BFG GTX260 Maxcore OC (C216)=230
اینو بخر دیگه!
کد:http://www.bfgtech.com/bfgegtx260mc896ocxbe.aspx
Printable View
اینو بخر دیگه!
کد:http://www.bfgtech.com/bfgegtx260mc896ocxbe.aspx
تصویب شد:31:نقل قول:
اینو بخر دیگه!
خوب این سوال شاید اخرین سوال باشه(راحت میشید:31:)
فقط می خواستم ببینم روی سیستمم کار می کنه یا نه؟ این هم مشخصات:
Mainboard:P945PL-S3P Gigabyte
Ram:3GB
CPU:Intel(R) Pentium(R) 4 3.60GH
Power:550 Elegance
سایر وسایل رو دیگه فکرنکنم لازم باشه بنویسم.
پاورت که باید کم باشه ! فکر نکنم real باشه !نقل قول:
بعد این کارت با اون CPU جالب نمیشه ! کلا سیستمت ضعیفه ! ارتقا کلی بدی بهتر جواب میگیری !
من از کجا باید بفهمم real هست یا نه؟
روی بقیه مشکل نداره ؟ یعنی کار می کنه فقط یک کم با قدرت کمتر درست می گم؟
سیستموتون همچین یه ذره قدیمی شده..فکر کنم زمانیم که بستید هزینه ی زیادی کرده باشید بابتش در زمان خودش...به نظرم رو سیستمتون هزینه کنید بهتر باشه تا گرافیک البته من چون خودم بازی کن نیستم دارم می گم...ولی از لحاظ کار کردن کمی پاور رو کم داره!اما جواب می ده:46:نقل قول:
خب پردازنده کمی اور بشه فعلا مشکلی نداره پاور هم آره رو مرزه ببین آمپر شاخه +12 چقدره؟روی خود پاور نوشته...
من سی پی یو رو تا 4.10 اور کردم بدون ولتاژ و 4.30 با ولتاژ بسه دیگه نه؟
روی پاور یک برچسب بود نمیشد زیرشو ببینم فقط اینها رو دیدم که زیر هم نوشته بود فقط 5 رودیدم 12 زیر برچسب بود.
+5vsb
2A
10W
حالا اگه پاور کم داشته باشه چطور میشه؟
یعنی بالا نمی یاد یا ریست میشه یا قدرت کمی داره؟
کلا به همه چیز فشار میاد و خراب میشن !نقل قول:
من چند روزی صبر کردم هم قیمت ها بیان پایین و هم بودجه ی من بره بالا
امروز رفتم بخرم که حدودا 8 جا رفتم هیچ کس این گرافیکی که گفتید نداشت یک نفر هم بهم این مدل رو پیشنهاد کرد:
Gainward GTX 260 GS 1792MB
و گفت شنبه براشون میرسه قیمت هم گفت 280 تومن
این بهتر از اون یکی هست؟
این رو بخرم؟
در ضمن اگه لینکی هم ازش دارید بزارید(مشخصات و عکس )
با پاورم کار میکنه چند وقتی؟حدودا 3 ماه دیگه اون رو هم عوض می کنم.
در ضمن امروز خبری رو خوندوم که لینکش رو می گزارم:
منیع:نقل قول:
[شایعه] شرکای NVIDIA تولید GTX 260, 275, 285 را متوقف می کنند
اولین گزارش مربوط به سایت SemiAccurate بود که در آن اعلام شد که Nvidia سری GTX 200 را از بین می برد. این خبر در دنیای سخت افزار غوغا کرد. Ken Brown روابط عمومی انویدیا در جواب گقت که این خبر صحت ندارد.
در ادامه این داستان سایت Fudzilla اعلام کرد (+) که این Nvidia نیست ، بلکه شرکای آن هستند که میخواهند تولید سری GTX 200 را متوقف سازند.
انویدیا توانایی رقابت کردن با سری 5000 شرکت AMD را به دلیل ارزان تر بودن روند ساخت آن ها ندارد.
با کمی تفکر در می یابیم که GTX 260-216 الان با قیمت $170 به فروش می رود در حالی که رقیب آن HD 5770 با قیمت $159 عرضه می شود. جایی که انویدیا با 480mm2 die ، پهناباند حافظه 448-Bit، خنک کننده گرانتر ، PCB بلند تر واقعا در مقابل یک محصول متوسط با 180mm2 die، پهنا باند Bit-128 در هنگام تولید با شکست قیمتی مواجه می شود.
بنابراین به جای کاهش قیمت و ضرر مالی دادن برای ماندن و رقابت در میدان ، انویدیا و شرکای آن انباری های خود را خالی گذاشته و بر روی عرضه Fermi تمرکز کرده اند.
زمانی که سایت Fudzilla گفت "فقدان دسترسی" مشخص بود که انویدیا قصد ندارد چیپ های GT200b خود را با قیمت پایین تر بفروشد بنابراین مدل های GTX 260, GTX 275 and GTX 285 کنار گذاشته می شوند.
این به AMD اجازه میدهد که بدون هیچ رقابتی محصولات خود را با قیمت بیش تر از $250 به فروش برساند. البته تا زمانی که سری GF100 عرضه شوند که نزدیک ترین زمان آن December است
منابع
Fudzilla
VR-Zone
با تشکر علی
p c n e t w o r k.ir/showthread.php?t=26671&p=166490
فاصله ها رو هم حذف کنید
هنوز هم می گید بخرم یعنی واقعا شایعه هست یکدفعه قیمت ها پایین نمی اید ضرر کنم؟
خیر در حد همون هستنقل قول:
این بهتر از اون یکی هست؟
به نظر من نه!نقل قول:
این رو بخرم؟
50 تومن الکی گرونتره!
نقل قول:
در ضمن اگه لینکی هم ازش دارید بزارید(مشخصات و عکس )
کد:http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=116
خیر گمان نکنمنقل قول:
با پاورم کار میکنه چند وقتی؟حدودا 3 ماه دیگه اون رو هم عوض می کنم.
پاور بالای 550 وات ریل میخواد
ببنید با عرضه سری 300 کارتهای Nvidia قیمت این کارتها پایین خواهد اومد و کلا ضرر تو قطعات کامپیوتری غیر قابل اجتناب هست!نقل قول:
هنوز هم می گید بخرم یعنی واقعا شایعه هست یکدفعه قیمت ها پایین نمی اید ضرر کنم؟
ممنون از جوابتون این لینکی که به من دادید داخلش یک pdf هم بود که دانلود کردم نوشته بود پاور 550w می خواهد.
من مدل ها رو کامل بررسی کردم یک فرق هایی می کردند:نقل قول:
50 تومن الکی گرونتره!
bfg:
Bandwidth : 126G/s
896MB
1 فن دارد
Gainward:
Bandwidth : 111.9 GB/s
1792mb
2 فن دارد
این فرق دو تاشون هست
حالا چند سوال:
Bandwidth چی هست؟ به چه درد می خوره؟در قدرت گرافیک خیلی فرق می کنه؟
2 تا فن داشته باشه گرافیک رو خنک تر نگه می داره درسته؟
از نظر برند کدوم بهتره؟
از نظر قدرت؟
کارت های سری 300 کی وارد بازار می شوند؟
مدلی در کارت های nvidia ویا ati در حال حاضر از dx 11 پشتیبانی می کنند؟
Ramdac : 400 MHz این یکی به چه درد می خوره؟
Texture Fill Rate:47.2 Billion/sec این یکی چی هست؟
من زیاد گشتم اما bfg رو ندیدم همین gainward رو بخرم؟به نظر بهتر می اید درسته که 50 تومن گرونتره اما فضای بیشتری داره و 1 فن هم اضافی داره.
50 تومن ارزشش رو نداره. در حال حاضر 1.7 گیگابایت رم هیچ تاثیری رو فریم بالاتر در بازیها نداره.نقل قول:
من مدل ها رو کامل بررسی کردم یک فرق هایی می کردند:
bfg:
Bandwidth : 126G/s
896MB
1 فن دارد
Gainward:
Bandwidth : 111.9 GB/s
1792mb
2 فن دارد
این فرق دو تاشون هست
حالا چند سوال:
Bandwidth چی هست؟ به چه درد می خوره؟در قدرت گرافیک خیلی فرق می کنه؟
2 تا فن داشته باشه گرافیک رو خنک تر نگه می داره درسته؟
از نظر برند کدوم بهتره؟
از نظر قدرت؟
کارت های سری 300 کی وارد بازار می شوند؟
مدلی در کارت های nvidia ویا ati در حال حاضر از dx 11 پشتیبانی می کنند؟
Ramdac : 400 MHz این یکی به چه درد می خوره؟
Texture Fill Rate:47.2 Billion/sec این یکی چی هست؟
من زیاد گشتم اما bfg رو ندیدم همین gainward رو بخرم؟به نظر بهتر می اید درسته که 50 تومن گرونتره اما فضای بیشتری داره و 1 فن هم اضافی داره.
به اصلاحات تخصصی هم گیر ندید! حتی اگه تعریفشون رو هم بشنوید هزار تا سوال و ابهام دیگه پیش میاد!
در ضمن شما که دارید 280 می دید کار عاقلانه ای نیست که GTX 260 بگیرید. می تونید 4890 بگیرید با حتی شاید بشه GTX 275 هم گیر اورد. رم بالاتر از 896 هیچ برتری نداره.
3 کارت GT 300 حدود 2 ماه دیگه وارد بازار میشن که یکی دو ماه هم طول میکشه وارد بازار ایران بشند و به احتمال زیاد با حداقل قیمت 400 تومن عرضه بشند.
از ATI کارتهای 5870 و 5850 و 5770 و 5750 از DirectX 11 پشتیبانی می کنند. دو تای اولی در ایران وجود دارند با حداقل قیمت حدود 400 تومن. دو تای بعدی فعلا در ابران وجود ندارند و کاراییشون در بازیها از GTX 260 کمی پایین تره.
خوب وقتی هیچ نمونه کارت سری 200 گیرم نمی اید مجبورم اینو بخرم
با این گرافیک میشه تمام بازی هارو با بالا ترین تنضیمات گرافیکی اجرا کرد با رزولوشن 1024*1280
شما با این رزولویشن دنبال کارت 280 تومنی می گردید؟! یه GTS 250 هم جواب میده.نقل قول:
خوب وقتی هیچ نمونه کارت سری 200 گیرم نمی اید مجبورم اینو بخرم
با این گرافیک میشه تمام بازی هارو با بالا ترین تنضیمات گرافیکی اجرا کرد با رزولوشن 1024*1280
نه می خواهم تا ی3 سال دیگه همه ی بازی ها رو بتوانم بازی کنم و تا 2 سال دیگه همه رو با بالاترین تنضیمات
مگه ati ها با خیلی از بازی ها مشکل ندارند؟نقل قول:
در ضمن شما که دارید 280 می دید کار عاقلانه ای نیست که GTX 260 بگیرید. می تونید 4890 بگیرید با حتی شاید بشه GTX 275 هم گیر اورد.
تکنولوژی کودا و فیزیکس رو دارند؟
275 چنده؟
تا 3 سال هیچ کارت گرافیکی بازیها رو با آخرین تنظیمات نمیتونه انجام بده!نقل قول:
نه می خواهم تا ی3 سال دیگه همه ی بازی ها رو بتوانم بازی کنم و تا 2 سال دیگه همه رو با بالاترین تنضیمات
خیرنقل قول:
مگه ati ها با خیلی از بازی ها مشکل ندارند؟
همچین چیزی صحت نداره
به جای Cuda تکنولوژی ATI Stream دارهنقل قول:
تکنولوژی کودا و فیزیکس رو دارند؟
ولی Physix نداره که زیاد هم مهم نیست (شما به تعداد انگشتای یه دستت نمیتونی بازی پیدا کنی که از فیزیکس پشتیبانی کنه)
منظور منو شما درست نفهمیدینقل قول:
تا 3 سال هیچ کارت گرافیکی بازیها رو با آخرین تنظیمات نمیتونه انجام بده!
من گفتم تا 2 سال دیگه با بالا ترین تنضیمات
تا 3 سال دیگه باز بتونم همه ی بازی ها رو بازی کنم با تنضیمات متوسط یا پایین
شما حداکثر اگه بقیه قطعاتتون هم خوب باشه شاید 1 سال بتونید با آخرین تنظیمات بازی کنیدنقل قول:
منظور منو شما درست نفهمیدی
من گفتم تا 2 سال دیگه با بالا ترین تنضیمات
تا 3 سال دیگه باز بتونم همه ی بازی ها رو بازی کنم با تنضیمات متوسط یا پایین
برای کراس فایر کردن باید مادربورد هم پشتیبانی کنه؟ یا فقط گرافیک؟ sli همون کراس فایر هست؟ sli قدرت رو 2 برابر می کنه؟قیمت مادر بورد هایی که از کراس فایر پشتیبانی می کنند چنده؟
برای کراس فایر فقط به مادربورد بستگی داره که ساپورت کنه و هیچ ربطی به گرافیک ندارهنقل قول:
sli برای گرافیک nvidia و کراس فایر مربوط به گرافیک ati میباشه
قدرت رو دقیقا 2 برابر نمکنه ولی 70 80 درصد قویتر میشه
مادربوردهای زیادی هستن که sli و کراس فایر رو پشتیبانی میکنند که قیمتش به خیلی چیزها بستگی داره
من امشب میرم بگیرم همون gainward رو میگیرم چون تا 300 تومن مشکلی ندارم
من الان از کارت 7300gt xpert vision استفاده می کنم
می خواستم ببینم اگه نگهش دارم ضرر نمی کنم؟ بفروشمش؟الان قیمتشون چنده؟اگه ساخته نمی شن بگید اگه بود چند بود؟30 تومن خوبه بفروشمش؟
کی حاضره این کارتو بخره. حداکثر 10 تومن بخرن.نقل قول:
من امشب میرم بگیرم همون gainward رو میگیرم چون تا 300 تومن مشکلی ندارم
من الان از کارت 7300gt xpert vision استفاده می کنم
می خواستم ببینم اگه نگهش دارم ضرر نمی کنم؟ بفروشمش؟الان قیمتشون چنده؟اگه ساخته نمی شن بگید اگه بود چند بود؟30 تومن خوبه بفروشمش؟
شما دیگه کی هستی
10 تومن؟
من 2 تا مشتری دارم یکی گفته 30 تومن یکی هم میگه تا 35 من با حساب رفاقت دارم همون 30 میدم بره
فکر کنم نوش 30 تومان هستنقل قول:
بازم سلام
من گرافیکم رو 33 تومن فروختم که فک کنم زیاد هم ضرر نکردم (7300gt)
الان هم تمام کرمان رو زیر و رو کردم هیچ کس سری 200 نداره اونی هم که گفته بود شنبه همش امروز و فردا میکنه که قیدشو زدم سزی دویست اصلا گیرم نیومد
من چندتا تاپیک دیگه هم توی همین انجمن خوندم که دیدم من با این کار که الان دارم چنین گرافیکی می خرم خودکشی می کنم چون وقتی سری 300 بیاد قیمت این ها خیلی خیلی میاد پایین
حالا می خواهم ببینم وقتی سری 300 بیاد و dx11 ساپورت کنه میشه روی این ها پچ نصب کرد تا این ها هم ساپورت کنند؟
خودم که چندجا خوندم نوشته بود نمیشه خواستم مطمعان بشم .
چون بعد از اینکه سری 300 بیاد دیگه خیلی از بازی ها میرن به سوی dx11 گفتم الان نخرم و بعد از این که سری 300 اومد بخرم که dx11 هم ساپورت کنه
الان هم چون دیگه گرافیکی ندارم می خواهم یک گرافیک ارزان حدودا 80 تومن بخرم تا وقتی که سری 300 میاد بازی روش خوب کار کنند اگه میشه یک گرافیک خوبی بهم معرفی کنید
لطفا لینک مشخصاتشم بدید
باتشکر
اگه میشه سزیع تر جواب بدید بی کامپیوتر بودن سخته
بهترین انتخاب تو این رنج
Sapphire 4670 512Mb هست حدود 85 تومن
قابل توجه شما
من Leadtek 7300GT DDR3 داشتم فروختم 25
5 ماهم از گارانتي آواژنگش مونده بود !
قابل توجه شما من یک سال وشش ماه پیش این گرافیک رو خریده بودم هنوز هم یک سال گارانتی داشت فروختم 33 تومن(حدودا 20 ماه کار کرده بود)
7300gt xpertvision
درضمن اگه میشه nvidia معرفی کنید از ati زیاد خوشم نمی اید
یک سوال:
میشه با رزولوشن 1280*1024 بازی gta iv رو در بالاترین تنضیمات روی چنین گرافیک هایی(حدود 80 تمن )بازی کرد؟
یا خوشت میاد یا 10 تومن بیشتر 9600GT میگیری از انویدیا که حدود 20% هم قویتره !پاورت؟نقل قول:
قابل توجه شما من یک سال وشش ماه پیش این گرافیک رو خریده بودم هنوز هم یک سال گارانتی داشت فروختم 33 تومن(حدودا 20 ماه کار کرده بود)
7300gt xpertvision
درضمن اگه میشه nvidia معرفی کنید از ati زیاد خوشم نمی اید
یک سوال:
میشه با رزولوشن 1280*1024 بازی gta iv رو در بالاترین تنضیمات روی چنین گرافیک هایی(حدود 80 تمن )بازی کرد؟
حداکثر تنظیمات خیر البته این بازی یه سری فایل و پچ و ... داره که گرافیک و فریم رو افزایش میدن...
این چه سوالی هست می پرسید !!!4 بار در این تاپیک گفتم 550w هست که مطمعنم کار می کنه ئر ضمن این گرافیک هم که میگید برق جداگانه می خواهد؟؟؟؟؟؟نقل قول:
پاورت؟
میشه مدل دقیق تر بگید؟
این 1 گیگ هست؟
این سوالی هست که باید بپرسم چون نمی تونم مشخصات پاور ده ها نفر در روز رو حفظ کنم!!!
Gigabyte 9600GT 512 mb~95
البته سایلنت هست می تونی 5 تومن بیشتر Zotac بگیری...
بله کابل برق می خواد!!!
اسپاركل يه مدل زده : Sparkle SX96GT1024D3G-VM
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كه كم مصرفه و كابل برق هم نمي خواد حالا نظرتون راجع به خريد اين چيه ؟!
ميتونه انتخاب خوبي براي دوستان باشه ؟ البته از قيمتش اطلاعي ندارم
راستی کامپیوتر من با بقیه کامپیوتر ها فرق می کنه این مشخصات رو ببینید:نقل قول:
این سوالی هست که باید بپرسم چون نمی تونم مشخصات پاور ده ها نفر در روز رو حفظ کنم!!!
cpu=pentuim 4 3.60 *2(منظور از *2 پعنی 2 هسته هست)
main board=gigabyte p945-
ram=1gb
ram=2gb
hard=320gb sata
hard=160gb sata
pci=tv&capture
pci=sata&ide
pci=modem
drive=cd rom ide
drive=cd rw ide
drive=cd rw ide
drive=dvd rw ide
drive=ram reader
vga=no
fan=7(باحساب فن سی پی یو و پاور)
تا قبل از اینکه گرافیک بخواهم بگیرم از پاور 400 استفاده می کردم اما حالا به دلیل تعویض کردن گرافیک پاور 550 گزاشتم
حالا این گرافیکی که گفتید با این وسایل با این پاور کار می کنه؟
آیا هرچه پاور بیشتر باشه وات مصرفی از برق شهری هم بیشتر است؟
با تشکر
نه .بستگی به مصرف قطعات داره. مثلا یکی پاورش 300 واته، مثلا 200 وات مصرف میکنه، یکی دیگه ممکنه پاورش 1000 وات باشه، ولی مصرف قطعاتش باز هم 200 وات باشه.نقل قول:
با تشکر
همون قیمتش باید مشخص بشه...نقل قول:
ميتونه انتخاب خوبي براي دوستان باشه ؟ البته از قيمتش اطلاعي ندارم
اگه توان واقعیش باشه که اصلا مشکلی نیست شما ببین آمپر شاخه 12 رو چند نوشته براش؟نقل قول:
تا قبل از اینکه گرافیک بخواهم بگیرم از پاور 400 استفاده می کردم اما حالا به دلیل تعویض کردن گرافیک پاور 550 گزاشتم
حالا این گرافیکی که گفتید با این وسایل با این پاور کار می کنه؟
با تشکر
اون مورد رو هم که دوستمون توضیح داد.
با سلام
این پیشنها دهایی که شما دادید من در کرمان بازم ندیدم
این رو خریدم که مطمعنم اشتباه کردم درسته؟
xfx 9500gt 1gb ddr2~89
خوبه؟
این هم لینک مشخصات:
اما عکسش فرق میکنهکد:http://www.rayaneh.com/product-10279.aspx
عکسش مثل این یکی هست:
یک سوال:کد:http://www.shopbot.com.au/pp-xfx-geforce-9500-gt-1gb-ddr2-standard-pv-t95g-zafg-price-156981.html
می خواستم ببینم این کارت رو اورکلاک کنم قدرتش اندازه ی کارت 9600 ddr 3 میشه؟بالاتر هم میشه؟خیلی قدرتش از این کارت کمتره؟
بله اشتباه کردی ! هر کاریش بکنی هم به 9600 نمیرسه !نقل قول:
خدا رو شکر الان وصلش کردم سوخته بود فردا میرم میدمش یکی دیگه میگیرم بازم خدارو شکرنقل قول:
بله اشتباه کردی ! هر کاریش بکنی هم به 9600 نمیرسه !
من باید به جای اینکه 1gb بگیرم برم 512mb بگیرم اما به جای 9500 برم 9600 بگیرم اون هم ddr3 درسته اینجوری خیلی قویتره؟