داداش یعنی یک روزه لایزر خط شما رو جمع آوری کرد. چون من پارس آنلاین دارم میخوام پس بدم . بعد این مخابرات هزینه راه اندازی نداره. درخواست کتبی برای چیه ؟ بالای 128 نمیدن ؟
Printable View
داداش یعنی یک روزه لایزر خط شما رو جمع آوری کرد. چون من پارس آنلاین دارم میخوام پس بدم . بعد این مخابرات هزینه راه اندازی نداره. درخواست کتبی برای چیه ؟ بالای 128 نمیدن ؟
جمع آوری زياد طول نميکشه صبح نامه ميدن تا عصر هم تمومه (اولش هم يه روزه وصل کرد)نقل قول:
بگو ميخوام خونه رو عوض کنيم طرف هم عجله داره نميخايم مشکل درست بشه
اصلاً پست قبلی رو خوندی؟
درخواست کتبی واسه 512 و بالاتر هست تا 256 هم همينجوری ميدن
هزينه راه اندازی هم نداره از من هيچ پولی نگرفت گفت(رفتم فرم ها رو پر کردم امدم بيرون)
قيمت ها رو هم بنويسم(ماهيانه حدودی)
64=6000
128=8000
256=12000
512=20000
1 مگ=38000
2 مگ= 74000
یعنی چی؟ یعنی پول 2 سال رو باید یه جا داد؟نقل قول:
میشه این قسمت رو توضیح بدید
ممنون از پاسختون
سلام به دوستان هم شهری من یه مدت اینجا نبودم.
خیلی برام جالبه کل تاپیک هایی که داشتم می خوندم بحث سر حق ماست این یه دزدی بزرگ بود توی این 5 سال به جرئت میتونم بگم خیلی بزرگ چیزی که حقمون بوده بهمون نمی دادن یه کم کم می دادن حالا الان که مخابرات آورده برید ببینید پارس آنلاین عوضی چی کار کرده تمام قیمت ها شکسته امروز فرداست که محدودیت رو هم بردارن و کل رغابت بشه سر سرعت..
یعنی 5 سال تمام اینا باید ADSL رو به ما اینجوری ارزون و بدون محدودیت میدادن اما این کار رو نکردن.واقعا برای تمام مردم ایران متاسفم.
اینترنت پارس آنلاین بدرد نخور ترین اینترنت هستش شبها که پهنای باند میخوابید اما اگه تلفن بزنی بپرسی چرا؟میگه چون همه دارن DL می کنن اما این یه دروغ بزرگ بود.
هر 23 دقیقه یه باگ از طرف خودشون روی خط میومد که افت سرعت به 2 کیلو میرسید...از این هم بگذریم من یه سرویس 256 از این دیوونه ها گرفته بودم 3ماه اینا وسط کار بدون این که به من بگن سرویس من رو تغییر دادن و از 256 به 128 تغییر دادن که این یه دزدی بزرگ بود.کلا 5 سال تمامه که شرکت ها دارن این کارارو می کنن اما چون همین بود نمی تونستیم دنبال حقمون باشیم مثل تلفن همراه...
بله.حالا فعلا از مخابرات ببینیم چی آب می خوره.
جناب hamed9 نظر شما چیه در این مورد که الان من سرویسم رو از پارس آنلاین قطع کنم برم مخابرات بگیرم؟
با سرعت پارس آنلاین مشکلی ندارم، برای هزینه زیادی که میگیره زورم میاد
به نظرتون مخابرات خوبه؟ یهو ملت نرن بگیرن 1 ماه دیگه افتضاح بشه؟
ممنون میشم نظرتون رو بگید
راستی میگید قیمت ها شکسته از کجا میگید؟ تو سایت که پارس آنلاین همون قیمت های قبلشه
دوستان این قیمت های مخابرات با حجم نامحدوده؟!
خوب امروز لايزر خط رو از رانژه در اورده و منتظر هستيم ببينيم که فردا بچز مخابرات دست به کار ميشن يا نه؟نقل قول:
اين هم شماره دفتر خدماتی دور ميدان دانشگاه(اول خيابان عارف) هست
زنگ بزنين کامل بپرسين 8253364 همه چی رو قشنگ توضيح ميده
---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:43 PM ----------
نوشتم تو پست بالا که نا محدود هستنقل قول:
آخه واقعا یه جوری باورکردنی نیست، یعنی با حدود 8 تومن نامحدود!
این پارس آنلاین .... داره 15 تومن میگیره با محدودیت 3 گیگ!!!
دوستان حتما وقتی خطتون از طرف مخابرات وصل شد در موردش صحبت کنید که خوبه یا نه
نرید تاپیک بخوابه، حتما تجربتون رو در اختیار ما هم قرار بدید :40:
من الان 3 ماهه 3 گیگ پارس آنلاین دارم، تا آخر تابستون، نمیشه قطعش کنم؟ مابقیشو پس میدن؟ چطوری
من تو اين هفته خطم وصل ميشه حتماً هم ميام توضيحات تکميلی ميدم
تو صفحه قبلی يکی از دوستان که گرفته بود تست سرعت و ping گذاشته بود
اگه پس بدی چيزی بهت بر نميگردونن خط رو همون روز(اگه پنجشنبه نباشه) از رانژه
درميارن و يه 2 روزی مثل اينکه طول ميکشه که مخابرات بفهمه خط از رانژه درومده
ولی به نظر من که مخابرات همه رو ورشکست ميکنه چون قانونا شرکت های ديگه حق ندارن از مخابرات ارزونتر بدن و حتماً بايد گرونتر بدن
بچه ها شاتل هم اومد. تبلیغاش تو نیازمندی ها شروع شده. فردا زنگ میزنم قیمت ها رو میپرسم.
سلام بچه ها.
منم میخوام از مخابرات بگیرم. اما درست متوجه نشدم! تا 2 سال مداوم پولش میاد روی قبض؟!
مودمشو خودشون میدن یا باید بخریم؟
اگه میشه بیشتر توضیح بدید.
ممنون
تو پست های قبل من يه شماره تلفن نوشتم که اگه زنگ بزنيد کاملاً راهنمايی ميکنن
يه بار ديگه هم مينويسم 8253364
لطفاً شماره اون شاتل رو هم بنويسيد بزنگيم
آقا این جمع آوری خیلی ستمه فکر کنم من 2 روز به این پارس آنلاین درخواست جمع آوری دادم باز الان وصله و هنوز جمع نشده کسی نمیدونه دقیقا چند روز طول میکشه چون الان واسه ثبت نام مخابرات که رفتم میگه اول اون باید جمع آوری بشه
لايزر 1 روزه جمع کرد صبح کار ميکنن عصر خط از رانژه در مياد اگه 5 شنبه هم باشه کاری نميکنن
برو بگو ما اين خونه رو فروختيم صاحبخانه نميدونه موبايل چی هست چه برسه به اينترنت
ببينه شاکی ميشه و واسه ما دردسر
خیر شما هر مدت که دلتون میخواد میتونید مشترک مخابرات باشید ولی کمترین مدت همون ۲ ماهه هستش درست مثل قبض تلفن. پولش همراه قبض تلفن میاد و ۱۰۰۰ تومان هم جهت نگهداری خط هم اضافه میشه.نقل قول:
ممنون دوست عزیز.نقل قول:
در مورد مودمش هم میشه توضیح بدی؟
خودشون مودم میدن یا میشه خرید؟
کسی میدونه مودم رو چطور باید تنظیم کرد . این مخابرات که هیچی به آدم نمیگه .
دوستان قضیه ی این ADSL مخابرات چیه
یکی برام توضیح میده همه جا رو پوشش داره
خود مخابرات هم مثله شرکت های دیگه ADSL آورده با شرایط عالی:
59200 ريال64 كيلوبيت بر ثانيه99200 ريال128 كيلوبيت بر ثانيه125600 ريال256 كيلوبيت بر ثانيه204800 ريال512 كيلوبيت بر ثانيه383200 ريال1024 كيلوبيت بر ثانيه745600 ريال2048 كيلوبيت بر ثانيه
در ضمن چون خط ماله خوده مخابراته تو کلیه مراکز اشتراک میده!!!!
تو کدوم سایت باید بریم
واسه ثبت نام باید به مرکز مخابراتیتون یا دفاتر خدمات ارتباطی مراجعه کنی.
بچه ها من فامیلمون توی مخابرات کار میکنه.
بهم گفت دلیل اصلی این کار مخابرات برای کنترل کاربرانه. حتی گفت چندین نفر هم از اداره اطلاعات وارد بخش شدن و خطوط رو کنترل میکنن و میخوان آمار کلی بگیرن که ببینن کاربران کدوم سایتها مراجعه میکنند و .....
مطمثن باشید مخابرات دلش به حال مردم نسوخته و قصدش از این کار چیز دیگه ایه.
به هر حال بچه ها مراقب باشین.
یا حق
بقيه شرکت ها هم از همين مخابرات يه خط اجاره ميکنن به صورت خرد ميفروشن اول تا آخر همه چی از زير مخابرات رد ميشهنقل قول:
فرقی نداره
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
رفتم پرسيدم قرارداد 2 ساله غير قابل فسخ هستنقل قول:
---------- Post added at 06:49 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------
من وصل کردم يه خورده دهن منو آسفالت کردن ولی وصل شد سرعت خيلی خوبه ولی ping يه خورده زياد هست
وقتی برای وصل ميريد اگه به دردسر برخورديد دائما زنگ بزنيند و کچلشون کنيد وگرنه اصلاً وصل نميشه
---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------
اينم شماره دفتر مخابراتی سؤال داشتين زنگ بزنين 8253363
من هم بالاخره بعد از کلی دردسر و علافی بالاخره وصل شدم . سرعت زیاد خوبی نداره و سایتها رو خیلی کند لود میکنه خصوصاٌ عکسهارو . گاهی اوقات هم خود بخود قطع میشه که باید با مودم کلنجار بری تا وصل بشه. خودشون هم میگن چون تازه راه افتاده این مشکلات طبیعی هستش (پشتیبانی ضعیفی داره.) به نظر من اگر کسی کیفیت و سرعت براش مهمه و البته پول زیادی داره از شرکت بگیره بهتره.:46:
سلام دوستان
من پرسیدم انگار واسه خونه 128 بیشتر نمیدن!!!
قبلا گفتن قراره 512 بدن خونه!!!
کسی هست 128 بیشتر واسه خونه گرفته باشه اگه آره چطوری؟؟!!!
سوالی داشتم مرکز مخابرات استان همدان اینترنت ASDL میفروشه درست میگم و تو سایتش زده برای تمام استان همدان و همین طور روی قبض تلفن
حالا سوالم اینه این شامل ملایر هم میشه شامل بخشها چی ؟
خودشون که به ایمیلها اصلا جواب نمیدن سایت زدن برای خوشگلی (کلا تمام سایتهای دولتی همین طور هستن و اصلا جواب یک ایمیل ساده رو هم نمیدن )
اگه اینطوریه قیمتها چه جوره ؟
الان من 512 دارم از همه شرکت ها هم داشتم فعلاً از اين بهتر نداريمنقل قول:
همينجوری رو هوا يه حرفی ميزنين
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
من خودم 512 دارم تا 1 مگ رو هم همينجوری ميدننقل قول:
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------
تو پست های قبل يه شماره تلفن گذشته بودم زنگ بزنيد سؤال کنيدنقل قول:
8253363
من تماس گرفتم میگه نهایتا 256 واسه خونه. شما چطوری 512 گرفتین بگید ما هم همون کار رو بکنیم.نقل قول:
من خودم 512 دارم تا 1 مگ رو هم همينجوری ميدن
برو اونجا ميگه بايد درخواست بدی يه درخواست الکی بده بهت ميدننقل قول:
من خودم 256 درخواست داده بودم ولی 512 وصل کردن حالا چرا نميدونم
سرعت دانلود چقدر هستش واقعا سرعتی که میدن همون هستش؟
من میخوام عوض کنیم الان لایزر هستم بدرد نمیخوره سرعت بالاتر از 320 نمیدن قطعی هم زیاد داره
مخابرات 1مگ درخواست بدی میدن 1 مگ رو به کاربر خانگی؟
ممنون میشم دوستانی که گرفتن راهنمایی کنن
تا اونجایی که ما خبر داریم شیرشون 1 به 10!نقل قول:
واسه خونه نه ولی اگه واسه شرکت باشه میدن!
خوبیش اینه که قیمتش خیلی پایین و دانلودش نامحدوده!!!
اخه الان جهان نما 1مگ رو با کارت دانشجویی میده ولی خیلی قیمتاش بالاست نصبت به مخابرات 20 تومان هم هزینه جابه جایی میخواد زور دارهنقل قول:
گفتم ببینم را داره مخابرات هم به این صورت بگیری سرعت 1مگ رو
بعد با مودم وایرلس مشکل نداره؟
ممنون
دوستانی که از مخابرات گرفتن زحمت بکشن این SNR Margin خودشون رو بگن چنده ؟ مال من همش قطعی داره . میگن چون این پایین است (زیر 7 هستش ) به خاطر اونه ؟ ولی مخابرات میگه مشکل نداری .
به نظر من اینترنت مخابرات برای کسانی که تازه میخان adsl بگیرین و همینوطر کاربران لایزر ملعون بهترین گزینه هست.
ولی پارس آنلاین فک نمیکنم. من خودم پارس آناین دارم هر جور جساب میکنم سرعتش چند برابر مخابراته ولی مخابرات از لایزر بهتره.
فکر می کنم مخابرات داره کم کمک خودشو نشون میده.من جزو اولین کاربرای مخابرات همدان بودم.و تست هام توی صفحه های قبلی موجوده.حالا تست امروزم رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ملاحضه می کنید اوضاع از چه قراره؟این هفته کلا اینطوری بوده.من سرویسم 256 هستش.فکر می کنم کشور ما توی دانلود اطلاعان توی دنیا اول باشه.شما ببینید چقدر آپلود و دانلود تفاوت داره؟این نشون میده که ایرانی ها چقدر ترافیک آپلودشون پایینه.
من فکر نکنم دیگه بخواد از این هم بدتر بشه.برای من خیلی فرق نمی کنه چون من خیلی که بخوام یه فایلی رو بگیرم،حداثر در حد 100 مگه.تازه اگه چنین چیزی باشه چون من تمام کارم با اینترنت در وبگردی خلاصه میشه.
اینم پینگ تست امروز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با پولی که شما به پارس آنلاين ميدی واسه يه 256 من يه 2 مگ ميگيرم که دانلودش زير 250 کيلو نمياد الان سرعتش فرق نداره؟نقل قول:
الان شما چجوری حساب کردی که سرعتت بيشتر از 250 کيلو بايت شده؟
من الان سرویس 128 سه ماهه دارم با حجم 9 گیگ به قیمت 34 تومن.
هر شب هم بالای یک گیگ رایگان دانلود میکنم توی روز هم امکان نداره سرعت دانلود پایین 50 باشه.
انوقت برم دنبال دردسر از مخابرات حالا بشه یا نشه هر دو ماه بالای 50 تومن بدم؟؟؟!!!!!
معلومه که پارس آنلاین بیشتر می ارزه
پارس آنلاین سرویساس خوبه ولی فقط اگه اون 20 تومن رانژه رو کمتر کنه خیلی بهتره.و این که یه کم از تعصبش رو مودماش کم کنه.آخه یعنی چی که مودم سازگاری نداره؟پس چرا مخابرات چنین چیزی نمیگه؟
آقا شما چطوری 34 تومن میدی؟نقل قول:
من برای همین 3 ماهه 3گیگ که جمعن میشه 9 گیگ، 46 تومن میدم که با مالیات و اینا میشه 48 تومن
آخه تو سایت فقط این 46 تومنی رو داره برای سرویس 128 3 ماهه 3 گیگ
شما از طریق نمایندگی شارژ میکنید؟
سرعتمم که گند زده دیگه کلا، چند روزه بین 1 تا 5 شده سرعت دانلودم!!
پست تکراری