نه بابا برو کانادا گیرت میاد !نقل قول:
من یه بار Call Of duty 4 on Xbox live بازی می کردم یه نفر اومد همه رو فرستاد درک ! :18:
یوزرش War_X_Lord یه همچین چیزایی بود :20:
بعد حرف زدیم دیدم دختره ! :18::21:
کلی هم مسخره کرد مارو.... :41:
Printable View
نه بابا برو کانادا گیرت میاد !نقل قول:
من یه بار Call Of duty 4 on Xbox live بازی می کردم یه نفر اومد همه رو فرستاد درک ! :18:
یوزرش War_X_Lord یه همچین چیزایی بود :20:
بعد حرف زدیم دیدم دختره ! :18::21:
کلی هم مسخره کرد مارو.... :41:
من خیلی کم دیگه بازی می کنم..شاید به خاطر اینکه پی سیم خراب شده..
بیشتر میام نت تا کاملا ترک کنم..
ولی هیچ وقت زیر 1 ساعت بازی نمی کنم.. همیشه دوس دارم آخرین بازی ها رو ببینم..
البته اصلیارو..
مثل نید فور اسپید..جی تی ای...اسپلینتر سل..
تا وقتی که فیفا و کال آف دیوتی نسخه جدید منتشر می کنن ما هم بازی می کنیم
احتمالا بعدها دارم با نوه ام فیفا 50 بازی می کنم....:27::27:
یه گل بهش می زنم میگم ما فیفا بازیم
میزارم یه گل بزنه اون میگه اتفاقا ما هم فیفا بازیم
بعد 4 - 5 تا گل بهش میزنم میگم ولی ما 40 ساله فیفا بازیم:31::31:
آخه میدونین چیه بازی ها چون بعد از تحقیق و تفحس ساخته میشن، پس دستاوردی هستن که از عین حقیقت حکایت میکنه
مثلا فلایت سمیلاتور ها که واقعاتو هواپرواز میکنی و همه جارو تجربه میکنه .مثلا میگه میخوام اطراف اصفهان پرواز کنم و همه جاشو آشنا بشم
یا بازیهای استراتژیکی مثل عصر خدایان ، قسمت تعامل اجتماعیتو قوی میکنه باعث میشه آینده نگر باشی(اونایی که بازی کردن منظور منو خوب درک میکنن) .مثلا بهت یاد میده که کاری که میکنی عواقب یا ثمراتش چی هستش
بازی ای لانه شیطان و .. هم که ساخت ایرانه بچه ها رو با قضایای پیرامون دنیا آشنا میکنه
و در کل هم عواقبی داره
هر چیزی یه بخش خوب و بد داره
ولی کاش میشد با بازی کردن درامد کسب کرد.
این طوری دیگه ادم از یه طرف نگران خرید کنسول های جدید و از طرف دیگه نگران تهیه نان برای خانواده نبود.
دوستان بازی کردن فقط در دوران مجردیه باور کنید وقتی ازدواج کردید حتی وقت سر خاروندن پیدا نمیکنید چه برسه به بازی چون همش باید سر کار باشید و صبح برید و شب بیاید ماها الان هیچ مسئولیتی نداریم واسه همین خیالمون تخته و روزی چند ساعت بازی میکنیم ولی وقتی متاهل شدید اوضاع فرق میکنه.
موفق و سربلند باشید.
شما متاهلید؟ولی اگه اینطوری باشه که نباید ازدواج کنیم:27:اصلا متاهلی چیه از مجردیت حالشو ببر بشین هر چقدر دلت خواست بازی کن:31:نقل قول:
بابا بازی رو ولش بیاین بریم خاستگاری! اینجوری ارزون تر هم در میادبا یه شاخه گل حله.
اصلا میریم خاستگاری لیلا توی شمس اعماره خونشون رو هم صاحب میشیم بعد با شکور بازی میکنیم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسی خندیدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگم موضوع تایپک چی بود به کجا کشیده شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا ما كه 22 شديم موهامون سفيد شده هنوز داريم بازي مي كنيم تا كيشو خدا مي دونه ...
احتمالا بحثش از تایپیکش داغتر شده و جالبتر! هرکس داره ایده ای میده ماهم استفاده و بسی میخندیم:27:نقل قول:
هی روزگار کجایی...
بازی هم بازی های قدیمی ... یادش بخیر
میشستیم سگا را روشن میکردیم بعد با توکل به خدا دعا میکردیم ایندفعه تموم بشه ...:31:
الان که بازی ها یه شب بیشتر دووم نمیارن (البته اگه تراینر و ... بزاره ):27:
رزیدنت زودی برگرد که هنوز تشنه ایم...:41:
بستگی داره به روند زندگی ................. معلوم نمیکنهنقل قول:
شما فکر میکنید تا چند سالگی به بازی کردن علاقه دارید ؟
شاید آدم یه مشکلی واسش پیش بیاد که کلا از زندگی بیزار شه چه برسه به بیاد وقت بزاره بازی کنه
ولی در حالت نرمال 26 سالگی
اینجوری که بازیها داره پیشرفت میکنه، من یکی که فکر نکنم بتونم ترک کنم.
تازه منتظر xbox 720 و ps4 هم هستم.
ولی الحق که هیچی بازیهای قدیمی نمیشه.سگا.هـــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــی.یادش بخیر.:37:
با داداش و پسر خاله و پسر دایی ،مینشستیم توی یه اتاق تاریک بازی میکردیم.
از 3 چراغ و خرابی لنز هم خبری نبود.
در کل یادش بخیر.:41:
ازدواج هم که کردم با خانم بچه ها میریم بازی میخریم حال میکنیم.:20:
یه چیز دیگه: اگه ایشالله رفتم بهشت از خدا همون لحظه های قدیم رو میخوام.:13:
من از وقتی که بچه بودم آتاری بازی میکردم تا الان که به PC با این گرافیک رسیده.
بعضی روز ها 16 یا حتی 18 ساعت هم بازی میکنم.
تا مجرد بودم بزرگترین مشکلم با خونواده همین بازی کردن بود.
یه سگا با دادشم یواشکی خریده بودیم،نصف شب ها یواشکی بازی می کردیم.تا اینکه بابام ضبطش کرد.قفل کمدش رو ساختم از روش.فیلمش رو برداشتن،یه فیلم خریدم.یه بار دیگه دسته بازی رو برداشتن من یه دسته دیگه خریدم.
یادم نمیره سوم راهنمایی بودم بعد که این دسته رو خریده بودم بعد از یک هفته داداش کوچیکم که 6 سالش بودم منو لو داد.(خدا از سرش نگذره،البته بعدا اعتراف کرد که شدیدا اونو تطمیع کردن:41:)
خیلی داستان ها سر این بازی کردن برام پیش اومده که فرصت بحث نیست.
تا بالاخره به اینجا رسیدم.
خانونمم روزی که باهاش ازدواج کردم حتی نمی تونست با کامپیوتر سی دی بزاره فیلم نگاه کنه.اوایل خیلی مشکل داشتیم،با اینکه من قبل از ازدواج گفته بودم که چقدر پای کامپیوتر میشینم.ولی نگفته بودم که برای جی میشینم پای کامپیوتر و اونم حسابی گیر داده بود.چند بار هم حسابی با هم بحثمون شد و کار به جاهای باریک داشت میرسید.
تا اینکه بالاخره آوردمش توی خط.:31:
حالا با همدیگه تو خونه Empire Earth و Fifa07 و هرازگاهی cod4 بازی میکنیم.
تاپیک بسیار جالبی هست!
ولی من عاشق بازی کردن هستم و فکر نمیکنم لذتی را که از این کار میبرم تو چیز دیگه ای در زمینه سرگرمی ببرم!
دیوانه وار این صنعت را دوست دارم و تا زمان مرگ هم دوست دارم بازی کنم!
در حال حاظر هم منتظر محبوبم BioShock 2 هستم..............
همه وقت کنکور ترک کامپیوتر می کنند ولی بعد کنکور یه کنسول باحال می گیرن و تا دانشگاه با اون حال می کنن (همش 3ماه)
البته حرفایی که زدم مال 17 تا 18 سالگیه ولی بعضیا یا اکثرا از همین موقع ترک بازی می کنن
ما که تا اومدیم بازیو ترک کنیم گوگل اومدو p30 world رو بهمون معرفی کرد
حالا تا وارد اینترنت میشیم شیتونه گولمون میزنه میریم دنبال بازی جدیدو ..........
باغیش هم که دیگه
فکر کنم حالا حالا هاش از بازی کردن خسته نشم:دی
اينا همش به آينده بستگي داره من تو آينده كجا باشم چي كار كنم وقت داشته باشم و.............
ولي در كل اگه وقت و فرصت مناسبش رو داشته باشم در ادامه بازي كردن مشكلي نمي بينم....... .
راستیتش بله درست میگید ادم که از فرداش خبر نداره العان حوصله داریم وقت بیکاری زیاد داریم دو فردای دیگه که ادم میره سر کار یا ازدواج میکنه معلوم نیست اصلا به بازی کردن با کامپیوتر فکر هم بکنه
بازیخور هایی رو میشناسم که به خاطر زندگی از بازیشون کم کردن و کمتر کردن و ... تا اینکه دیگه از بازی کردن یادشون رفت.نقل قول:
هر کسی توی هر سنی که باشه یک زمان اوقات فراغتی داره و چه اشکالی داره که اون زمان رو با بازی کردن پر کنه.مگه در آینده چه کاره میخواین بشین که وقت سرخاروندن نداشته باشین.نقل قول:
بسی جالبه این تاپیک...منم خوره ی بازی بودم :دی
قدیما گیره بازی هایه گرافیک بالا بودم....توو سگا: super star و shinoobi :دی
توو ps1 هم فوتبال و بازی هایه capcom
pc هم بیشتره گرافیک بالاهاش...اما دو سالی بود که دیگه بی خیاله گرافیک بالا ها شده بودم و گیر داده بودم به سری بازی هایه blizzard و اما...:دی
الان 1 ماه و یکی،دو هفته ای میشه که دست به wow نزدم، اولش استخونام دارد گرفته بود :دی اما الان عادت کردم که pc رو روشن کنم بیام توو اینترنت و با نرم افزارا ور برم....اینو اضافه کنم من خوره یه wow بودم :دی مخصوصا توو تابستون وقتی داشتم اینترنت رو dc میکردم دیدم 16 ساعته دارم بازی میکنم
حرفه آخرم اینه که سخت نیست و وقتی شرایطش پیش بیاد خودتون میزارین کنار...اینا همش حرفه...خوش باشید
نميتونيد ترك كنيد چون FIFA Nex gen11 - PES 2011 - CRYSIS 3 - evill6 - Max peyne 3 نميزارن هركس بي خيال اينها شه احمقه. تازه اگه GTA جديد اومد چي
موافقم . شاید بشه کمترش کرد ولی ترک نمیشه کرد.نقل قول:
سیل بازی های بزرگ به گونه ای شده که هر کسی رو به خود جذب میکنه.از گرافیک بگیر تا داستان و...به هر حال اگر هم کسی تو این زمانه بگه گذاشتم کنار داره دروغ میگه حتما بازی میکنه چون بازی یه جور اپیدمی شده و همینطور هم پیشرفته.
الان بازیها به حدی رسیدن که از دیدن یک فیلم سینمایی هم جذاب تره(البته بعضیاشون).و با این پیشرفت گرافیکی هم که داره فکر کنم تا چند سال دیگه نتونیم بازی رو از فیلم واقعی تشخیص بدیم.:18::31:
من که تنها تفریحم بازی کردنه و اگه بازی نکنم میمیرم و به نظرم آدم باید تا آخر عمر بازی کنه !!!
سلام
من که الان 24 سالمه و دارم بازی می کنم. فکر کنم این روند رو ادامه بدم . نمی دونم الان حدود 18 ساله که دارم بازی میکنم و فکر نکنم بتونم این بازی رو ترک کنم . مثلا اگه 40 سال دیگه pes 2050 بیاد میشه بازی نکرد. حالا شما فکر شو بکن ببیبن چی میشه.
به قول یه ضرب المثل قدیمی که میگه:
بازی رو هر وقت بگیری تازست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه کسی که به بازی کردن عادت داره که نمیتونه ولش کنه اونم با این پیشرفتی که هر روز میبینیم.:27:
مثلا cry engine 3 یا NATAL
بستگی به موقیعت افراد داره
یعنی یکی رو میبینی که باباش همه ی نیازهای زندگیشو تامین میکنه بچش هم هیچ مشکلی از بابت مالی نداره خو معلومه که تا جون داره بازی میکنه ولی یکی رو هم میبینی چنین امکانی براش نیست خوب طبیعتا سنش وقتی به 19, 20 رسید میره دنبال کار و فکر بازی GTA 6 , Crysis 3, Resident Evil 6 و.... هم یادش میره!!! (مگه نه؟!؟)
تکراری حذف شود.
درست میگی.... جواب منطقی دادی.:10:نقل قول:
به نظر من مشکل ما ایرانی هاست.خارجی ها مخصوصا ژاپن اونقدر بازده کاریشون بالاست که میتونن مقداری از وقت کاریشون رو برای بازی صرف کنند.ولی ما ایرانی ها صبح تا شب که میدوی میبینی تازه نصف کارهات انجام شده.
اول سلام.نقل قول:
من تا روزی که زنده ام بازی ها رو <<دنبال میکنم>>.
خب ببین دوست عزیز، خود من کسی بودم که تا پارسال PIII بامانیتور 14 داشتم. NFS UGD 1,2 را رو اون سیستم بازی میکردم 10 سال بود که سیستم رو داشتم. خودم رفتم سر کار خریدمش و این سیستم جدید هم خودم از جیب خودم خریدم. اگه بخوای چیزی رو داشته باشی باید بخوای.
خانواده به من میگفت تو همش بازی میکنی پس سیستم جدید نمیخریم. منم خودم خریدم.
با اینکه مشغله کاریم خیلی زیاده. مدیریت و پشتیبانی 4 شرکت دستمه ، شب هم که برسم شبیه هویج بستنی شدم. ولی بازی خستگیمو در میاره.
همین 2 هفته پیش 45 تا 50 بازی که نداشتم و بعضا جدید بود رو گرفتم هنوز نرسیدم نصفشو تست کنم ببینم سالمه یا نه.
ولی از اینکه گفتم بازی هارو دنبال میکنم. منظورم اینکه هر بازی ارزش بازی کردن نداره. من هیچوقت the sims نمیشینم بازی کنم، ولی اگر 10 سال طول بکشه تا شماره 3 بازی max payne بیاد منتظر میمونم.
only game
وضع تحصیل یا کارم درست بشه، تقریبا دیگه تموم میشه.
اما بازهم تو زمانی که وقت کنم میرم سراغ بازی .
این هم از ما نشنیده بگیرید.
ز گهواره تا گور بازی بجوی (شوخی)
:5:نقل قول:
شما کار درستی میکنید اول وضعیت زندگی بعدشم بازی منم با این وضعیت
بازیها فکر نمیکنم به این وقتها دل بکنم تازه دارن:18: موتور گرافیکی آنریل 4 رو
طراحی میکنن دیگه با این چه گرافیکی ما باید انظارشو داشته باشیم ولی
فکر کنم تا وقتی زنده هستم باید بازی کنم :27:
اين حرفا چيه ميزني ژاپنيها اصلا بازي نميكنند محصل هاشون كاردستيشون ساخت روباط و ساعت و از اين چيزاست واسه همينه پيشرفت كردند.:31:نقل قول:
کلاس 5 بودیم اینو معلممون میگفت.بچه ها واسه کار دستی دمپایی درست کرده بودن اینم واسه حال گیری به ما گفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (یادش به خیر 8 سال پیش بود)نقل قول:
اين حرفا چيه ميزني ژاپنيها اصلا بازي نميكنند محصل هاشون كاردستيشون ساخت روباط و ساعت و از اين چيزاست واسه همينه پيشرفت كردند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ژاپنی ها خوره بازیای چرت هستن.بازیای ژاپنی رو که دیدید.
منم موافقم.چون دنبال کردن بازیا خیلی حال میده ولی بازی کردنشون نه خیلی.نقل قول:
من تا روزی که زنده ام بازی ها رو <<دنبال میکنم>>.
منم همیشه اخبارشون رو دنبال میکنم.چقدر دوست داشتم mirrors edge بیاد بازی کنم.ولی نخریدم:دی