اقا این مشکل منم هس قضیه چیه؟کسی میدونه؟نقل قول:
Printable View
اقا این مشکل منم هس قضیه چیه؟کسی میدونه؟نقل قول:
با سلام.دوستان به دادم برسید2 سوال اساسی دارم؟.
من ویندوز سون نصب کردم حالا که میخوام کارت گرافیک و صدا و مودم رو نصب کنم میگه__
support
نمیکنه یا اینکه باید
service pack
رو نصب کنی
نمیدونم چیه و باید چی کار کنم؟.
یه سوال دیگه؟کلید
F8
کامپیوترم خرابه ونمیتونم ویندوز ایکس پی رو از طریقه بوت کردن نصب کنم چون صفحه موافقم در ویندوز با این کلید انتخاب میشه
و وقتی سی دی ویندوز ایکس پی رو درون ویندوز سون باز میکنم گزینه
install
غیر فعاله؟
لطفا راهنماییم کنید که چطور ایکس پی رو نصب کنم.ممنون میشم خیلی مهمه ؟
سلامنقل قول:
خود سیستم یه چند تا راه حل داده اونا را بخون.
یکیش نوشته میتونه از ویروس باشه
یکی دیگش نوشته میتونه از هارد باشه....
سلامنقل قول:
در مورد نصب درایورها باید درایورها مخصوص 7 را نصب کنید.
برای فعال کردن کلید های F یه دکمه هست بالای کیبورد به نام F اونو بزن ببین F ها فعال میشه یا نه؟
ببین برای نصب ویندوز XP از طریق راه گفته شده توی تاپیک جواب میده یا نه؟
والا اتنی ویروس که دارم!هاردم هم مشکلی نداره! اخه چرا فقط برای نصب xp اینحوره برا 7 که مشکلی نداشتم!نقل قول:
اقا اگه بخوام کلا ویندوز 7 رو پاک کنم و درایو c رو فرمت کنم و از اول xp رو نصب کنم چیکار باید بکنم؟چجوری درایو c رو فرمت کنم؟
سلام دوستان
خسته نباشید و ممنون از آموزش. یه سوال دارم:
من الآن 7 دارم و XP رو فقط برای اجرای یک دونه برنامه نیاز دارم که رو 7 کار نمی ده. آیا راهی هست که XP محازی داشته باشم دیگه نخوام ویندوز جدید نصب کنم؟ سوال بعدی این که توی درایو D برنامه هام رو نصب کردم که با 7 کار می کنم باهاشون. حالا می تونم XP رو توی D نصب کنم یا باید فرمتش کنم یا میشه تو درایو دیگه ای نصب کرد؟ ممنون
درباره سوال دوم فکر نمیکنم اشکالی داشته باشه.(البته اگه بعد از نصب ویندوز 7 بخواید XP نصب کنید، سیستم با XP میاد بالا و Windows 7 رو دیگه نمیشناسه)نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون ولی مگه اول همین تاپیک نگفته با یه برنامه ای بوت رو درست می کنیم که همیشه برای بوت بین 7 و XP یکی رو انتخاب کنیم؟ اگه 7 رو نشناسه که پس کلا به چه درد می خوره؟
ممنون
بله میشه.نقل قول:
من فکر کردم که شما میخواین بدون این راه xp نصب کنید.
تاپیک زیر هم بخونید بد نیست:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=393685
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون
من که بی خیال ویندوز سون شدم ولی کلید F8
من فعال شد
مرسی
با سلام
من سون داشتم. مطابق راهنمایی شما xp رو نصب و بوت دوگانه را نیز ساختم بدون هیچ مشکلی. اما به هنگام بالا آمدن سیستم برای انتخاب سیستم عامل دو گزینه seven و ramdisk option بالای صفحه وجود داره. سون رو بدون هیچ مشکلی وارد میشه. اما وقتی گزینه بعدی رو انتخاب میکنم که قاعدتا باید xp باشه، سیستم شروع به اسکن مموری برای یافتن عیبها میکنه و دوباره به صفحه اوا بر می گرده. حالا برای اصلاح چه کار بابد بکنم. یه سوال دیگه اینکه چطور میشه اون بوت دوگتنه رو از بین برد و به عبارتی سیستم با همون یه ویندوز سون بالا بیاد؟
دقیقا من هم این دوتا سوال رو دارمنقل قول:
1-بجای ایکس پی این ramdisk option وجود داره و هنگام ورود بهش ریکاوری سون بالا میاد
2-چطور میشه اون بوت دوگانه رو از بین برد؟
برای از بین بردن این بوت دوتایی باید از نرم افزار vista boot pro استفاده کنید
سلام دوست عزیزنقل قول:
ممنون بابت آموزش اما...
متاسفانه گام چهارم و آخر رو نگفتی برای همین خیلی ها ممکنه مثل من دچار مشکل بشوند
بعد از اینکه با برنامه VistaBootPRO بوت ویندوز 7 یا ویستا رو برگردوندید ممکنه که بوت ویندوز XP از بین بره برای همین باید خودتون رو برای گام چهارم آماده کنید لینک زیر به شما کمک میکنه:
با تشکرکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=219532
سلام دوست عزیز تو هم دقیقا مشکل من رو دارینقل قول:
باید برنامه Easy BCD رو دانلود کنی
dostan man windows 7 nasb kardam vali hala mikham windows xp nasb konam
error mide ke nemishe
lotfan komak konid chegone windows xp nasb konam?
mikham winows 7 ro delete konam
bebakhsid emkan type farsi nadashtam
Mamnon
سلامنقل قول:
در مورد نصی ویندوز Xp شما پست اول و دوم این تاپیک را بخونید (دوستان انجام دادن عملی بوده).
برای پاک کردن 7 میتونید سی دی ویندوز Xp را از طریق بوت بالا بیارید و موقع نصب درایوی که توش ویندوز 7 هست را فرمت کنید و xp نصب کنید.
نقل قول:
doste aziz moshkel injast ke vaghti mikham windows xp ro az tarighe Boot bala biaram
nemishe va mostaghim mire to windows 7 ?
albate cd xp ro to drive DVD mizaram
chon drive CD nadaram
age ba drive CD dorost mishe ta beram joresh konam
Thanks
نقل قول:
سلام
feris boot deivise روی cd rom
هست؟
باید تنظیمش کنی روی سی دی رام.
نه ربطی به دی وی دی رام یا سی دی رام نداه
سلام به همه ی دوستان . من تازگیا یک لپ تاپ asus گرفتم که فقط ویندوز سون روش نصب میشه و حین نصب ویندوز xp با خطا مواجه میشم و ویندوز نصب نمیشه . چطور میتونم روی این لپ تاپ xp نصب کنم؟
دوست عزیز میشه راهنمایی کنید توی ویندوز 7 چطوری first boot device رو روی DVD Rom تنظیم کنم؟
سلامنقل قول:
وقتی سیستمتون رو روشن میکنید کلید delete کیبورد رو چند دفعه بزنید تا وارد صفحه تنظیمات بایوس بشه.اونجا یه گزینه ای هست first boot که ز اونجا میتونید رو cd rom یا dvd rom قرار بدید.این به ویندوز 7 یا xp ارتباطی نداره تنظیم بایوس هستش.
گزینه ی DVD ROM که نداره
CD ROM هم که فعلا ندارم
مشکل اینجاست که من وقتی میخوام ویندوز XP رو با بوت بالا بیارم تا نصبش کنم
اصلا چیزی نمیاد و مستقیم میره توی ویندوز 7
سلام
من درایو e ساختم و دو بار ریست کردم
ولی وقتی ویندوز اکس پی میره که نصب بشه موقع استارت ویندوز ستاپ میرسه یک دفعه صفه مانیتور آبی میشه و ارور میده:
که یه سخت افزارهایی باید جدا بشن و امکان داره به سیستم صدمه بزنه و آخرش میگه که دستگاه ریست کن
البته اگه درست متوجه پیغام شده باشم
در ضمن دستگام لپ تاپ دل 3500 که فروشنده گفت که میتونم اکس پی نصب کنم
:19:
فرقی نمی کنه بزارین رو cd-rom.این مشکل یا به خاطر این هستش که first boot شما رو سی دی رام نیست یا سی دی شما bootable نیست.نقل قول:
این تایپیک رو ببینید.نقل قول:
ظاهر شدن blue screen در هنگام نصب ویندوز XP
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=426582
سلامنقل قول:
مشخصات لپتاپ را بده توی انجمن زیر و تاپیک ایجاد کن و مشکلت را بگو:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=256
عالی بود از شما ممنونم
سلام
من میخام روی ویندوز 7 یه اکس پی هم نصب کنم
الآن 7 نصبه
1-میتونم روی 7 - xp نصب کنم؟
2-از نرم افزار خاصی استفاده میکنید؟
3-xp میتونه تو درایوی که 7 نصبه ، نصب بشه؟
4-تو منوی انتخاب ویندوز چطوری میتونم اولین گزینه رو روی 7 بزارم؟
5-اگه میشه ساده و روان و خلاصه بگید چکار کنم؟
6-ممنون از توجهتون!!
سلام
توی پست 2 و 1 توضیح داده شده اگر طبق اونا عمل کنید میشه
;)
متشکرم دوست من ولی عکساش نیست
چیکا کنم
خب نمیدونم عکسا چی شدن؟
با توضیحاتم میتونید پیش برید
سلام .من ویندوز xp رو روی 7 نصب کردم الان 7 دیگه کار نمیکنه ؟ لطفا راهنمایی کنید :41:
سلامنقل قول:
دیگه راهی نیست.
متاسفم.
نرم افزار EasyBCD 2.0.2 رو نصب کن .یک کمی زبان بدونی همه چی مشخصهنقل قول:
دوستان من یه وین 7 داشتم توی درایو d.یه xp توی درایو e نصب کردم.حال فقط xp بالا میاد و 7 نیست.اصلا هم با easybcd و vistabootpro بلد نیستم کار کنم.لطفا کمک کنید.با تشکر.
دوستان یه کم با vista bootpro ور رفتم.حالا که سیستم میاد بالا فقط نوشته 7.روش که میزنی fail میده و میگه dvd ویندوز رو بزار.من dvd شو ندارم.روش که میرنی میگه یه فایل dll پاک شده.همش باز صفحه منو میاد.دیگه تو xp هم نمیتونم برم.چه کار کنم؟ممنون.
آقااااااااااااااااااااااا ااااا دمتون گرممممممممممممم
ای وا...
حال دادی عزیز خیلی توپ بود من روی لپ تاپ دل N5010 ویندوز xp ریخته بودم ویندوز سون پریده بود دیسکشم نداشتم با راهنماییهای شما دوست عزیززززززززززززززززززز ردیفش کردم
بازم ممنون