مثل نیمه جان 1نقل قول:
6 ماه طول کشید تا تمومش کنم
هرروز هم 3 ساعت بازیش میکردم
Printable View
مثل نیمه جان 1نقل قول:
6 ماه طول کشید تا تمومش کنم
هرروز هم 3 ساعت بازیش میکردم
الان که بازی خاصی ندارم خیلی کم . ولی اگر بازی باشه مثلآ pes یا fifa یا بازی درست حسابی استراتژیک برسه دستم 3 ساعت
من میشینم بازی میکنم هر موقع حالم به هم خورد بلند میشم.
هر وقت کامپیوتر رو روشن میکنم شروع میکنم به بازی کردن حالا حساب کنید چقدر بازی میکنم :دی
البته خودم سعی میکنم دیگه یه وقتی واسه خواب بزارم
نمیشه از کله سحر نشست پای کامپیوتر
کار داشتم در روز 4 ساعت کار هم نداشتم 8 الی 9 ساعت با کامپیوتر بازی میکنم
فکر کنم معقولانه باشه
ایییییییی که منم دلم هووای پارسال رو کرده روزی 6 ساعت بازی !!!!!! البته توی تابستون ! امسال همش وصل نت بودم وقت نداشتم بازی کنم .......
من خيلي وقت داشته باشم روزي 4 ساعت چون بيش از اون اصلا وقت نمي كنم البته زماني كه دانش آموز بودم زياد بازي ميكردم ولي حالا ديگه .........
بستگي به بازيش داره.مثلا بازي هاي استزاتژيك معمولا وقت زيادي ميبره.يه بازي بود برا هر مرحلش من 2 ساعت ميشستم پاش تا تموم شه.اما حالا ها من روزي 1.5 تا 3 ساعت بازي ميكنم.
اره ! منم همین طور !!!! بستگی به بازی هم داره ........
من روزی 3 ساعت سوکر 6 بازی میکنم و به نظرم بهترین بازی فوتبالی که ساخته شده سوکر 6 و دیگر هیچ !!!
تابستون كه 2 تا پاور سوزونديم دي:
يدفعه چند تا بازي رو با هم تموم كردم...(COJ2-COJ1-WANTED-TERMINATOR SALVATION-ICE AGE 3-COD5-COD4 و...)
ولي حالا كه ديگه مدارس شروع شده و منم رشتم تجربيه(همين حالا كه دارم مينوسم دارم تحقيق در مورد عنكبوت(دي:)مينويسم فردا بايد مثلا كنفرانس بدم(دوباره شكلك دي:) ديگه شده روزي 3 ساعت پاي كامپيوتر(اگه درس مرسي هم نداشته باشم ميشه 6 ساعت كه نصفش ميشه واسه بازي به خصوص روي بتمن)
بستگی به شرایط افراد داره!
وقتی مثلا من بیکار باشم و یه بازیه خوبم گیر بیارم دیگه واویلا میشم ولی وقتی هم کار داشته باشم اصلا برام مهم نیست که چقدر بازی کنم!!!
من از سر کار بیام خونه میشینم بازی.
روزهای تعطیل هم که سر کار نیستم بازی.
فکر کنم ناف منو زمان تولد با cd بازی بریدن.
سلام.من پارسال توی 3 ماه مونده به کنکورم هر روز 13 حدودا بازی میکردم.............بسکه فکرم خراب بود.
اره راستی من فعلا تو اول مهر روزی فقط 2 ساعت میشینم البته بابام دیگه نمیزاره بیشر بشینم ! میگه دوم دبیرستانی باید بشینی درس بخونی
من تصمیم گرفتم چهارشنبه ها 6 ساعت عصر خدایان بازی کنم
خداییش بازیه خیلی خیلی خیلی خیلی جذاب و زیبایی هستش
خوب چه کاریه روزی یه ساعت بازی کن !نقل قول:
درس و مرس دانشگاهنقل قول:
من که شبا بازی میکنم :دینقل قول:
شما روزانه چند ساعت بازی میکنید ؟
حداکثر 3 ساعت
خوشبحات ! من اینقدر دوست دارم شب بازی کنم ولی حیف که نمیشه ! انشالله بزرگ شدم یه خونه مشتقل بخرم روزی 8 ساعت بازی کنم
روزی 12 ساعت حداکثر. و حداقل هم که الان این جوریه به خاطر کنکور روزی 2ساعت ولی نمی تون بازی کردن رو ترک کنم
اره ترک عادتت موجب مرض میشه منم امکان نداره بازی رو کنار بزنم ! به نظر من بعد فوتبال تو کوچه و زمین فوتبال واقعی بهترین تفریح هستش !
من نظرم عوض شد،تا وقتی اجل مهلت بده بازی میکنم!
بچه ها به نظر من تو بهشت هم بازی ها هستند اگه بریم اونجا من دیگه شبانه روز میشینم همونجا بازی میکنم
والا من روزایی که دانشگاه دارم نمیرسم بازی کنم ولی شنبه جمعه پنج شنبه که بیکارم روزی 6-7 ساعت :دی
قبل ازدواج 6 ساعت بعد ازدواج 2
هر وقت كه بتونم بازي مي كنم
البته گاهي وقتا كمبود بازي وجود داره ولي خوشبختانه امسال خوب بود
سلام من در روز 1_2 ساعت بازی می کنم بستگی به بازیش داره مثلا همین رزیدنت رو یکی روز در میون بازی می کردم ولی بتمنو هر روز 1 ساعت بازی می کردم هر چه قدر کم کم برم بیشتر بهم می چسبه چون همه صحنه های بازی تو ذهنم باقی ممی مونه
یک بازی فقط world of warcraft !~!~!~!~! Frozen therone
روزی 2-3 ساعت
من 24 ساعت بازی می کنم یا wow یا تراویان
خوشبختانه یا بدبختانه کلاسهای دانشگاه من از ترم دوم شروع میشه به همین خاطر روزانه 4تا5 ساعت بازی میکنم 1ساعتم تو اینترنت هستم.
حالا که pes2010 اومده و مدرسه هم تا یکشنبه برای انفلانزا تعطیله 4 ساعت.
بعضی روزا زیاد بعضی روزا کم بعضی روزها هم که اصلا
ولی در کل میانگین روزی یک ساعت و نیم
پای کامپیوتر که روزی 8 ساعت بیشتر میشینم . ولی بازی حدود 2 ساعت
حدود 10 دقیقه اونم ماریو به یاد قدیما
شب ها كه از سركار بر مي گردم تا ساعت هاي 1 صبح pes بازي مي كنم :5:
همم بستگی به کارهام داره ...
تو ماه رمضون که روزی 7 ساعت رو بازی میکردم ... :31:
الان خب روزی 1/30 بازی میکنم !!
روزهای پنجشنبه تا یکشنبه هر روزش 5 ساعت :8:
هرروز بازی موکونم حداقل هم 2ساعت
من روزی 3 الی 4 ساعت بازی میکنم .... حدود 7 ساعت هم کلا با کامپیوتر کار میکنم .
روزی 5 6 ساعت