این الان مشکیه !؟ بیشتر به سرمه ای شباهت داره که !
راستی خبری از این گوشی نشد ؟
اینجا ایرانه : دی
نه هنوز كه خبری نشدش
ولی به این زودی هم خبری نخواهد شد!
سلام
به نظرتون قیمتش پایین تر از 200 هزارتومان میشه؟؟
به نظرتون تا تابستون میشه تو تهران گیرش آورد؟:13:
بالاخره اين گوشي هم اومد.....قيمت سايت گوشي شاپ: 199 تومان با گارانتي پارس كامتل....
تو بازار هم اومده؟قیمتش تو بازار چنده؟نقل قول:
گوشی شاپ به بازار مربوطه
یعنی اگه گوشی شاپ اورده الان یه 1-2 هفته میشه تو بازار هستش
علاوه بر نكته اي كه اميررضا گفت اينم بگم كه تو بازار ارزون تر هم پيدا ميشه (مثلا اگه اين ميده 199 تو بازار 190 پيدا ميشه)....
سیستمش و امکاناتش که عالی هست فقط باید از نزدیک دید که خوش دست هست یا...
اين گوشي، لقب كامپكت ترين گوشي تاچ 3 اينچي جهان رو داره، يعني هم طولش و هم عرضش و هم ضخامتش خيلي كمه كه در كل خيلي كوچيك و خوش دست ميشه.....هم خيلي سبكه....نقل قول:
سیستمش و امکاناتش که عالی هست فقط باید از نزدیک دید که خوش دست هست یا...
سلام.
میشه بگید فرق اساسی این گوشی با کوکی چیه ؟
یعنی ارزش داره این رو گرفت یا کوکی ؟
بين اين و كوكي من باشم صد در صد اينو ميگيرم به اين دلايل:نقل قول:
سلام.
میشه بگید فرق اساسی این گوشی با کوکی چیه ؟
یعنی ارزش داره این رو گرفت یا کوکی ؟
باتري خيلي بهتر
دوربين بهتر
اينترفيس بهتر
برنامه های پیش فرض بیشتر
قابلیت شارژ با خورشيد
استفاده از پورت microUSB
كامپكت تر و کوچکتر
استحکام بیشتر
دوست دار محیط زیست! :دی
+
a-class
به قول بچه های روسی تاچ بهتر(هنوز هم نوشته خازنی هستش: دی)
راستی این از جعبه گوشی
بالاش هم شارژر خورشیدیش كه جدا میفروشن: دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
اینم اینترفیس گوشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شدید بین این گوشی با LG GS500 دو دلم فکر کنم GS500 از این گوشی از این گوشی باریکترو خوش دست تر باشه:41:برای من این کوچیکی و باریک بودن گوشی خیلی مهم هستش،بنظر GS500 خوشگل تر باشه باطریش رو خبر ندارم خوبه یا نهنقل قول:
به نظرتون کدوم بهتره؟
سلام.
با تشکر از دوستان که اینقدر قشنگ توضیح دادن.
امروز علاءالدین بودم و این بازار یاب ها اورده بودن باهاش کمی کار کردم واقعا فوق العادس.
خیلی قشنگ تر از عکس هاش هستش.
قیمتم تا 190 تومن گیر اوردم.
بعد یه سوال ( یادم رفت از بازاریاب ها بپرسم): اگه میشه محتویات پکیج رو بگید و اینکه این پنل سولار چند درمیاد ؟
با تشکر.:40:
نقل قول:
سلام.
دوست عزیز چه رنگهاییش الان تو بازار هست؟
با توجه به اینکه این گوشی قلم نداره کار باهاش مشکل نمیشه؟
ممنون.:11:
سلام. تو کوچیک بودن شک نکن که پاپ کوچیکتره.....اینم از سایزش:نقل قول:
من شدید بین این گوشی با LG GS500 دو دلم فکر کنم GS500 از این گوشی از این گوشی باریکترو خوش دست تر باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای من این کوچیکی و باریک بودن گوشی خیلی مهم هستش،بنظر GS500 خوشگل تر باشه باطریش رو خبر ندارم خوبه یا نه
به نظرتون کدوم بهتره؟
GD510 Pop: 97.8 x 49.5 x 11.2 mm
GS500 Cookie Plus: 107 x 52.5 x 11.5 mm
خوشگلیش که دیگه سلیقه ایه٬ ولی برتری های GS500 تو جک 3.5 میلیمتری و فناوری نسل سومی هستش. از اون ور پاپ دوربین بهتری داره٬ و اینکه شارژر خورشیدی داره......باتری رو دقیق نمی دونم ولی از پاپ اطمینان دارم که باتریش خیلی خوبه.
معمولا اينهاست: خود گوشي، باتري، هدست، كابل USB، آداپتور شارژر (که به سیم USB وصل میشه)٬ سی دی و دفترچه.نقل قول:
بعد یه سوال ( یادم رفت از بازاریاب ها بپرسم): اگه میشه محتویات پکیج رو بگید و اینکه این پنل سولار چند درمیاد ؟
مواردی که احتمال داره توش باشن: محافظ ال سی دی٬ کیف....
در مورد سولار پنل هم اطلاع ندارم چون فکر کنم پارس کامتل نیاورده باشه هنوز....
سلام
من بلاخره این گوشی رو خریدم
گوشی خیلی کوچیک و خوش دستیه از نزدیک که دیدمش خیلی با عکسهاش تفاوت داشت کوچیکی اون از نزدیک خیلی بیشتر به چشم میاد
راستی این گوشی ها آپدیت هم میشن؟؟اگر میشه باید چطوری آپدیت کنم؟
مگه نوکیاست که مشکلی داشته باشه با آپدیت بر طرف بشه؟؟؟..........:31:
کلا گوشی های الجی مشکل نرم افزاری ندارن که براشون فریمور های جدید بیاد............
منظورم این بود که با آپدیت یک سری امکانات جدید اضافه بشه!نقل قول:
پس برای ال جی آپدیتی وجود نداره!
چرا برادر آپديت براش هست! كي گفته نيست ولي الان فكر نكنم نياز داشته باشي...
باید چطور بفهمم که آپدیتی براش اومده؟نقل قول:
باید سرچ کنید....
منظورم این بود که مثل نوکیا برنامه خاصی نداره که خودش با توجه به گوشید آخرین اپدیتوش بریزه تو گوشی؟؟((مثل nokia softwar update))نقل قول:
سلام.نقل قول:
من رنگ خاکستریش رو دیدم و به نظرم خیلی قشنگ هستش.شرمنده چونکه من از این رنگ خیلی خوشم اومد دیگه دنبالش نرفتم که چه رنگ هایی داره.
تاچ گوشی بسیار خوب هستش و اصلا نیازی به قلم نداره درست مثل گوشی سامسونگ استار که تاچش خیلی خوبه.
بر خلاف کوکی که کمی کند عمل می کنه سرعت پاسخ به لمسش خیلی خوبه.
به نظر من اگه قیمتش یه 10-15 تومنی بیوفته و بیاد روی 170 تو فروش تو این رنج قیمت بی رقیبه.
مثل نوکیا که نه (چون گوشی جاوا هستش) اما می تونید تو فروم های ایرانی و خارجی بگردید و فریم ور جدیدش رو بگیرید(که البته باید دقت کنید که ساپورت فارسی داشته باشه چون یه سریاش ساپورت زبان فارسی ندارن).بعدشم بعید می دونم نیازی به اپدیت باشه.نقل قول:
راستی مبارکتون باشه. چند خریدید و چه رنگیشو ؟
:11:
نقل قول:
سلام مبارکتون باشه
چه رنگیشو گرفتید ؟
قیمتش چند ؟
از نزدیک که شما دارینش شیک و خوش دست هستش ؟
محیط کاربریش جذابه ؟
تم روش نصب میشه یا داخلش چیزی با عنوان تم برای نصب یا عوض کردنش داره ؟
از لحاظ باطری و دوربین میگن نسبت به کوکی بهتر شده شما که کار کردین چجوری بود ؟
سلامنقل قول:
مرسی ممنون
تو بازار فقط نقره ای(جلو آبی نفتی) بود + دوتا پنل پشت به رنگ های سبز و نقره ایی،رو خودش بنل پوشتش مشکی هست
چند جا قیمت کردم که به ترتیب قیمت ها 180-190-230:18: همه هم با 2 سال گارانتی،من برای خودمم 180 خریدم
داخلشم شارژر و 2 تا پنل و هندزفری و یه کیف برای گوشی بود + CD و کارت گارانتی و دفتر چه راهنمای فارسی
و اما خوش دستی اون واقعا علی بود من خودم 5310 داشتم طوله اون از 8310 کمتره و فقط یکم عرضش بیشتره (فقط چند میلیمتر) بسیار کوچیک و خوش دست هست و در کنار گوشی کوکی خیلی کوچیکتر و باریک تر و زیباتر نشون میداد خودشو(کوکی در کنار اون خیلی بزرگ و یوقر خودشو نشون میداد
داخل خودش 3 نوع تم داره یکی نقاشی و یکی مثل اپل و آخریش هم معمولی بود((تم نمیدونم چطور باید بریزم:41:)
محیط داخلش خیلی پویا و زیباست مخصوصا منوهای اصلی
کیفیت عکس و دوربینش عالی بود
اما باطریش،تو منو ها حدود یک ساعتی میچرخیدم و بازی میکردم که یک دونه کم کرد و وقتی گزاشتم کنار و بعد 10 دقیقه رفتم سراقش دیدم اون یک دونه که کم شده بود دوباره پر شد:18:من با کوکی کار نکردم ولی خوب باطیش نصبت به 5310 که با یک ساعت بازی کردن تموم میشد اون یکی با یک ساعت فقط یک دونه کم کرد که بعد دوباره پر شد:31:
تنها نکته منفیش این بود که تو آفتاب دید منو ها خیلی بد بود
و تاچ اون هم به نرمی و حساسی کوربی سامسونگ نیست و کمی سفت تر هستش
آهان، بله داره اسمش LG Software Updater Application هستش اينم لينك صفحه ي دانلودش:نقل قول:
منظورم این بود که مثل نوکیا برنامه خاصی نداره که خودش با توجه به گوشید آخرین اپدیتوش بریزه تو گوشی؟؟((مثل nokia softwar update))
کد:http://www.lgmobilephones.com/softwaredownload.aspx
اين يه چيز بديهيه چون كوربي خازني هستش ولي پاپ مقاومتي....نقل قول:
و تاچ اون هم به نرمی و حساسی کوربی سامسونگ نیست و کمی سفت تر هستش
سلام
ببخشید من بالای گوشیم یه کلمه R نوشته شده که قبلا نبود (بقل آنتن) این کلمه که اومده معنیش چی هست؟
یه سوال دیگه من باطیری گوشیم چینی هست آیا این طبیعی هست؟؟بعد گاهی اوقات یکی شارژ خالی میکنه و بعد چند دقیقه که باهاش کار نمیکنی دوباره پر میشه وبعد که چند تا دکمه میزنی دوباره میره این طبیعی هست؟شارژ گوشی نسبت به کوکی سامسونگ خیلی کمتره در صورتی که دوستان میگفتن شارژ این گوشی عالی هست،اگر زیاد باهاش ور بری یک روزه 2تا خالی میکنه این هم طبیعی هست؟
سلام....اون کلمه R رو اطلاع ندارم ولی درمورد باتری: این که هی میاد و میره یه خط طبیعیه، ویوتی اسمارت منم این جوریه....ولی اینکه 1-2 روزه تموم میشه خیلی جای تعجب داره، چون با تست انجام شده تا یک هفته هم جواب گرفتن....نقل قول:
سلام
ببخشید من بالای گوشیم یه کلمه R نوشته شده که قبلا نبود (بقل آنتن) این کلمه که اومده معنیش چی هست؟
یه سوال دیگه من باطیری گوشیم چینی هست آیا این طبیعی هست؟؟بعد گاهی اوقات یکی شارژ خالی میکنه و بعد چند دقیقه که باهاش کار نمیکنی دوباره پر میشه وبعد که چند تا دکمه میزنی دوباره میره این طبیعی هست؟شارژ گوشی نسبت به کوکی سامسونگ خیلی کمتره در صورتی که دوستان میگفتن شارژ این گوشی عالی هست،اگر زیاد باهاش ور بری یک روزه 2تا خالی میکنه این هم طبیعی هست؟
ایرانسل استفاده میکنید؟نقل قول:
چیزه مهمی نیست............فقط در بعضی موارد برای تقویت آنتن (البته فکر میکنم) استفاده میشه.........گوشی را خاموش روشن کنید میره........
یک هفته!!!نه به 2 روز هم نمیرسه باهاش ور بری زود تموم میشه و خالی میکنهنقل قول:
اره hایرانسل استفاده میکنم یه دستهخاموش روشن کردم رفتنقل قول:
اين ادعا رو GsmArena كرده كه با يه باطري تا 7 روز ميره.نقل قول:
ولي PhoneArena از باتري ناراضي بود و ميگفت حدودا 2 روز بيشتر باطري دوام نمياره.
uring our tests we used the LG Pop GD510 for almost two days before having to recharge it and frankly, we find the battery performance unsatisfactory, given this is a feature phone.
حالا پيدا كنيد پرتغال فروش را !کد:http://www.phonearena.com/htmls/LG-Pop-GD510-Review-review-r_2349-p_3.html
=====
2 تا سوال از محيط A-Class
ميگن محيطش شبيه S-Class هستش . خب پس مثل S-Class داراي ويژگي Application Lock هست.
به عبارت ساده تر ميشه براي گالري ، دفترچه تلفن و ....قفل گذاشت؟
دوم اينكه آيا نرم افزارهاي جاوا بدون محدوديت روي اين گوشي نصب ميشه ؟
بله ای کلاس به اس کلاس شباهت داره ولی نسخه ساده تری هست (یه چیزایی مثل مکعب سه بعدی نداره)، در مورد Application Lock اطلاعی ندارم....شاید داشته باشه شایدم نه! :دینقل قول:
ميگن محيطش شبيه S-Class هستش . خب پس مثل S-Class داراي ويژگي Application Lock هست.
به عبارت ساده تر ميشه براي گالري ، دفترچه تلفن و ....قفل گذاشت؟
اگه محدودیتی باشه، تا 3 مگابایت هستش...نقل قول:
دوم اينكه آيا نرم افزارهاي جاوا بدون محدوديت روي اين گوشي نصب ميشه ؟
اگه كسي LG Pop داره اين قضيه رو چك كنه و اطلاع بده كه ميشه براي گالري و دفترچه تلفن قفل گذاشت يا نه.نقل قول:
مسيرش هم اينه :
Menu> Phone Setting > Security > Application Lock
ببيند چيزي به اسم Application Lock وجود داره.
امروز تونستم با این گوشی کار کنم، خیلی خیلی کوچیک و نازه! طراحیش فوق العادست....کوکی در مقابلش مثل فیل میمونه...:دی
دو تا نکته کشف کردم توش (:دی): یکی اینکه تاچش خوشبختانه خیلی حساسه.....
دوم اینکه تو جعبش علاوه بر قاب باتری روش، دو سه تا قاب دیگه هم میدن با رنگهای متفاوت....
راستی آخرین قیمت با گارانتی: 170 تومن....
سلام به همه بچه هاي دوستدار pop ا :11: يه سولي داشتم ازتون :question:
آيا pop پي دي اف هاي 15MB - 20MB رو ميخونه ؟ اصلا خوندن PDF ش سريع هست ؟ چون من يه گوشيي ميخام كه PDF و OFFICE رو راحت و بدون دردسر با سرعت بالا بخونه :rambo:
ممنون از همتون :10:
سلام به همه ی دوستان
منم میخوام این گوشی رو بخرم...من با کوکی کار کردم به نظرم کوکی به مقدار خیلی کمی کنده و تاخیر داره...میخواستم بدونم پاپ چه جوریه؟ ایا تاچ و سرعت واکنش و سرعت اجرای برنامه هاش بهتر شده یا اینکه زیاد تفاوت محسوسی ندارن؟ البته من همه ی این تاپیک رو خونده ام و میدونم که سرعتش بهتر شده اما میخوام بدونم ایا اینقدر بهتر شده که سراغ کوکی نرم؟ یعنی ارزش پرداخت هزینه ی بیشتر رو داره؟...در ضمن چونکه من تا حالا این گوشی رو از نزدیک ندیدم اصلا در مورد ظاهرش هیچ ایده ای ندارم...موقعیتم هم یه جوریه که رفتن به بازار و دیدن گوشی از نزدیک برام یه کم سخته... به نظرتون ( مخصوصا دوستانی که با این گوشی کار کردن ) کوکی زیباتره یا پاپ؟