فکر کنم شما از دست من کچل شدید دیگه خوب ببخشید دیگه:10:
Printable View
فکر کنم شما از دست من کچل شدید دیگه خوب ببخشید دیگه:10:
فکر کنم کچلتون کردم ببخشید خوب:10:
نه بابا...این حرفا چیه؟خوش حال میشم بتونم به کسی کمکی کرده باشم...
دکتر گفت که دوباره کی بیا پیش من تا ببینمت؟
فقط شیمای عزیز
یه خواهش دارم
سوالاتون رو چند بار تکرار نکنید..ممکنه مدیرای محترم گیر بدن و در تاپیک رو تخته کنن...
یکبار کفایت میکنه...
با تشکر...
من ماهی یک بار میرم پیش دکترم الان هم باید 30 دی برم. میشه یه خواهش بکنم که جواب منو زود بدید ببخشید چون هم خیلی نگرانم هم باعث میشه تکلیفمو بدونم با تشکر فراوان:20:
خوبه پسنقل قول:
میتونید این نگرانی رو با پزشکتون در میون بذارید تا ایشون هم به شما اطمینان خاطر بده...
در ضمن...
ازش بپرسید که آیا این مقدار واستون کافیه یا اینکه باید دوز بیشتری مصرف کنید...در این مورد نمیتونم نظر بدم...چون باید صورتتون رو هم قبل از مصرف و هم در حال حاضر ببینم و البته آزمایشهاتون که مطمئنن در این زمینه پزشکتون به شما خیلی نزدیک تره...
موفق باشید...
:40:
متشکرم ببخشید خیلی ازیتتون کردم:11:
نه بابا
این حرف چیه شیما جان
راستی
رفتی دکتر و اومدی بیا پست بده ببینیم چه خبر شده...
باشه؟
ok:40:حتما برام دعا کنید
با سلام و عرض خسته نباشید میخواستم ببینم که شما کسی رو میشناسید یا دیدید که قرص راکوتان و مصرف کرده باشه و مثل من هنوز بعد از 3 ماه و مصرف 180 تا از این قرص بهتر که نشده هیچ بدتر هم شده باشه :41:. با تشکر:20: :40:
با سلام و عرض خسته نباشید میخواستم بدونم که ایا شما کسی رو میشناسید یا دیدید که 3 ماه یعنی 180 تا این قرص و مصرف کرده باشه ولی مثل من بهتر که نشده هیچ بدتر هم شده باشه ومدام جوش بزنه با تشکر
با سلام و عرض خسته نباشید میخواستم ببینم ایا شما کسی رو میشناسید یا دیدید که مثل من قرص راکوتان و 3 ماه مصرف کرده باشه و بهتر که نشده هیچ بدتر هم شده باشه و مدام جوش بزنه.با تشکر
چرا سوالهای من نشان داده نمیشود
بله
...................
با سلام و خسته نباشید کسی رو میشناسید که مثل من 3 ماه قرص راکوتان و خرده باشه ولی بهتر که نشده هیچ بدتر هم شده باشه
ممنونم من کارمند دفتر هواپیمایی هستم اگر امری داشتید در خدمتم. 09126760410:11:ببخشید خیلی اذیتتون کردم
ببخشید یک سوال دیگه اینکه شما اصلا تو زمینه پزشکی تخصص دارید؟
توي پيغام خصوصي جواب دادم...
سلام من رفتم پیش دکترم دیروز . شما گفتید پست بدم ازمایشهام هم بردم گفت روزی 1 عدد بخورم همراه با اریترومایسین و پردنیزولول تو رو خدا اگر امیدی نیست لا ا قل شما بهم راستشو بگید وضعیت روحیم داغونه.:41:دکترم هم تعجب کرده که چرا تا الان جواب نداده
من نمیدونم چه جوری باید جبران کنم اینقدر مزاحمتون میشم و اذیتتون میکنم
plz جواب سریع
معمولا اين دارو رو به صورت تكي استفاده ميكنن و بدون داروي مكمل ديگه مگر در مواقع خاص
شما به پزشكتون اعتماد داريد؟
نمیدونم من هم از همین میترسم:41:
شيماي عزيز
شما بگرد و يه پزشك مجرب و با تجربه و صد البته با حوصله پيدا كن ...
جواب آزمايش هايي كه دادي و همه ي اتفاقاتي كه واست افتاده و داروي هاي مكملي كه مصرف كردي رو بهش بده...
ميگم با حوصله چون ميتونه يه مقدار آرامش رواني بهت بده...
نه عزيز
فقط من احساس ميكنم كه مقدار دوز دارو پايين كه اون هم فقط در حد احساسه چون شدت-چربي پوست و وضعيت جسماني و آزمايش هاتون رو نديدم اصلا توصيه نميكنم دوز دارو رو بالا ببريد كه عوارض زيادي به همراه داره...
عجله داريد واسه مادر شدن مگه؟صبور باشيد...
ايزوترتينوئين حتي بعد از اينكه قرص ها تموم شد باز هم اثر درماني داره...
با سلام و خسته نباشید من طبق فرمایش شما پیش دکتر دیگر هم رفتم متخصص پوست دکتر انصارین ایشون گفتند بخورم به جای 1 عدد روزی 2 عدد بخورم چون ازمایشهام هیچ مشکلی نداشتند:41:
ديدي گفتم...دوزش پايين بود...
خب...نگفت كه تا كي بايد بخوري؟
گفت تا 6 ماه فعلان باید بخوری بهم گفت اریترومایسین هم نخور ولی پردنیزولون و بخور چند تا محلول موضعی هم داد یعنی من تا عید خوب میشم؟
من اميدوارم كه خوب شين...
منظورش 6 ماه ديگه بود؟يا از اول دوره ي درمانتون؟
راستي...
خيلي نترسيد اگه تو دوره ي درمان خوب نشديد...اگه پزشك صلاح ببينه ميتونه يه استراحت 2 ماهه بده و وضعيت شما رو ببينه و دوباره يه دوره ي كوتاه مصرف كنيد و خوب شين...
نه منظورش از اول دوره درمانم بود .که من الان تو دوره چهارم هستم.
شيما ي عزيز
اوضاع چطوره؟خوبه؟
يه چندتا توصيه هم بكنم در درمانت بي تاثير نيست...
استفاده از لوازم آرايشي رو به حداقل برسون و تا حد امكان استفاده نكن و اگه مجبور به اين كار شدي از موادي كه پايه چربي ندارند و غير كومدونيك هستن استفاده كهن...
صورتت رو بعد از شسشو با هر چيزي كه پزشكت گفته خشك كن و مقداري بتادين رو پنبه بريز و به صورتت بمال و دوباره با آب بشور!(ترجيحا روزي 2 بار)
ميتونن واقعا موثر باشن...
نه اوضاع خیلی خراب اصلا بهتر نشدم نمیدونم تا کی باید صبر کنم . کاشکی این قرص لعنتی رو نمیخوردم الان خیلی پشیمونم از موقعی که این قرصو خوردم اوضاعم ریخت به هم مدام دارم جوش میزنم تمام جاهاش موند در صورتی که من اگر جوش میزدم نهایتان یک هفته بعد محو میشد ولی با شروع خوردن این قرص لعنتی نه تنها مدام جوشهای عمیق میزنم بلکه جاهاش هم موند.چند بار زد به سرم که دیگه نخورم ولی میگم ریشک نکنم شاید نیم درصد تو ماهای اینده بهتر شم.هر چند که چشمم اب نمیخوره.خیلی ریختم به هم:41:
نه بابا...
بذار 6 ماه تموم شه بعد...
نترس...خوب میشی...
یه وقت قاطی نکنی تموم زحماتت رو به باد بدی؟تا دونه ی آخر طبق دستور پزشکت بخور...
:40:
:40::11::11:
سلام سال نو مبارک
من بعد از اینکه 4 ماه از راکوتان خوردم تست بارداری دادم از شانس بدم باردار بودم 6 هفته و چون نمیتونستم ریسک کنم با هزار بدبختی بچه را انداختم و کپسولم و قطع کردم الان حدود 3 ماه بینش فاصله افتاده البته از موقعی که نخوردم بهتر شدم
دکترم و نمیتونم پیدا کنم وقت رفتن به مطبش هم ندارم. بهنظر شما چی کار کنم؟
سلام سال نو مبارک
من بعد از اینکه 4 ماه از راکوتان خوردم تست بارداری دادم از شانس بدم باردار بودم 6 هفته و چون نمیتونستم ریسک کنم با هزار بدبختی بچه را انداختم و کپسولم و قطع کردم الان حدود 3 ماه بینش فاصله افتاده البته از موقعی که نخوردم بهتر شدم
دکترم و نمیتونم پیدا کنم وقت رفتن به مطبش هم ندارم. بهنظر شما چی کار کنم؟ 16-02-2010 02:49 PM
باید دوره ی درمان رو دوباره شروع کنید متاسفانه...
بهتون هشدار داده بودم که از روش های مطمئن برای جلوگیری از بارداری استفاده کنید...چه بد...:41:
من با کلی امیدواری که بالاخره راهی پیداکردم که جوش صورتمو از بین میبره قرص دکوتان رو سه ماهی هست که استفاده میکنم اما الان هرجایی رو که دنبالش میگردم توی بازار پیداش نمیکنم
نمیدونم چیکار کنم و کجا دنبالش بگردم!!!!!!