از وضعيت تهران كسي خبر نداره؟ راستي من شنيده بودم كه مخابرات اينترنت وايرلس هم ميخواد بده منظورم همون طرحي بود كه ميخواستن ماهوارهاي براي اينترنت وايرلس بفرستند كسي از او طرح خبر نداره؟
Printable View
از وضعيت تهران كسي خبر نداره؟ راستي من شنيده بودم كه مخابرات اينترنت وايرلس هم ميخواد بده منظورم همون طرحي بود كه ميخواستن ماهوارهاي براي اينترنت وايرلس بفرستند كسي از او طرح خبر نداره؟
ببخشید من توی یه کارت تبلیغ خوندم وایرلس تا 300 کیلو متر یه شرکت معتبرم بود می خوام بدونم صحت داره
ایا شهر های اطراف بندرعباس هم پوشش میدن ؟
دانشگاه بریم بی اینترنت نمونیم !
لطفا دوستان در این مورد منو مطلع کنند !
پینگش از خود سرعته مهم تره همه پینگ بگیرید بزارید اینجا
من هر جوری شده میخوام این 1 مگ رو بگیرم
فعلا که ما محروم موندیم xDنقل قول:
من هر جای دنیا باشم ، اولویت اول من مردم جنوب کشورم ایران هستش که همیشه از همه چیز محروم بودند و حقشون به دیگری داده شدههر کمکی از دستم بر بیاد براشون انجام میدمقربون همه بچه های بندرعباس
سلام برادر
اگه خارج از بندرعباس هستی
100000 پروژه خوب اونورها استارت زدند
یک پروژه خوب اینجا استارت زدند که جای امیدواری داره !
اگه در بندرعباسی مخابرات جایی رفتی بپرس که من فعلا نیستم شهر های اطراف رو پوشش میدند یا نه؟
من يه جا خوندم فكر كنم تو همون روزنامه صبح ساحل بود گفته بود براي روستاها وجاهاي ديگه احتمالا تا 6 ماه ديگه راه اندازي ميشه
تا اون موقع دانشگاه تموم میشه :دی
starpars رفیق اگه رفتی مخابرات یادت موند
حتما این سوال منو ازشون بپرس ! و منو مطلع کن
باشه رفتم واست مي پرسم
قابل توجه tornado2800
يكي مسىولين مركز ديتا مخابرات به من گفتش تا حدود 2 ماه ديگه اين طرح واسه شهرهاي اطراف بندرعباس راه اندازي ميشه در حال آماده سازي تجهيزاتش هستيم .
من نميدونم چرا به tornado2800 نميتونم پخ بدم ميگه شايد كاربر دريافت پخ را غير فعال كرده باشد
با سلام من ساکن بندرم و یه 256 از دابکو دارم ماهی 64 هزار تومان پول میدیم می خواستم 2 مگ رو بخرم بگید به کدوم مخابرات برم و چند روزه وصل میشه
سلام تعرفه اینترنت مخابرات بندرعباس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم اختیاری البته از یکی از دوستام شنیدم می گفت مودم رو براش 22000 تومن بیشتر حساب نکردند
فکر کنم ظرف 3 الی 10 روز نصب می کنن بستگی به خط و... داره
برای اونایی که خونگی می خوان تا 128 کیلو بیشتر نمی دن مگر اینکه شرکت داشته باشید
الان از مرحله ثبت نام در اومده داره نصب می کنه.
یک شماره برای اینکار هست فکر کنم این باشه : 461001 الی 14
شرکت های خصوصی مثل شاتل 96 کیلو رو ماهی 19000 تومن + 3000 تومن آبونمان مخابرات می دن که سرعت دانلودش بین 7 تا 10 کیلو نوسان داشت جالب اینجاست پشتیبانیش فقط برای این ساخته شده که به مردم رو آروم کنه و نذاره مردم بریزن سرشون.
دوستانی که الان اینترنت از مخابرات دارن با هر سرعتی تصویر سرعتشون رو بزارند.
راحترین راهوارد این سایت بشید وقتی لود شد کافیه روی Begin test کلیک کنیدکد:http://www.speedtest.net
وقتی پینگش تموم شد روی Copy direct link کلیک کنید و تویه تاپیک پست کنید
مثل این البته این ماله دیال آپه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان در مورد استانهای دیگه خبری نشده.
سلام خدمت همگی.الان دوستم توی کرج ۲۵۶ از مخابرات ۱ سال پیش با پارتی بازی به اسم شرکت گرفت اولش ماهی ۵۵۰۰۰ تومن میداد ولی جدیدا ماهی ۱۲۵۰۰ میده.خودن تستش کردم توی سایت speedtest.net پینگش ۱۶۳ بود .با دانلودمنیجر هم دایم ۳۵ تا می گرفت.خدایی عالی بود۰
من با 256 مخابرات كار كردم عاليه
ببخشید اولش 55000 تومن؟ یا 5500 تومن؟نقل قول:
نه داداش 55000 تومن ناقابل:27:
چه فایده فکر میکنی سیستمتو دیگه میتونی مثل اول بندازیرو دانلود بری بخوابی ؟
با این قیمت برقی که قراره بیاد باید بریم پنتیوم 2 بخریم یه سیستم دیگه رو برای دانلود و وبگردی برداریم
چون برق هر کیلو 80 تومنه یک کیس ششصدواتی با مانیتور تقریبا هر ساعت 80 تومن پول زور نیست ؟
ولی کیسهای قدیمی قابلیت مصرف کمتر رو دارند باید یکی از اونها بگیریم برای کار که مصرفشون حدود 100 واته یعنی ده ساعتش تازه میشه صد تومن صد تا تک تومنی هااا
حالا هی بگید سرعت بالا تر وقتی فایده ای نداره چکار میشه کرد:41:
فقط مخابرات خدا کنه راه بیاد و قیمتها رو بیاره زیر ده هزارتومن مثل اروپا اونوقته دیگه میشه کاری کرد
تو ایران دانلود کردن اصلا مناسب نیست ولی اگه ضرروی هستش مثل من یه سیستم 60 تومنی (:31:) بگیرنقل قول:
مونیتور که نمیخواد وصل کنی
نقل قول:
منم دقیقا دارم روی همین فکر میکنم چون یه وقتی هست که میگن کارد به استخون میرسه !!!!!
اگه الان نرسیده شانس آوردیم ولی میرسه برادر :31:
تو فکرش هستم دقیقا نمیدونم کی ولی یه پنتیوم 3 میگیرم که نه خیلی قدیمی باشه نه خیلی جدید بتونه یه ویندوز Xp رو ساپورت کنه با تورنت کافیه میخوام چیکار شبکه هم میکنم که تا فایل رو گرفتم منتقلش کنم توی این یکی
فعلا در حد تئوری نگهش داشتم تا با چشم باز بتونم یه خوبشو بگیرم
دعا کن ببینیم به کجا میریم :46:
اره بابا...من كه بايد يه موتور برق بگيرم اگه نشد حاضرم ركاب بزنم خودم برق توليد كنم تا اين سيستم روشن بمونه...
ایشالا فن کیست برات بچرخه:31:
ولی من توی نمایشگاه امسال یه چیز خوب دیدم
نمایشگاه الکامپ رو میگم
برق خورشیدی هر وات 5هزارتومن دیگه حسابشو بکنین به علاوه باید باتری مخصوص برای ذخیره برقش برای شب رو هم تهیه کنید
البته برای ما که کوهستانی هستیم صرف نمیکنه چون زیاد خورشید رو نیمبینیم تابستونها هم که همش ابره ولی برای کسایی که توی اصفهان و یزد و کیش و اینجورجاها هستند حرف نداره همیشه خدا افتاب هست شبها هم که میندازن روی باطری بهشون برق میده
خدا روشکر ملت همه تامین هستند :31:
دوستان شنيدم تهران هم دارن ميدن.
كسي ميدونه چجوري بايد بگيريم؟
راستي لابد كارامونو چك مي كنن ديگه؟(آبرمون ميره اگه اينطوري باشه):31:
قيمتهاشم همونه؟