تو سایت های اینترنتی cpu و رم و مادربورد برای فروش هست که.جریان اینا چیه؟بهترین گارانتی ASUS چیه؟
Printable View
تو سایت های اینترنتی cpu و رم و مادربورد برای فروش هست که.جریان اینا چیه؟بهترین گارانتی ASUS چیه؟
اگه منظورت از سایت ، سایت پرشین فیی هستش که این سایت برای کیوان علینژاده و هنوز بارش ترخیص نشده فقط زودتر سایت رو آپ کردهنقل قول:
reza_paul
اگه منظورت از سایت ، سایت پرشین فیی هستش که این سایت برای کیوان علینژاده و هنوز بارش ترخیص نشده فقط زودتر سایت رو آپ کردهنقل قول:
reza_paul
متوجه منظورتون نشدم!نقل قول:
تو سایت های اینترنتی cpu و رم و مادربورد برای فروش هست که.جریان اینا چیه؟
خب اونا هم دارن میفروشن دیگه،مشکل چیه؟
تنها گارانتی شون ویستا پخش و الماس هستنقل قول:
بهترین گارانتی ASUS چیه؟
رفیقمون گفت که گارانتی شرکتی هست و گارانتی الماس.فرق اینها چیه؟
گارانتی ویستا برای خود الماس هستشنقل قول:
مادربردهای Asus اگه توسط الماس وارد بشن به اسم ویستا و اگه توسط کامترونیکس وارد بشن به اسم دیجیتال گارانتی میشن در عین حال شرکتهای دیگری هم مثل آسمان ، دات کام ، یونیکام و کولینک سیس هم مادربردهای Asus رو گارانتی میکنن !
reza_paul
گارانتی شرکتی رو یه شرکت یا یه فروشگاه گارانتی میکنه که بهش گارانتی شرکتی میگننقل قول:
رفیقمون گفت که گارانتی شرکتی هست و گارانتی الماس.فرق اینها چیه؟
ویستا پخش و الماس هم تفاوتی ندارند
پس حتما با گارانتی ویستا یا الماس میگیرم
داشتم مشخصات پاور گرین 680 رو نگاه میکردم این رو متوجه شدم:
Combined Wattage (+3.3V & +5V)
170W
Combined Wattage (+12V)
620W
یعنی وات کلی میشه 790.یعنی این حداکثر.کلا یعنی چی؟
بعد برای رم این مدل از G.SKILL خوبه با قیمت 135:
Trident F3-12800CL8D-2*2GBTD
نه دوست من حداکثر توانش 680 وات هستنقل قول:
داشتم مشخصات پاور گرین 680 رو نگاه میکردم این رو متوجه شدم:
Combined Wattage (+3.3V & +5V)
170W
Combined Wattage (+12V)
620W
یعنی وات کلی میشه 790.یعنی این حداکثر.کلا یعنی چی؟
اون اعداد که میبینین حداکثر قدرت ارائه شده از شاخه های مختلف هست
خوبهنقل قول:
بعد برای رم این مدل از G.SKILL خوبه با قیمت 135:
Trident F3-12800CL8D-2*2GBTD
ولی من جای شما باشم یه 15 تومن هم میزارم روش F3-12800CL7D-4GBRH میگیرم با زمان تاخیر 7
یک حرفی میزنم شاید بخندید:31:.این رمی که من معرفی کردم با شکلی که داره بنظر خنک تر میاد.cl7 با cl8 تفاوت کاراییشون چقدره؟
مگه به شکلشه!!!:31:نقل قول:
یک حرفی میزنم شاید بخندید:31:.این رمی که من معرفی کردم با شکلی که داره بنظر خنک تر میاد.
شما که قصد اورکلاک نداری چه کار به خنک بودن رم داری؟!
تو باس 1600 تفاوت کارایی خیلی زیادهنقل قول:
cl7 با cl8 تفاوت کاراییشون چقدره؟
تو باس 1333 چقدر تفاوت هست؟
اصولا هر چه قدر باس بالاتر باشه باید زمان تاخیر هم بالاتر باشهنقل قول:
تو باس 1333 چقدر تفاوت هست؟
ولی باس 1600 با زمان تاخیر 7 فوق العاده هست
مثلا شما رم با باس 1600 با زمان تاخیر 9 رو می تونین رو باس 1333 با زمان تاخیر 8 استفاده کنید
بعد از این همه مشاوره امروز زنگ زدم فروشگاه شهرمون که قیمتها رو برام دربیاره و گفت که تهران زنگ زدم و میگن تو بازار نیست و باید یک 2 هفته ای صبر کنی.راستی مادربورد MSI p55-GD80 و MSI p55-GD65 چطور هستند؟
اینهمه صبر کردی یکی دو هفته هم روش!:31:نقل قول:
بعد از این همه مشاوره امروز زنگ زدم فروشگاه شهرمون که قیمتها رو برام دربیاره و گفت که تهران زنگ زدم و میگن تو بازار نیست و باید یک 2 هفته ای صبر کنی
مشخصاتشونو دیدم بد نبودننقل قول:
راستی مادربورد MSI p55-GD80 و MSI p55-GD65 چطور هستند؟
چند قیمت داری؟
قیمتشون رو که ندارم.گفتم حالا که قراره صبر کنم شاید مادربورد بهتری بیاد.قیمت جهانی اولی حدود 210$ و دومی 165$.مشخصاتشون رو هم که نگام میکردم خوب بود.راستی MSI رو کی گارانتی کرده تو ایران؟سایتشون چیه؟کلا چطور محصولاتی هستند(در دراز مدت)؟