من با برنامه کار میکنم
در هنگام تماشای تلویزیون تصویر یک دفعه سیاه میشه و تنظیمات روی کاستوم میره
وقتی برایتنس رو میزان میکنم دوباره پایین میره و کم میشه
Printable View
من با برنامه کار میکنم
در هنگام تماشای تلویزیون تصویر یک دفعه سیاه میشه و تنظیمات روی کاستوم میره
وقتی برایتنس رو میزان میکنم دوباره پایین میره و کم میشه
من با نرم افزار Blaze کار می کنم و برنامه هایی که ضبط می کنم رو نه می تونم تبدیل کنم و نه می تونم ویرایش کنم.
فقط و فقط هم با خود blaze پخش می شن، شما هم همچین مشکلی دارید؟
برای ضبط با چه برنامه ای می شه کار کرد که فایل ضبط شده رو بشه ویرایش کرد
ممنون
با سلام خدمت دوستان از مطالب ارسالی شما بهره بردم و حالامن هم
تجربیات خودم رو در رابطه با تلویزیون دیجیتال خدمت شما عرضه میکنم.
من هم مثل شما از چندین نرم افزار استفاده کردم ولی
Blaze DTV 6 از همشون راحتتر بوده و مشکل صدا و تصویر هم نداشته. البته شاید در بخش ضبط برنامه ریزی شده (Scheduled Recording . EPG) قدری کاستی داشته باشه اما در کل خوبه. فایلهای خیره شده توسط این برنامه 1- توسط خود این نرم افزار باید مشاهده بشه 2- و یا با TotalMedia Theatre 3 هم قابل پخشه. خیلی از برنامه های دیگه رو امتحان کردم که درست پخش نکردند.
من هم مثل خیلی از دوستان همیشه دنبال برنامه ای بهتر از Balze بودم که به TotalMedia 3.5 (arcsoft_totalmedia3.5_englishtbyb) برخوردم
نسخه آزمایشی اون و از سایتش با حجم 114MB دریافت و نصب کردم.
همه 24 کانال یعنی 14 تا تلویزیونی و 8 تا رادیوئی رو راحت پیدا کرد ولی امان از دست صدا. من هم مثل خیلی از شماها صدا ندارم
ولی یه تست باحال زدم.
در حالیکه در زمان دیدن صدا نداشتم یک کانال رو ضبط کردم و مجدداً با خود برنام در قسمت Recorded TV پخش کردم ولی باز صدا نداشت. ولی همون فایل رو با TotalMedia Theatre 3 پخش کردم و عین ناباوری متوجه شدم که صدا هم ضبط شده بوده. نتیجه این شد که به خاطر قابلیت برنامه ریزیش که بهتر از Blaze عمل میکنه میتونم برای بعضی از برنامه ها که مثلاً روزانه است ازش استفاده کنم و یه بار تنظیم کافیه ولی فایل ذخیره شده رو با TotalMedia Theatre 3 تماشا کنم. نکته بعدی فایل ذخیره شده توسط این برنامه یعنی TotalMedia 3.5 با Blaze قابل پخش هست ولی با مشکل صدا و کمی هم هنگ کردن همراهه.
پس دقت کنید که فایل ضبط شده رو بعداً چطوری میخواهید تماشا کنید و بر اون اساس کار کنید.
راستی اسم این دو برنامه هم باهم قاطی نشه
TotalMedia 3.5 قابلیت دریافت سینگنالهای تلویزیونی داره (کرکش هم من پیدا نکردم) ولی
TotalMedia Theatre 3 فقط قابلیت پخش اکثر فرمتها رو داره من الجمله فایلهای خیره شده با Blaze و TotalMedia 3.5 (کرک شده این یکی موجوده)
راستی من از DG Max ساخت تایوان استفاده میکنم که USB هستش.
امیدوارم که این تجربیات ناقص بدرد دوستان تازه کار خورده باشه
با سلام خدمت دوستان از مطالب ارسالی شما بهره بردم و حالامن هم
تجربیات خودم رو در رابطه با تلویزیون دیجیتال خدمت شما عرضه میکنم.
من هم مثل شما از چندین نرم افزار استفاده کردم ولی
Blaze DTV 6 از همشون راحتتر بوده و مشکل صدا و تصویر هم نداشته. البته شاید در بخش ضبط برنامه ریزی شده (Scheduled Recording . EPG) قدری کاستی داشته باشه اما در کل خوبه. فایلهای خیره شده توسط این برنامه 1- توسط خود این نرم افزار باید مشاهده بشه 2- و یا با TotalMedia Theatre 3 هم قابل پخشه. خیلی از برنامه های دیگه رو امتحان کردم که درست پخش نکردند.
من هم مثل خیلی از دوستان همیشه دنبال برنامه ای بهتر از Balze بودم که به TotalMedia 3.5 (arcsoft_totalmedia3.5_englishtbyb) برخوردم
نسخه آزمایشی اون و از سایتش با حجم 114MB دریافت و نصب کردم.
همه 24 کانال یعنی 14 تا تلویزیونی و 8 تا رادیوئی رو راحت پیدا کرد ولی امان از دست صدا. من هم مثل خیلی از شماها صدا ندارم
ولی یه تست باحال زدم.
در حالیکه در زمان دیدن صدا نداشتم یک کانال رو ضبط کردم و مجدداً با خود برنام در قسمت Recorded TV پخش کردم ولی باز صدا نداشت. ولی همون فایل رو با TotalMedia Theatre 3 پخش کردم و عین ناباوری متوجه شدم که صدا هم ضبط شده بوده. نتیجه این شد که به خاطر قابلیت برنامه ریزیش که بهتر از Blaze عمل میکنه تصمیمم گرفتم برای بعضی از برنامه ها که مثلاً روزانه است ازش استفاده کنم. مهم اینه که یکبار تنظیم کافیه ولی فایل ذخیره شده رو با TotalMedia Theatre 3 تماشا کنم.
نکته بعدی فایل ذخیره شده توسط این برنامه یعنی TotalMedia 3.5 با Blaze قابل پخش هست ولی با مشکل صدا و کمی هم هنگ کردن همراهه.
پس دقت کنید که فایل ضبط شده رو بعداً چطوری میخواهید تماشا کنید و بر اون اساس کار کنید.
راستی اسم این دو برنامه هم باهم قاطی نشه
TotalMedia 3.5 قابلیت دریافت سینگنالهای تلویزیونی داره (کرکش هم من پیدا نکردم) ولی
TotalMedia Theatre 3 فقط قابلیت پخش اکثر فرمتها رو داره من الجمله فایلهای خیره شده با Blaze و TotalMedia 3.5 (کرک شده این یکی موجوده)
راستی من از DG Max ساخت تایوان استفاده میکنم که USB هستش.
امیدوارم که این تجربیات ناقص بدرد دوستان تازه کار خورده باشه
سلام به همگی. کارت tv که به تازگی خریدم ظاهرن مشکل نداره منتها فقط 6 تا کانال رو دریافت کرده که شامل پرس تی وی٬ العالم٬ مستند٬ جام جم و دوتا کانال متفرقه دیگه است. من به قصد گرفتن کانالهای داخلی این کارت رو خریدم. منطقه مرزداران هم میشینیم. آیا در مورد آنتنش باید کاری کنم یا اساسن ممکنه راهنماییم کنید چطور باید کانالها رو دریافت کنم؟
اون 6 تا کانال رو اگرچه از نظر آنتندهی یه کم حساسه اما بدون مشکل میگیره. اگر باید روی فرکانس خاصی ست کنم و دنبال کانال بگردم هم لطفن راهنماییم کنید.
مدل دقيق كارتتون چي هست . از چه آنتني استفاده ميكنيد ؟
سلام من با برنامه CyberLink PowerCinema کار کردم ولی فقط 3 تا گزینه داره کارت کپچر یا همون TV رو نمیشناسه یعنی گزینه ای برای این کارا نداره ... :41:
سلام دوستان این نرم افزار ArcSoft.TotalMedia 3.5 کرک شده هست یا نه در ضمن لینک ها خراب هستند لطفا کمک کنیدنقل قول:
سلام
من میخوام با این وسیله از ویدئو یا ماهواره برنامه ای رو ببینم، اما نمی خوام ضبطش کنم. کسی راهی بلده؟ ممنون میشم کمکم کنید. ویدئو با سیم بهش وصله، اما فقط میتونه ضبطش کنه!
سلام. من یه مشکلی تو نصب نرم افزار تلویزیون دیجیتال روی سیستمم دارم.
کارت دیجیتال xvision و نرم افزار TotalMedia 3.5 هست. ویندوزم هم 7 هستش.
البته نرم افزار نصب شده و تو محیط نرم افزار هم می تونم برم ولی وقتی می خواد سرچ کنه تا شبکه ها رو پیدا کنه یه دفعه گیر می کنه و کلا از نرم افزار خارج میشه. (عکس:)کد:http://www.shiaupload.ir/images/65776639505586055319.png
ممکنه مربوط به ورژن نرم افزار باشه که مثلا با ویندوز 7 نخونه؟ ورژن بالاتر از 3.5 این نرم افزار اصلا اومده؟
این رو هم بگم که کارت --- رو روی یه دستگاه دیگه امتحان کرده و کار هم کرده.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوستان عزيز. من هم يك usb tv alfex خريدم . ولي هنگامي كه برنامه و درايورش را نصب مي كنم و حتي انتن هوايي را هم به اون وصل مي كنم . موقع رفتن به برنامه total media هيچ كانالي رو پيدا نمي كنه . در واقع اون قسمتي كه انتن رو نشون مي ده صفر است . يعني هيچ انتن ندارد. ممنون مي شم اگه جواب رو بديد.
سلام
ببخشید من یه usb mini digital tv stick خریدم که وقتی کانال ها رو سرچ میکنه فقط 5-6 کانال العالم، مستند، ... نشون میده
واسه اینکه 5 تا شبکه 1-2-3-4-تهران رو بگیرم باید چیکار کنم؟
باید از آنتنی غیر از آنتن خودش استفاده کنم؟
میشه یکی به من کمک کنه
plzZZ
من هم همین مشکل را دارم از کانالهای تلویزیون شبکه 1 را نمیگیره و از شبکه های رادیویی فقط رادیو ایران را میگیره
من از ویندوز 7 استفاده میکنم
نوع کارت تی وی ایکس ویژن
منم با نرم افزار توتال مدیا 3.5 مشکل داشتم اما الان از ویندوز مدیا سنتر ویندوز 7 استفاده میکنم
فقط کافیه وارد قسمت tv setup بشید و بعد از دانلود تنظیمات به قسمت جستجوی سیگنال میره و کانالهارو پیدا میکنه
من که از این خیلی راضیم کار کردن با این از همه ی نرم افزارها راحت تره
سلام داداش . خوبی ؟ خسته نباشی .نقل قول:
منم یه دو هفته ای میشه که X-Vision مدل PCDVB-3100 گرفتم . همه کانال هارو هم خوب و دقیق میتونم بگیرم . فقط یه مشکل کوچیک داشتم . اینکه فایل هایی رو که ضبط میکنم ، چطوری میتونم به فرمتی تبدیل کنم که دی وی دی هم بتونه پخش کنه ؟خود فایل رو که میندازم رو فلش نه دی وی دی و نه ال سی دی هیچکدوم نمیتونن بخوننش .
کانورت هم که میکنم ، درست کانورت نمیشه ( به هر فرمتی ) و بعد فرمت صحنه آهسته نشون میده !!!
راهی دارین واسه این ؟؟؟ من فقط یه راه به ذهنم میرسه و اونم اینه که خود نرم افزار ( Total media ) ، یه گزینه به اسم Burn to Disk داره ولی هنوز امتحانش نکردم .
اگه کسی راهش رو میدونه بگه لطفا خیلی حیاتیه :11:
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------
نقل قول:مال منم اولش دقیقا اینطوری بود . یا از 1 تا 8 رو فقط میگرفت یا هم فقط از 9 تا 16 ...نقل قول:
اونموقع از آنتن رو میزی استفاده میکردم ، ولی از وقتی آنتن هوایی وصل کردم درست شده مشکلم :46:
منم همین مشکلو دارم اما با انتن هوایینقل قول:
شبکه های صدا و سیما رو نمی گیره
میگم تو آبادان اصلا شبکه های سیما رو دیجیتال پخش میشه یا اشکال از دستگاه منه ؟
نمی دونم والانقل قول:
اینجا که تو ارومیه همه 16 تا کانال رو هم میاره . فقط جام جم نیست که فکر کنم جای اون هم خود آذربایجان غربی شبکه استانی رو جاش گذاشته ( شاید هم از رو گیرنده ها حذف شده و من خبر ندارم ) .
دوستان
من هم گیرنده دیجیتالم X-Vision خستش و نرم افزار پیش فرضش Arcsoft TotalMedia 3.5 بودش که نمی دونم چرا وقتی نصبش کردم با فایلهای MPG مشکل پیدا کرده بودم. ضمنا نمی دونم که تو ویندوز 7 که 64 بیت باشه نصب میشه یانه.
گشتم و نرم افزار DVBViewer 4.5 رو پیدا کردم و ازش استفاده می کردم که امروز گشتم و دیدم ورژن 4.9 اون اومده و دانلود و نصب کردم.
الان مشکلی که دارم اینه که کانالها گاهی اوقات صدا ندارند و باید دوباره انتخابشون کنم تا درست شه.
پاکش کردم و دوباره ورژن قبلی روئ نصب کردم اما نمی دونم چرا ورژن قبلی کار نمی کنه. الان دوباره همون جدیده رو نصب کردم و دارم ازش استفاده می کنم که البته هنوز مشکل داره.
شما نرم افزار جدید و خوب دیگه ای رو سراغ ندارید تا بتونیم ازش استفاده کنیم ؟
سلام دوست عزیز . باز خوبه DVBViewer رو مال تو کار میکنه !!! من وقتی میزنم هنگ میکنه و Close program میده !نقل قول:
برنامه ی خودش ، TotalMedia خوبه ، ولی بزرگترین مشکلی که داره اینه که چیزایی رو که ضبط میکنه ، فقط خودش میتونه پخش کنه و قابل تبدیل نیست ( البته اخیرا با هزار تا راه بالاخره تونستم یه نیمه راهی پیدا کنم واسش )
ولی به نظر من بهترین برنامه و در عین حال ساده ترین و با کلاس ترینش ، همین Windows Media Center روی خود ویندوز هست !!!
شما از اون استفاده کن مطمئنم راضی میشی .
تو استارت قسمت جستجوی برنامه هاش بزنی Windows Media Center میاره . از اون استفاده کن . این برنامه هم شاید یه عیب کوچیک داشته باشه ، اونم اینه که واسه ضبط برنامه ، حداقل 10 گیگ جا میخواد روی یه درایو.
ببین اگه تونستی تنظیمش کنی که هیچ ، اگه تونستی بگو کمکت کنم.
DVDViewer 4.5 رو امتحان کن. نسخه خوبیه.نقل قول:
در مورد TotalMedia هم اینکه نمی دونم من چرا وقتی این برنامه رو نصب می کنم ، فایل های MPG رو نمی تونم با Media Player پخش کنم. یا اگه پخش هم بشه ، صدا نداره.
فقط همین فایلهای MPG و فقط با میدیا پلیر مشکل داره. ضمنا با محیط برنامه اش هم حال نمی کنم.
این میدیا سنتر هم مگه می تونه پخش کنه ؟ من نمی دونم تنظیماتش چه جوریه. ممنون میشم کمکم کنی.
فایل های ضبط شده ش رو فقط خود برنامه تو بخش Recorded TV بری پخش میکنه ( توتال مدیا ) .نقل قول:
درکل اینجوری که من شنیدم ، همه دستگاه های پخش ، فقط میتونن فایل های ضبط شده ی خودشون رو پخش کنن ( البته اگه انجمن رو یکم بگردی فکر کنم تاپیکی راجع به حل این مشکل هست ).
اینم کا تنظیمش در 10 مرحله که خودم عکس گرفتم و گذاشتم واست :
1-از قسمت Tasks ، Settings رو بزن.
2-تو پنجره باز شده ، روی TV کلیک کن.
3-حالا روی گزینه سومی ، یعنی TV Signal کلیک کن.
4-گزینه دوم Set Up TV Signal رو بزن.
5-کشورت رو ( ایران ) انتخاب کن .
6-کد پستی رو وارد کن ( اینش رو دیگه نمیدونم واسه چی میخواد !!!! )
7- که نیازی واسه توضیح نیست اکسپتش کن :20:
8-روی گزینه Antenna کلیک کن.
9- گزینه No رو بزن .
10- در این مرحله هم برنامه شروع میکنه به جستجوی فایل ها ، که اگه سیگنال آنتن خوب باشه باید 26 تا کانال ( 10 رادیو و 16 تا تلویزیون ) واست بیاره .
موفق باشی ، حالا دیگه راحت میتونی نگاه کنی ، با یه محیط واقعا زیبا !:10:
فقط شاید چون دفعه اولی باشه که برنامه رو باز میکنی ، شاید تنظیماتش تا مرحله 4 فرق کنه !!! من این تنظیمات رو از سیستم الانم گفتم که قبلا تنظیم شده بود !
درضمن بار اول یه چیزی هم از اینترنت دانلود و نصب میکنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان یک VIDEO HD TV PLAYER gخوب به من معرفی کنید
خودم blaze VIDEO HD tv دارم ولی مهلتش تمام شده سریالشوهم ندارم.
کمک کنید بخدا یک هفته است از این قضیه سردرد گرفته ام.
از Windows Media Center یا Total Media یا --- Viewer استفاده کردی ؟نقل قول:
نقل قول:
از windows media center خود ویندوز استفاده کنید
دوستان بین این گیرنده های دیجیتال لپ تاپ کدومو پیشنهاد میدین؟
این مینی ها چطورن؟
من X.Vision دارم راضی هستم .نقل قول:
مینی کدوم هارو میگی ؟؟؟ همونایی که اندازه شون نصف فلش مموری هست ؟؟؟ اونا تا اونجایی که من اطلاع دارم یه عیب بزرگ دارن و اونم اینه که فقط آنتن مخصوص ( با پورت خیلی کوچیک ) میخورن ، اما اون یکی هایی که اندازه فلش مموری هست ( مثل مال من ) ، جای آنتنشون مثل تلوزیون معمولی هست و آنتن هوایی هم بهش وصل میشه ( اما به این مینی ها وصل نمیشه ) .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینارو منظورم بود , از نظر گیرندگی و کیفیت بفرمائید چون برای ورودیش میشه یه تبدیل درست کرد که هر موقه خاستیم آنتن با پورت معمولی بهش بزنیم سریع تبدیل بزنیم سرش
سلام.
من یه شاتل گرفتم. مدلش DT-1050W هست. بدک نیست. همه کانالها رو خوب میگیره. فقط این نرم افزارش خیلی بی کیفیت : BlazeHDTV 6.0.
واقعا این Media Center بدرد میخوره؟ من تا به حال فکر میکردم که فقط یه نرم افزار گنده و کند و بیخوده! از سال 2005 تا حالا، همیشه بعد از نصب ویندوز پاکش میکردم!!! ولی اگه الان جواب بده خیلی عالی میشه. محیط بسیار جذابی هعمخ داره.
کانالهای دیجیتال رو با رادیو توی یک جا نشون میده؟
آقا من این Windows Media Center را پیدا کردم!
همه مراحل انجام دادم. ولی توی قسمت دانلود میمونه! اینم یه سکیرن شات :
مشکل دانلودم حل شد. فقط مونده Remote. کار نمیکنه Remote گیرنده!
احتمالا Remote گیرنده تون با Media Center همخونی نداره . من که X.Vision مدل 3000 دارم ، کنترلش هم به نرم افزار خودش ( TotalMedia ) و هم به Media Center میوفته .نقل قول:
---------- Post added at 01:58 AM ---------- Previous post was at 01:56 AM ----------
از لحاظ گیرندگی که با آنتن های رومیزی هم تقریبا میگیره چه برسه به آنتن هوایی !!!نقل قول:
راجع به کیفیت هم فکر نکنم خیلی با بقیه مدل ها فرق داشته باشن ، چون همشون دیجیتال پخش میکنن ( و روشون HD Ready هم نوشته ):10:
تنظیمات خاصی داره توی مدیا سنتر؟نقل قول:
سریال نصب Arcsoft TotalMedia 3.5 می خوام
سلام.
در Windows Media Center قبل از دریافت آپدیت، کد پستی ای را دریافت میکند. من پس از اینکه کد پستی خودم رو زدم به حالت دانلود رفت، ولی پس مدتی گفت که با توجه به کد پستی شما Update در دسترس نیست.
حال از دوستانی که ساکن تهران هستند میخوام که یه کد پستی (5 رقم اول) رو برام بزارند، شاید درست شد.
ممنون از شما.
با درودنقل قول:
دوستان محترم ، بنده هم دو روز است كه X.Vision PCDVB 3100 تهيه كرده ام و آنرا در ويندوز ايكس پي نصب كردم كه بدون هيچ مشكلي كار كرد.
اما در ويندوز سون ابتدا نرم افزارها را نصب كردم ولي پس از اجراي برنامه TotalMedia 3.5 هنگام انتخاب كشور ايران و يا هر كشور ديگري ارور ميدهد و ميگويد توانائي اجرا شدن را ندارد البته در ديوايس كامپيوتر همه چيز به درستي نصب شده است ولي باز هم برنامه ميگويد توانائي ندارد.
الته با كمك اين دوست كه در مورد Windows Media Center توضيح داده بودند مشكلم حل شد.
ولي چرا نميتوان با TotalMedia 3.5 مشكل را حل كرد؟
لطفاً مرا راهنمائي كنيد، چرا كه براي ضبط برنامه در برنامه Windows Media Center حداقل 10 گيگ فضاي خالي ميخواهد!
با سپاس بيكران
:10:
PMZY49-D29GGJQP63-KT7DG84Tنقل قول:
شاید این نسخه ویندوز 7 اینطوری باشه.نقل قول:
حالا شما رو totalmedia راست کلیک کن و با run as administrator باز کن.
یا
این نشد رو توتال مدیا راست کلیک کن بعد properties بعد سربرگ Compatibility قسمت Compatibility mode رو فعال کن و ویندوزهای دیگه رو انتخاب کن و ok کن. روی همش تست کن ببین چی میشه.
نقل قول:با سلام
ممنون دوست محترم؛
تمامي كارهائي كه گفتيد انجام دادم ولي متاسفانه نشد كه نشد!
در ضمن ويندوز من سون آلتيميت است.
البته دستگاه گيرنده را به يك خدمات ماد ايران بردم كه گفتند روي ويندوز سون آنها مشكلي ندارد و مشكل از ويندوز من است!!
منتظر راهنمائيهاي دوستان ميمانم.
پايدار باشيد.
:11:
با اين برنامه هم يك تستي بزن
با درودنقل قول:
من يه X.Vision PCDVB 3100 دارم ولي هنوز با ويندوز 7 مشكل دارم
دوست محترم؛ بااين نرم افزاري فرموديد تست كردم ، ديوايس سخت افزارش را نشناخت!
آيا درايور آنرا داريد برايم ارسال كنيد و يا لينك درايور را بدهيد.
البته من با نرم افزارهاي Speed TV Player و BlazeVideo HDTV Player تست كردم كه درايور را شناخت.
اما Speed TV Player كه مدام هنگ ميكند!
و BlazeVideo HDTV Player آخرين ورژنش هم اجازه تنظيمات را ميدهد و پس از آن هنگ ميكند.
در ضمن ضبط برنامه توسط اين دو نرم افزار صورت ميگيرد اما توسط هيچ پليري پخش نميشود جز برنامه خودش!
چه نرم افزاري ميتوان يافت كه خروجي ضبط برنامه اش را بتوان با پلير ديگري پخش نمود و يا تبديل به فرمت ديگري كرد.
ممنون از همگي
:19::19:
برای تبدیل بیا این لینکها رو ببین بخون میفهمی.نقل قول: