sd مخففه چه کلمه ای هست؟نقل قول:
تصمیم گرفتم که تو نمایندگی انتخابمو بین جی 10 و .....بکنم!؟
بی زحمت شما جای اون نقطه چین رو پر کنید!:27:
اگه جی 10 نخریدم بهترین گزینه چیه؟!
اصلا" انتخابم از بین پلاسما ها باشه یا نه؟!
مرسی.:11::11::11:
sd مخففه چه کلمه ای هست؟نقل قول:
تصمیم گرفتم که تو نمایندگی انتخابمو بین جی 10 و .....بکنم!؟
بی زحمت شما جای اون نقطه چین رو پر کنید!:27:
اگه جی 10 نخریدم بهترین گزینه چیه؟!
اصلا" انتخابم از بین پلاسما ها باشه یا نه؟!
مرسی.:11::11::11:
sdفكر كنم مخفف standard definition باشه.
50B650 پلاسما سامسونگ زیر 2000
قیمت دقیقش چنده؟!
من حداکثر تا 2 ملیون با میزش میتونم هزینه کنم...یعنی واسه تلویزیون 1600.
ببخشيد اين يعني چه؟
(AVCHD/MPEG2/JPEG) VIERA Image Viewer
يعني ميتونه اين فايلها رو پخش كنه يعني usb خور داره؟
1950نقل قول:
اگه ارزونتر نشده باشه!
این فایل ها رو از usb پخش میکنه با داشتن فلش و... .نقل قول:
1.950 سایز 50 اینچ .نقل قول:
تلویزیون خیلی خوبیه البته بعد سری neopdp پاناسونیک ,بهترین تلویزونی که در حال حاظر تو ایران میشه از سامسونگ خرید این مدله. یه سرچ کن تو همین بخش زیاد در موردش بحث ایجاد شده .
b650 بعد از g10 بهترین گزینه است؟
از s10 پاناسونیک هم بهتره؟
b650 سایز 46 و یا 42 هم داره؟
اگه دراه قیمت بدین؟
من برای تلویزیون بیش از 1600 نمیتونم هزینه کنم...
بله بعد g10 بهترین گزینه اس .نقل قول:
s10 جزو سری neopdp نیست .
b650 انتخاب مناسب تری نسبت به s10 هست, در سایز 50 عرضه میشه .
فقط 50 اینچ دارهنقل قول:
شما که میگی 1.600 میتونی هزینه کنی خوب جی رو بخر دیگه
درسته در پخش سیگنال sd خیلی با اس فرقی نداره اما بهتره یه خرده اینده نگر باشی چون در اینده ای نزدیک شما هرچی که ببینی یه پسوند hd کنارش هست
شاید اجاق گاز hd هم دیدیم:31:
موفق باشی
از اولم همین جی 10 رو میخواستم بگیرم ولی وقتی رفتم چندتا نمایندگی دیدم که با همین پول میتونم 50 اینچ بگیرم یکم وسوسه شدم!
ولی خب بسوزه پدر بی پولی!همین جی 10 رو میگیریم...
راستی بچه ها b650 در ایران lan داره؟
دوستان 2 یا 3 مدل دیگه زیر 1500 معرفی کنن یعنی بعد از g10 تو سایز 42 چه مدلهایی رو پیشنهاد میدین ممنونم
s10 سایز 42 , حدود قیمت 1160نقل قول:
بهترین انتخابه تا رنج قیمت 1.200
بغیر از g10و s10 از سایر مارکها و تا 1500000 تومان چی پیشنهاد میدین
چه سایزی اگه 40 -42 اینچ مدنظرت هستنقل قول:
اسکارلت ال جی 707 42 اینچ 1.500 .
پورت Usb كه نداره.نقل قول:
كارت خوان داره كه كارت مموري رو ساپورت ميكنه.
نقل قول:
من خودم امروز 40B690 رو خریدم حدودا 1650
به خاطر بعضی مسائل G10 رو بیخیال شدم.
یه مساله ای که باید تو ذهنتون داشته باشید اینه که وقتی سامسونگ یا ال جی(تو سایز 40 اینچ به بالا) می خرید حدود 300 تومن از قیمت برای هدیه روش هست که میتونه کم بشه
شما بدون هدیه 1650 گرفتین در ضمن تلویزیونتون 40 اینچه دیگه درسته.........اساتید لطف کنن حداقل 5 تا مدل به ترتیب معرفی کنن 42 اینچ با قیمت 1500 ممنونم تا الان 3 تا مدل دادین g10...........s10..........scarlet707 ممنون میشم یه دو مدل دیگه معرفی کنین متشکرم البته اول جی 10 هست بعد اس 10
lg 42LF120 قیمت : 1400نقل قول:
فک کنم از 707 و 606 و 808 هم بهتره!!
به نظر من بهترين مدل ال جي در سايز 42 مدل lh500yr هست كه كنتراسش 150000 و 200 هرتز ......نقل قول:
دیروز بانه بودم نه از g10 خبری بود نه ال جی 707 خلاصه دست از پا درازتر برگشتیم در ضمن b650رو 1950 میگفتن
دوست عزیز یه حالیم به بقیه تاپیکا میدادی:20:نقل قول:
كسي از دوستان اطلاعي از اين مدل داره samsung le37a656a
يكي از دوستان مي خود از بانه برام اين مدل رو بفرسته كه گفت مدل اروپايي هست و كنتراسش هم 1.80000 هست ولي من يه سرچ كردم ديدم كه كنتراسش 1.15000 هست!
از دوستان كسي اين مدل رو داشت يا اگه اطلاعاتي در اين مورد داره بگه ممنون ميشم!
با تشكر
كسي از دوستان در اين مورد اطلاعي نداره!نقل قول:
با تشكر
سلام..
امروز بعد از ظهر رفتم G10 خریدم...
البته قراره فردا برام بفرسته...
با قیمت 1580 تومن...
میخواستم ببینم بهترین تنظیمات برای اینکه بهترین کیفیت تصویر رو بگیریم چیه؟
راستی بچه ها میشه ویدیو های hd رو بریزم توی مموری کارد و بعد از روی تلویزیون پخش کنم؟
بچه ها لطفا" جواب پستم رو بدید!نقل قول:
----Custom settings----
Picture mode: Custom
Contrast: +61
Brightness: +75
Color: +40
Tint: 0
Sharpness: 0
Color temp: Warm2
Color mgmt.: Off
x.vColor: Off
C.A.T.S.: Off
Video NR: Weak
Zoom adjustments: [grayed out]
PC adjustments: [grayed out]
-Advanced picture submenu
3D Y/C filter: Off [grayed out]
Color matrix: HD [grayed out]
Block NR: Off [grayed out]
Mosquito NR: Off
Black level: Light
3:2 pulldown: Off [grayed out]
24p direct in: 60Hz
HD Size: Size 2
H size: Size 1 [grayed out]
راستی بچه ها میشه ویدیو های hd رو بریزم توی مموری کارد و بعد از روی تلویزیون پخش کنم؟
بله دوست عزیز این کار عملی هست ولی ظاهرا فقط از فرمت AVCHD پشتیبانی میکنه.
سلام بچه ها...
بالاخره G10 ای که خریده بودم به دستم رسید و بعد از 6 ساعت ور رفتن باهاش ازش راضی هستم...
فقط یه مشکل!البته اگه اسمشو بشه مشکل گذاشت...
وقتی کامپیوتر رو به پلاسما از طریق کابل hdmi که 35 هزار تومن برام آب خورد وصل میکنم،اول اینکه صدا ندارم!دوم اینکه تصویری که میده در حده اچ دی نیست!منظورم اینه که در اون حدی که در مغازه ها میبینیم نیست!
البته ویدیو اچ دی هم پخش میکنم...
مشکل از کجاست؟!
سلام منم g10 دارم مشکل از کارت گرافیکه من کارت گرافیک 9600 داشتم مارکش msi بود ازش راضی بودم الان یه ati 4870 رسیده دستم وقتی وصلش کردم دیدم که خیلی تاثیر داره رزولوشن کارتتم یه چکی بکن ببین رو چنده البته فکر کنم وقتی از hdmi وصل کنی خودش اتومات میره رو 720p ولی حالا بازم یه امتحانی بکن ضرری نداره اگه بزاریش رو 1080p بهترم میشه راستی اینم بگم من xbox 360 بهش وصل کردم یه ویدئو hd رو dvd رایت کردم گذاشتم توش کیفیتش از این ati بهتر بود.
مبارکه انتخاب منطقی و خوبی داشتی .نقل قول:
مشکل می تونه از چند جا باشه .
قسمت کنترل پنل در کارت گرافیک رفتی برای تایین رزلوشن و تنظیمات برای خروجی از pc . اونجا رو چک کردی ؟ .
از سلامت کابل مطمنی ؟
کارت گرافیکت احتمالا فول اچ دی رو ساپورت نمیده و فقط اچ دی ساپورت میده ,یا اگرم فول اچ دی ساپورت میده به صورت native نیست . بهتره مشخصاتش رو در سایت سازنده چک کنی .
نقل قول:من وقتی کابل HDMI رو به پلاسما وصل میکنم خودش اتوماتیک رزولیشنش 1080 میشه!راستی شما چطوری ویدیو hd رو روی dvd رایت کردی؟نقل قول:
آخه وقتی من اینکارو میکنم دیویدیم نمیتونه بخونه!
ممنونت میشم راهنمایی کنی...
ممنونم امیر جان،راهنمایی های خوب شما و دوستان دیگر باعث شد تا خرید خوبی داشته باشم..
در مورده کارت گرافیکم باید بگم که آنبرد هستش و روی کارتنش نوشته full hd..البته کارت گرافیک اصلیم 7950 هست که چون خروجی hdmi نداره مجبور شدم از آنبرد استفاده کنم....
در مورده خرابی کابل هم بعید میدونم!
ویدئوهای HD رو میتونید رو DVD ضبط کنید به شرطی که حجمشون بیشتر از حجم DVD ـتون نشه (در اون صورت باید قسمت به قسمت بشه که درد سر داره) ولی DVD پلیرهای معمولی نمیتونن اون رو پخش کنن چون توان پردازششو ندارن این دوستمون هم اشاره کردن که روی ایکس باکس 360 پخشش کردن که به احتمال زیاد هم باید فرمتش WMV باشه چون 360 بدون کدک اضافی نمیتونه فرمتی به جز WMV رو پخش کنه مگر اینکه کدکهاش رو از نت دانلود کنید.
در مورد کارت گرافیکتون هم معمولا کارتهای Onboard کیفیتهای زیاد جالبی ندارن و بیشتر کار راه انداز هستن بهترین کیفیت رو میتونید از یک کارتی که چیپستهای فیلیپس برای خروجی HDMI داشته باشه بگیرید و کارتهای ATI هم معمولا برای نمایش و ادیت فیلم بهتر از nVidia هستن.
پس با توجه به توضیحاتی که دارید من اینطور برداشت کردم که نیمتونم ویدیو های اچ دی رو روی دی وی دی رایت کنم و توی دی وی دی پلیر تماشا کنم،درست متوجه شدم؟!
من با جی 10 به یه مشکلی خوردم!اونم اینکه بازتاب نور داره!راهی نداره که بشه کمش کرد؟
آخه قسمت پذیرایی خونه خیلی نور گیر هست....
بهتره اینطور بگیم که میشه رایت کرد ولی هر پلیری نمیتونه نمایش بده.نقل قول:
راهی وجود نداره که بشه رفلکشن این پنل رو کم کرد برای اینکه رفلکشن تصویر کم اثر بشه فقط میتونید تصویر رو کنتراست 100 و حالت داینامیک قرار بدین تا رفلکشن پنل کمتر به چشم بیاد.
میشه بگید چطور باید رایت کنم؟!نقل قول:
و از کجا باید بفهمم که دی وی دی پلیرم این قابلیتی که شما میگید رو داره؟!
راستی این مدل دی وی دی پلیرم:
Sony - DVP-NS608P
ویدئوی HDـتون رو به مثل دیتای معمولی رایت میکنید رو DVD بعدش میزارید تو پلیرتون اگر پخش کرد که بعید میدونم بتونه میفهمید که پلیرتون ویدئو HD پخش میکنه اگرم نکرد باید بلو ری پلیر یا PS3 یا 360 بخرید.
یه چیزی رو یادم رفت بپرسم!
رو کارتن تلویزیون نوشته ساخت سنگاپور!
تقلبی که نیست؟!