نقل قول:
اگر با این قیمت عرضه میشه از همین جا بخر ، حداقل گارانتی هم داره.
با ابن مشخصات از برند های دیگه گیر نمیاد .
اما خوب کیفیت هم مهم هست .........مطمئنا کیفیت برند های تاپ رو نداره.
Printable View
نقل قول:
اگر با این قیمت عرضه میشه از همین جا بخر ، حداقل گارانتی هم داره.
با ابن مشخصات از برند های دیگه گیر نمیاد .
اما خوب کیفیت هم مهم هست .........مطمئنا کیفیت برند های تاپ رو نداره.
لپ تاپ انتخابیه من
بیبنید نظر بدیدکد:http://reviews.cnet.com/laptops/toshiba-qosmio-x505-q850/4505-3121_7-33776117.html
[QUOTE=biostar;4540759]اگر برای مهندسی می خواهید مدل Precision M4400 از دل رو میشه پیشنهاد داد و در غیر این صورت در این محدوده قیمت با کارت گرافیک nvidia 250 و 4830 ati و nvidia 260 هم میشه نوت بوک تهیه کرد
'm4400 خیلی گرونه.)
این کارتها روی چه لپ تاپهایی هست (حد اکثر تاkg 2.6 وزن (و قیمت لطفا؟
[QUOTE=behniya_f;4540851]نقل قول:
مسلما این کارت ها برای نوت بوک های سبک نیستند و حداقل برای نوت بوک های 15.6 اینچی به کار میروند
سبک ترین اونها HP ENVY 15 هست که از کارت گرافیک 4830 بهره میبره ، قیمتش در بازار داخلی رو نمی دونم اما حداقل 2.600 قیمت داره .
محصولات سری G از ایسوس نیز هستند.
نقل قول:
تو ایران هست؟ با چه قیمتی؟ اگر زیر 2 تومان باشه ارزش خریدن داره.
دوستان هرکس درباره HP Pavilion dv6-2030ev خبری داره بگه چون فکر کنم خیلی لب تاپ توپی باشه
الان تو ایران اومده ؟
سلام مدل z790 یا z890 سونی تو ایران هست ؟! اگه هست قیمتاش تو چه محدوده ای ه؟!
نقل قول:
هست ، برخی از مدل های موجود:
Z-790DIB 2.8 6MB 1066 4GB DDR3 500 GB 9300M/4500MHD 13.1 LED DVD-RW XP/VB 1.8 USA Persian Plaza 2.400T
Sony Z-790DFB 2.8 6MB 1066 4GB DDR3 320GB 9300M/4500MHD 13.1 LED DVD-RW XP/VB 1.8 USA PersianPlaza 2.350T
Sony Z-790DEB 2.5 3MB 1066 4GB DDR3 250GB 9300M/4500MHD 13.1 LED DVD-RW XP/VB 1.8 USA PersianPlaza 1.840T
Sony Z-850GB 2.66 3MB 1066 4GB DDR3 500 GB 9300M/4500MHD 13.1 LED DVD-RW XP/7 1.8 Japan PersianPlaza 2.190T
Sony Z-820 GB 2.5 3MB 1066 4GB DDR3 320GB 9300M/4500MHD 13.1 LED DVD-RW XP/7 1.8 Japan PersianPlaza 1.790T
با تشکر ولی اینها به نظر Window7 نیستند؟؟! درسته؟!؟ این persian plaza مغازه خاصیه؟!
می خواستم بدونم کدوم cpu بهتره و تو سرعت چقدر تفاوت دارند
cor i5 , cor i7
سوال شما مربوط به این تاپیک نمیشه ،نقل قول:
اما جواب واضحه ، i7 ها بسیار قدرتمند تر هستند و 4 هسته ای
ولی i5 ها اکثرا 2 هسته ای و باقابلیت انجام 4 ترد هستند.
سلام
امیدوارم سوالمو تو انجمن درستی طرح کرده باشم من میخوام یه مکبوک پرو بگیرم ولی دو دلم که تا تابستون صبر کنم تا مدل های جدید بیاد؟
در مورد مدل های جدید با cpu های قدیمی تر میخواستم بدونم مشکلی ندارند مثل داغ شدن خیلی زیاد و غیره؟
و قیمتشون در چه حد پیشبینی میشه؟
با سلام به شمانقل قول:
و
تشکر از توجه شما به تذکر من!
خوب ببینید ، صبر کردن تا تابستون یه خورده غیر منطقی ه !
چون معلوم نیست چی میشه! شما از کجا 100% مطمئنی که مک بوک پرو جولای آپدیت میشه! ،
درسته که من گفتم اپل از Core i5 و Core i7 در سری جدید مک بوک پرو استفاده خواهد کرد! اما الان ما از پردازنده های Core i3 رو هم داریم !
(این ها همگی طبق شایعات موجود مطرح میشه! وهمیشه به طور مطلق درست نیست!)
بنابراین ، علم هر روز در حال پیشرفت ه ، و هیچ وقت هم نمی شه به طور کامل با ان جلو رفت!
به نظر من که ، نقد رو بچسب ونسیه رو ول کن! البته این نظر منه!:8:
من از لب تاب hp مدل envy خوشم اومده . همه جا رو گشتم همه می گن به زودی میاد نزدیک به 3 ماه است صبر کرم نیومده کسی اطلاعاتی راجب به این مدل داره و شرکتی است این مدل رو آورده باشه
ممنون می شم کمکم کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه یه کم سر کیسه رو شل کنی،فکر کنم apple گزینه خوبی باشه.
نقل قول:
به هر حال برای نوت بوک های گران قیمت ، بیشتر باید صبر کرد.
چون فروش خیلی کمی دارند و افراد خاصی فقط تهیه می کنند.
اگه اچ پی تونست یه لپ تاپ آدمی زاد بزنه،قول می دم این ورا پیدام نشه!نقل قول:
لطفا سریع کمکم کنید hp envy پیدا کردم گرافیک 4830 ati داره من از ati هیچی نمی دونم بعضی ها میگن خدای گرافیک ولی بعضی میگن خوب نیست . بازی ها رو خوب اجرا میکنه یا نه . تورو خدا کمکم کنید قیمت2200
---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------
یادم رفت بگم hp envy بهتره یا mackbook pro
مسلما گرافیک قوی و وحشتناکی داره...نقل قول:
حالا منظور از خوب نبودن چیست خدا داند...
اینم یه بنچمارک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لحاظ کانفیگ خوب مسلما hp envy ولی خوب هر کدوم توی رنج قیمت و کاربری مزایایی دارند...
ببخشید من متوجه نشدم . 4830 که عددش از همه کمتره
نقل قول:
اشتباه مي كنيد فقط از 4870 كمتره كه اونم مسلمه . شك نكن من لپ تاپ با اين گرافيك نديدم :18:
از اینکه به سوالاتم جواب دادین ممنون
بالاخره envy خریدم
ولی چیزی که هیچ کس متوجه اون نشده اینکه چرا دستگاه dvd رایتر جداست (اکسترنال داره)
می خوام برم پس بدم نظر شما چیه
خوب تو مشخصاتش هست ديگه... اكسترناله!نقل قول:
سه سوال...
از داخل ايران گرفتيد و چند؟
آيا پورت هاي يو اس بي 3 با يو اس بي دو فرق داره از نظر شكل؟
و آيا اينكه اين لپ تاپ زود داغ ميكنه درسته؟؟:40:
نقل قول:
1-از لحاظ ظاهری فرقی نمی کند(فقط فکر کنم اون خط های داخلش یکی بیشتر باشه) یعنی بقیه فلش ها هم بهش می خورند
2-نه خیلی،در حدود70 الی 85 درجه!:31:
با عرض سلام
من این لب تاب رو از آلمان خریدم
فوق العاده زیباست . خیلی راحت هر گیمی رو اجرا میکنه . نسبت به بقه لب تابها ی hp داغ نمی شه خیلی دمای کمی داره حتی در اوج بازی . ولی صدای خیلی کمی داره فکر کنم دلیلش اینه که باندها در کنارهای لب تاب قرار داده شده .
نمی خوام زیاد از ظاهر اون تعریف کنم ولی به جرات می تونم بگم از mackbook زیبا تر ولی هر کس سلیقه ای داره .قسمت موس اون خیلی خوب کار میکنه راحت عکس هارو با دو انگوشت به چرخش در میاریم .
من فقط دو عیب از اون تونستم بگیرم
1 . صدای کم
2 اکسترنال
اچ پی که داغ نکنه که اچ پی نیست! از کول پد استفاده می کنید؟
نقل قول:
برای جلوگیری از بی نظمی تاپیک ، اگر تمایل داشته باشید ، تاپیکی جداگانه برای آن ، ایجاد کنید.
با تشکر.
با عرض خسته نباشید به همه دوستان.
بیشتر فرومها رو خوندم و بدنبال لبتاپی قوی برای کارهای ویدیو گرافیک و انیمیشن هستم. سونی سری F رو از نزدیک ندیدم ولی کانفیگ بدی نداره. ولی dell precison m6500 رو از نظر کانفیگ ترجیح میدم. ولی خوب مشکلاتی داره : نظیر وزن زیاد (نزدیک 4 کیلوگرم) و اینکه با برند dell اصلا کار نکردم و از نظر قطعات نمی شناسم و البته قیمت که حدود 3 میلیون شایدم بیشتر .
اگه کسی می تونه منو راهنمایی کنه و یا مدل دیگری را معرفی کند واقعا ممنون میشم.:10:
به نظر من سوني خصوصا سري f راست كار شماست . گول قيمت پايين بعضي برندها رو نخوريد:10:نقل قول:
با سلام به شما دوست عزیز ،نقل قول:
ببینید ، این dell precison m6500 معایبی داره ، که خودتتون بیشتر واردید ! مثل وزن زیاد و....!!!
خب اما در مورد سونی سری F باید خدمتتون عرض کنم که ، اولین سری وایو با پردازنده های Core i7 ه!
که با کانفیگ های عالی داره عرضه میشه ! دارا بودن پورت هایی مثل E-sata و HDMI هم جزو ویژگی های این سری ه!
واز نظر دیزاین هم عالیه! وزن این مدل هم مناسبه!
برای نمونه این کانفیگ F11DGX نماینده ی این سری تو ایران ه!
Sony VAIO VPC-F11DGX
Processor: Intel Core i7 I7-720QM 1.6 GHz QuadCore (Max Turbo 2.8) (6MB L3 Cache)
Memory (RAM): 4096 MB DDR3 SDRAM (1333MHz)
Hard Drive: 500+ GB SATA (5400rpm)
Optical Drive: DVD±RW Drive/DL
Battery: Up to 4.0 hours Standard Capacity Battery (5000 mAh)
Display: 16.4'' WXGA++ with XBrite-Eco Technology (1600x900) - 16.4 in TFT active matrix
Graphics: NVIDIA GeForce 310M 512MB Dedicated (2263MB Total)
LAN: Integrated 10/100/1000 Ethernet
Wireless LAN: Intel® WiFi Link 5100AGN (802.11 b/g/n)
BlueTooth: Integrated Bluetooth® Technology
I/O: 2x USB 2.0 / 1x eSATA / VGA-Out / HDMI-Out / Memory Stick Duo, SD Slot
Other: MOTION-EYE Camera
Optional External Modem / Smart Display Sensor
Operating System: Microsoft® Windows® 7 Professional 64-bit
Weight: 3.1 Kg
Naghsh Warranty 1 Year Warranty in Iran
Original Factory Warranty: 1 Year Factory warranty
Country of Origin: Made in USA
Distribution Zone: North America (US & Canada)
Sager NP8690
Processor
Intel® Core™ i7-720QM, 1.60-2.80GHz, (45nm, 6MB L3 cache)
Intel® Core™ i7-820QM, 1.73-3.06GHz, (45nm, 8MB L3 cache)
Intel® Core™ i7-920XM Extreme, 2.0-3.20GHz, (45nm, 8MB L3 cache) :18:
Display
15.6” HD+ 16:9 LED Backlit Wide screen (1600x900) Super Clear Glare Type Screen
15.6” FHD 16:9 LED Backlit Wide screen (1920x1080) Super Clear Glare Type Screen
Graphic Video Card
nVidia GeForce GTX 285M 1,024MB PCI-Express GDDR3 DX10
RAM
4,096MB DDR3 1333MHz Dual Channel Memory (2 SODIMMS) (Requires Vista 64-Bit to utilize Full 4GB)
6,144MB DDR3 1333MHz Dual Channel Memory (2 SODIMMS) (Requires Vista 64-Bit to utilize Full 4GB)
8,192MB DDR3 1333MHz Dual Channel Memory (2 SODIMMS) (Requires Vista 64-Bit to utilize Full 4GB)
Hard Drive
500GB 7200RPM (Serial-ATA II 300 - 16MB Cache)
640GB 5400RPM (Serial-ATA II 300 - 8MB Cache)
80GB Intel X25-M Solid State Drive (SSD2 Serial-ATA II)
160GB Intel X25-M Solid State Drive (SSD2 Serial-ATA II)
اضافات :31:
TV Tuner
Integrated Fingerprint Reader
Creative Sound Blaster X-Fi ExpressCard 24-bit Sound Card
Internal Bluetooth + EDR
Intel® Ultimate-N 6300 - 802.11A/B/G/N Wireless LAN Module
Built in 2.0 Megapixel Camera
قیمت 1600 تا 2000 دلار. :5:
اطلاعات بیشتر.
کد:http://www.xoticpc.com/sager-np8690-built-clevo-w860cu-custom-gaming-laptop-p-2659.html
آخه Ava جان شما این چیه گرفتی دستت به هرکی نشونش میدی ؟
اصلا همچین مدلی تو ایران وجود داره.؟
قیمتشم که تو کهکشان فلکه.!
دوستمون نخواست که شاخ ترین مدل رو بگی ..
---------- Post added at 02:09 AM ---------- Previous post was at 02:06 AM ----------
دوست عزیز مدل انتخابیتون از دل نمیگم بده ولی واسه شرایط سختی ساخته شده.نقل قول:
با عرض خسته نباشید به همه دوستان.
بیشتر فرومها رو خوندم و بدنبال لبتاپی قوی برای کارهای ویدیو گرافیک و انیمیشن هستم. سونی سری F رو از نزدیک ندیدم ولی کانفیگ بدی نداره. ولی dell precison m6500 رو از نظر کانفیگ ترجیح میدم. ولی خوب مشکلاتی داره : نظیر وزن زیاد (نزدیک 4 کیلوگرم) و اینکه با برند dell اصلا کار نکردم و از نظر قطعات نمی شناسم و البته قیمت که حدود 3 میلیون شایدم بیشتر .
اگه کسی می تونه منو راهنمایی کنه و یا مدل دیگری را معرفی کند واقعا ممنون میشم
شما میتونی از سری F سونی که خودت گفتی انتخاب کنی ..( و مطمئن باش که در اجرای کارهاتون کم نمیاره ) چون مدلهای پایینتر نیاورده. تازه کیبورد فولم داره.
نقل قول:
انصافا کانفیگ خوبی داره . خصوصا سی پی یوهای قوی داره :18:
این رو بخون...نقل قول:
نقل قول:
البته قیمت که حدود 3 میلیون شایدم بیشتر ..
ایشون میخواد تا 3 ملیون برای لپ تاپ هزینه کنه. من هم لپ تاپی را بهشون معرفی کردم که میتونه مابین 1.8 ملیون تا 2.5 ملیون براش خرج برداره. یعنی یک لپ تاپ خوب و عالی با قیمتی پایین تر از قیمتی که خودشون در نظر دارند.
این مشخصات و لپ تاپ هم در جواب اون دوستمون داده شده و حالت اطلاعاتی داره. حالا این شخص میتونه در ایران اینو گیر بیاره و یا میتونه از طریق اینترنت خرید کنه یا نه تصمیمیه که خودشون میگرند. شاید هم کسانی رو در خارج داشته باشه که بتونه این لپ تاپ رو براش تهیه کنه.
قیمتش به نظر من خیلی هم مناسبه و اصلا هم با این کانفیگ کهکشانی نیست. :46: یک نگاه به قیمت لپ تاپ های دیگه بنداز ببین 1600 دلار برای این لپ تاپ در چه حدی قرار داره. :10:
یک نگاه به مشخصات گرافیکش هم بنداز . واقعا معرکه ست. :18:نقل قول:
گرافیک HP Dv6 2020 رتبه 61 رو در بین کارتهای گرافیک داره اما گرافیک این لپ تاپ رتبه 8 رو داره :18:کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
ممنون که پاسخ دادید ولی گول قیمت پایین کدوم برندها منظوره شماست؟ precision های دل قیمتهای بالایی دارند که.نقل قول:
ممنون از مدلی که معرفی کردید ولی من کسی رو ندارم که برام بیاره. در ضمن یادت باشه این مدل ها از گرافیک بسیار خوبی برای بازی برخوردارند نه برای کارهای گرافیکی و مقایسه با کارت گرافیک دیگری که در رتبه 61 است بی فایده است چرا که هر دو به نسبت مثلا fx 3700 که دسک تاپش رو خودم دارم اصلا کارایی ندارند.نقل قول:
شرایط سخت رو از نظر آب و هوا میگی یا کار سخت کشیدن؟نقل قول:
قیمت هم برام مهمه به هر حال و خوب سری f هم کارت گرافیک quadro نداره.
نقل قول:
ایشون میخواد تا 3 ملیون برای لپ تاپ هزینه کنه. من هم لپ تاپی را بهشون معرفی کردم که میتونه مابین 1.8 ملیون تا 2.5 ملیون براش خرج برداره. یعنی یک لپ تاپ خوب و عالی با قیمتی پایین تر از قیمتی که خودشون در نظر دارند.
این مشخصات و لپ تاپ هم در جواب اون دوستمون داده شده و حالت اطلاعاتی داره. حالا این شخص میتونه در ایران اینو گیر بیاره و یا میتونه از طریق اینترنت خرید کنه یا نه تصمیمیه که خودشون میگرند. شاید هم کسانی رو در خارج داشته باشه که بتونه این لپ تاپ رو براش تهیه کنه.
قیمتش به نظر من خیلی هم مناسبه و اصلا هم با این کانفیگ کهکشانی نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک نگاه به قیمت لپ تاپ های دیگه بنداز ببین 1600 دلار برای این لپ تاپ در چه حدی قرار داره.
خوب فک کنم اشتباه شما همینجاست ..
ایشون نمیخواد تا 3 میلیمون خرج کنه بلکه گفت قیمت 3 میلیون از معایب این لپتاپ هستش..
sager تولیدات خیلی محدودی داره و در خارج از کشور هم به زور گیر میاد چه برسه به ایران!
اما نوت بوک خیلی زشتیست:31: ضخامت صفحه نمایشش از ضخامت کل نوت بوک من بیشتره!
اخه این سه تا نون بربری قطرشه این که دیگه لپتاپ نیست دسکتاپه :27:دوستان کسی میدونه وزنش چقدره؟