سلام به همه دوستان
من بالاخره t500 رو خریدم گفتم اطلاعتم رو بدم اگه کسی خواست استفاده کنه
سرعتش خیلی خوبه بهتر از اون باطریشه و کم صدایی و خنک بودنش مخصوصا تو حالته کارای عادی تقریبا فن کار نمیکنه و گرمم نمیشه!
یه چیزه جالبی که هست اینه که تو کانفیگی که تو سایته فارسی سازگار زده نزده که اینم 2 تا گرافیک داره و intel turbo memory داره(اما t400 , w500 رو زده بود که داره)
کرافیکشم من راضی بودم ،call of duty 5 رو تو کیفیته پایین )1024*? روون اجرا میکنه
اما دنگ و فنگش زیاده مخصوصا اگه ندونی
من که نمیدونستم 2 تا گرافیک داره اولش مونده بودم چرا تو بازی اینقدر ضعیفه،بعد فهمیدم گرافیک اینتل فعاله ،بعد رفتم شماره لپتاپ رو زدم تو سایته خوده lenovo فهمیده که 2 تاست،بعد کلی گشتم نا بفهمم چطوری switch میشه کرد،بعدشم فقط برنامه که با خودش داره زیاد داره شاید clean install کنم بد نباشه کلی سبکتر بشه،اما الان هم سرعتش خوبه مخصوصا تو کارای محاسباتی معلوم میکنه
قیافشم حسابی محکم و زمخته،اما جای انگشت کم روش میمونه و کیفیت lcd خوبه )1600*1050)
بقوله یکی تو یه فرومه خارجی اگه دنبال لپتاپ واسه تور زدنه دختر نباشی این لپتاپیه که باید انتخاب کنی!
اما این که گرافیکش 2 تاست واقعا رو باطری خیلی تاثیر داره ،علاوه بر اون dvd رامش هم به کل در میاد تا جاش باطری اضافه بزاری
جالبیش اینجاست که dvd رو هم مثل فلش میشه safety کردو درش آورد! البته dvd رو هم اگه زیاد استفاده نکنی خودش کلا خاموش میکنه و این هم کلی باطری رو نگه میداره
فکر نمیکنم برای کسایی که به قیافه اهمیت نمیدن و خرکاری براشون مهمه انتخابه بدی باشه
با تشکر از همه دوستانی که منو و البته باقی دوستان رو راهنمایی کردن و میکنند