[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آقا من msi Gx623 رو بلاخره خريدم 1250000 :18: يعني گرون خريدم طرف آشنا بود مي گفت دارم قيمت تهران ميدم يعني دروغ گفته؟ تازه كيف هم هرچي گفتيم نداد چي كار كنم برم يقشو بگيرم؟نقل قول:
دوتا سوال ديگه 1- اگه بخواي با برق از لپ تاپ استفاده كني بايد باتري رو درياري يا نه؟
2 - ويندوزش ويستاي اما از اين Active شده هاي آخه توي قسمت my computer-->properties يك قسمت پايين پايين به نام Active Key داره كه فعال شده. از كجا بفهمم ويندوزش اصله و كرك شده نيست؟
پشت لپ تاپ شماره سريال ويندوز رو كه MSI از مايكروسافت خريده و بروي لپ تاپ نصب كرده بايد ببيني.
اگه نباشه كه ويندوزش اصل نيشست.
تازه بايد گارانتي ماتريكس باشه و گرنه متفرقه هست و ارزونيش به همين دليل.عكس بالا رو ببين.
من GX623 دارم. وقتي مي خوام با برق كار كنم بايد باتري رو دريارم يا نه؟
این سوال در لینک زیرنقل قول:
با تشکر
سلام
خسته نباشید
میخواستم بدونم کیفیت صفحه نمایشهای msiچطوره؟جنس بدنش خوبه؟
سلام
اینو ببینین
قیمت داده 2700 یورو
چجوری تو ایران 1200 میدن؟؟؟
کد:http://www.notebookcheck.net/MSI-GX623.18059.0.html
اون فقط یه external review که اعتباری زیادی نداره.نقل قول:
مطمئن باش قیمتش زیر 800 دلاره.
لازم نیست باتریشو در بیارینقل قول:
اگه آپدیت بشه اصله اگه بعد از یه مدت قابلیت آپدیت از کار افتاد اصل نیست
من MSI CR400 دارم تو شیراز گرفتم 580 با رم 2 گیگ.واقعا لب تاپ خوبیه.به راحتی ویندوز 7 روش نصب میشه ،صفحه نمایش خوبی داره، در کل خیلی راضیم، چیزی از HP , DELL یا سونی کم نداره.
ارزون ترين مدل اين شركت چيه و مشخصاتش چيه؟
585
ram:2
H.D.D: 250
BT+WB+lan+ ...
تذکر :
دوستان عزیز بارها اعلام کردیم تالار بحث و تبادل نظر محلی برای مشاوره گرفتن در مورد خرید لپ تاپ و بررسی مشکلات لپ تاپ شما نیست .
اینگونه درخواست های مشاوره باید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و مشکلات مربوطه باید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح شوند نه در تاپیک های بحث و تبادل نظر برند ها .
لطفا قوانین رو رعایت بفرمایید تا از این به بعد باعث اخطار گرفتن خود و دیگران نشوید .
با تشکر
pami_wega
( این پست در تمام تاپیک های برند ها گذاشته شده است )
همونی که من بالا گذاشتم CR400 با قیمت 585000نقل قول:
نقل قول:
ببینید ، دوست من ، اینجا جایی برای مشاوره نیست!!!
به شما پیشنهاد میکنم ؛ به بخش زیر بروید و تاپیک بزنید! هم شما زود تر نتیجه می گیرید ، هم این تاپیک بسته نمی شود!!
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=259
به قوانین انجمن احترام بگذارید!
به گفته ی پیام عزیز :
تذکر : این تاپیک های برندها رو گذاشتیم ، برای مثلا بررسی سری هایی که در آینده ساخته میشن و مدلها و تکنولوژی ها ، نه اینکه با فلان مقدار پول چی میشه خرید و .....!
این دکمه باعث overclock شدن سیستم میشه.
در اینجا برای نشون دادن عملکردش از برنامه cpu z , gpu z استفاده شده.
در تمام حالات از برق شهر استفاده شده.
1-power saver
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- high performance
---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------
3-torbo
سلام.
نظرتون درباره MSI GX740-079US چیه؟!
کی میاد تو ابران؟!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=359860&page=6
-----
ضمنا آدرس سایت شرکت ماتریکس رو میدونه ممنن میشم بده...
کسی در مورد نت بوک جدید این شرکت wind u100 plus
خبر داره؟
اومده الان؟
کیفیت ساخت این سری چجوریاس؟ چیز خاصی ازش نمیدونید؟
زبونم لال اگر قیمتشم بدونید خوبه
لپ تاپ های MSI ساخت کجا هستند؟
اونایی که تو ایرانه همشون ساخت چینه.الان اکثر لب تاب ها ساخت چینه. غیر چند مدل سونی و فوجیتسو زیمنس
می خواستم ببینم مدل gx740 ایران امده یا نه ؟؟؟ و قیمتش چنده ؟؟؟
لطفا یه لپ تاپ MSI تا 900 هزار تومن پیشنهاد بدید برای استفاده های :
اینترنت ، بازی ، فیلم
آدرس سایت شرکت ماتریکس
[HTML]http://matris.co.ir/[/HTML]
و شماره تلفن شرکت 2700 است
---------- Post added at 08:48 AM ---------- Previous post was at 08:45 AM ----------
مدل gx740 هنوز نیامده و خود شرکت هم مثل اینکه قصدی برای وارد کردن آن ندارد اما یک مدل پایینتر یعنی gx640 آمده و با قیمت 1950000 به فروش می رسدنقل قول:
---------- Post added at 08:53 AM ---------- Previous post was at 08:48 AM ----------
MSI GX640
CORE I5 430M (2.26MHZ(
15.4" TFT-LCD Widescreen Display
High-end ATi Radeon HD5850 3D graphics card (with GDDR5 1GB VRAM)
سلام کسی میدونه درایور dell 1510 رو از کجا دانلود کنم
با سلام
نظرتون درباره مدل msi ge600 چیه؟
دوستاني كه از دستگاه MSI استفاده مي كنيد جاي شما در تايپيك اعلام نمرات INDEX ويندوز خالي لطفا در اونجا نمرات خود را اعلام كنيد تا هي نگن اين مارك فلانه !!! ا
با سلام
از بچه هایی که سری گیم لبتای این مارکو دارن می خواستم بپرسم این لب تابها با این قیمتهای بالا ارزش خرید دارن چون از هرکی پرسیدم میگن با این سی پی یوهای ضعیف خیلی قیمتشون بالاست؟؟؟
gt640:core i7 720qm :1.950.000.......gx640 : core i5 430m :1.950.000.......gt628 :core2 quad 2 :1.570.000.......ge600 :core i5 430m :1.280.000 ومدلهای دیگم که amd هستند البته مدلهای gt640 و gt628 سی پی یوهاشون خوبن ولی قیمتشون ...
لطفا" یه نظری بدید که منو از سر درگمی دربیارید چون من خودم از قیافشون خوشم اومده وmsi رو تو بورد زدن قبول دارم ولی بچه های دیگه میگن با این قیمت واین config نمیارزن و نمی خوام این همه هزینه کنم وبعد پشیمون بشم راستی بزگترین مشکلشون از دید من کیبورد غیره فارسیشونه
پیشاپیش از نظر بدونه تعصبتون ممنونم
واقعا" هیچکس جوابی نداره؟؟؟؟؟
یه نوتبوک با cpu i7
معرفی کنید
ممنون
با سلامنقل قول:
در پست بالایی دوستان معرفی کردن.:10:
قیمت ها هاش زیاده اینو قبول دارم.چون شرکتش تنها وارد کننده است.نقل قول:
قیمت های اصلی رو می تونید در اینجا ملاحظه کنید.
[PHP]http://www.msimobile.com/level2_productlist.aspx?id=6[/PHP]
نقل قول:
سلام
من GT628 دارم
3ماهه خریدم و خیلی راضیم.cpu واقعا قوییه و نمره win7 واسه مموری و سی پی یو در حالت بالانس 7.1 .
turbo mode هم داره که 75MHz اورکلاک میکنه البته خیلی تاثیر گذار نیست و دماش حدود 6 درجه افزایش پیدا میکنه.
کلا حرارت cpu بالاست تو کم باری دما 50 درجه و و تو بازیا و لود کامل دما تا 86 درجه بالا میره که البته خیلی عادیه و مشکلی پیش نمیاد.
نقطه قوت اصلیش کارت گرافیکشه که تو ترکیب با lcd با رزولوشن 1080*1650 تو بازیا کیفیت بسیار بالای ارائه میده
نمره win7 هم واسش 6.7 و 6.7 هست.
crysis warhead تو کیفیت gamer و 800*1280 بطور متوسط 30 فریم در ثانیه اجرا میشه.
gta IV در 1080*1650 view distance 42 و بقیه تنظیمات رو حداکثر =>تو بنچمارک خودش 24 فریم
nfs SHift در 1080*1650 antialiasing 2X و بقیه تنظیمات رو حداکثر حدودا 40 فریم در ثانبه اجرا میشه.
assassin creed2 با همین تنظیمات شیفت 28-42 فریم اجرا میشه.
کلا نیباید نگران اجرا کردن بازی با کیفیت خوب تو این لپ تاپ باشی.
امتیاز 3dmarkVantage واسه گرافیک +3600 که با 16% اورکلاک گرافیک به +4500 رسید.سیستم تو این حد اورکلاک کاملا پایداره و بعد از 2 ساعت بازی(crysis>A IV) هیچ مشکلی پیش نیومد غیر از سروصدای فن!!
راستی پایین ترین نمره win7 هم مربوط به هارد میشه که 5.6 هست.
نویز کلی سیستم به نسبت بقیه لپ تاپ ها عادیه.
نکته منفیش هم از نظر من حرارت خروجیشه که با داشتن قطعات قوی و پر مصرف طبیعیه.معمولا تو بازیا گرمارو میشه تو ناحیه کلیدایه جهتی خیلی راحت حس کرد.
خروجی فن تو سمت راسته که اگه از کولپد استفاده نکنم حرارت مستقیم به دست و mouse می خوره.(با وجود کولپد حرارت از بالایه دست رد میشه و خیلی ازار نمرسونه.)
در کل از خریدش کاملا راضیم.اگه سوال دیگه ای بود در خدمتم.:20:
زیاد نمیخوام قیمتش بالا باشهنقل قول:
1500 با cpu i7 چیزی داره ؟
واسه بازس میخوام
نه با این مشخصه واین قیمت چیزی ندارهنقل قول:
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------
کسایی که موس سری گیمو که روی لب تاب میدن داره یه عکسی بزاره خیلی خوب میشه
پس همون ایسوز n61jq بهترهنقل قول:
دوستانی که این مارک لب تاپ رو دارن میخوام خواهشا یه کم از کیفیت ال ای دیش برام بگن. و یه مقایسه ای با مارک های دیگه داشته باشن. ممنون خیلی برام مهمه
با i7 چنده؟
یه چند مدل معرفی کنید
دوستان کسی می دونه مدل GE600 خوبه یا بده؟ قیمت چنده؟
دوستان عزیز من برای خرید اولین لپ تاپ زندگیم با مشخصات زیر به کمک شما نیاز دارم
cpu amd turion x2 ترجیحا" 2.2gb به بالا
cache 2 be bala
bus ترجیحا"نزدیک 1000mhz
LED
beyne "13 va "14
کارت گرافیک gforce یا ati
قیمت زیر 1 تومن