تا آنجایی که من از مقالات خوندم این اورکلاک به صورت اتوماتیک است و شما نیازی نسیت کاری انجام بدین.خودمم تا چهارشنبه یکی می گیرم.:31:نقل قول:
Printable View
تا آنجایی که من از مقالات خوندم این اورکلاک به صورت اتوماتیک است و شما نیازی نسیت کاری انجام بدین.خودمم تا چهارشنبه یکی می گیرم.:31:نقل قول:
سلام دوستان من بالاخره دیروز hp dv6 1390 خریدم!!!
نظرتون چیه؟؟ از msi بهتره نه؟؟؟؟؟؟ ار نظر بازی که کم نمیاره؟؟؟
خریدم 1.350
سلام دوستان
منم بعد از كلي تحقيق و بررسي به اين نتيجه رسيدم كه مدل dv6-2020 رو بخرم .
از چند تا جا استعلام قيمت كردم ولي تفاوت قيمت زياد بود . يه جا تو بازار پايتخت با گارانتي بين الملل ( بدون گارانتي شركتي ) رو مي داد 1،450،000 .
بقيه فقط با گارانتي ايران از 1،490،000 تا 1،620،000 بستگي به نوع گارانتي و انصافشون قيمت دادن . بهترين قيمت هم با توجه به گارانتي Aris داد كه با يك سال گارانتي تعويض و 2 ماه گارانتي باتري و (يك كيف و يك موس به ارزش 15،000 ) 1،530،000 قيمت داد .
دوستان اگر از دبي بگيريم چقدر تفاوت قيمت دارد . چون به نظر من به جز گارانتي هاي خيلي مشهور ، بقيه گارانتي ها چندان موثر نيستند . مخصوصاً واسه برند HP .
يه چيز ديگه هم كه شنيدم مي گن وقتي از دبي خريد مي كني همه وسايل جانبي شو بهت مي دن و چيزي ازش بلند نمي كنن. راجع به اين موضوع شك دارم . ميشه راهنماييم كنيد .
از اونايي كه اين مدل رو خريدن درخواست مي شه راجع به پك و كليه لوازم جانبي دستگاه يك سري اطلاعات بدن .
با تشكر از همگي .
از همین ایران بگیر . با گارانتی ایران اچ پی بگیر 1570 و کیفیت خدماتشونم برای hp از همه بهتره .
ایران این نوع لپ تاپ را تموم کرده فعلا و قیمتش هم در بازار به علت تقاضای زیاد رو به افزایش است.نقل قول:
سلام
دوستانیکه dv6-2020 خریدن میشه نظراتشون رو بگن
مثلا اینکه این CPU 1.6 زیاد اذیتشون نمیکنه؟
واسه کارهای مهندسی مثلا عمران چطوره؟
واسه بازی چطور؟
من منظورم CPU هست نه کارت گرافیک و نمایشگرش
CPU ش خداست ! واسه چی اذیتشون کنه
4 هسته ای هست !
یعنی 4 تا 1.6 گیگاهرتز !!
corei7 720Qm از coretoduo 2.8 بهتره . بنچمارکاشونو اینجا یه نگاهی بنداز :نقل قول:
کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
البته cpu core i7 720 از T9600 بهتره! اما تفسیر شما از 1.6*4 کاملا غلط هست.نقل قول:
اگر مقایسه ای بین T9600 و 720q بندازیم میبینیم که این CPU بین 5 تا 7 درصد از t9600 سریع تر هست.(در مقایسه با یک سی پی یو مرجع)
تفاوت چندان نیست اما به هر حال خرید 720q شاید منطقی تر باشد.
آره حرفهای شما قبول
من کلا میدونم فرق i7 رو با بقیه cpu ها
ولی آخه همه نرم افزارها یا گیمها که نمیتونن از 4 تا هسته استفاده کنن
بعضی ها فقط از یه دونه هسته استفاده میکنند
ولی فک کنم تعداد این جور نرم افزار و گیم هم کم باشه
نظره شما چیه؟
من خودم یک دونه از این لپتاپ گرفتم.موقعی شما از یک یا دو تا سی پی یو موقع بازی استفاده می کنی، فرکانس به صورت خودکار به 2.8 می رسدنقل قول:
سلام و خسته نباشید.
من بین 2 تا مدل موندم خواهشا دور از تعصب به یک برند جواب منو بدین.ازتون خواهش کردم چون واقعا گیج شدم.ممنونم از همتون
1) sony fw490jgb
2.8 GHz Intel® Core™ 2 Duo processor T9600
Level 2 cache 6 MB/FSB 1066 MHzمشخصات پردازنده(CPU)4096 MB DDR2 / 800 MHz (Up to 4 GB)حافظه(RAM)320 GB(5400 RPM)هارد ديسك(HDD)
DVD Writer (+/-R +/-RW)
with Double Layer support
درايو(ODD)16.4" WXGA with XBRITE-ECO Technology
Resolution 1600 x 900اندازه صفحه نمايش(LCD)
ATI Mobility Radeon HD 4650 GraphicsUp to 1790 MB (1024 MB dedicated DDR3)
كارت گرافيكي((VGAداردمودمداردكارت شبكه (LAN)داردشبكه بي سيم (Wireless)داردبلوتوثدارد + MOTION EYE® Technologyوب كم2.9 KgوزنWindows Vista Home Premium 64bit with SP1سيستم عامل3 x USB 2.0 – VGA – IEEE 1394 – Network(RJ45) Modem(RJ11) - MIC – headphones out – HDMI
AC Adapterپورت هاDolby Sound Room® Audio قیمت 1780000ساير امكانات
2)Hp dv6-1225
2.8 GHz Intel® Core™ 2 Duo processor T9600Level 2 cache 6 MB/FSB 1066 MHz
مشخصات پردازنده(CPU)4096 MB DDR2 / 800 MHzحافظه(RAM)500 (5400 RPM)هارد ديسك(HDD)
Blu-Ray ROM with SuperMulti DVD±R/RW Double Layer
درايو(ODD)15.6" Diagonal High-Definition with BrightView Infinity Displayاندازه صفحه نمايش(LCD)
ATI Mobility Radeon HD 4650 Graphics
(1366 x 768 WXGA)
Up to 2303 MB (1024 MB dedicated DDR3)
كارت گرافيكي((VGAداردمودمداردكارت شبكه (LAN)داردشبكه بي سيم (Wireless)داردبلوتوثداردوب كم2.94 KgوزنMicrosoft Windows Vista Home Premium with SP1سيستم عامل4 x USB 2.0 – VGA – IEEE 1394 – Network(RJ45)
MIC – 2 headphones out – HDMI
eSATA - AC Adapterپورت هاRemote Control - Ram Reader - IEEE 1394
ساير امكانات
قیمت 1640000
تا اونجایی که من تفاوت ای دو تا رو پیدا کردم.تو اچ پی eSATA و پورتهای بیشتر دارد ولی تو سونی ندارد.قیمت اچ چی مناسب تره.ال سی دی سونی من شنیدم بهتره ولی خودم ندیدم.هارد اچ پی 500 هست ولی سونی 320 هستش.
کار من از لپ تاپ 3d max - cad-photo shop-archicad , ... هستش خواهشا بطور واضح و صریح کمک کنید وهر کسی که از این مدلها داره بیاد بگه چطورن راضی هستن نیستن و...
ممنونم از همتون لطف کنین اگه میشه سریع پاسخ بدین
راستی من شنیدم که تو لپ تاپ های اچ پی سری dv مادربوردش چون فلزی هستش به خاطر اتصال ارت زمین میسوزه.ایا چنین چیزی درسته؟و میگن اچ پی داغ میکنه میسوزه و ... درسته؟خواهشا کمک کنین بدجوری گیج شدم.
یه سوال دیگه هم داشتم اگر نظرتون سونی بود که هیچی ولی اگر اچ پی بود میخواستم بدونم واسه من که رشتم معماری هستش و با برنامه هایی که بالا گفتم کار میکنم مدل 1225 بهتره یا 2020 ممنون میشم واضح وهرچه سریعتر جواب بدین
با توجه به پولشون که jgb خیلی گرونتره من 2020 رو ترجیح میدم به این دلایل :
1- cpu نسل جدید (core i7)
2- رم ddr3
3- از لحاظ پورت بهتره
4- قیمتش مناسبتره
گرافیکش در حد 5 درصد ضعیفتر از jgb هستش و بلوری هم نداره .
اما در مورد 1225 که خودم دارم میتونی این ریویو رو بخونی که تقریبا کامله :
در مورد گرم کردن بازم بگم که 1225 یکم بیشتر داغ میکنه ولی نه خیلی که با کول پد مشکل حل میشه . البته fw 490 هم برای کارهای سنگین داغ میکنن و به کول پد احتیاج دارند حتما .کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=356189&page=2
ولی اینکه بسوزه فکر نکنم درست باشه . یعنی به خاطر داغ کردن بسوزه ؟؟؟؟ من که همچین چیزی احساس نکردم .
این کول پد که میگی چی هست؟نقل قول:
وسیله خنک کننده لپ تاپ :نقل قول:
این کول پد که میگی چی هست؟
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=355573
ممنون از لطفی که کردی.شما این بررسی رو حالا بدون قیمت انجام بدین اگه میشه از لحاظ امکانات کدوم بهتره و کم نمیاره.نقل قول:
2020 برای کارای سنگین 3d max . cad.فتوشاپ کم نمیاره مطمئن هستید؟
من شنیدم بخاطر اتصال به ارت چون مودم اچ پی فلزی هست میسوزه درسته یا نه؟
و cpu 2020 الان قوی تر هست ممکن هست از 1225 بیشتر داغ کنه؟
ودر اخر این لپ تاپ واسم 3 یا 4 سال واسم کار کنه ایشالا
مرسی از لطفی که میکنین
ببین 2020 cpu و رم قوی تری نسبت به دو مدل دیگه داره پس تو پردازش های سنگین اصلا کم نمیاره .نقل قول:
فقط گرافیکش یک نمه ضعیفتره ولی گرافیکش مثل 4650 رم DDR3 داره و خوبه
قطعا تا 3 4 سال راحت جواب میده
این مورد یکم برام عجیبه . خیلیها dv6 hp دارند و چنین مشکلی رو تاحالا ندیدم .نقل قول:
من شنیدم بخاطر اتصال به ارت چون مودم اچ پی فلزی هست میسوزه درسته یا نه؟
در این مورد هم نمیتونم قطعی نظر بدم ولی با توجه به اینکه cpu این مدل قویتره و تو مشخصاتش مصرفش 45 وات بود در حالی که 1225 35 وات هستش ممکنه حرارت بیشتری تولید بکنه ولی با توجه به اینکه این مدل جدیده هنوز به طور قطعی نمیشه نظر داد .نقل قول:
و cpu 2020 الان قوی تر هست ممکن هست از 1225 بیشتر داغ کنه؟
ممنون از لطف زیادت.الان کسی از بچه ها 2020 داره؟نقل قول:
به نظر شما قیمتش چرا از 1225 ارزونتر با اینکه cpu ram led بهتره؟
در یک کلام بین این 3 مدل یکی رو انتخاب کن؟
اینکه 1225 گرونتره شاید به خاطر اینه که اگه ارزونتر بدن ضرر میکنن فروشنده ها و قیمت خریدشون اینه .نقل قول:
به هر حال باید دلیل خاصی باشه تو بازار وگرنه به کیفیت نیست .
انتخاب بین این 3 مدل بیشتر سلیقه ایه . صرف اینکه من بگم 2020 نمیشه نتیجه گرفت که بهتره .
من 2020 رو میپسندم .
مثلا خیلیها نمیتونن از کیفیت بالاتر صفحه نمایش های سونی به همین راحتی بگذرند و سونی رو انتخاب میکنند . خیلیها رم ddr3 و cpu corei7 رو میپسندن و 2020 رو بر میدارند .
دوستان تنوع رنگی این برند چیا هستند؟..مرسی
تا اونجایی که من میدونم dv6 ها همشون همین مشکی هستند و رنگ دیگه ای ندارند.نقل قول:
کلا طراحی تکراری hp یکی از ضعفهای این برند هستش که هنوزم برطرف نشده .
اما یکی از بچه ها یکی از این سری گرفته بود که مسی رنگ هستش...دقیقا مدلشو نمیدونم...همین رنگی که واسه تبلیغش هم هست..نقل قول:
یادمه تو اون مدلهای قدیمیترش یه مدل بود dv6 1127 که اونم سفید بود (عکس پایین) ولی این مدلهای جدید مشکی اند .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم مدلی که میخوام ایشالا بگیرم انتخاب کردم dv6-2020 به نظر من هیچی کم نداره.ممنون از دوستان که راهنمایی کردین.
فقط منتظرم که اگر یکی از بچه ها این مدل داره بیاد نقاط ضعف و قدرتشو بگه.میخوام بدونم تو 3d max - cad -photo shop. کم نمیاره موقع رندر.و دوم اینکه داغ نمیکنه.ممنون از تمامی دوستان بخاطر این تایپیک توپ
سلامنقل قول:
منم کارم معماریه یه لپ تاپ برای کار با همین برنامه ها میخواستم(3d max - cad -photo shop)....
دقیقا همین مدلهایی که شما انتخاب کرده بودین منم مد نظر داشتم خودم 2020 رو انتخاب کردم ولی همه فروشنده ها میگن sony بگیر...واقعا گیج شدم...
اگه زودتر خریدی یا اطلاعات دقیقی پیدا کردی لطفا در میان بگذار....ممنون
فروشنده ها برای فروش جنسشون خیلی حرف ها میزنننقل قول:
البته من منکر کیفیت سونی نیستم و به خیلیها سونی رو پیشنهاد میدم ولی اصلا موافق حرف فروشنده ها نیستم .
سلام
الان 2 هفته است كه مي خوام مدل dv6-2020 رو بخرم . طبق تحقيقات من قيمت دبي واسه دلال 1380 دلار و واسه مصرف كننده 1410 دلار هست (. تصمصم گرفتم از ايران بخرم چون واسه يه كاري كه پيش اومدم 500 تومن از پولم كم شد .) چند تا جا تماس گرفتم قيمتا خيلي متفاوت بود . من تو اصفهان از 1،390،000 تومان قيمت گرفتم تا 1،700،000 تومان . البته اوني كه 1،390،000 قيمت داد گفت موجود نداره و فعلاً هم واسش جنس نمي ياد واسه همين بهش شك كردم . ايران اچ پي با پكيج 1 مي دهد 1،570،000 . رايانه همراه و نوتالي هم 1،550،000 ميدن. جالبه كه تو اصفهان رنج قيمت بين 1،490،000 تا 1،530،000 متفاوت هستش . البته من چون مي خوام 500،000 تومنش قسطي بدم زياد قدرت انتخاب ندارم و گرنه يه شركت تو تهران با شش ماه گارنتي تعويض ، يه ماه گارانتي باتري ،يه موس و كيف اورجينال و ارسال رايگان با تي باكس و يه هفته مهلت جهت اطمينان از سالم بودن دستگاه 1،510،000 قيمت داده . دوستان من حسابي گيج شدم . قيمت اين لپ تاپ واقعا ً چنده ؟ چرا انقدر تفاوت هستش ؟ اگه كسي آشنا داره كه قيمت مناسب موجود داره لطفاً خبر بده . با تشكر از همه . ببخشيد كه پر حرفي كردم .
سلام
کسی dv6-2020 نگرفت؟
یه سوال : درسته که میگن اچ پی عمر مفیدش کمتر از سونی هست؟ به دلیل داغ کردن؟ یا اینکه فنش زود به صدا میفته ؟
برای کار با (3d max - cad -photo shop) میخوام....
اگه کسی گرفته یا اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنماییم کنه..
من یک یک هفته ای هست که گرفتم.نقل قول:
فکر نمی نمیکنم این جور حرف ها پایه علمی داشته باشند.
نقل قول:
کاملا پایه علمی دارد
چرا که هر قطعه الکترونیکی دارای طول عمر مفبدی است و البته تجت عوامل خاصی همچون دما و فشار است.
ماشالله همه طرفدار شدید خریدشون هستند.
اینجوری هم نیست که همه مدلهای سونی عمرشون از همه برندهای دیگه بیشتره مثل hp .نقل قول:
من هم برندهای مختلفی قبلا داشتم و تجربشو دارم و بیخودی از برندی حمایت نمیکنم .
hp بیخودی آمار فروشش تو جهان اول نیست .
نقل قول:
ممنون arash2002 جان
میشه نقاط ضعف و قوتش رو بگی؟
من برای کارهای سنگین گرافیکی میخام....
از نظر cpu چطوره؟
از نظر CPU چون خودم رشته ام کارشناس ارشد مکانیک هستم قوی است و من باهاش کارهای تحلیلی با نرم افزار ABAQUS انجام می دم و مشکلی ندارد.موقعی که توی Device Manager بری قسمت سی پی یو اونجا 8 تا سی پی یو می بینی چون این پردازنده 4 هسته ای است و هر هسته دو لایه از اطلاعات را پردازش می کند بنابراین میشه 8 تا.نقل قول:
به نظر من تنها نقطه ضعفش میتونه باتریش باشه که اون هم با خرید یک باتری 9 یا 12 سلولی کاملا بر طرف خواهد شد.با باتری حدود 2 ساعت می شه کار کرد که یک کمی از 1225 کمتر است.
البته برای کارهای سنگین مثل بقیه لپ تاپ ها باید از کول پد هم استفاده کنی.
میشه در مورد این پردازش دو لایه ای این cpu توضیح بدین؟نقل قول:
چه فایده ای داره؟ هر هسته یک توان پردازش مشخص داره حالا چه تو یه لایه چه تو لایه...!
اگر تو لایه پردازش کنه، که باعص نمیشه هر هسته خودش یک cpu دو هسته ای حساب بشه.
یعنی هر هسته این cpu خودش 2 هسته هست؟
این فناوری همان Hyper Threading Technology نام دارد.که در سی پی یو های پنتیوم 4 وجود داشت.و در سری Pentium D و Core 2 Duo فقط در سری Extreme این ها، این قابلیت قابل مشاهده است.نقل قول:
با پردازش دو لایه اطلاعات از حداکثر توان CPU استفاده می شود و قابلیت هر هسته را در انجام چند کار همزمان بالا می برد.
درسته هر Cpu دو هسته حساب نمی شه ولی خوب احتمالا برای کنترل بهتر CPu توسط سیستم عامل اومدن هر لایه را جداگانه کنترل می کنند.
سلام دوستان
بالاخره خريدمش . واقعا ً حرف نداره . ( از لحاظ ظاهر و خوش دست بودن ) من تا حالا باهاش كار سنگين انجام ندادم و لي تو همين كاراي معمولي سرعتش خيلي خوبه . ( نسبت به لپ تاپ هاي دوستام ) به ويژه تو انتقال اطلاعات سرعت عاليه داره . در ضمن بلند گوهاي خيلي خوب و قوي هم داره . هر كسي سوالي داشت بپرسه در خدمتيم فقط زياد سخت نباشه . !!!!!
با اينكه LED هستش ولي صفحه نمايشش زياد باريك نيست . از لحاظ زاوبه ديد هم مثل LCD مي مونه . ( حتي وقتي با دل XPS دوستم مقايسه مي كنم با تغير زاويه ديد ، صفحه نمايش XPS تصوير بهتري داره . البته شايد به تنظيمات صفحه نمايش بستگي داره . تو اين زمينه اگه كسي اطلاعات داره خوشحال مي شم راهنمايي كنه . )
مبارک باشه....نقل قول:
از نظر داغ کردن چطوره؟
من برای کارهای سنگین گرافیکی میخواستم (cad,3d max) و از همه مهمتر اینکه ساعت های طولانی روشن باشه.... به نظرت این مدل مناسبه؟
سوال آخر اینکه با کدوم گارانتی چند و از کجا خریدین؟
ممنون
سلام
کسی تا حالا call of duty 6 روی dv6-1390 نصب کرده ؟
من میخوام بخرم ولی دو دلم بی زحمت اونایی که این مدل رو دارن یه توضیح کامل بدن خ
وبیها و بدی هاش چیه
تو بازی کم نمیاره ؟
داغ کردنش قابل تحمله؟
چقدر باتری نگه میداره؟
من رو 1225 نصب کردم که گرافیکشون یکیه . عالی اجرا میکنه و مشکلی نداره .نقل قول:
تازه رمش هم ddr3 هستش و cpu هم جواب میده .
از لحاظ داغ کردن هم این سری جدید خلی بهتر از قبلیها شدن .
باطری رو زیاد انتظار نداشته باشید . حداکثر تا 2.5 ساعت .
نقل قول:
من SHIFT روش نصب کردم. البته رو XP ... رو ویندوز 7 خودش تو شروع هر راند close میکنه... گمونم سازگار نیست...
روی XP32bit که 3 گیگ از رم رو شناخته روون اجرا میشه... البته رو high detail فرمون حدود نیم ثانیه دیر عکس العمل نشون میده... ولی با همونشم همرو میبرم...
به نظر من که بدی ای نداره... تو بازی هم که دیگه اینو گرید حرف اول رو میزنن... گمون نکنم تو گیم های فعلی کم بیاره... وقتی هم شیفت بازی کنی موقع داغ کردن بدون کول پد دمای فلزای طرف پورت لن به حدود 40-45 میرسه...
با ماکزیمم نور صفحه نمایش تو ویندوز7 ، یک ساعت و 40 دقیقه.... هر چی نور رو کمتر کنی، بیشتر نگه میداره... ولی تو نور متوسط حدود دو ساعت تا دو ساعت و ربع.... البته بدون هیچگونه کار سنگینی....