اگر دختر باشی بعد از یه مدت این جمله از پسرا برات عادت میشه : همه ترم اولیا ...پشت بندشم صدای خندشون !
اگر دختر باشی بعد از یه مدت این جمله از پسرا برات عادت میشه : همه ترم اولیا ...پشت بندشم صدای خندشون !
یه چیزی هم من بگم که از نون شب براتون واجتره :دی
پیشنهاد میکنم روز اول که دانشگاه رفتید و اولین کلاسی که قراره تشکیل بشه حتما حتما زودتر از همه سر کلاس باشید .
بعدش برید و اخر کلاس بشینید و به کسایی که وارد کلاس میشن نگاه کنید و از خنده روده بر بشید :دی
اخه روز اول پسر و دختر اینقدر به خودشون میرسن که فقط به درد خنده می خورن .
سعی کنید روزهای اول خیلی زیاد به خودتون نرسید که تابلو می شید تو دانشگاه .
سال بالایی ها بهتون نگاه می کنند و می خندن .
بابا بزرگا ممنون از این که تجربتون رو تو این تایپیک میگید.
اگه میشه بحث رو تخصصی ترش کنید و هر روزی در باره یه قسمتی بحث کنید و تجربتون بگید
مثلا اگه میشه بیشتر و با جزییات بیشتر در باره روش هایه نمره بالا (نمره 17 به بالا) توسط خر خونا (ببخشید) بگید
نقل قول:
هم اکنون نیازمند یاری تجربیات شما بابا بزرگا هستیم انجمن دانشجویان ترم اولی
يكي از دوستان صحبت كتاب كرده بود
بهتره كتاب رو از كتابخونه امانت بگيريد و الكي پول كتاب نديد چون كتب دانشگاهي خيلي گرونه(به جز كتبي كه در آينده به دردتون ميخوره كه استاد ها بعضي ها ميگن كدوم كتاب رو حتما بخريد،كه البته اگر اونم گير آورديد احتياجي به خريدنش نيست).يه ترم كه بگذره كم كم با بقيه كه آشنا شديد مي تونيد از اونا كتاب امانت بگيريد و همينطور متقابلا اونا از شما.
يه نكته ديگه اينكه اگه ميخوايد استادا به عنوان بچه درس خون شما رو بشناسن كافيه كه ميان ترمشون رو يه نمره بالا بگيريد اونوقت آخر ترم ميبينيد كه چطور هواتونو تو نمره دارن.
يه نكته ديگه : تو اون رشته كه درس ميخونيد اگه كارشناسي مي خونيد بريد منابع كارشناسي ارشد رو آمارشو در بياريد و اگر كارداني هستيد منابع كارشناسي رو آمارشو در بياريد تا بدونيد اون درسايي كه مهمه رو عميق تر بخونيد.
دوستان یه سوال ترم اولیم دانشجوی برق
19 واحد دانشگاه تهرا ن بهمون داده!:18:
به نظر شما یه نمه زیاد نیست؟:blink::9:
بچه ها یجور صحبت میکنید ، که دارم کم کم میترسم و از دانشگاه رفتن پشیمون میشم ! :دی
خدا بخیر بگذرونه ، 5 مهر روزه موعود !!!
يه واحد ديگم جور كن بشه 20 تا.نقل قول:
كارگاه عمومي مثلا
زیاد که چه عرض کنم!دیگه بیشتر از این جا نداشته مثل اینکه!:31::27:نقل قول:
روز اول بلند نشی بری ها.....اون وقت تابلو میشه که ترم اولی...من خودم ترم اول 1 هفته بعد رفتم....بازم زود بود.....حداقل 1 هفته دیگه برو....نقل قول:
خدا بخیر بگذرونه ، 5 مهر روزه موعود !!!
آقا ما کلی نصیحت نوشتیم نمیدونیم غیب شد چرا!
از الان که ترم اول هستید تصمیم بگیرید میخاین برید برای ارشد یا نه(البته به اکیپ دوستاتون بیشتر مربوط میشه که اونا شما رو تو چه جوی بندازن).درسهایی که تو ارشد میان رو وقتی تو دانشگاه میگیرد بشینید هرچقدر میتونید بخونید که پایتون قوی بشه و کلاس کنکور ارشد که خاستید برید یک پله جلوتر از بقیه باشید
بعضی ها هم هستند میخان معدلشون بالای 17 بشه که بدون کنکور برن ارشد با اونها که حرفی ندارم ولی اگه تصمیمتون این نیست زیاد به فکر معدل نباشید.معدلتون رو 14 به بالا نگه دارید کافیه
اگه هم نمرتون پایین شد اصلا خجالت نکشید.بعد از امتحان هم عین بچه اسگولا هی از هم نپرسید تو چند میشی؟ وای من نیم نمره فلان جا ننوشتم!
خاطره: همین ترم بهار بعد یه امتحان من خوشحال بودم که پاس میکنم این درسه رو.رفیقم داشت میزد تو سر خودش که وای فلان سوال رو اشتباه نوشتم و زیر 18 میشم!
(راستی من شدم 13 اون شد 17)
لپ تاپ نمیشه برد؟ :دی
ایشون میگه 19 تا زیاده. شما میگی یکی دیگه بگیره؟ :31:نقل قول:
دوستم صنایع غیر انتفاعی ایوانکی قبول شده. به اون 18 تا دادن.
من هم 5شنبه تازه میرم برای ثبت نام. :41:
ایول... واقعا میشه؟نقل قول:
بعضی ها هم هستند میخان معدلشون بالای 17 بشه که بدون کنکور برن ارشد
من نمیدونستم. :دی
همه ی ترم ها بالای 17 باشیم؟
بچه ها لباسهای نو بپوشید.... :دی
ولی من 5 سال دانشجو بودم...1 سال دیگه هم میخوام دانشجو بشم!
هرکی سوال داره بپرسه از خودم :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راست میگه!باهاش موافقم!
مدرسه که نیست ! همه چی میتونی ببری ! سیگار هم میتونی ببری ! ولی مثلا تو محیط دانشگاه نمیتونی سیگار بکشی ! فقط میشه همراهت باشه !نقل قول:
خود استاد معرفی میکنه . از دانشجویان سال بالایی هم میتونی بپرسی .نقل قول:
سلام بابا بزرگا
من تو دبیرستان معدلم همیشه 18 یا 19 بود . حالا هم دوست دارم معدلم همین قدر بشه
من رشته برق قبول شدم اگه میشه بگید چه کار کنم چطور درس بخونم تا معدلم تو 8 ترم همین قدر بشه
ممون از بابا بزرگا
راستی اگه میشه برای کارشناسی ارشد هم یه راهنمایی کنید که بیشتر جزوه استاد رو بخونیم یا
کتاب .
برای این که برای ارشد اماده شیم از کی باید جزوه هایه پارسه رو بخونم ؟ و از ترم چندم برم کلاس هایه پارسه ؟
اصلا جزوه هایه پارسه به درد می خوره ؟
بچه ها منم چنتا سوال عجیب دارم :دی :
1- تو برنامه ای که به من دادن ، مثلا نوشته فیزیک پیش ،11:30 تا 13:15 بعد زیرش نوشته (هفته فرد ) : 13:30 تا 15:15 ، خوب این یعنی چطوری کلاس برگزار میشه ؟ یعنی یک هفته از 11:30 تا 15:15 هستیم و یک هفته فقط تا 13:15 ویا یعنی یک هفته زمان این یکیه ، هفته بعد اونیکی ؟! :دی
2- آیا صلاح هست که مثلا وقتی ساعت 9 تا 11:30 کلاس داریم و کلاسهای بعدی از ساعت 2 شروع میشن ، تو دانشگاه بمونیم ؟! :دی
3- کارت غذای ما رو از هفته ی سوم میدن ، تا اون زمان چه کنیم ؟! :دی
4- من روز اول چون درس عمومی دارم ، تویه یه دانشکده ی دیگه (انسانی) باید برم ، حالا تابلو نشه ! من نمیدونم تو کدوم کلاس و طبقه برگذار میشه ، از کجا باید بفهمم ؟! :دی
منکه فک نمی کنم این مورد ضروری باشه:31:نقل قول:
1_یعنی 11/30 تا 13/15 رو که هر هفته باید بری.ولی اونی که نوشته هفته ی فرد رو یک هفته درمیون باید بری.نقل قول:
2_از چه لحاظ صلاح باشه؟ بستگی به مسیرت داره که چقدر دور باشه.اگه میخوای میتونی وایستی.
3_ کماکان باید دعا کنید!
4_ساعت درسها + شماره کلاس هارو روی برد میزنن.
حالا نیاز نیست در این حد حساس باشید روی دانشگاه، اینجوری فقط استرستون زیاد میشه!!
اگه هاروارد میخواستین برین یه چیزی، ولی اینجا دانشگاههاش هیچ فرقی با دبیرستان نداره! (یه کوچولو فرق داره :دی)
و اینکه تمام کسایی که سال اولی هستن مثل شما بی تجربه ان و سوتی میدن!
شما باید اعتماد به نفستون رو بالا ببرید و بدون هیچ ترسی هر کاری دوست داشتین انجام بدین و به عواقبشم فکر نکنید، چون بعد از چند روز یا چند هقته (یا در موارد حاد چند ماه!) فراموش میشه!
وقتي ميگم يكي ديگه بگيره يعني 19 تا زياد نيست.نقل قول:
من اولین کلاسم فرداست . اساتید اگه میشه بگن که به نظرشون فردا برم با نه بعد اگه خواستم برم با خودم چی ببرم؟!!! مرسی.
منم ترم اول علوم کامپیوترم. به من 20 واحد دادن!!:18:نقل قول:
اولش نفهمیدم که خیلی زیاده همینجوری خوشحال بودم الکی:31: ولی بعد فهمیدم معمولیش 13-14 واحده!
ولی من چون بهم پیش خورده شده 20 واحد. 7 واحدم ماله پیشه که جزو واحد های رشتم حساب نمیشه فقط نمرش تو معدلم تاثیر داره!:13:
شاید به شما هم پیش خورده که اینقد زیاده!
سراسری پیش نیازش به چه درصدهایی می خوره؟یعنی زیر چند درصد زده باشیم پیش نیاز می خوره؟
من که کاره ای نیستم خودمم سال اولیم ولی دیروز اولین روزم بود. به نظرم حتما برو چون روز اول استاد فیزیکمون کلی بهمون درس داد و بقیه استادا هم با اینکه کم درس دادن ولی هم باهامون آشنا شدن هم کتاب بهمون معرفی کردن!نقل قول:
با بچه ها هم آشنا شدیم:31:
من یه دفترچه برده بودم با خودکار :31:
راستی کارت دانشجوییت هم یادت نره!:46:
به من گفتن 8 مهر بیاین تازه جلسه توجیه برگزار میشه. همون روزش میرم سر کلا یا یه چند روز بعد ؟
من عمران آزاد میرم و پیشنیاز ریاضی و فیزیک هم بهم خورده.
به نظرتون چند واحد میدن ؟
اصولا ترم اولیا اکثرا از روز اول میان ! چون کلاساشونم مشترکه و 80 درصد کلا ترم اولین بخاطر همین استاد میبینه کلاس شلوغه و یکمی درس میده !نقل قول:
بعضی هاتون خیلی خوشحالید !!!
هه هه هه!
اینجا کجا بود ندیده بودیم!
بابا حوصاله دارید ها!
هر کاری ردن بقیه شما هم بکنید دیگه!
من که یادمه ترم اولم رو وسطه آبان تازه رفتم دانشگاه!!! هم خونه ایهام مثله بختک رفته بودن از اوله مهر اونجا خیمه زده بودن!!!
یادش بخیر ولی چه قد میخندیدیم و گند کاری بالا میاوردیم
دورانه خوبی بود واقعا
الان که مرحله های آخریم و نزدیکه game over
عمران کجا میخونی...؟؟؟؟نقل قول:
من عمران آزاد میرم و پیشنیاز ریاضی و فیزیک هم بهم خورده.
به نظرتون چند واحد میدن
تعداد واحدم بستگی به دانشگاهت داره...ولی بین 16تا 18 میدن......حالا بعضی ها 1 واحد کمتر بیشتر داره
:31:دوستان چه قدر ذوق و شوق دانشگاه دارند:31:
من اصلا نمی دونم کی کلاسامون شروع می شه یا اینکه حذف و اضافه کی هست :38::26::16:
به امید خدا هر وقت خدا بطلبه یا اینکه دوستان زنگ بزنن شاید یه سری به دانشگاه زدیم :33::33:
:21::21:یه حال و احوالی هم از استاد ها پرسیدیم:21::21:
شرمنده این چه ربطی به سوال من داشت که نقل قول کردید؟نقل قول:
آقا ما امروز رفتیم دانشگاه آزاد ثبت نام
چنتا از این بچه های دانشجو که ثبت نام میکردن هی تیکه مینداختن بعضی لحظه ها ما هم به تجربه دوستان روی اوردیم و چیزی نگفتیم
به من چنتا کاغذ دادن آخر سر
یکی سر فصل درس های کاردانی بود
یکی واحد هایی که برام برداشتن
یکی هم ساعت کلاس ها بود اما برای درسی مثل ریاضی اسم استاد رو نزده بود یا وصایای امام این جریانش چیه یعنی استاد نداره ؟
بعد یه چیز دیگه کارت دانشجویی به من ندادن چطوریاس
آهان راستی یه سوال مثلا نوشته دوشنبه ساعت 8 تا 9:30 ریاضی یعنی هر دوشنبه این ساعت ریاضی هست دیگه ؟
بای بای
چند سوال مبتدیانه داشتم
تو دانشگاه استاد درس رو کامل توضیح میده یا نه ؟
آیا همه چیزهایی رو که تو کلاس میگه باید بنویسیم یا نه ؟
راستی مطالبی رو که استاد میگه باید تو دفتر بویسیم یا تو A-4 ؟
نقل قول:
باور کن نمیدونم ! خودم هم همین الان دیدم !!
بستگی به استاد داره ! ولی نباید انتظار داشته باشی از اول همچیو توضیح بده !نقل قول:
اون بستگی به خودت داره !
اونم بستگی به خودت داره !
کلا هر جور راحتی !
کدام راحت تر و مرسوم ترهست A-4 یا دفتر ؟نقل قول:
راستی استاد مطالب رو تند تند میگه یا آهسته مثل دبیرستان ؟
به نظر من يكي از اين دفترهاي Popco بگيريد همشو تو اون بنويسيد ، برگ كم آورديد ، توي بازار موجود هست ميتونيد بگيريد اضافه كنيد.(200 برگ ترجيحا بگيريد)
هرکدوم راحت تری...ولی همون دوستمون که گفتن خوبه...یه papco ...بگیر....هم سبک تره....هم همه ی درساتو همون جا بنویس......نقل قول:
کدام راحت تر و مرسوم ترهست A-4 یا دفتر ؟
ناراحت نشیا...ولی ازاون سوالا بودا....خودت یه ذره فکر کن درباره ی سوالت........نقل قول:
راستی استاد مطالب رو تند تند میگه یا آهسته مثل دبیرستان ؟
خوب معلومه پسر خوب....بستگی به استاد داره....حتی تو دبیرستانشم بستگی داره........
یه سوال داشتم این که کارت دانشجویی رو چه مدت بعد از اینکه تو دانشگاه ثبت نام کردیم میدن؟؟واسه گرفتن کارت باید به کدوم واحد مراجعه کنیم؟
از همون روز اول میتونیم از سلف استفاده کنیم؟برای استفاده از سلف هم کارت باید بگیریم؟؟!!!
راستی من کلاسام از شنبه 4مهر شروع میشه.دانشگاه آزاد گرمسار