فیلم "همسر" بود به کارگردانی مهدی فخیم زاده...نقل قول:
البته اون جا نقش مقابل معتمد آریا ، مهدی هاشمی بود...
آره ، من هم دیشب یاد همون فیلم افتادم و به بچه ها گفتم! واقعاً کپی تابلوییه!:27:
ولی بعداً بهتر میشه...:11:
Printable View
فیلم "همسر" بود به کارگردانی مهدی فخیم زاده...نقل قول:
البته اون جا نقش مقابل معتمد آریا ، مهدی هاشمی بود...
آره ، من هم دیشب یاد همون فیلم افتادم و به بچه ها گفتم! واقعاً کپی تابلوییه!:27:
ولی بعداً بهتر میشه...:11:
اینقدر تابلو بود که من داشتم تو اتاق دیگه ای فقط صداشو میشنیدم داد زدم که : این که مثل فیلم همسر شده!:دینقل قول:
به خصوص اون صحنه ی اولتیماتوم معتمد آریا که هنوز شروع نکرده همه برگشتن سر کارشون...بابا دیگه صحنه ها رو که دیگه کپی نکنید!نقل قول:
حتماً در ادامه داستان به تبع اون اول پرستویی بر می گرده سر کار و معتمد آریا ضایع میشه ، آخر سریال هم همه چی بر می گرده به قسمت اول و زن میشه رییس ، شوهر زیردستش...!:27:
با اینکه این سریال رو دنبال خواهم کرد ولی چندان به دلم نشسته و به نظر میاد که به خوبی از ظرفیت های اینهمه بازیگر خوب در کنار هم استفاده نشده و یه ذره مصنوعی از آب دراومده...
حالا قسمتای بعدیش رو ببینیم شاید بهتر بشه ولی در کل طبق روال سال های اخیر احتمالاً این سریالم یه چیز مزخرفیه مثل قبلیاش (یه ذره بهتر)...! :13:
مسافران از همه بهتره :دی ولی حیف که داره محرم میاد و روزهای آینده تموم میشه... :41:
بازم چنگی به دل نزد ...
این قسمتش خیلی هم بی مزه تر از دو قسمت قبلش بود.:2:
دوستان، امشب پخش می کنه؟
همون صحنه كه در شكل فعلي يك تقليد بيمزه س با يك ديد خوب ميتونست بصورت يك اداي دين به فيلم همسر دربياد.نقل قول:
البته در شكل ايده آل. نه در اين سريال.
و عجيب اينكه محمد رضا هنرمند بايد از عهده اينكار برميومد. با در نظر گرفتن سريال كاكتوس.
با اینکه هنوزم چنگی به دل نمیزنه ( برای من ) اما بدک نبود:31:.
دوستان تكرار اين سريال ساعت چند پخش ميشه ؟
جدول پخش برنامه ها رو چک کردم ننوشته بود ! اما قاعدتاً باید سه شنبه ها ساعت 15 تا 15:10 باشهنقل قول:
این قسمت جالب و خنده دار بود تا حدودی!:31:
از اهنگ mission impossible گذاشتن رو اونجایی که اکبر یواشکی رفت تو رستوران تا اون جمله ی طلایی خواهر اکبر به شوهرش!
خواهر اکبر به شوهرش: تو بهتره بری بخوابی...
شوهره: شما تشریف نمیارین؟؟؟؟!!؟:31::27:
راستی یکشنبه ها ساعت 23 (فکر کنم)... خلاصه آخر شب... هم می پخشه... راستی من این قسمت رو ندیدم... قشنگ بود؟:20:
اره خوب بود...ارزش دیدن داشت!!:46:نقل قول:
كسي قسمت ديشبو ديد؟
يعني:2:!
مخصوصا اونجايي كه دو تا بازرس بهداشت اومده بودن...
كاش فيلنامه قويتري ميداشت...
تائید میشه==>>:2::puke::2:نقل قول:
ولی جایی که مینو حال او یارو پسره که جا پارکشو گرفته بود رو گرفت و جایی که اکبرو مینو با هم تو خونه خواهر اکبر کل کل کردن خیلی باحال بود...:27:
چرا دعوای این دو تا انقدر مسخرس؟
خیلی راحت میتونن حللش کنن
دهه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشین اگه زنت[یا شوهرت:31:] بیاد بگه رستوران به اون مامانی مال منه تو هیچی نمیگی؟نقل قول:
من که قرص پشت اکبر واستادم...!:27:
خب منم اگه جای اکبر بودم بهم بر میخورد...ولی خب خیلی دارن کشش میدن...با یه حرف زدن و معذرت خواهی همه چیز درست میشه...دعواشون دیگه داره مسخره ادامه پیدا میکنهنقل قول:
ببخشین اگه زنت[یا شوهرت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] بیاد بگه رستوران به اون مامانی مال منه تو هیچی نمیگی؟
من که قرص پشت اکبر واستادم...! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرد هم باید یه ذره جنبه داشته باشه...بی جنبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بالاخره باید یه جوری سریال رو کشش بدن یا نه ؟! : دی
این یارو پدر مینو، همون بابای گلزار تو فیلم دوخواهر یا خواستگار گوهر خیراندیش تو قاعدهی بازی نیست؟؟:18:
اصولا فلسفه سریال های ایرانی کش دادن الکی هست...!:31:نقل قول:
راستی این دو تا پسر های مینو چرا اینجورین؟
یکی باحال و 6 و 8 و اما اون یکی...!:31:
کلیت داستانش خیلی جذاب نیست هیمن طوری کش میدن بیخودی
ولی تیکه های قشنگی میپرونن بعضی وقتا
امشب برای اولین بار این سریال رو دیدم . این شوهر عمه که لحجه همدانی داره تیکه های خوبی میندازه ! اما مشخصه سریال خیلی بیخودی کش میاد و به طور کلی چون از روند داستان اطلاع دارم اصلاً در حد نام بازیگرانش نیست .
بابا سریال خانوادگی چه نیازی به داستان داره.
همین که Funـه خودش خیلی ـه! من که با دیدن ـش لذت میبرم و فکر کنم یکی از بهترین سریال های خانوادگی ایرانی ـه تو این چند سال. کلا کارگردانش از همه نظر ترکونده. آهنگ های متن ـش هم که فوق العادست.
این قسمتش خوب بود... پرویز پرستویی رو چپوندن تو ماشین خیلی باحال بود!!:31:
نمیدونم چرا از بازیه سید مهرداد ضیایی و البته فرهاد اصلانی (با وجود کم رنگ بودن نقشش) ناجور لذت می برم...!:8:
الكي دارن طولش ميدن اما حدسم اينه كه از قسمت بعد دوباره جالب بشه!
بازي هاي هيچكدومشون در حد نامشون نيست.
اما اين خواهر كوچيكتره (شيرين) باحاله!
مثل خودمه ، نميذاره ساندويچ بي صاحب رو زمين بمونه !!!
سریال بدی نیست ولی به نظر من موضوع خاصی نداره همونطوری که ربکا خانوم هم گفت فقط دارن کشش میدن به نظر من اگه بازیگرانش اینهایی که هستند نبودند سریالش توفیقی پیدا نمی کرد !!
والا من کلا شاید 2/3 قسمتش رو کامل دیده باشم...همه رو هم با فاصله دیدم...مثلا 1 قسمت رو چند هفته پیش دیدم و یه قسمت رو هفته ی پیش...انقدر پیشرفت نکرده بوده که من حتی یه سوال تو ذهنم پیش بیاد که بگم:ئهه...اینجا چرا اینطوری شد؟:31:
یکی از دلیلایی که من زیاد خوشم نمیاد از این سریال اینه که داستان دعوای این دو تا رو بدجوری کشش میدن...به نظرم دیگه الان بین همچین زن و شوهر تحصیل کرده ای همچین دعوای مسخره ایی رخ نمیده(البته دلیل دعواشون توجیح داره و لی ادامش دیگه مسخرس)خیلی ساده میتونن حلش کنن ولی واسه اینکه داستان رو دعوای اینا بچرخه ادامش میدن...اگر دعوای اینا ادامه پیدا نمیکرد به قول دوستمون دیگه فیلم خانوادگی جالبی میشد:31:
آها یادم رفت بگم که این کسی که واقعی آشپزی میکنه و مثلا نشون میدن این پرویز پرستوییه خیلی باحال آشپزی میکنه:31:
اصلا وقتی آدم همچین هنری رو از مردا میبینه واقعا جای تعجب داره:31:
مگه مردا چشونه ؟:دینقل قول:
اصلا وقتی آدم همچین هنری رو از مردا میبینه واقعا جای تعجب داره:31:
اون تیکه که بچه ها باباشون و دزدیدن باحال بود !!
اي بابا. سريال بيخود بيخوده ديگه!! هر چي باشه ايرانيه ديگه!!!!!! :D
به نظر من هر چی هم که این سریال از نظر همه بی خود باشه از 2 لحاظ به نظر من ممتازه
1- موزیک تیتراژ پایانی
2- ترکیب رنگ در داخل سریال (فکر کنم رو این موضوع کار کردن)
اولاش بهتر بود الان خیلییی چرت شده
یه دفعه اومدم مثل آدم نگاه کنم این سریال رو بهش نرسیدم....2 دقیقه ی آخرش رو دیدم:31:
زیر سر آشپز باشی بلند شده نه؟:31:...این شوهر عمهه اومد چی کار کرد؟دعوا راه انداخت؟
نه بابا... اون خبرنگاری که از اکبر میخواست شکایت کنه و مینو راضیش کرد، برداشته یه مصاحبه خیالی از طرف مینو راجع به اکبر!! تو مجله چاپ کرده...(البته به نظر میرسه با درخواست اکرم و هومن!) اکبر هم وقتی میفهمه میگه چاره ما فقط طلاقه...نقل قول:
زیر سر آشپز باشی بلند شده نه؟:31:
اونا هم اومده بودن حال زن اکبر رو بگیرن و.... خواستن دعوا راه بندازن اما وقتی آشپزا رو با ساتور و چاقو دیدن، غلاف کردن!!:27:نقل قول:
این شوهر عمهه اومد چی کار کرد؟دعوا راه انداخت؟
خلاصه اینکه قوزه بالا قوز شد!!:31:
اینطوری که معلومه این اکبره اینو طلاق میده و یه زن دیگه میگیره:31:
فکر کنم یه همچین چیزی اولا تو تبلیغش دیدم:31:
بچه پررو:31:
با داشتن بازیگران توانا باید سریال بهتری میبود ولی انگار تبلیغ غذاهای سنتی ایرانی توش موفقتر بوده .
سریال خوبی است (از نظر بازیگر و کارگردانی) اوایل خیلی جذاب بود الان یه کم از اون جذابیت افتاده و کمی کلیشه ای شده ولی باز هم بازی پرستویی و معتمدآریا رو نمیشه با هیچی عوض کرد. مخصوصا پرستویی که چهره و صداش ناخودآگاه آرامش زیادی بهم میده
من یکی دو قسمت ندیدم... اما این هفته دیدم
چی شد که اینا باهم آشتی کردن؟
آشتی نکردننقل قول:
برای دخترش خواستگار اومد. بچه ها رفتن به زور آوردنش
این هم به خاطر آینده دخترش مودند ولی حالا که دوباره قهر کرده
-----------------------
بچه ها توی تیتراژ پایانی نوشته رستوران اکبر
یعنی رستوران میزنه ؟!