پولی شده اساتید محترم
پولی شده اساتید محترم
از کجا میشه خرید؟
اول اینکه پیشاپیش تشکر کردمنقل قول:
دوم اینکه ببخشید سوال شوتی میپرسم..................:31:
سوال اسم این نرم افزار که باهش دانلود میکنی ( همین که عکسش رو گذاشتی) چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟
نرم افزار فارسی؟
IDM
INTERNET DOWNLOAD MANAGER
اینترنت دانلود منییجر
برای فارسی شدنش هم برو به سایت سازنده و در قسمت زبان فارسی دانلود کن
از کجا میشه اینو خرید؟
باید از طریق خود سایتش بگیرین دیگه خیلی وقته پولیه مثل رپیدباز مثل اینکه حجمی هستش
اصلا با رپید باز قابل مقایسه نیست.
یعنی میگید کدومش بهتره!؟ :18:نقل قول:
می دونم فرق دارن دوست عزیزم منظورم اینه که جفتشون رو می شه حجمی با قیمت مناسب خرید از این نظر :31:
فکر کنم این بهتره چون از طریق ------ که داره مثل یک پل شما رو به رپیدشیروصل میکنه و در حقیقت شما دارین از رپیدشیر دانلود میکنین ولی تو رپیدباز شما باید از سرور رپیدباز دانلود کنین نمی دونم نظر دوستان دیگه چیه اما من فکر می کنم سرعتش از رپیدباز بیشتره چون از رپیدشیر می گیرین دیگه من مشابه اینو در یک نرم افزار روسی دیده بودم که اونم همین کارو می کرد اما از طریق نرم افزار و اونجا هم شما حجمی می خریدین اما بعدا گندش دراومد که که از اکانت فیش شده استفاده می کنن و پول در میارن رپیدشیر هم بلاکشون کرد اما این سیستم در نوع خودش باحالهنقل قول:
دوستان بنظرم دیگر این تاپیک از هدف اولش که دادن امکان مجانی بود فاصله گرفته و به حالت تبلیغاتی بدل شده
این تاپیک بسته میشه
دوستانی که علاقه مند هستن همچنان در مورد این سرویس بحث کنن و همچنین کاربران این سرویس می تونن تاپیک جدید با عنوان نام سرویس دهنده / بحث های موضوعی
یا
نام سرویس دهنده / تمامی مباحث در مورد "نام سرویس دهنده "
یا ...
رو بسازن و در ان تاپیک بحث ها را ادامه بدهند.
با تشکر