آساد مهدکودکه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! آخه مهد کودک آموزشگاه داره آدم ناحسابی تو مدافع منی یا اینکه میخوای مارو به تمسخر بگیری؟
zinor نبـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــود؟
Printable View
آساد مهدکودکه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! آخه مهد کودک آموزشگاه داره آدم ناحسابی تو مدافع منی یا اینکه میخوای مارو به تمسخر بگیری؟
zinor نبـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــود؟
دوستان عزیز به جای اینکه به یک آموزشگاه کامپیوتر به اسم آساد بپردازیم که به قول دوستمون مثل یک مهد کودکهنقل قول:
بهتره که بیشتر بحث رو ادامه ندیم و درباره موسسه هایی که سرشون به تنشون می ارزه بپردازیم .
از این به بعد هم دیگه بیشتر توضیح درباره یه خونه کلنگی 40 متری 3 خوابه نمیدم چون ارزشش رو نداره که وقتم رو براش تلف کنم به این دوست عزیز که این خونه کلنگی واسش خیلی مهمه میگم که لطفا یه جور دیگه تبلیغ کن چون تا زمانی که افرادی مثل من و دیگران در این فروم هستند اجازه نخواهند داد که دوستان و هموطن هاشون گول چنین مهد کودک هایی رو بخورند و سرشون کلاه بره .
دوستان عزیز در پستهای بعدی درباره موسسه های قوی در زمینه شبکه با توصیف مزایا و معایبشون خواهم پرداخت ان شا ...
من هم تا زمانی که هستم اجازه نمیدم تو و امثال تو که هیچی از IT حالیشون نیست بیاد اینجا اضهارنظر کنه تو عقلت به چشته دیگران عقلشون میرسه خودشون هم بهترین انتخابو میکنن حالا که اینطور شد باید بگی ببینم چیا بلدی ببینیم کدوم بیشتر بلدیم تا بالاخره یکیمون کم بیاره.
درباره موسسه کهکشان براتون بگم که
1. استاداش رو از طریق نظرسنجی در دو مرحله از هر course ارزیابی میکنه و اگه مورد قبول واقع نشوند برای دوره بعدی اونها رو تغییر میده .
2.در انتهای هر course هم یک امتحان میگیره که اگه حد نصاب قبولی رو بگیرید + 70 درصد حضور در کلاسهای اون ترم رو داشته باشید مدرک اون ترم رو میده .
course = ترم = مثلا دوره ویندوز XP در MCSE .
3.چون MCSE رو مایکروسافت منقضی کرده اکثر موسسه ها به MCITP رو اوردن ولی یه نکته ای که برای من خیلی جالب بود این هست که کهکشان یه دوره MCSE داره که به جای WIN XP ویندوز سون تدریس میکنه !!!
این خیلی عجیبه چون بعد از WIN 7 میره سراغ SERVER 2003 ? میتونین یه سایتش مراجعه کنید .
4.همچنین برای دوره های شبکه باید دقت کنید که MCSE یا MCITP که میخواهید بروید enterprise هست یا admin .
در حالت کلی در داخل ایران دوره های enterprise کامل ترند + شما برای طراحی و امنیت شبکه نیز تربیت میشوید ولی برای admin شما بیشتر برای monitoring شبکه و مدیریت بر آن تربیت میشوید .
تصاویر زیر نیز تفاوت در امتحان های این دو است :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته موسسه های ایرانی هر کدوم رو هر جوری که میخوان تغییر میدهند ولی اگر شما اگه بخواهید امتحانات اصلی مایکروسافت رو در خارج از ایران مثل ترکیه بدید base یکی هست .
5.مورد آخر هم درباره کهکشان اینه که ترمها رو جدا کرده مثلا MCITP با 4 ترم ! و یا MCSE با 5 ترم و ... هرکدوم رو به 2 یا چند دوره شیکونده که باید به این مورد هم دقت کنید .
من می خواستم کلاس های سیسکو CCNA و مایکروسافت MCITP رو برم. تو خیلی از فرووم ها رفتم مثل این فرووم. سایت موسسات رو بررسی کردم ، به چند تا آموزشگاه سر زدم و به نتایج زیر رسیدم.
مجتمع فنی: آموزشگاه بزرگیه ، تجهیزات بد نیست، قبلا استادهای خوبی داشته. بزرگ ترین آموزشگاه تو ایرانه ، اما جدیدا یک سری از استادهای خوبش مثل امیر جوبانی رو از دست داده و رفتن جاهای دیگه.
سماتک: تازگی ها جاش رو عوض کرده . یه زیرزمین گرفتن که 3تا کلاس داره ، تهویه شون افتضاح. یکی دو تا استاد خوب داره اما تجهیزات اش متوسط ، ولی آدم تو اونجا اگه قرار باشه کلاس بره دلش میگیره.
عصر شبکه هم مثل سماتک تو زیرزمین قرار داره ، اصلا نور آفتاب نداره. فقط مهندس شاهی مدیر عامل اش تنها استاد خوبش است که واقعا خوبه اما تک و تنهاست ، کلاس سیسکو داره ولی MCITP نداره. اگه میزاره هم برای رفع کتی میزاره. یه آموزشگاه شخصی که فقط یه استاد داره و اون هم مهندس شاهی. شاهی خوب درس میده اما تجهیزات نداره و گواهینامه اش هم معتبر نیست، چون اصولا آموزشگاه معروفی نیست و اگه برای جاهای دولتی یا برای شغل ، تو رزومه تون بگید که فلان دوره رو تو عصرشبکه گذروندم ، میگن منظورتون مجله عصرشبکه است؟ مگه آموزشگاهه؟
کهکشان نور: تجهیزات اش خوبه ، اساتید اش قبلا خوب بودن ، ولی اکثر اساتید خوبشون با مدیر کهکشان سر حق التدریس حرف شون شده و رفتن جاهای دیگه مثل سایبرتک.
نانونت ، نورا ، فن پرداز: افتضاح ، الکی دوره هاشون رو ارزون کردن ولی باز هم مشتری ندارن ، چون دارن از اساتید ارزون و به درد نخور استفاده می کنن. 90 درصد مشتری هاشون تو میونه راه بی خیال پول شون میشن و میرن جاهای دیگه. تجهیزات هم صفر.
من آخر سر به این دو تا رسیدم :
1. سایبرتک: سایبرتک تا دو سال پیش خوب نبوده ، اما از دو سال پیش مدیریت اش عوض شده و مدیریت جدیدش خیلی زرنگ بازی در آوردن کللی تجهیزات سیسکو و کامپیوترهای خوب خریدن ، الان 20 تا کلاس مجهز دارن و مهم تر از همه شروع کردن و به اساتید خوب تهران حق التدریس خوب دادن و استادهای خب جاهای دیگه رو غر زدن بردن اونجا، اینجوری تعداد زیادی از استادهای خوب آموزشگاه های دیگه رو جذب کردن ، مثل : اسماعیل پور ، خویشتن دار ، شاملو و مظفری تو سیسکو و محبی ، دکتر بهروزیان ، حمیدی ، تیمار در مایکروسافت. بزرگ ترین مشکل سایبرتک اینه که به دلیل حقوق بالای استاد هاشون ، دوره هاشون خیلی گرونه . ولی مثل اینکه تقسیط شهریه هم می کنن.
2. کاریار ارقام: کاریار ارقام شاید تو بعضی از پارامترها از سایبرتک هم بهتره اما فقط دو تا کلاس داره و لابراتوارهاش محدوده ، اما با توجه به اینکه کار پروژه ای هم می کنن ، تجهیزات خوبی داره و بعضی از کلاس هایی که برگزار می کننه در انحصار خودشه و جاهای دیگه نمی تونن برگزار کنن ، مثل دیتاسنتر.
خلاصه پس از یک ماه بررسی من تصمیم گرفتم که کلاس های MCITP و CCNA رو برم سایبرتک بخونم و دوره های بالاتر و پیشرفته تر رو برم کاریار ارقام و بعضی دوره ها مثل امنیت شبکه رو برم کهکشان نور.
تو بررسی سایت های موسسات هم فکر می کنم مجتمع فنی و سایبرتک از بقیه بهتر باشه ، چون ثبت نام آنلاین و پرداخت اینترنتی هم رو سایت شون دارن.
با سلام من خودم دوره mcse 2003 رو در آموزشگاه عصر شبکه گذروندم که خیلی راضی هستم یه نکته مثبت دارن که استاد درس هر روز رو که اجرا کرده ظبط می کنه و فیلم کلاس رو به بچه ها می ده که در یادگیری خیلی تاثیر داره در حال حاضر هم درام دوره ccna در همین آموزشگاه می گذرونم نقطه قوت این آموزشگاه یه فرد نابغه در علم سیسکو هست به نام مهندس شاهی که به قول بچه پدر سیسکو ایران لقب گرفته امیدوارم راهنمایی شده باشید دوست عزیز
این هم سایت این موسسه [HTML]www.ern-co.com[/HTML]
سلام دوستان....کسی از آموزشگاه رمیس برای آموزش سیسکو اطلاعی داره؟یا میشه اگه دوره هاشو اونجا گذرونده تجربه هاشو بگه؟
zinor کلکو پرت ریخت؟
سلام منم یه سالی میشه میخوام مدرک شبکه رو بگیرم البته n+ و بعدا توان پولی داشتیم مایکروسافت من یه سایتی پیدا کردم که نویسندش پوریا فرضیای هستش خودش چندین مدرک معتبر شبکه داره و اموزشهای واسه فروش کذاشته مثل network + ccna mcse linux
دوستان میتونن نظر بدن بریم بخریم واظحتر بتونمیم شبکه رو یاد بگیریم فارسی هم هستش سی دی ها
subnet.ir
لطفا منابع n+ رو برای امتحان بگید من دوستم میگفت تو امارات میتونم امتحان بدم درسته
دوست عزیز تجربه به من ثابت کرده برای یادگیری شبکه و برنامه نویسی CDهای آموزشی نمیتونه زیاد کارایی داشته باشه چون اینقدر سوال برات پیش میاد که فقط این سوالات رو بایداز استاد بپرسی پیشنهاد میکنم حتما سر کلاس برید و در محیط قرار بگیرید و از امکانات استفاده کنید.
از دوستان محترم خواهشمندم همدیگر رو نقد نکنید و به جای به چالش کشیدن همدیگر. موسسات آموزشی رو نقد کنید تا باعث پیشرفت اون موسسه یا آموزشگاه بشه. با دونستن این که بعضی ها در این فروم ها تبلیغات میکنن. شما پی گیری نکنید و در سعی برای روشن کردن افکار عمومی باشین. که با تهمت زدن این مسئله روشن نمیشه. وضع آموزشگاههای شبکه در ایران اصلا جالب نیست از دوستانی که می خوان در این راه قدم بردارند خواهش می کنم مراقب باشن تا وقت و هزینشون و تلف نکنن. اولین نکته ای که باید دقت کنین اینه که از آموزشگاهی که میخوان توش ثبت نام کنین درخواست کنین که بصورت آزمایشی سر چند تا کلاس حضور پیدا کنین و از کم کیف قضیه اطمینان حاصل کنین. ممکنه بیشتر آموزشگاه ها این مطلب رو قبول نکنن ولی این رو بدونید که سیستم آموزشی صحیح به این مطلب بها میده و برای نظرات و پیشنهادات شما ارزش قائله. من یه شرکتی رو می شناختم که صندوق انتقادات و پیشنهادات در اتاق رئیسش بود نه تو حیاط دم در ورودی. نکته بعدی اساتید هستند. حتما با استاد آیندتون ملاقات داشته باشین و در این رابطه از شگردانش نیز تحقیق کنین. در ایران اکثر دانش آموزا پاسخ مثبت به شما میدن که این دچار اشتباه شما میشه ولی شما میتونین با سوالات مناسب مثلا سطح تدریس. تند یا کند بودن آموزش. میزان ارزش کلاس برای استاد. سطح سواد و تحصیلات وی (خیلی مراقب این مسئله باشید چون اکثر استاد های حال حاضر ادمین های تجربی شبکه های دولتی هستند که به طرق مختلف مدارکی را کسب و به تدریس می پردازند. حتی اساتیدی هستند که خود را دکتر شبکه می نامند. بدانید به علت نبود یک نظام آموزشی و تعیین سطح جامع در ایران بعلت محدودیت های این علم از طرف صاحبانش مثل آمریکا. این افراد مبادرت به درج چنین عناوینی برای خود میکنند در صورتی که از علم و آگاهی کمی نیز برخوردارند.) به مطالب مفیدی دست پیدا کنید.
سلام
من قصد درام با شروع سال تحصیلی برم تهران کجا میتونم یه اموزشگاه خوب گیربیارم این دوستمون زحمت کشیدند و اسمهاشون رو نوشتند من به قول خودشون دوتا +عصر شبکه رو انتخاب کردم فعلا میخوام از پایه شروع و mcitp رو بخونم هزنه نتورک پلاس و مدرک گفته شده چقدره
یا میشه سایت هر سه اموزشگا رو بزارید با سپاس
این پست رودررابطه با این که تعدادی از دوستان نامه و ... داده بودن که برای یادگیری شبکه از کجا و چطور شروع کنند نوشتم .در حالت کلی اگر شما به فیلد شبکه علاقه داشته باشید دو مسیر کلی روبروی شماست :1. یادگیری شبکه از طریق پلتفرم های مایکروسافت2 . یادگیری از طریق پلتفرم های سیسکو
سوال : حالا چه فرقی دارند ؟در یادگیری شبکه از طریق پلتفرم های مایکروسافت شما یاد میگیرید چه جوری کامپیوتر ها رو که دارای سیستم عامل ویندوز هستند با هم شبکه کنید حالا چند تا مثال میارم تا بفهمید اگه این دوره ها رو برید ممکنه چه چیزهایی رو یاد بگیرید از شبکه کردن دو تا کامپیوتر با هم شروع میشه و شبکه کردن یه ساختمان با یه ساختمون دیگه و ... , تعریف نحوه شبکه کردن , تخصیص دامنه , رعایت نکات امنیتی در شبکه , نحوه تعریف فرستادن پکت ها و تمام جزییات دیگه شبکه رو یاد خواهید گرفت . البته از ترم network+ شروع میشه و تا 7 تا ترم ادامه داره .
نکته مهم : در مایکروسافت 99% به مسایل نرم افزاری کار توجه دارید . یعنی شما جایی رو که میخواهید شبکه کنید قبلا یکی اومده و کارهای سخت افزاریشو کرده بعدش شما باید برید کارهای نرم افزاریشو بکنید .
حالا توی این 7 تا ترم یا کتاب یه سری از کتابها می تونه بوسیله شما انتخاب بشه که میتونه باز مرتبط با شبکه باشه یا در ارتباط با بانک داده مایکروسافت که Sql هست و ... باشه .قبلا ها دوره های MCSE و MCSA که به ترتیب 7 و 4 ترم بوده وجود داشته که ویندوز اکس پی و ویندوز سرور 2003 رو کار می کردن که الآن منسوخ شده تو اولی که 7 تا ترم بوده شما تا فیها خالدون شبکه رو در میووردید ولی تو دومی کمتر . تو اولی به عنوان مهندس شبکه تربیت می شدید تو دومی به عنوان مدیر شبکه .الآن دوره های MCITP با همون دسته بندی 7 و 4 ترمه وجود داره با این تفاوت که با ویندوز 7 و ویندوز سرور 2008 کار می کنند ( البته تو ایران هر آموزشگاهی یه جوری تعداد ترمها و ... رو تفسیر می کنه )یادگیری از طریق پلتفرم های سیسکو شما کار شبکه رو به صورت سخت افزاری و نرم افزاری برای دستگاه های سیسکو یاد میگیرید تکرار می کنم برای وسیله های سیسکو یاد میگیرید که از CCNA شروع میشه .
سوال : حالا کدومش بهتره ؟این سوال غلطه که کدومشون بهتره چون انگار مثل اینه که بپرسید فتوشاپ یاد بگیرم بهتره یا آفیس !؟ هرکدوم به درد یه کاری می خوره .سوال : حالا من که می خوام شبکه یاد بگیرم کدومشون رو برم ؟بهترین راه حل اینه که شما اول 7 یا 4 تا ترم شبکه مایکروسافت رو برید بعدش برید سیسکو بخونید .
سوال : بازار کار شبکه خوبه ؟بستگی به شما داره . هر کار و شغلی خوبه حتی رفتگری (سوپوری) مهم اینه که شما کارتون رو درست بلد باشید اون موقع همیشه دنبالتون هستند . یه فروشنده خوب , یه رفتگر خوب , یه باغبون کاربلد , یه کارگر کاربلد همیشه همیشه خوب پول در میاره و همیشه شرکت ها و آدمهای دیگه دنبالشن تا استخدامش کنند .سوال : چه موسسه ای خوبه ؟قبلا در این رابطه من بحث کردم و فکر می کنم که کافی بوده . ولی هیچ موقع فراموش نکنید :1 . موسسه اسم و رسم دار پیدا کنید ( اگرچه گرون ترند )2 . به موسسه زیاد امیدوار نباشید .دوستان عزیز موسسه آموزشی فقط مثل یه سکوی پرش برای شما هستند و نه بیشتر تازه اگه موسسه خوبی باشه اگه موسسه بدی باشه که بدبختید !شما بایستی از طریق منابع مایکروسافت , اینترنت و کار تجربی و عملی در کنار موسسه رفتن شبکه رو یاد بگیرید .3 . مدرک موسسه های شبکه حتی بهترینشون به درد لای جرز دیوار هم نمی خورند و فقط تایید میکنه که شما فلان ترم از دوره های شبکه رو گذروندید شاید هم بعضی هاشون یه سری امتحانهای داخلی بگیرند و نمره بدند ولی اونها هم به درد لای جرز دیوار نمی خورند . اگه مدرک اصلی رو می خواهید بعد از گذروندن دوره های شبکه و دوره سربازی برای آقا پسرا برید ترکیه یا دبی که شده ییلاق قشلاق ایرانی ها امتحان های اصلی مایکروسافت رو بدید که اگه کار کرده باشید زیاد هم سخت نیست اون مدرک تو کل دنیا معتبره که بیل گتس یه امضا میندازه زیرش و براتون پست می کنند .سوال : من زبان انگلیسیم خوب نیست چیکار کنم .دوست عزیز هم وطن من , هر ایرانی هم فارسیش خوبه هم انگلیسیش با کلاس زبان رفتن فقط یادآوریشون میکنی .اینو گفتم که ناامید نباشید و یه غول بزرگی به اسم زبان انگلیسی نسازید ! با رفتن به هر موسسه زبانی چه معروف چه غیر معروف و کار کردن خودتون زبانتون 100 درصد عالی میشه . پس نگران این مورد نباشید .کلا شبکه یاد گرفتن ربطی به زبان بلد بودن نداره ولی لامصحاب کارو خیلی پیش میبره . چطوری ؟ حالا میگم1. شما کتابهای مایکروسافت رو می خونید و کار رو یاد میگیرید .2.تو فروم های مرتبط با شبکه که به زبان انگلیسی هستند کار رو یاد میگیرید . تو فارسی هاش هیچی گیرتون نمیاد .ولی اگه زبانتون خوب نیست کار کنید موسسه برید و کتاب مایکروسافت رو هم بخونید چرا ؟چون مایکروسافت اینقدر کتاباشو مثل هلو راحت و آسون نوشته که اون عرب ملخ خور هم بفهمه چی میگه چه برسه به ما که ایرانی هستیم . اینو جدا گفتم ها .
موفق و موید باشید
راستی اینم یه سایت معتبر مایکروسافت که توش همه ی مدارکشو توضیح داده
کد:http://www.microsoft.com/learning/en/us/certification/view-by-name.aspx
کی آدرس یا شماره ای از موسسه عصر آراد یا دکتر بهوزیان داره ؟؟
از دوستان کسی آموزشگاه عصر شبکه بوده که Screen Cpture هاشو داشته باشه.
آدرس و تلفن عصر آراد :
من خودم حدوداْ ۱۰-۱۲ سال پیش دوره A+ Comptia تازه اومده بود میرفتم مجتمع فنیکد:www.asrearad.com
دکتر شکراللهی که دکترای الکترونیک داشتن به ما درس A+ میداد بهترین استادی که تو
عمرم دیدم در زمینه کامپیوتر... اونم تو مجتمع فنی بود الان که معاون اونجاس اگه اشتباه نکنم
یا شایدم رفته دیگه... کاری ندارم... الان دوره CCNA رو عصر آراد میرم استادمون
هم آقای اسماعیل پور هست... خوب درس میده ولی تا خودمون نخونیم اگه کاملترین مطالب رو هم
بگن ! فایدش چیه ؟
من مدت ها پیش در کهکشان چندین دوره مختلف رو گذروندم و ازش بسیار راضی بودم. به شما هم توصیه می کنم یه سری به اونجا بزنید.
یه نکته خیلی خیلی مهم " بپرسید که آیا مدرکی که در پایان دوره مدرکی که به شما میدن تاییده از کجا داره یا اصلا نداره " مثلا سایبر تک پرسیدم گفتن که ما 240 ساعت به شما درس میدیم مدرک خودمون رو هم میدیم . ولی مجتمع فنی گفت مدرکی که به شما میدیم تایید شده از وزارت علوم هست که امتیاز خیلی خوبی داره چون تا اونجایی که من خبر دارم وزارت علوم به دانشگاهها این تاییدیه رو میده.
موسسه رمیس چطوره ؟ تا حالا کسی اونجا رفته ؟
سلام...
دوستان احتمالا با موسسه سایبر تک آشنایی دارند ! توی این 1 کی 2 سال خوب معروف شده می خواستم بدونم کسی از اساتید خوبش رو می شناسه ؟ (برای مدرک MCITP)
مهندس رجایی
مهندس جعفری
مهندس نصرتی
مهندس حمیدی
ممنون می شم اطلاعاتی راجع به این اساتید بفرمایید...
از دوستان کسی نبود؟
سلام
به نظر من که یه دوره رو توی سایبر گذروندم سایبر فقط و فقط تبلیغات قوی داره.چون استادهای که دارن تدریس میکنن همهشون تازه کار و کم تجربه هستند.پیشنهاد میکنم اول یه سر برید سایبر کالج یه دوری توی موسسه بزنید و اساتیدش رو ببینید و با دانشجو های اونجا هم یه صحبتی داشته باشید هیچوقت گول ظاهر یه موسسه رو نخورید .در مورد مهندس جعفری هم باید عرض کنم که متولد ۵۹ -کارشناسی ناپیوسته الکترونیک از دانشگاه آزاد تهران جنوب-مثلا یکی از استادهای خوب این موسسه هست که کمپ ها رو برگزار میکنه ولی باید بگم فقط داره سر کلاس از خودش تعریف میکنه ....:24:
ناگفته نماند شاید موسسه استاد خوبی هم داشته باشد. فقط دنبال یه استاد خوب باشید موسسه زیاد مهم نیست
من 3 تا دوره در سایبرتک بودم. دو تاش دوره های سیسکو با استاد خویشتندار بوده. ایشون متولد 65 هستن اما از لحاظ تجربهء کاری در سطح بسیار بالایی قرار دارن. همینطور از لحاظ سواد ایشون کارشناس سخت افزار و دارای CCIE R&S lab و همینطور CCIE Security written و CCDE written و MCSE و CCVP مدارک لینوکس هستن. از لحاظ سواد من ایشون رو 100 درصد تایید میکنم. طرز بیان عالی. رفتار بسیار دوستانه و صمیمی با دانشجو ها. و اینکه میتونید مطمئن باشید هیچ سوالی از شبکه رو بی پاسخ نخواهد گزاشت. حتی اگر در یک دورهء سیسکو از ایشون راجع به لینوکس یا سولاریس یا جونیپر یا ... سوال بشه. تسلط فوق العادهء ایشون رو میتونید به راحتی در کلاس مشاهده کنید. بزرگترین نقطه ضعف مهندس خویشتندار هم در همین هست که زیادی به سوالات جواب میده. که باعث میشه از مباحث اصلی درس دور بشه. مثلآ داره راجه به BGP در CCNP Route درس میده یهو با چند سوال میبینی ASDM اجرا کرده و داره ASA درس میده تو کلاس!!!
بنابراین در صورتی با این استاد کلاس بردارین که خودتون هم بخواین بخونید. تسلطش شمارا از دانش شبکه پر میکنه. فقط کافیه خودتون بخواین... . نقطه ضعف دیگه کلاس اتلاف وقت یک مقدار زیاد هست که البته به دانشجو بر میگرده. دانشجو میتونه از این اتلاف وقت با سوالای به موقش جبوگیری کنه.
و اینکه دوستان گفتن سایبرتک گرونه واقعآ اینطور نیست. قیمتاش رو همین الان مقایسه کنید.
من تو این موسسه با استاد دیگه ای کلاس نداشتم اما کسانی که با استاد محبی درس MCITP داشتن بسیار تعریف می کنن و همیشه به من توصیه کردن که اگه خواستم مایکروسافت بخونم حتمآ با استاد محبی باشه.
سایبرتک از لحاظ شهریه و قسط بندی بسیار خوب هست. من برای دورهء Tshoot با تخفیفی که بهم خورد 423 باید پول میدادم که 200 تومن اول دادم و برای بقیه یه چک دادم برای دقیقآ دو ماه بعدش. اصلآ هم موقع چک دادن نگفتن این تاریحش زوده یا دیره. فقط ثبت کردن!!!
خلاصه که از دوره های سیسکویی که با خویشتندار داشتم راضیم. اگه سوالی بود در خدمتم.
با سلام . من خودم دانشجوی ارشد IT هستم و باید بگم که اصلا کاری به بنای موسسه ندارم ولی حق همه بچه هاست که بدونن این مهندس که میگید اصلا مهندس نیست و این مدرک رو نمیدونم کی بهش داده و آیا با یه مدرک xp کسی مهندس میشده؟!!!!
بهتر نیست که از خودش بخواهید که به جای خالی بندی مدرکشو بهتون نشون بده!!!!!!!!!!!!!!!! البته اجاره کردن یه مجوز که کاری نداره و این غیر قانونی و کلاهبرداری هست
بهتره به جای جروبحث برید و مدرک خودشو ببینید تا بفهمید که تو روز روشن چه جوری کلاهتونو برمیدارن :2:
منظورتون از مهندس کیه؟ اگه خویشتندارو میگید که نمیدونم رو چه حسابی این حرف رو میزنید. بهتره بیشتر توضیخ بدین! من هم لیسانس IT هستم و همه رقمه ایشون رو تایید میکنم!!!نقل قول:
سلامنقل قول:
برای رمیس نیازی نیست از کسی بپرسید چطور است. بروید بگویید می خواهید سر یک کلاس به صورت تستی بنشینید. یا حتی دو تا کلاس از دو تا استاد. من خودم این کار رو کردم و بعد رفتم سر کلاسشون. ضمناً در مورد سایبر تک می توانید در گوگل سرچ کنید مثلاً رمیس یا سایبرتک و یا اسم موسسات دیگر. می بینید سایبرتک توی صفحات مختلف و تبلیغات مختلف و کاملاً بدون دلیل اسم موسسات دیگر را آورده است.این به نظر من یک رفتار بسیار کوته بینانه است.ضمناً جالبه بدونید گروه آراد از سایبرتک جدا شده و همه استادای سابق اونجاست. به یکی از دوستای من زنگ زده بودند که همه استادای سایبرتک دیگه اینجا هستن و جالب اینجاست که منشی سابق سایبر رو هم برده اند با خودشون. رفتار غیر حرفا ای جوابش همین است. ضمناً پرداخت اقساطی سایبرتک حتی شرایطش سخت تر از بقیه موسسات هست
ارادت
سلام
درگوگلسرچکنیدسایبرتکیادیباگرانویاسایبرتکیااسمموسساتدیگرویاحتیفقطبنویسیدرمیس. میبینیدیکیازصفحاتیکهپیدامیشودسایبرتکاست. بهنظرتانیکشرکتواقعاًحرفاهیوکاردرستدلیلیدارددستبهتبلیغاتکثیفتااینحدنمایانبزند؟ . سایبرتکآمدهدرصفحاتبیدلیلاسمموسساتدیگرراآوردهکهزمانیکهشمادنبالآنموسساتمیگردیدسایبرتکراپیداکنید. همینکارهاباعثرفتارهایمتقابلغیرحرفهایباس-ای-بر-تکمیشود. گروه ...... دوسالپیشازهمینسایبرتکجداشدواستاداشروبردوحتیمنشیوشمارهتماسهاشونوبهمشتریهایسایبرزنگمیزنندکهبیاییداینجا. اینکارهاتویکارفرهنگیآموزشبهنظرمناصلاًتوجیهیندارد.فایلهایپیوستراببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون دیدم بحث داغه گفتم این تایپیک رو هم ببینید ، ضرر نمی کنید :
* قابل توجه دانشجویان و علاقه مندان به مهندسی شبکه مایکروسافت *
اطلاعیه مهم در رابطه با انقضاء امتحانات مربوط به دوره MCITP
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد جدیدترین دوره مهندسی شبکه MCSA 2012
(بر اساس سرفصل ها و تکنولوژی Win8 و Server 2012 )
به تایپیک ذیل مراجعه نمائید !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو هر آموزشگاهی استاد خوب و متوسط و بد پیدا می شه من می خوام mcitp بخونم چند تا از دوستام با مهندس محبی این دوره را گذرانده اند همشون راضی هستند . در واقع می گند فوق العاده است . همینطور که می گی توصیه می کنند با مهندس محبی بگیرم .
تو هر آموزشگاهی استاد خوب و متوسط و بد پیدا می شه من می خوام mcitp بخونم چند تا از دوستام با مهندس محبی این دوره را گذرانده اند همشون راضی هستند . در واقع می گند فوق العاده است . همینطور که می گی توصیه می کنند با مهندس محبی بگیرمنقل قول:
تو این اموزشگاه ها کدوم استاد ها خوبن؟
دوستان آموزشگاه کهکشان برای MCITP خوب است؟
کدوم استادش بهتر درس میده
+
در تهران عصر شبکه رو تعریف میکنند به نسبت بقیه موسسه ها . ./
سلام
من دو دوره سیسکو(CCVP PACK, CCNP) و یک دوره دیتا سنتر را در کاریار ارقام گذروندم و دوستام هم دوره های امنیت شبکه وVMWARE اونجا گذروندن که مثل من خیلی راضی بودند.به نظرم که یکی از بهترین موسسات در این زمینه هست . هم بخاطر استادهاشون و هم بخاطر لابراتوارشون که خیلی مجهزه.من که لابراتوارشون را جای دیگه ندیدم و واقعاً قوی بود. اتفاقاً اونجا لابراتور INE و سه تا سرور قوی داره( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . ضمناً دوره هایی اونجا برگزار می شه که در هیچ موسسه دیگه تدریس نمی شه مثل دوره های DATA CENTER، VMWARE, EC-COUNCIL و دوره های حرفه ای سیسکو که در موسسات دیگه فقط اسمشون هست و با تحقیقی که من کردم حتی اونهایی که برگزارم میشه هیچ کدوم کیفیت نداره. خوبیه دیگه ای که داره بخاطر اینکه چنیدین نمایندگی بین المللی داره مثل EC- CUOUCIL,TIA,BICSI و اکثر جزوه هاشونم اوریجینال هست و چون یک شرکتی هستند که پروژه های مختلفی در این حوزه انجام میدهند تجربیات زیادی طی دوره هاشون می شود کسب کرد. قسمت آزمون های بین المللی قوی دارند . به نظرم اگه دنبال موسسه ای هستید که هم از نظر کیفیت دوره هاش و هم کیفیت تجهیزاتش قوی باشه من کاریار ارقام توصیه می کنم.
سلام ، من دوره هاي cisco و microsoft, vmware رو تو شركت عصرآراد گذروندم
به نظرم فوق العاده هستن از همه نظر.
براي تست هم اين اجازه رو بهم دادن كه يكي دو جلسه برم سر كلاس اگه اوكي بود تو كلاساشون شركت كنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، من که واقعاً از دوره هایی که در آموزشگاه کاریار ارقام گذروندم راضی بودم. چونکه مرکز آموزش کاریار ارقام با همکاری موسسه INE آمریکا ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مجهزترین لابراتوار را جهت برگزاری دوره های تخصصی سیسکو بالاخص CCNP VOIP ,CCNP SECURITY و دوره هایCCIE با متد INE به همراه استفاده از RACK و لابراتوار INE ارایه می نماید. برای آشنایی با موسسه INE می تونید به سایتش مراجعه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . برای آنهایی که با موسسه INE آشنایی ندارند من چندتا از ویژگی شون را می نویسم:
مجهزترین رک دوره های سیسکو:
این شرکت با داشتن دیتاسنتر مجهز، یکی ازبزرکترین وبروزترین رکهای لابراتوری سیسکو را دارا میباشد .تعداد فارغ التحصیل CCIE دراولین بارامتحان :
شرکت INE باداشتن بیش از ۳۰۰۰ فارغ التحصیل CCIE یکی از موفق ترین شرکتهایی بوده است که با متد منحصربه فردخود که شامل سه قسمت پکیج مفهومی ، پکیج ورک بوک و پکیج کارعملی با رک مجهز ، درصدبالایی ازدانشجویان دراولین امتحان بین المللی سیسکو دارای حداکثر کسب نمره شده اند.دارای رتبه درلیست ۵۰۰۰ شرکت معتبر فناوری اطلاعات آمریکا:
این شرکت بارشد ۳۴ درصد خود درسال ۲۰۱۳ هم به مانند سالهای گذشته ازسوی شرکت اعتبارسنجی INC جزو ۵۰۰۰ شرکت معتبر آمریکا قرارگرفته است که نشاندهنده اعتبار بسیار بالای متد نوین آموزشی این موسسه می باشد.برخی از ویژگی هایلابراتوار آموزشگاه کاریار ارقام که با همکاری موسسه INE برای دوره های سیسکو ارایه میدن شامل موارد ذیل می باشد:Routing & Switching Rack
· Six routers running 12.4 or 12.4T Advanced Enterprise Services IOS
· Two Catalyst 3560 series switches running 12.2 Advanced IP Services
· Two Catalyst 3550 series switch running 12.2 IP Services
· One preconfigured Access Server
· One preconfigured Frame Relay switch
· Three preconfigured backbone routers
Security Rack
· Seven routers running various 15.X IOS images with the advanced security feature set
· Four Catalyst 3750 with IOS 12.2(55)SE3
· Two Catalyst 3750X switches with IOS 12.2(55)SE3
· Two ASA 5510 firewalls running software version 8.2(5) or 8.4(1)
· Two ASA 5515X firewalls running software version 8.6
· One IPS 4240 running software version 7.0
· One 7965 IP Phone
· Four Test PCs running Windows 7
· Four Test servers running Windows Server 2008
· Two ACS servers version 5.3
· Two ISE servers version 1.3
· One WSA S000V Web Security Virtual Appliance
· One 2504 wireless LAN controller
· One 1262 wireless access point
Security Rack
· Seven routers running various 15.X IOS images with the advanced security feature set
· Four Catalyst 3750 with IOS 12.2(55)SE3
· Two Catalyst 3750X switches with IOS 12.2(55)SE3
· Two ASA 5510 firewalls running software version 8.2(5) or 8.4(1)
· Two ASA 5515X firewalls running software version 8.6
· One IPS 4240 running software version 7.0
· One 7965 IP Phone
· Four Test PCs running Windows 7
· Four Test servers running Windows Server 2008
· Two ACS servers version 5.3
· Two ISE servers version 1.3
· One WSA S000V Web Security Virtual Appliance
· One 2504 wireless LAN controller
· One 1262 wireless access point
Data Center Rack
· Nexus 7000
· Nexus 5000
· Virtual Machines
· Nexus 2000 & MDS 9200
· UCS B Series Blade Chassis & MDS 9200
· ACE 4710
هدفم از این مطالب برای اونهایی هست که واقعاً می خواهند دوره های سیسکو را در یک موسسه ای حرفه ای یاد بگیرند. به نظرم آموزشگاه کاریار ارقام هم از نظر لابراتوار و هم استادها و هم متد آموزش دوره های سیسکو جز بهترین هاست.
سلام دوست عزیز.
نقش استاد تو یادگیری مباحث بدون شک بینهایت مهم هست. شما شروع کن کتابها یا دی وی دی ها رو کار کن، بعد از چند صفحه همه رو میزاری کنار.
پیشنهاد میکنم هر آموزشگاه یا مدزسی رو بهتون معرفی میکنند ، خودتون برید یک جلسه به صورت رایگان و آزمایشی سر کلاس اون استاد بشینید و نحوه تدریسشون رو از نزدیک ببینید.
و شخصا پیشنهاد میکنم یک جلسه سر کلاس مهندس ضرغام آموزشگاه کندو برید و بعدش خودتون تصمیم بگیرید، از نظر من که فوق العاده هستند اما بهترین تصمیم رو خودتون بعد از بررسی به روشی که گفتم بگیرید.
آخرین پست واسه دو هزار و سیزده!!!!.................... نه اتفاقا کتابها و دی وی دی ها اگه خوبش رو تهیه کنید خیلی هم عالی هست ............... و برای ابتدای کار بسیار خوب هست .......................... اما خوب برای تخصص استاد مهم تر هست تا موسسه!.......................نقل قول: