سپاس ;)نقل قول:
امکانش هست فقط باید یه رم اضافه بگیرم که Magicش کنم.
برای اطمینان از شما هم میپرسم، روی بارکد جعبه حرف F باشه قابلیت دانگرید با پاندورا رو داره دیگه !!؟
فیرم ویر دستگاه زمان خرید 3.90 m33 بود.
Printable View
سپاس ;)نقل قول:
امکانش هست فقط باید یه رم اضافه بگیرم که Magicش کنم.
برای اطمینان از شما هم میپرسم، روی بارکد جعبه حرف F باشه قابلیت دانگرید با پاندورا رو داره دیگه !!؟
فیرم ویر دستگاه زمان خرید 3.90 m33 بود.
خواهش میکنم.نقل قول:
ببین درصورتی که نیاز به کجیک مموری داشته باشی همین مموری خودت را هم میتونی مجیک مموری کنی.نیازی به خرید مموری جداگانه نیست.
دستگاه شما قابلیت دانگرید با پاندورا را داره.
البته شما به فریمور 5.50gen-b طبق آموزشی که تو تاپیک مربوطه هست اپدیت کن مشکلی پیش نمیاد.
و در آینده هم نیازت نمیشه که دانگرید کنی.چون فریمور 5.50gen-b فعلا کاملاترین فریمور هست.
با عرض سلام خدمت استاد psp یعنی : choory
می خواستم بدونم آیا این شیوه روی psp 3000 cfw 3.6 که همون 5.03 mhu هست جواب میده؟؟ اگر جواب مثبت هست چه بازیهایی اجرا می شن یا نمی شن. با تشکر فراوانننننننننننن
خوب اگه در آینده دوباره مجبور بشیم به m33 آپ کنیم مجبور به دانگرید کردنم میشیم؛نقل قول:
این یعنی که 3000 دارا نمیتونن فعلاً آپ کنن و به این روش بازی کنن درسته ؟
مموری من خرتوپرت توش زیاده چون باید فرمت بشه حسش نیست دوباره این همه فیلمو برنامه و آهنگو بریزم حالا باز بستگی به جیبم داره :27:
هنوز فیرم ویرو نریختم چون از بازیهای جدید فقط همون Disgaea رو دارم، بعد احتمال دادم isoش خراب باشه چون مغازه ای که من بازیهامو ازش میخرم سابقه چند بار isoی خراب دادنو داره.
امشب میرم تو کار آپگرید.
:46:
ورژن دستگاه من a-gen 5.50 هست روش کار میکنه؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
در آینده هم مجبور به دانگرید کردن بشی بودن پاندورا هم میتونی دانگرید کنی.آموزش داخل تاپیک مربوطه هست.
تنها فریمور هک شده برای دوستان 3000 دار فقط 5.03 هست که یک سری از این بازی ها با این روش اجرا میشه(با توجه به لیست که توی پست 1 هست)
بله این روش کار میکنه.اگه کار نمیکرد مطمئن باش من آموزشی قرار نمیدادم.نقل قول:
همه آموزش ها را قبل از اینکه قرار دهم بارها با فریمور های مختلف تست میکنم که خدای نکرده ناقص نباشه.
بچه ها یه سوال.. اگه من با gamedecrypter بازی رو رو psp خودم فیکس کرده باشم و فریمورم 5.50 genb2 باشه بعد بازی فیکس شده رو برای کسی که 5.03 داره بریزم میتونه اجرا کنه یا اونم حتما باید 5.50Gen b2 داشه باشه؟
سلام
آقا من ورژنم 5.50 gen b هست (البته gen b2 هم نصب کردم)
بازی IL birds of prey و Gt رو همین کاری رو کردید انجام دادم umd iso mode هم روی m33 driver گزاشتم ولی نیمد!
مشکل از کچاست؟
من اصلا مموری رو فرمت نکردم.بیخیال:5:نقل قول:
مموری مجیک چیه؟خوردنیه؟:27:
اگه اون بازیه تو لیست پست اول واسه 5.03 باشه میشهنقل قول:
علی آقا بجواب.!!فایل 4.01 که واسه دانگرید گزاشتی لینکش خرابه.میشه به جای اون به 5.00 دان کرد؟
اگه آره که هیچی ولی اگه نمیشه یه لینک دیگه نازل بفرما!!!
دو تا مطلب :
1- من یه لیست از بازی های قابل تغیر و اجرا رو از سایت pspgen پیدا کردم که یکم با لیست صفحه اول فرق می کنه
محتوای مخفی: لیست
2- دوستانی که psp قدیمی دارن دانگرید کنند به 4.01m33 این فریمویر خیلی از بازی ها رو اجرا میکنه :18:
محتوای مخفی: نتیجه تست در یک فروم خارجی
چه کاریه حالا وقتی 5.50 اجرا میکنه مگه تنمون میخاره که دان کنیم.نقل قول:
اگه دلیل قانع کننده داری بگو
من اتفاقی این مسئله رو دیدم چون برایم جالب بود گفتم شاید برای شما هم جالب باشهنقل قول:
معلومه که کسی که میتونه 5.50gen نصب کنه نمیاد 4.00m33 بریزه
شاید کسی که میخواد از امکانات جانبی m33 استفاده کنه این کار رو کنه(مثلا نصب irshell )
البته به زودی irshell برای 5.50gen عرضه میشه
اقا هر وقت irshell برای این فریم ویر عرضه شد خبرشو بده ممنون میشم دربه در دنبال این برنامه هستم برای این فرم ویر:46:نقل قول:
آخه ژاپنی هستند :)نقل قول:
سونی دیگه باید بی خیال PSP بشه ، شاید توی کنسول بعدی یه کاری کرد که کپی خور نشه ولی اون هم ماکسیم چن سالی دوام میاره .
میگ برادر های مایکروسافت تصمیم ندارند دستگاه پرتابل بدهند ؟
نقل قول:
اگر بخوریش یحتمل دلدرد میگیری شاید دندون هات هم بشکنه .
اون لیسته هم دوستان قرار دادند OUI بعنی همون وی فرانسوی ولی حالا دو تا دونه بازی اجرا نمیشه که نشه :) گیر اون دو تا که نیستیم .
این Motor storm چه باحاله .
اینجا جاش نیستنقل قول:
ولی فردا عرضه میشه
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4275327&postcount=10719
علی آقا من میخوام جی تی رو دانلود کنم
با این روش که گفتی میتونم اجراش کنم؟
از کدوم لینک باید جی تی رو بگیرم....چند نفر برا دانلود گذاشتنش تو تاپیک دانلود بازیها از جمله خود شما
ببخشید که بنده جواب میدم ، بله میتونید فرقی هم نداره من خودم اجرا کردم .نقل قول:
ولی تو تاپیک مسایل psp چنتا از بچه ها که گفتن نمیشهنقل قول:
قضیه چیه بالاخره میشه یا نمیشه
فریمور psp الان 5m33-6 هست که میخوام به 5.50gen-b تبدیلش کنم
فریمور شما چیه که اجراش کردی؟؟؟
ببخشید حالا من جواب میدم.:31:نقل قول:
قضیه اینه که باید فرمورت 5.50gen-b باشه.همین
با این آموزش علی آقا 100% اجرا میکنی
مال خودم 5.50 Genb هستش ولی روی 5.0M33 هم تستیدم کار کرد .نقل قول:
ولی این جن خیلی بهتره هم خوشگلتره هم بازی های بیشتری اجرا میکنه
بچه ها این سایت psp----- برا من باز نمیشه
میشه یه نفر اون 2 تا برنامه اول تاپیک رو برا من یه جای دیگه آپ کنه....ممنون میشم
خدمت شما :46:نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/288277884/game-decrypter-by-yoshihiro-v2_1254336155.zip
http://rapidshare.com/files/288277547/UMDGen_v4.00.rar
یا
http://www.mediafire.com/?yu2dty2du0g
http://www.mediafire.com/?tjm4jz2emze
علی جان دستت درد نکنه من تونستم بازی il 2 sturmovik رو اجرا کنم
بازی soul calibur هم اجرا میشه ولی موقعی که فرد مورد نظر رو انتخاب میکنم تو loading بازی گیر میکنه و نمیره توش
زیر سمت راست صفحه مینویسه2256 هی این عدد خاموش و روشن میشه ولی تو بازی نمیره
الانم جی تی رو ریختم نیومد...صفحه سیاه میشه ولی تو بازی نمیره
فریمور من 5m33-6 هست
آقا شما به 5.50 آپ کن همه رو اجرا میکنه.100%:13:نقل قول:
خوندم که آپ کردی حالا چی بازی ها اجرا میشه؟
سلام.
علی جان ببخشید الان اصلا وقت ندارم همه ی پست رو بخونم.
فقط یه سوال:
روی 3000 هم جواب میده دیگه؟
شما پست اول رو بخون اون قسمت که لیست بازی هارو نوشته.نقل قول:
هر بازی که تو لیست زیر فرمور دستگاهت نوشته میتونی اجرا کنی.
داش علی اول ببخش پستارو جواب میدما.غرض کمک به شماست.:10:
آموزشو آپدیت کردی مرسی.ولی این تغییراتی که انجام دادی تو کیفیت کار تاثیر داره؟
یعنی نیاز هست که از روش جدید بریم یا همون قدیمیه کفایت میکنه؟
خواهش میکنم عزیز.نقل قول:
اتفاقا خیلی خیلی ممنون هستم که کمک میکنید.چون فعلا یکم کم میتونم بیام اینجا.
در مورد آموزش هم باید بگم بهتره انجام بدی.
چون این قسمت هایی را که اضافه کردم خود نویسنده برنامه داخل روش کار ورزن 2 برنامه اضافه کرد که من هم قرار دادم.
از روش قبلی اگه دقت کرده باشی فایل iso ایی که میسازه یکم کمتر از iso اصلی هست.اما از این روش iso ساخته شده دقیقا برابر iso اصلی هست.
gt اجرا شدنقل قول:
ولی soul calibur نه
نمیدونم چرا؟
بازی soul calibur را از آموزش زیر اجرا کنید.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4165099&postcount=9999
علی آقا فایل اصلیشو تبدیل کردم cso رو ریختم تو psp ارور داد .... همون اروری که چنتا عدد داره و داخل بازی نشدنقل قول:
بعد گفتم بزار اول تبدیلش کنم با اون یکی روشی که بقیه رو تبدیل کردم بعد دوباره با این آموزش تبدیلش کنم
ولی نشد....ریپ نمیشد
چیکار کنم
خوب چرا پچ شدش رو دانلود نمیکنی ؟ من راحت اجراش کردم .نقل قول:
:31:من که دانلود نکردم...gt & soul & il2 & motostorm & marvel 2 & cloudy و یه چنتا بازی دیگه رو خریدمنقل قول:
خودم کف کردم یارو انقدر بازیهای جدید داشت
تازه گفت فردا پس فردا هم obscure رو میارم
ولی خب باید این بدبختی رو هم بکشم دیگه...که یکیش میاد...یکیش نمیاد....چون fix نیستن
علی جان یک سوال داشتم :
من الان بازی موتور استورم را تبدیل کردم و بازی هم روی psp هست و دارم بازی میکنم .
حالا میخام ببینم اگه یک بازی دیگه هم با این روش بخام تبدیل کنم باید تمام مراحلی که در آموزش گفتی را انجام بدم . ؟
( یعنی حتی اون مرحله کپی eboot و اجرا از روی psp و... )
اگه یک توضیحی بدی ممنون میشم .
با اجازه علی آقانقل قول:
فکر میکنم بله
چون من یه دفعه با همون eboot قبلی که درست کرده بودم یه بازی دیگه رو تبدیل کردم نیومد
اگه اشتباه گفتم و دلیل دیگه ای داره علی آقا راهنمایی بفرمایید
سلامنقل قول:
همانطور کهmetaler-soad عزیز گفتن شما یاید هر دفعه این مراحل را طی کنید و Eboot را استخراج و سپس توسط برنامه ای که روی psp هست تغییرات را داده سپس Eboot را به iso اضافه کنید.
Eboot هر بازی مخصوص خودش هست و حجم های متفاوتی دارند.
براب اجرا کردن بازی هایی مثل gt که فقط روی 5.50gen اجرا می شود رو 5.03mhu باید از یک پچر اضافه تر استفاده کنیم
ابتدا طبق آموزشی که در صفحه اول آقا علی زحمتش رو کشیدند تا مرحله 10 پیش برید
حالا این پچر رو از لینک زیر دانلود کنید
بعد از اینکه از rar خارجش کردید درونش 3 فایل هست که ما فقط با فایل path کار داریمکد:http://www.mediafire.com/?iwzyz2yomwn
حالا فایل path رو باز کنید و روی Browse کلیک کنید
محتوای مخفی: محیط برنامه
فایل eboot.bin را که با استفاده از آموزش صفحه اول تا مرحله 10 بدست اوردید رو انتخاب کنید و روی Go! کلیک کنید
بعد از چند لحظه پنجره ای به صورت زیر مشاهده می کنید
حالا مرحله 11 به بعد آموزش صفحه اول رو با استفاده از فایلی که بوسیله این pather ساختید انجام بدید
>>روی بازی gt تست کردم و جواب داد<<
این روش رو بازیهای دیگه مثل dirt2 و fifa2010 هم جواب میده ؟نقل قول:
طبق گفته سازنده پچر جواب میده ولی هنوز امتحان نکردمنقل قول:
توی فایل rar که پچر داخلشه یه فایل اکسل هم هست که لیست بازی ها رو نوشته میتونی از اونجا ببینی که کدوما اجرا میشن
علی رضا جان بابت آموزش ممنون.نقل قول:
البته ورژن 3 برنامه Game Decrypter هم منتشر شده که هر دو فریمور 5.03 و 5.00 را ساپورت میکنه.و دیگه نیازی به این پچر نیست.(این برنامه را به پست اول اضافه کردم.)
البته هنوز خودم تست نکردم.اما به گفته سازنده با این دو فریمور مشکلی ندارد.
موفق باشی.