیبی دیدم،اونجا sd بود که 100/15 میسوزوند :18::18:نقل قول:
یا همین EF7 مشکلات عجیبی داشت از قبیل کلاچ و یا پمپ گاز که تو مدلای چدید از برق یبه مکانیکی تبدیل شده و خیلی چیزای دیگه
یه کم فک کردم دیدم ماشین خودمون تا حالا هیچ کدوم از این مسائل رو نداشته،میترسم اسرار کنم سر این قضیه که بخریم اما اگه بعدش بد در بیاد دیگه آبروم تو خونه میره :27:
یه چیز مشترک بین همه بود اونم اینه که همه بدون استثنا از کیفیت پایین ادوات داخلی مینالیدن،یکی بود خودش LX مدل 84 داشت میگفت در مقایسه با اون خیلی کیفیتش پایین اومده.
چ ی ک ا ر ک ن م ؟؟؟؟؟
تو اون سایت تو تاپیک هر ماشینی بری میبینیی 100 تا عیب گفتن ولی دلیل نمیشه از خرید ماشین منصرف بشی ...نقل قول:
زیاد به این چیزا گیر نده
البته این که کیفیت افت داشته درسته
حالا بزارید ما تحویل بگیریم اگه خوب بود میگم شما هم بخرید :دی
این نارضایتیهایی که میگین ربطی به موتور EF7 نداره ... همه ماشینای تولید داخل همینن
شما کی تحویل میگیرین ؟
والا زنگ زدیم گفت 1 ماه دیگه تحویل میدیمنقل قول:
بعد که رفتیم اونجا آشنا در اومد گفت اگه بتونم زودتر تحویل میدم
دیگه معلوم نیست حداکثر 1 ماه دیگه
ما هم تو همین فاصله میخوایم بخریم
دیشب خیلی مردد شدم
اگه به خاطر حرفای بچه های تیونینگ تاک مردد شدی خیلی جدی نگیرنقل قول:
این چیزایی که اینا میگن تو همه ماشینای تولید داخل هست نه اینکه فقط ef7 این مشکلاتو داشته باشه
یکی از بچه ها 206 sd V8 گرفته بود قبل از تحویل میگفت این با کیفیت ترین ماشین تو این رنجه و موتوروشو آکبند از فرانسه میارن بعد که تحویل گرفت فهمید چمیدونم از دور میل لنگش روغن میده
همینجوریه دیگه به هیچ ماشینی نمیشه اطمینان داشت
206 رو که گند زدن بهش ... بگیری میفهمی چیه :دی من خودم اول SD V8 میخواستم بگیرم بحث اش هم بود ، ولی دوستم داشت گفت چه مشکلاتی داره و قطعات یدکی اش جدا بی کیفیته ، پشیمون شدم ! بعد بدرد مسافرت و خانواده هم نمیخورد عقبش نشستم نزدیک بود بالا بیارم ! خفه خفه !
ولی EF7 موتور خیلی خوبی داره ... بابا کدوم ماشین ایرانیه که با باک گازش 330 کیلومتر بره اونم راحت 170 تا رو بره :دی
استهلاک هم صفر :دی
از تو اگزوز دود نمیده بیرون سوخت پاک داره
بچه های تیونینگ تالک فکر می کنند موتور جدیده پس میرن مثلا با مزدا 3 مقایسه اش میکنند ... بابا اندازه ماشین 16 میلیونی صفر مقایسه اش کنید :دی
ولی از بابت رنگش جدا متاسف شدم .... یه بار هم بیشتر نمیشه کارشناسی رنگ کرد ! بردمش میگه همه سمندها و 206 که رنگ سفید خوردن اینطورن !!! مسخره !
---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------
کلاچ اش خوبه مال چند نفر بد در اومده ، هی اومدن ماشین بدبخت رو زدن ... ببین باید به یک باور برسی : ماشین خوب تو ایران شانسیه .... باید خوب شانس داشته باشینقل قول:
یا همین EF7 مشکلات عجیبی داشت از قبیل کلاچ و یا پمپ گاز که تو مدلای چدید از برق یبه مکانیکی تبدیل شده و خیلی چیزای دیگه
گازش هم برقیه ! چون خودم برای ماشین یه گاز اتومات میخوام بخرم دوستم گفت بیا نصب کنم روی سر دنده 100 تومن :دی
وقتی از ایران گاری میخواهید چیزی بخرید ، به فکر موتور فقط باشید که اگه خوب عمر کنه و هزینه زیاد نداشته باشه همه چیز ردیفه ... گور کابین و ... :دی
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------
راستی Vendor list قطعات Ef7 رو هم ببینید ، فقط یه ایرانی توشه ... موتور آک از خارج میاد !
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/IKCO_EF_Engines
Technical detailsECU: Bosch ME 7.4.9NGCoil ignition: Bosch P-50[10]Spark plugs: Bosch FR8DE+Gasoline Fuel Injectors: Bosch [11]CNG Fuel Injectors: Bosch[11]CNG Fuel Rail: Benteler[11]Gasoline Fuel Rail: Benteler[11]Upstream Oxygen Sensor: Bosch[11]Downstream Oxygen Sensor: Bosch[11]TMAP Sensor: Bosch[11]Accelerator Pedal: Bosch[11]ETC: Bosch [11]Recommended Fuel: Normal CNG & Unleaded Gasoline RON 95Recommended Engine Lubricant: Total Quartz 7000 Semi-Synthetic (10W-40 SL) or Behran Super Pishtaz Semi-Synthetic (10W-40 SL)Timing Belt: INA [12]Alternator Belt: INA[12]Idlers Pulleys: INA[12]HLA Tappets: INA[12]Check Valve: INA[12]Automatic Tensioner: INA[12]CVVT Mechanism Parts: INA[12]CVVT Control Valve: INA[12]IPS Tensioner Valve: INA[12]CVVT Closing Plug: INA[12]Steel Pulley: INA[12]Intake Valves: TBDExhaust Valves: TBDEngine Starter: Valeo[13]Engine Alternator: Valeo[13]Flywheel: TBDClutch Kit: Valeo [13]Pistons: MAHLE[14]Cylinder head: Continental Engine Ltd[15]Intake Manifold: Continental Engine Ltd[15]Engine Housings: Tara Zob Company [16]Engine Mounters: TBDWeight: 140 kg
فقط اون قرمزه ایرانیه ! :دی
بقیه اش رو سرچ کنید ساخت خارجه ... آلمان ، استرالیا و ...
البته بگم عمر موتور خیلی خوبه برای من تو این 4 ماهه که پوستش رو کندم خوب کار داده ولی بهتره داغونش نکنید که قطعات براش نباشه ... بخصوص قطعات کاتالیزور و... که ابدا نیست
قضیه ی رنگ چیه ؟نقل قول:
بهتره بگیم برقی بود،چون تو سریای جدید حذف شدهنقل قول:
دوست عزیز ببخشید ولی همچین زیاد هم نیست 170 تا ! ما هم XU7 داریم و گازسوزش کردیم باهاش راحت 170 تا هم رفتیم ! ولی یکی از دوستان با EF7 در حالت گاز 200 تا هم رفته !نقل قول:
اونم راحت 170 تا رو بره
---------------------------------------------------
پوریا جان فکر کنم منظورشون پوسته پوسته شدن رنگ ماشینه ! منم عموم پارسال یه سورن سفید خرید که سپر جلوش کاملا پوسته پوسته شد ! فکر کنم مشکلش نزدن آستر روی سپر باشه !
جدا ؟؟؟؟:18::18::18:نقل قول:
این که در حد فاجعس ....
حالا تو دوره ی خاص یا رنگ خاصی اینجوری شدن،یا نه همه ی رنگ ها و همه ی دوره ها .....؟
والا من جرات نکردم تو جاده های اینور بیشتر برم ... پر گاو و سگ و ایناست میپرن تو جاده :دی ولی میدونم میرهنقل قول:
دوست عزیز ببخشید ولی همچین زیاد هم نیست 170 تا ! ما هم XU7 داریم و گازسوزش کردیم باهاش راحت 170 تا هم رفتیم ! ولی یکی از دوستان با EF7 در حالت گاز 200 تا هم رفته !
نه ابدا پوسته پوسته نشده رنگ خوبیه ... شن هم کوبیده تو جاده جلوش ابدا ضربه نخورده !نقل قول:
پوریا جان فکر کنم منظورشون پوسته پوسته شدن رنگ ماشینه ! منم عموم پارسال یه سورن سفید خرید که سپر جلوش کاملا پوسته پوسته شد ! فکر کنم مشکلش نزدن آستر روی سپر
مشکل اینه که زیر باک بزنین کمی زرد رنگ شده ! زرد خیلی خیلی روشن البته باید کمی دقت کنی! احتمالا با پولیش بره ! همین
رنگ هم شانسیه !
دوست عزیز گفتن کیفیت اومده پایین اما نه اینطور که شما میگی.از اتفاق یه صفرشو گرفتیم همین روزا درسته که کیفیت اون 83 مارو نداره تو قسمت های پلاستیکی اما 100 مرتبه از پارس و سمند 405 بهتره شک نکن.نقل قول:
206 رو که گند زدن بهش ... بگیری میفهمی چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من خودم اول SD V8 میخواستم بگیرم بحث اش هم بود ، ولی دوستم داشت گفت چه مشکلاتی داره و قطعات یدکی اش جدا بی کیفیته ، پشیمون شدم ! بعد بدرد مسافرت و خانواده هم نمیخورد عقبش نشستم نزدیک بود بالا بیارم ! خفه خفه !
مورد دیگه قطعات یدکی مشکل خاصی نداره.چیزای بی کیفیت تو بازار زیاده اما اصل هم هست و با کیفیت خوب.
دوست عزیز اون طور هم که فکر میکنی گاز سوخت پاکی نیست.اتفاقا موضوع بحث شبکه خبر خود کشورمون بود چند سال پیش که گفته شد گاز هم آلوده میکنه هوارو.اگه میبینی رو به گازسوز کردن میرن بخاطر کمبود بنزین هست و منابع گاز زیاد ایران.:46:نقل قول:
از تو اگزوز دود نمیده بیرون سوخت پاک داره
قبولت دارم مالی نیستش.نقل قول:
مسافرت و خانواده هم نمیخورد عقبش نشستم نزدیک بود بالا بیارم ! خفه خفه !
ولی این ستون جولو سمندم حال منو از هرچیزی بیشتر بهم میزنه.کلا اگه این موتور روی 405 سوار میشد خیلی عالی بود.هم فضاش عالی بود هم ستون تو صورتت نبود:31:
امروز یکی میگفت این موتور ساخت مهندسای ایرانیه و بدرد نمیخوره یعنی همون xu7 بهتره
میگفت این قدرتش که ایران خودرو میگه الکیه
پایه گاز سوز الکیه
گفتم خودم یه فیلمی دیدم که 0 تا 100 شو تو 10 ثانیه زد (یکی از بچه های TT) ولی نمیخاست قبول کنه
اصلاً دقت نمیکرد که اگه پایه گاز سوز نباشه و یه فرقی با xu7 نداشت باشه چطور میتونه نزدیک 400 کیلومتر با گاز بره
یا مثلاً حداکثر سرعتش و شتابش با گاز خیلی بهتر از xu7 ه
خلاصه این صحبتایی که مخالفان این موتور 99% آلمانی :دی میکنن رو نادیده بگیرید که فعلاً بهترین موتوره بین xu7 و tu5 ه
فعلاً همه ماشینای تولید ایران خودرو و سایپا به جز یه تعداد خیلی کمی مثله ویتارا و ماکسیما و مورانو که اصلاً تو رنج قیمت مورد بحث ما نیستن کیفیتشون در حد آشغالهنقل قول:
دوست عزیز گفتن کیفیت اومده پایین اما نه اینطور که شما میگی.از اتفاق یه صفرشو گرفتیم همین روزا درسته که کیفیت اون 83 مارو نداره تو قسمت های پلاستیکی اما 100 مرتبه از پارس و سمند 405 بهتره شک نکن.
مورد دیگه قطعات یدکی مشکل خاصی نداره.چیزای بی کیفیت تو بازار زیاده اما اصل هم هست و با کیفیت خوب.
خب کسی که بخاد ماشین بخره اگه تا 20 تومن پول داره یا اصلاً نباید ماشین بخره یا از همین آشغالا یکیشو انتخاب کنه
206 هم خیلی فرقی با بقیه نداره ... فرقشون بیشتر تو همین موتوره که فعلاً EF7 بهتر از بقیست و در نتیجه انتخاب مناسبتریه
حالا ممکنه سورن elx کیفیت مناسبتری داشته باشه و این موتور هم که روش سوار میشه عیب کمتری نسبت به بقیه داشته باشه
ولی فعلاً هر کسی با توجه به نیازهاش از بین این ماشینا انتخاب میکنه ... مثلاً یکی 206 براش کوچیکه میره سراغ 405 و سمند و...
بعد میاد میبینه اینا بیشتر ظاهرشون با هم متفاوته و امکانات یکیه و فقط نوع موتور تو انتخاب تاثیر داره که گفتم فعلاً ef7 بهتره
بنزینم که دیگه گیر نمیاد و اینم باعث میشه ef7 رو خیلی بیشتر ترجیح بدن
در نتیجه سمند lx ef7 بهترین انتخابه ... دیگه رو چی بحث میکنید ؟ :دی
ولی از این حرفا بگزریم عاشق پیکان تو امضات شدم :دی
ببین اگه 1 تومن میدتش تا پول بزاریم بخریمش :دی
آقا با شرت گلی ریش پرفسوری:27:نقل قول:
انتخاب بین بد و بدتره دادا.دقیقا آشغال بهتر از آشغال تره.من مدت ها تست کردم که نظر شخصیمو میگم.حالا ممکنه نظر یه دوستی متفاوت باشه اما نظر من اینه. کیفیت 206 (به غیر از موتور) از سمند و 405 و پارس بهتره از وسایل پلاستیکی بکار گرفته بگیر تا آهن آلات.موتور هم نسبت به xu7 بهتره اما نمیشه نسبت به ef7 گفت سره.
اما چند دلیل هست که به شخصه من باشم tu5 بر میدارم.1:گاز بودن برام مهم نیست.2:برام در دسترس بودن قطعه و کلا تعمیرات مهم تره تا چند اسب بیشتر.
اما خوب کسیم میبینه اولویتش گاز هست پس ef7 گزینه بهتریه.الان همه ef7 دارها از تقه زدن موتور به علت دسته موتور نا مناسب مینالن.بعد جالبه بدونید اصلا دسته موتورم عوض نمیکنن میان یه تیکه واشر میبندن دورش:31: آخه خداوکیلی خودتون حسه بدی بهتون دست نمیده؟ کسایی که واردترن میگن اصلا این دسته موتور مناسب این ماشین و قدرتش نیست و میگن فقط سر هم بندیه.میگن یه تیکه کارتن بزارین کنارش حل میشه.آدم میمونه چی بگه:31:
رو همین حساب بازم میگم مسعله گاز نباشه من لا اقل اون tu5 دیگه میدونم دسته موتورش فرانسه طراحی کرده مشکلی نداره آزمایشش پس داده .لااقل خراب شد میری یدونه درستشو میخری.
این پیکانم بدرد بچه مچه نمیخوره بیخیالش شو.عشقست پراید آفرود.
همین 206 هم هر کی گرفته میگه آشغال شده ... حالا به فرض که بهتر باشه ... واسه یه خونواده که مسافرت هم میرن 206 ماشین مناسبی نیست ... کم جا و خشکهنقل قول:
گاز سوز اگه باشه صندوق عقبش دیگه جا نداره
کلاً ماشین مسافرت و خونواده نیست
یکی از بچه ها یه V8 گرفته بود میگفت این تنظیم لامپاش کار نمیکنه ... خودش محل اتصالشو باز کرده بود میگفت انقدر اینا آشغاله که درست تو هم جا نمیفته و خودش درستش کرده بود
بله وقتی 1 بارم ماشین نمیاری همش من میارم نبایدم برات مهم باشه گاز :دینقل قول:
1:گاز بودن برام مهم نیست.2:برام در دسترس بودن قطعه و کلا تعمیرات مهم تره تا چند اسب بیشتر.
1 دفه اون پرادو رو بیار تا بفهمی گاز به چه دردی میخوره :دی
شاید قطعات موتورش در دسترس باشن ولی همه میدونن 206 چقدر خرجش بالاست ... مخصوصاً اگه گازیش کنی که موتورش خیلی خرج میزاره رو دستت در حالی که ef7 اینجوری نیست
یکی از بچه ها یه V8 گرفته بود دور میل لنگش روغن میداد حالا باید بگیم همشون همینجورین ؟ نهنقل قول:
الان همه ef7 دارها از تقه زدن موتور به علت دسته موتور نا مناسب مینالن.
به هر حال هر کدوم یه سری ایراد دارن که آدم باید شانس داشته باشه تا خوبش گیرش بیاد
ستون رو آره ... بدجوری تو صورت آدمه :دینقل قول:
قبولت دارم مالی نیستش.
ولی این ستون جولو سمندم حال منو از هرچیزی بیشتر بهم میزنه.کلا اگه این موتور روی 405 سوار میشد خیلی عالی بود.هم فضاش عالی بود هم ستون تو صورتت نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] __________________
بابا مگه این ef7فقط موتورش عوض نشده؟؟؟؟
پس اینای که میگید یعنی چی؟؟؟؟:18:
ببخشيد الان بنزيني كارخونه فروش داره؟راحت تحويل ميدن؟
فرق اتاقش با lx سال چيه؟
ممنونم
سمند همون سمنده با موتور جدید ... یعنی دل و روده اش عوض شده ظاهر همونه ! هیچ فرقی با سمند LX نداره !
ولی موتورش اصل حاله بخصوص اونم دوگانه سوزش !
سلام
مشکل برخی از دوستان به خرج افتادن ماشین بعد از 70 تا 80 هزار کارکرد است اما فراموش کرده اند که ماشین های ژاپنی نیز 5 سال یا 120 هزار کیلومتر عمر تایید شده کارخانه دارد چه برسد به خودروهای ایرانی!!!
برای کارکرد زیر 120 هزارتا، سمند LX سال با موتور EF7 البته بنزینی بهترین گزینه است 206 دچار ضعف مونتاژ و 405 و پرشیا هم از رده خارج است
در مورد کیفیت موتور هم EF7 بهترین موتور در میان موتور های ایرانی است (روی ماشین های ایرانی) طراحی اولیه از آلمان و بهینه سازی شده برای شرایط ایران همچنین پایه گاز سوز
البته با این صف های گاز مشهد (به طور متوسط 2 ساعت در هر نوبت) پایه گاز سوز بودن آن زیاد اهمیت ندارد ولی 16سوپاپ بودن با عملکرد بهینه و مصرف سوخت و آلوگی پایین تر همچنین توان و قدرت بهتر و عمر بالاتر از مزایایی است که این موتور را به تمامی موتور های موجود برتری می دهد و ارزش خریدن سمند LX سال با این موتور را دارد
موفق باشید