من یک لپ تاب 1510 وسترو خوب دارم اینو بیشتر برای استفاده از اینترنت وایر لس در فضای منزل وهمینطور استفاده برای خانمم میخوام لطفا بفرمایید حدود چه قیمتی بردارم و ایا جنسشان خوب نیست و زود خراب میشوند که تاکید روی نو خریدن ان دارید.
Printable View
من یک لپ تاب 1510 وسترو خوب دارم اینو بیشتر برای استفاده از اینترنت وایر لس در فضای منزل وهمینطور استفاده برای خانمم میخوام لطفا بفرمایید حدود چه قیمتی بردارم و ایا جنسشان خوب نیست و زود خراب میشوند که تاکید روی نو خریدن ان دارید.
یک دستگاه سامسونگ NC10 نو موجود است مشکی متالیک کسی خواست اطلاع بده
مارك بدي نيستنقل قول:
اما اگه ممكنه برات يك برند شناخته شده تر در بازار ايران بخر
چون پشتيباني در نوت بوك خيلي مهمه
اينجا رو ببين:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=340361
اين سي پي يوها كه از نوع كورتوسولو هستنخيلي مزخرفننقل قول:
در واقع يك نوع دوال كوري هست كه همزمان فقط يك هسته كار مي كنه و توانش خيلي كمه
توصيه مي كنم نگير كه سرطانه:13:
ايسر اكتنسا 4230 خيلي قوي نيستنقل قول:
سلرون داره
بلوتوث هم نداره
اما اگه رمش رو ببري بالا با وينوز هفت خيلي خوب كار مي كنه
با پولي كه ميدي خيلي خوبه:10:
دل ووسترو قيافه خوشگلي ندارننقل قول:
اما محكم و با دوام هستن
وايرلس هم همه نوت بوكها دارن
حتما نوت بوك نو بخرين
فردا میرم لنوو ان500 میخرم کسی نظر خاصی داره؟چیزی بهتری توی این قیمت توصیه میکنید؟
590 هزار تومان -سی پی یو دوال کور باس 667 و رم 2 گیگ و کارت گرافیک اینتل 4500 میخرم
این کارت گرافیک بازی جدید فیفا 2010 و PES20 رو میتونه نشون بده.اگه نمیتونه باید 100 تومن روش بندازم و 9300 بخرم.آیا اینتل جواب میده؟
اهل بازی نیستم و تنها بازی روی سیستمم هم همین فوتبال خواهد بود
speedstep قابلیته که در celeron m ها غیر فعاله. این چقدر در طول عمر باتری تاثیر میگذاره. ایا اونقدر هست که به پردازنده ای با قابلیت speedstep فکر کنیم؟ ضمن اینکه در اکثر موارد قراره که نوت بوک برای وبگردی و کارهای سبک استفاده بشه
من نهایتا با 200 هزار تومن یه لپتاپ میخاستم حالا دسته دوم شما چی پیشنهاد میکنید اصلا همچین قیمتی امکان داره؟؟
فقط واسه کار با برنامه autocad و وایرلس دانشگاه میخامش>>>>1؟
با این رنج چیزی نمیشه پیشنهاد داد . دست دوم هم اصلا توصیه نمیشه .نقل قول:
من توصیه میکنم یکم بیشتر هزینه کنید و Acer Aspire One D250 رو بگیرید
گارانتی سازگار 385000 تومان
درخواست قيمت فقط در تاپيك قيمتنقل قول:
لطفا رعايت كنيد
سلامنقل قول:
من یک ماهی هست این مدل را خریدم. اتفاقا من هم بیشتر برای وبگردی و مولتی مدیا استفاده میکنم. این مدل با ویندوز XP خیلی خوب کار میکنه. حتی از SONY FW که روش Vista نصب باشه سریعتره.
پیشنهاد میکنم روی این مدل و هیچ کامپیوتر دیگری ویستا نصب نکنید. اکثر افرادی که با ویستا کار میکنند میخوان بگن از قافله تکنولوژی عقب نیستند.
در صورت کار با XP مقدار رم کافیه و نیازی نیست افزایشش بدی، مخصوصا که پردازنده قدرتمندی هم نداره. اما در هر صورت امکانش هست.
معایب دستگاه: یکی از معایبش اینه که دو تا پرت USB بیشتر نداره و هر دوی این پرتها در سمت چپ نصب شده اند. این کار اتصال موشواره را برای افرادی که راست دست هستند کمی مشکل میکنه.
مشکل نداشتن بلوتوثش هم با خرید یک بلوتوث 5000 تومانی حل میشه.
در کل با این قیمت خرید خیلی خوبیه و لا اقل از Netbook ها خیلی بهتره.
پردازنده اش هم اون قدرها ضعیف نیست و لپ تاپم با کامپوتر رومیزی خونه که پردازنده E5200 داره از نظر سرعت کار با سیستم عامل و وبگردی مساویند.
از نحوه ی بیانت خوشم اومدنقل قول:
دوستان سلام
کسی خبری از asus eeepc 1008ha نداره ؟
من خیلی سرچ کردم ولی چیزی یافت نشد فقط سازگار تو سایتش گذاشته بود که اونم تموم کرده یا نداره ... اصلا این مدل رسیده به بازار ایران ؟ این مدل طراحی بدنش نسبت به بقیه نت بوکا خیلی بهتره ، امکاناتشم اینطور که من دیدم در حد یه نت بوک خیلی خوبه ...
چطور میتونم این مدلو پیدا کنم ...
این مدلو نداشت ... آقا کسی از بازار اطلاعی نداره ؟
Asus Eeepc 1008ha
اینجا نوشته بلوتوث داره !!!نقل قول:
کد:http://www.digikala.com/Reviews/Notebooks/Details.asp?PId=NO-ACR-EX4230
من می خوام این مدل رو بخرم لطفا از معایب و محاسنش بگو!
اولا لينك سايتهاي فروش ايراني را قرار ندهيد چون قانون انجمن است. هر چند قانون مزخرفيه اما مدير مدرسمون بهم ياد داده كه قانون هر چند هم اشتباه باشه بايد بهش عمل كرد.نقل قول:
اون سايتي هم كه گفتيد يكي از مزخرفترين سايتهاي ايراني است و من خودم اين دستگاه را دارم و ميگم نداره. بلوتوث در مدلهاي گرونترش مثل 4630 وجود داره. حتي در اين مدل چراغ روشن بودن بلوتوث هم موجوده اما از بلوتوث خبري نيست.
لپ تاپ خوبيه فقط پردازندش يكم ضعيفه. اگر با بقيه پردازنده ها مقايسه بشه امتيازش اينطوره:
Atom N270 (1.6MHz, 0.5MB cache): 5
Core 2 solo SU3500 (1.3MHz, 3MB cache): 6.5
Celeron M 900 (2.2,1MB cache): 9
Dual core T4200 (2MHz,1MB cache): 17
Core 2 duo T9550 (2.66MHz,6MB cache): 23
در بين Celeron ها قويترين پردازنده هست. اطلاعات بيشتر در موردش اينجا گفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با ضمانت سازگار 540 تومانه. با این قیمت اصلا ارزش خرید نداره. باطریش هم 4 سل است.نقل قول:
به همه دوستان MSI CR400 رو پیشنهاد میکنم قیمتش 595 هست.واقعا عالیه.
من که هر چی گشتم همچین مدلی پیدا نکردم. مطمئنی اسمش را درست نوشتی؟نقل قول:
لطفا کانفیگش را بگو.
بوجه من حدود 400 هست
کارایی هم که میخوام باهاش بکنم
1- بتونه بازی وارکرافت رو به صورت انلاین ساپورت کنه(که وقتی نید فور اسپید رو جواب داده اونم جواب میده)
2-بتونه بنامه ویژوال بیسیک رو جواب بده
3- بتونه برنامه های ساخت فلش رو جواب بده
4- وب گردی
5-بشه در صورت لزوم روش ویندوز ریخت
خودم d250 رو مد نظر داشتم تا اینکه این لپ تاپ رو دیدم حالا شما راهنمایی کنید
و یه سوال دیگه اینکه اگه لپ تاپ ضربه خورده باشه میشه صدمه ای دیده باشه که نشه تو حالت معمولی تشخیص داد؟
الان با این بودجه دو تا گزینه هست :
1- همون D250
2- ASUS Eee PC 1000HEبا این کانفیگ :
Intel® Atom N280 1.66GHz 512MB-FSB 667 MHz
1GB (DDR2)
160GB+ 10GB Eee Storage (XP)
Intel GMA 950 224MB
10" WSVGA 1024x768 1.3 Megapixel Camera
Price: 430,000 T سازگار
با سلام،
من می خوام یه نت بوک برای یه نفر بگیرم برای کارهای خیلی ساده مثل Office و Internet و خواندن PDF. یعنی اصلا لازم نیست کانفیگش بالا باشه. (وایرلس هم داشته باشه) ایشون سایز خیلی براش مهمه، چون می خواد دائما همراهش باشه. (اول اصلا می خواست موبایل بخره و فایل های PDF رو روش بخونه، من گفتم نتبوک بگیر که یه کامپیوتر کامله در سایز کوچک) آیا نتبوک های زیر 9 اینچ هم توی بازار ایران هستند؟ (مثلا 7 اینچ) اگر بله لطفا اسم مدل ها رو بفرمایید. اگر 7 اینچ نبود، مدل های موجود 9 اینچی رو بفرمایید. بودجه هم زیر 400 تومان هست.
راستی از یه نفر شنیدم که پاکت پی سی هم می تونه بخره... شاید جاش اینجا نباشه ولی اگر اطلاعات دارید ممنون می شم به این سوال پاسخ بدید که پاکت پی سی مثل موبایل از سیستم عامل موبایلی استفاده می کنه (مثل Windows Mobile) یا مثل کامپیوتر از سیستم عامل ویندوز؟
تنک یو این اَدوَنس!
یک گزینه هست بد نیست :نقل قول:
ASPIRE ONE
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.6GHz ATOM N270 512KBcache
1GB DDR2
160GB SATA
8.9" LED WSVGA 1024*600 Crystal Brite
224 Intel
batterry 3 cell
1.1KG
ريال ۴,١٠٠,٠٠٠ گارانتی امرتات
با گارانتی متفرقه زیر 400 میتونی پیدا کنی
پاکت پی سی هم از سیستم عامل ویندوز موبایل استفاده میکنه .
دوست من کدوم بهتره نظر شما واسه من خیلی مهمه چون من اصلا سر در نمیارم من دوتا سیستم گیم ادیشن دالشتم جفتش رو فروختم الانم یه لپتاب میخوام که بتونم باهاس ویژوال کار کنم و فلش بسازمنقل قول:
و یه بازی انلاین به اسم وارکرافت بازی کنم که این بازی رو یه گرافیک 128 هم جواب میده ممنون از راهنماییاتون
خیلی از لحاظ کانفیگ با هم فرقی ندارند .نقل قول:
جفتشون 10 اینچ هستند و d250 led هستش .
ضمنا قیمت d250 هم حدود 30 - 40 تومن ارزونتره .
به نظر من d250 به صرفه تره .
مدلشو اشتباهی نوشم،msi cr400 درسته .در هر صورت عذر میخوام.نقل قول:
من شخصا asus 1000 he رو قویتر از acer one می دونم.با قیمت 400 تومننقل قول:
ضمن از تشکر از راهنمایی دوستان،نقل قول:
اگر 10 اینچی بخواد مدلهای خیلی متنوعی وجود داره، ولی برای 9 اینچ، تا جایی که من توی نت گشتم، فقط همین مدل Acer هست و یه مدل Dell mini 9. البته مشخصات هردو رو توی سایت های مختلف دیدم. ظاهرا تفاوت اصلیشون اینه که Dell mini 9 فقط هارد SSD داره. سرعت این هارد از هارد های 5400rpm کمتره (25MB/s در مقابل 40MB/s) ولی مزیتش اینه که اطلاعات در مقابل ضربه ایمن هستند. ولی اگر تفاوت خاص دیگری هست یا از قیمت Dell mini 9 اطلاع دارید (البته با هارد 16GB) ممنون می شم بفرمایید. اصلا توی ایران هست؟
یکی از دوستانم Dell mini 10 رو بدون ضمانت و با رم 1 گیگ و هارد 160 و سی پی یو Atom N270 به قیمت 380 تومان خریده. (ظاهرا از یه نفر که خودش واردکننده و آشنا بوده.) قیمت این مدل توی بازار چنده؟ Dell mini 9 از اون ارزون تره دیگه؟
تنکس اِلات!
البته شما باید با aspire one d250 مقایسه کنید .نقل قول:
این مدلی که من معرفی کردم 8.9 اینچ هستش و کوچیکتر از 1000 he هستش چون ایشون زیر 10 اینچ میخواستن .
سلام.نقل قول:
اگر برای کوچیک بودن لپ تاپ میخوای 7 اینچ بخری، این را بدون که نت بوکهای کمتر از 10 اینچ تقریبا یک اندازه هستند. یعنی 7 اینچ دور صفحش کلی فضای خالی داره و عملا اندازه 10 میشه. دلیلش اینه که در کمتر از 10 اینچ کیبورد است که سایز نت بوک را تعیین میکنه نه اندازه صفحه نمایش. بنابراین خرید 7 اینچی ها اصلا معقول نیست. (بخاطر همین هم نسلشون منقرض شد)
9 اینچی ها اختلاف کمی با 10 اینچی ها دارند و با توجه به قیمت کمترشون برای شما مناسبند.
همونطور که h-starboy عزیز گفت سیستم عامل پاکت پیسی ها ویندوز موبایل یا اندروید یا ... است نه ویندوز XP
برای کار شما نت بوکها خوبند و با قیمت ارزونشون خیلی بهتر از پاکت پیسی هستند. برای یک پاکت پیسی بدرد بخور باید 600 تومان هزینه کنی اما برای یک نت بوک خوب کمتر از 400 تومان کافی است.
سلام ارزونتر سریتر کوچکتر مقاومتر با این توصیفها چی بگیریم ! یه مدل بگید من که گیج شدم البته از سمت راست که نوشتم ارجهیت داره
با توجه به اینکه قیمت براتون مهمه aspire one D250نقل قول:
ASUS Eee PC 1000HE هم مشخصات تقریبا مشابهی داره ولی مقاومتر است و عمر باطریش خیلی بیشتره. اما 40 تومان گرونتره. صفحه نمایش هر دو 10 اینچی و LED Backlight است.
بهترین چیزی که با 600 تومن می شه گرفت چیه ؟
البته cpu ش Celeron نباشه
سلام، چون وقت ندارم به پستای قبلی سری بزنم پس همین اول بگم اطلاعاتم در مورد لپ تاپ ها در حدیست بسیلار فجیعانه زیر صفر! احتیاج خیلی فوری به خرید لپ تاپ دارم (در همین حدود قیمت زیر 600 تومن این تاپیک) میخوام ویندوز سون، کل افیس، برنامه هایی مثل فتوشاپ کورل و ... روش بریزم، نمیخوام با کند اجرا شدن برنامه ها و گرافیک پائین و این قبیل مشکلات مواجه بشم چشم هام حساس هست و نمیخوام بعد از روزانه حدود سه یا چهار ساعت کار با لپ تاپ دچار مشکل بشم ، ممنون میشم کمکی بکنید و کلا اگر توصیه ای دارید؟
ممنون از راهنماییتون اما اگه بخوام دی وی دی هم داشته با شه پیشنهادتون چیه ؟نقل قول:
ايسر 5738 زدنقل قول:
تاپيك داره
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=322488
ايسر 2930نقل قول:
12 اينچه و سبك و دي وي دي هم داره
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=340361
سلام
من لب تاب میخوام با cpu 2هسته ای قوی و کش 2 -گرافیک خوب -رم 3 گیگ -هارد180 به بالا -مودم-وایرلس-دی وی دی رایتر-صحفه 15 اینچ-اسپیکر قوی وسخت افزاری عالی -قیمت هم بین 600-800 باشه چند مدل بهم معرفی کنید با تشکر
مدل زیر رو پیشنهاد میکنم.نقل قول:
تنها مشکلش با خواست شما رم 2 گیگ هست که با کمترین هزینه قابل تعویض هست.و مودم های dialup که منسوخ شدن اما اکثر شرکت ها یک اکسترنالش رو هم همراه با نوت بوک به شما میدن که بسیار کوچک هست.
dell inspiron 1545
cpu T6400 2.0Ghz 2mb chache
RAM 2GB ddr2
HDD 250GB
15.6 "WXGA
DVD RW
ATI 4330
WIFI-LAN-bluethooth-webcam
price:~790toman