معمولا" نوت بوك آنتن جي پي اس ندارهنقل قول:
بايد براي موقعيت يابي براش مدول جي پي اس بخرين كه توضيح داده شده.
مدولهاي جي پي اس مخصوص نوت بوك داراي نرم افزار نقشه يابي و جستجو روي نقشه هاي اينرنتي هم هستند.
در ايران گارمين از همه بهتره
معمولا" نوت بوك آنتن جي پي اس ندارهنقل قول:
بايد براي موقعيت يابي براش مدول جي پي اس بخرين كه توضيح داده شده.
مدولهاي جي پي اس مخصوص نوت بوك داراي نرم افزار نقشه يابي و جستجو روي نقشه هاي اينرنتي هم هستند.
در ايران گارمين از همه بهتره
سلام
من دیروز تو پایتخت در بدر دنبال کول پد بودم.کلا تونستم سه تا دونه کول پد (targus/belkin/cooler master) پیدا کنم.بقیه از این مدلهای بیخود بود.این 3 تا هم تک فن یا دو فن بودن.کسی جای دیگه سراغ نداره؟اینا نمایندگی ندارن؟ممنون از پاسختون
کول پد به چه دردت می خوره؟ مگه sony fw نداری؟ به اندازه کافی خنک هست.نقل قول:
دو تا کتاب بزار زیر نوت بوک خنک تر هم میشه
اما اگه خواسی logitech یدونه خوبشو داره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی
شرکت سازگار طرحی برگزار کرد به نام همشاگردی سلام. در این طرح که از 15 شهریور تا 1مهر بود سازگار لپ تاپ acer 4230 را با 30 تومان کاهش قیمت 435 تومان میفروخت و همونجا یک بلوتوث USB به شما هدیه میداد و با ثبت نام در سایت سازگار یک کوله پشتی براتون میفرستاد.
من هم قصد خرید این مدل را داشتم و از این طرح بی خبر بودم و دقیقا روز 15 شهریور رفتم و این مدل را به قیمت 490 تومان از نمایندگی سازگار در شهرکرد. همون روز رفتم و توی سایت سازگار این طرح را دیدم وکله ام سوت کشید. چون در شهر ما معمولا لپ تاپ 40 تومان از تهران گرونتره و من 60 تومان گرونتر خریده بودم. بلوتوث 5 تومانی هم از دستم پرید. ولی توی سایت ثبت نام کردم و منتظر کوله پشتی موندم.
حدود 30 روز بعد از شرکت سازگار تماس گرفتند و گفتند آدرستون را بدید تا براتون بفرستیم. چند روز بعد تماس گرفتند که ما به همون مغازه ای که ازش لپ تاپ را خریدید میفرستیم و دوشنبه برید و از اونجا بگیرید.
آقا بالاخره بعد از 35 روز از خرید لپ تاپ کوله پشتی را گرفتیم. کوله پشتی توی یک کارتن، مثل کارتن لپ تاپ بود و روش نوشته بود:
Manufactured for Lenovo و Basic Mobile Bundle for EU و سریال نامبرش این بود: L3ABY6A
البته در کارتن باز بود.
1- حالا به نظرتون با توجه به اینکه سازگار نمایندگی لنوو هم هست آیا ممکنه این کوله پشتی، کیف اصلی لنوو باشه که باید روی لپ تاپ به مشتری بدهند و سازگار اون را برداشته و جدا میده؟
جنس کوله پشتی برزنتی و خوب است و مارکش sanhao است. در ضمن یک پلاک فلزی هم روش خرده:2- من از کوله پشتی استفاده نمیکنم و میخوام بفروشمش. چند بفروشم خوبه؟کد:WWW.SAZGAR.com
دوستان و مخصوصا آقا حمید اگر این 2 تا سوال را جواب بدن ممنون میشم.
یک سئوال درباره کول پد لب تاپ
--------------------------------------------------------------------------------
در بازار دو نوع کول پد وجود دارد
1- باد فن به سمت لب تاپ میرود.(هوا داخل لب تاپ میشود)
2- باد فن به سمت پایین میرود(هوا از زیر لب تاپ کشیده میشود) و به سمت خارج هدایت میشود.
می خواستم بدانم کدام مدل بهتر است و میتواند بهتر خنک کند؟؟؟؟؟
اگه میشه آدرس چند جا که میشود کول پد اصل پیدا کرد را بنویسید .
معمولا" بايد جريان هوا به سمت خروج باشهنقل قول:
يعني كمك كنه به خروج هوا
نه اينكه بدمه داخل نوت بوك
دوست من اينها كيفهايي هستند كه با نام برند توليد ميشن در اوناوع نامها هم هستنقل قول:
نگران نباش از كسي نگرفتن بدن به شما
نگهش دار
بخواهي بفروشي بز خرش مي كنن ميره
حمید جان خسته نباشی.
یه سوال فنی!
این قیمت باتری های نوت بوک رو از کجا آوردی که اینقدر ارزونه؟:31:
مثلا باتری 6 سل مدل های FW چنده؟ (شندیم حدود 200 تومان هست)
سلام دوستان
غروب رفتم کول پد بخرم.ولی نماینده ی کولر مستر خیلی گرون میداد.منظورم notepal-infinite هست.دلم نیومد اینهمه پول بدم.:19:میگفت $50000 یه مدل داشت میگفت کاملا سایلنت هست که اون 60000$ بود.لطفا نظرتونو بگید.
سلام
من یک دسته بازی برای اتصال به نوت بوک می خوام با قیمت مناسب، کارایی و استفاده آسان و البته جنس و دوام خوب
دوستان لطف کنند و در این مورد که چه مارک و مدلی و از کجا می شه تهیه کرد منو راهنمایی کنند، سپاسگذارم
منظورت Gampad يا Joystick هست؟نقل قول:
هست نوع يو اس بي اما فكر نمي كنم خيلي به درد بخوره
دويست هزار تومان؟؟؟؟نقل قول:
براي يك باطري!!!
فكر نمي كنم
البته الان يك مدل باطريهايي جديد آمده در بازار به نام ليتيوم پليمري كه خيلي دوام بالا و و وزن كمي دارن كه گرون هستند ولي اين باطري معمولي كه الان هست همه زير 80 تومن هستند.
ماركهاي خوب همه بالاي 50 تومن هستندنقل قول:
اين درپيت چينيها هم هستن كه 10 تومن هم پيدا ميشه
يك سري كه مثل هواكش يك فن داره گنده داري و زوزه ميكشه
اینجا رو ببین:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=263977&page=56
نقل قول:
البته یکی از دوستانم باتری Studio xps 16 سوخت و با گارانتی زیگورات 110 تومان خرید!(پس چندان هم ارزون نیست)
لطفا درباره os لپ تاب ها اطلاعاتي دهيد
os لپتاپ؟منظورتون operating system یا سیستم عامل لپتاپ ها هست که باید گفت مربوط به این تاپیک نیست و در دیگر تاپیک ها به طور کامل توضیح داده شدهنقل قول:
اينجا رو ببين:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=327783
سلام دوستان نظرتون راجع به ای جور cooler ها چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظرتون توان خنک سازی مناسب رو داره؟
تازه جمع هم میشن و میشه در سفر ها هم ازش استفاده کرد.میشه حتی دوتاشا خرید و زیر نوت بوک گذاشت!!!!!!!
این کولر ها بسیار ارزان قیمت هستن.
این کول پد های شیشه ای که یک فن بزرگ یا چند فن کوچک هم دارن هستن اما اندازه ی صفحشون کوچیکه و نوت بوک روش به طور کامل می خوابه و فکر کنم نتیجه ی عکس بده(یعنی گرم کنه)
خواهشن نظرتون رو راجع به این نوع کولر ها که عکسشو گذاشتم بگید:10:
از عکس به نظر میرسه برای نوت بوکهای سنگین جواب نده . اگه اطلاعات و مشخصات کاملتری ازش داری بزارنقل قول:
خواهشن نظرتون رو راجع به این نوع کولر ها که عکسشو گذاشتم بگید
بیشتر برای Netbook ها مناسب هست
فكر كنم اين كول پود كوچولوها خيلي زود خراب بشن
فكر هم نمي كنم كيفيت داشته باشه باشن و بي صدا كار كنن
خودمون نميتونيم يه كول پد بسازيم. مثلا" براي پايه اش با يه نجار صحبت كنيم و دو تا هم فن توش كار بزارينم و...
اگر از نظر اقتصادی میخواهی این کار رو بکنی ارزشی ندارهنقل قول:
ولی اگر دلت میخواد یک وسیله دست ساز با سلیقه خودت درست کنی کار غیرممکنی نیست
ممنون حمیدجان، اطلاعات مفیدی بود و بهتر از اون یکجا جمع آوری کردنش بود..
من مدتی هست که لپ تاپهایی که پورت HDMI دارن رو برای خرید بررسی میکنم.
مدلهای FW سونی،مدلهای stodio دل و اکثر مدلهای اچ پی، لنوو، ایسر این پورت رو دارن. اما وقتی من بخوام که حتما این پورت رو داشته باشه اونوقت انتخابم محدود میشه، مثلا مدلهای stodio ضمن اینکه یافت نمیشوند ، از FW های bluray دار سونی هم گرونتر هستند. یا hp هارو با 1 تا 1.100 میلیون ، و LED های لنوو و ایسر رو با قیمت 700-900 هم میشه تهیه کرد.
آیا اینکه من اساس انتخابم پورت HDMI و حدود قیمت باشه کار درستی هست؟
اینجا مشاوره برای خرید لوازم جانبی لپتاب هستش .نقل قول:
بهتره اینجا مطرح کنی :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=218549
ببين دوست عزيز اصلا توان فني و دان ما در حد شركتهاي نخصصي نيست و نكات ريزي كه اونها مي بينين رو ما نمي بينيمنقل قول:
حتما برو بازار يك مارك خوب بخر
راستي يادمه شما ايسر 5738 زد داري؟
اونكه نيازي به كول پد نداره
میشه اطلاعات بیشتری درباره این کول پدها بدی.نقل قول:
نقل قول:
کد:http://www.varologic.com/blog/post/2009/08/07/USB-notebook-Cooler-pads.aspx
ممنون که راهنماییم کردی.
کیف کوله خوشگل برای 13 اینچ ( که معمولا کیف های 15 اینچ هم واسشون خوبه) چی پیشنهاد میشه؟
این کیف رو خودم دارم و خیلی هم ازش راضی هستم.delsey insectنقل قول:
قیمتش با 2 سال گارانتی اصلی حدود 80 تومان هست.
شبیه این مدل توسط بقیه تولید کنندگان کیف هم تقلیدی ساخته شده. که قیمت اونها بین 40 تا 50 تومان هست که تماما کپی برداری از این مدل هستن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه نفر می تونه آدرس فروشنده ی کول پد کولر مستر(مدل infinite )در تهران رو برای من پیغام شخصی کنه؟
بازار رضانقل قول:
پاساژ پارسيان
پايتخت
فراوان هست.
سلام.
این کول پد جدید philips رو ببینید که چقدر باحاله!
این هم ویدیو این کول پد
کد:http://link.live.philips.com/services/player/bcpid1875256036?bctid=31352424001
سلام!
بنده قصد دارم یه asus m60 بگیرم اگه خدا بخواد!( شک دارم LED هست یا LCD. اگه LCD باشه نمیگیرم احتمالا) به کیف و کول پد هم نیازمندم! با توجه به اینکه 16 اینچه کیف دوستان چی پیشنهاد میکنن؟ ترجیحا از نوع کوله باشه نه ازینا که میندازن اینورشون و کیفه توپولی باشه. یه چیزی باشه به طرح خود لپتاپ هم بیاد نقره ای یا سیاه. حالا نیومدم ایرادی نداره (قیمتش هم بگین لطفا) یه کول پد هم لطفا معرفی کنید که هم خوش دیزاین باشه و هم قابل حمل باشه صدا هم هی نده! اگه بشه تو کیفه جاش داد خوبه.
سلام دوست عزیزنقل قول:
ممکنه راجب این کیت gps بیشتر توضیح بدید ممنون
در مورد مودم لپ تاب ها هم توضیح دهید که اکثرا به صورت اکسترنال عرضه میشن
ایا مدشون فرق میکنه یا همشون یک مدلن چه امکاناتی دارند؟؟
قیمتشون چنده؟؟؟؟
اگه منظورتون مودم های DialUp هست که قیمتی بین 10-40 هزار تومن دارننقل قول:
نهایت امکانات روی این مودم ها تکنولوژی های نویز گیر و تثبیت کننده ارسال/دریافت هست
امکانات خاصی هم ندارند ، اکثرا با پورت USB وصل میشن
در ادامه...نقل قول:
مودم اکسترنال سرعت نسبتا بهتر و دیسکانکت کمتری داره (این رو در مقایسه با مودم دسکتاپم میگم)
و پیشنهاد من مودم ALFEX هست که کیفیت عالی و قیمت مناسبی داره