جالبه من ماکسیما 84 و 88 داشتم هیچ کدوم سهمیه نداشت!
Printable View
جالبه من ماکسیما 84 و 88 داشتم هیچ کدوم سهمیه نداشت!
با سعید موافقم احتمالا تا آخر امسال کارت سوخت ها شارژ میشه و بعدش همه آزاد باید پیاده شن!
------------------------
نکنه راننده ماکسی تو بودی؟:31:نقل قول:
در ضمن از پــــــوریــــــــــــا جون هم تشکر می کنم که ما رو به طرز خفن ناکی(هم خانواده خطر ناک)ضایع کردن
تو جلوی من تو چشم من بهم فحش بده ولی به نیسان موتورز توهین نکن که جز مقدسات منه!:31:
اگه کسی 40 میلیون بابت ماکسیما می ده حتما مشکلی بابت هزینه بنزین نداره
دستت درد نکنه.آقا پوریا این حرفا چیه ما نه به کسی توهین می کنیم و نه به علایق کسی.نقل قول:
نظر هر کس محترمه.
من فقط گفتم به نظر من چون دوستان می گن کیفیت ساخت ماکسیما اومده پایین در حال حاضر گزینه بهتر کمریه
راستی آواتار جدید مبارک:31:
نه دوست من ، این طورا هم نیست.اگه شما دقت کرده باشین خیلی ها ماشین رو واسه ظاهر کارشون می خوان!نقل قول:
این جور افراد اغلب سر قضیه ی بنزین گیر دارن:20:!(البته این یه مثاله ، شاید با این قضیه برخورد کرده باشید...).
==========
می تونم از کارت سوخت یه ماشین دیگه استفاده کنم ولی به هرحال همیشگی نیست و آدم زورش میاد بنزین لیتری 150 تومن رو 400 ، 500 تومن پول بده.می دونید چی می گم؟!
اگه بتونی کنارش یک ماشین مدل پایین هم برای یکی از اعضای خونه مثلا داداش 18 سالت بگیری اگه داری مثل رنو یا پیکان که بنزینت تامین بشه دیگه مشکلی نداری ... کمری ماشین به روزیه و همه چی بهینه شده اما ماکسیما بیشتر حالت خودروهای امریکایی رو داره میتونی ماکسیمارو نسل جدید شورولت های قدیم بدونی
من خودم ظاهر و طراحی ماکسیما رو خیلی دوست دارم ولی طراحی کمری هم چیزی کم نداره و ماشین با ابهتیه...
فک می کنم کمری بیشتر ماشین خانواده باشه تا جوون پسند و سرعتی.
مجتبی چرا بحث الکی سختش می کنی
از نظر طراحی و کیفیت ساخت و به روز بودن و ... کمری برتره
ماکسیما هم موتور قوی تر و بهتری داره و....که به همش اشاره شده
ببین خیلی سادست از اون موقع که نسل جدید کمری اومد فروش ماکسیما افت محسوسی کرده و الان هم بیشتر مردم سراغ کمری میرن ولی اگه خودت بیشتر ماکسیما دوست داری بخر
ولی سعی کن انتخابت اونی باشه که خودت دوست داری تا بعدا پشیمون نشی
کاملا درسته ، ممنون از یاد آوری...بحث زیادی کش پیدا کرده.همه چیز معلوم و واضحه!
دیگه وقت انتخاب کردنه.
ممنون از همگی!من دیگه سوالی ندارم...ولی اگه کسی موضوع خاصی راجع به مقایسه ی این دو ماشین داره می تونه اینجا مطرح کنه تا ما هم استفاده کنیم!
سلام بچه ها ...
اينقدر ما در مورد اين ماكسيما بحث كرديم كه خدايي بحث در موردش اسراف است وبس !
اما فقط به ذكر نظر خودم بسنده ميكنم !
من اگر واقعا امنيت و آسايش و راحتي و ارضا شدن خواستم از يك ماشين خوب تا قيمت 40 ميليون رو بخوام 100% ماكسيما رو انتخاب ميكنم .
اون هم دنده اتوماتيك .
موفق باشيد
سلام دوستان.
من هم ماکسیما داشتم هم کمری.از نظر قدرت هیچ ماشینی مثل ماکسیما نیست.مخصوصا وقتی معکوس میکشی پرواز میکنه.ولی از نظر راحتی و نرمی کمری بهتر از ماکسیما هست.مخصوصا از نظر سوخت.ماکسیما در 100km حدود 18تا مصرف میکنه ولی کمری چیزی در حدود 11تا.در ضمن لوازم کمری همه جا فراون و ارزون تر از لوازم ماکسیما.
سلام دوستان.
من هم نیسان ماکیسما داشتم و هم تویوتا کمری فول.از نظر قدرت هیچ ماشینی مثل ماکسیما نمیشه مخصوصا وقتی معکوس میکشی پرواز میکنه.ولب مصرف سوختش خیلی زیاده.در 100km حدود 18 تا مصرف داره در حالی که کمری حدود 11 الی 12 تا مصرف داره.از نظر نرمی کمری بهتر از ماکسیما هست البته به نظر من.چون من تازه 10 روزه کمری رو فروختم.در ضمن لوازم تویوتا هم ارزون هم فراون.کمری یک حسن دیگه هم داره و اون اینکه دنده تیپترونیک چند حالته داره . رانندگی با اون بهتره ولی گیربکس ماکسیما خشکه.یه پیشنهاد هم دارم کمری مدل se بهتره و جوون پسند.من که راضی بودم از se.
سلام دوستان عزیزم...
یه چند تا تجربه شخصی رو در مورد کمری و ماکسیما میخوام خدمتتون عرض کنم.
خودم ماکسیمای اتومات 88 دارم...
کارت سوخت بهش تعلق میگیره ولی 400 تومن حساب میشه.500 لیتر سهمیه توش هست برای بار اول.
شتابش فوق العادست....یعنی به طور باورنکردنی بالاست...روی این که هیچ بحث و شکی نیست...حتی هندلینگش هم از کمری فول سر تر هست ولی امکانات کمری واضح هست که بیشتر و به روز تره...
ماکسیما کمری رو توی یه چشم به هم زدن میگیره...تجربه شخصی که داشتم ماکسیما این ماشین ها رو تونست بگیره: انواع کمری ها ، سوناتا ، موسو ، مگان ، بنز سی200 ، سانتافه ، پژو 407.
اینا شاخصاش بود.
راجع به پیچیدن توی پیچ های تند من موافقم...پیچهای نه چندان تند تا آستانه تند رو به خوبی و نرمی باور نکرنی ( به دلیل ارتفاع کم ماشین) میپیچه ولی توی پیچ های تند کنترل کمابیش سخت میشه مخصوصا عقب ماشین.
مصرف سوخت طبق ترجبه شخصی روی مدل 88 اگر به دفعات از مدل تعویض دنده ی اسپرتی استفاده نکنین روی 8.30 هست و اگر از اون استفاده کنین بیش از 11 نمی رسه...ابته ماشین رو 2 ماه بیشتر نیست که دارم شاید بعدش این رقم بیشتر بشه شایدم نه...
من همه جور ماکسیمایی سوارشدم ولی هیچکدومشون به صدی 18 مصرف نرسیده بودن! بدتربنشون با رانندگی من مصرفش صدی 15 بود! این حرف رو اصلا قبول ندارم!نقل قول:
در 100km حدود 18 تا مصرف داره
معذرت میخوام شاید لحنم خوب نباشه ولی در مورد این حرف فقط میتونم بگم این جمله بالا به معنای واقعی چرته!! الان همه میدونن لوازم ماکسیما فراوونه و ارزونتر از لوازم ماشینی مثل 206!! شما کدوم یک از لوازم کمری رو دیدی که ارزونتر باشه؟؟نقل قول:
در ضمن لوازم کمری همه جا فراون و ارزون تر از لوازم ماکسیما.
شما مطمئنی که کمری داشتی؟؟ ماشین دیگه ای نبوده؟؟ هیچ کدوم از کمری های ایران دنده تیپ ترونیک ندارن به جز مدلهای 6 سیلندر که اون هم طبق آمار فقط 47 دستگاه وارد کشور شده!نقل قول:
کمری یک حسن دیگه هم داره و اون اینکه دنده تیپترونیک چند حالته داره .
بازم من شک دارم شما سوار ماکسیما هم شده باشی! چون گیربکس ماکسیما اصلا خشک نیست! یکم گیربکسش سنگین هستش که اون هم به خاطر موتور پر قدرتشه ولی به هیچ عنوان خشک نیست!نقل قول:
ولی گیربکس ماکسیما خشکه
ماکسیما موتور قویتری داره والبته پر مصرف تر ولی گیبرکس اتومات ماکسیما هم واقعاً قدیمی و ناجالبه و همون کلی اختلاف ایجاد میکنه بین دنده دستیش و اتوماتش. امکانات کمری هم بهتره و ماشین امن تریه. کلاً کمری جدیدتر و به نظر من بهتر مگه خیلی دنبال قدرت موتور بالاتر و سرعت شتاب باشی که ماکسیما با گیربکس دستی اونطوری بهتره.
من کمری رو توصیه میکنم درسته ماکسیما ماشینه خوبیه اما دیگه قدیمی شده...و امکانتش نسبت به هم کلاس هاش کمه و مصرفش هم زیاده درسته پر کیفیت ترین خودروی داخل هستش اما من ماکسیمای 83 رو با 88 عوض نمیکنم به نظر من کمری گزینه خوبیه.
اگه منظورتون کمری های داخل ایران باشه این کمری ها به جز تعداد انگشت شماری شون ما باقی اونها در مدل 2007 4 سیلندر هستندحالا می خواد فول باشه
همه چیز خودرو ظاهر نیست که
این رو زمانی متوجه خواهید شد که در یک کل تو کل خیابانی از ماکسیما جا بمونید.
ضمن این که من هر 3 مدل رو سوار شدم
ماکسیما - کمری 2007 - کمری گرند
کمری گرند پایین ترین تیپش هم 6 سیلندر و میشه گفت ماکسیما از گرند زیبا تر هست اما از کمری 2007 نه !
من ماکسیما رو پیشنهاد می کنم !
ضمن این که قیمت هاشون نزدیک به همه .
همه کمری ها 4 سیلندر هستند فول بودن ربطی به موتور نداره فقط تعداد محدوی 6 سیلندر وارد شده.نقل قول:
اگه منظورتون کمری های داخل ایران باشه این کمری ها به جز تعداد انگشت شماری شون ما باقی اونها در مدل 2007 4 سیلندر هستندحالا می خواد فول باشه
همه چیز هم به شتاب و سرعت نیست هر ماشین به سلیقه هرکس بستگی داره اینجا بخش مشاوره هستش و باید هرکس را با توجه به معیار و خواسته هاشون راهنمایی کرد البته راهنمایی شما درسته منم نمیگم ماکسیما ماشینه بدیه....بحث قیافه هم باز سلیقه ای هستش.نقل قول:
همه چیز خودرو ظاهر نیست که
این رو زمانی متوجه خواهید شد که در یک کل تو کل خیابانی از ماکسیما جا بمونید.
نقل قول:
دوست مهربونم من هم مثل شما توصیه و نظر خود رو بر حسب تجربه ام بیان کردم
و اگر نه برای من مهم نیست که کدوم رو می خوان برتر اعلام کنن
این که شما می گین فولش هم 4 سیلندر هست درسته اما به نظر بعضی ها شرکت ها
به موازات این که اپشن خودرو بالا می رود قدر موتور هم بالا می رود این رو هم بر حسب تجربه میگم .
امید وارم جسارت نکرده باشم و سوءتفاهمی پیش نیورده باشم.
دیدم این بحث ادامه پیدا کرده گفتم یه سری مطالب از مجله ی "پلاک" بگم تا شما هم استفاده کنید...
به نقل از "پلاک" :
مقایسه ی نیسان ماکسیما و تویوتا کمری از چند قسمت.
1 - تعداد و آرایش سیلندر/سوپاپ
2 - حجم موتور(سی سی)
3 - قدرت(اسب بخار)
4 - شتاب 0 تا 100(ثانیه)
5 - مصرف ترکیبی(لیتر در 100 کیلومتر)
6 - قیمت(میلیون تومان)
=========================
1)اعداد و ارقام به ترتیب برای نیسان ماکسیما :
1 - 6 سیلندر/24 سوپاپ
2 - 2998 سی سی
3 - 227 اسب بخار
4 - دو حالت دستی و اتوماتیک - دستی : 6.9 ثانیه ، اتوماتیک : 8.4 ثانیه
5 - دو حالت دستی و اتوماتیک - دستی : 11.5 لیتر ، اتوماتیک : 10.4 لیتر
6 - دو حالت دستی و اتوماتیک - دستی : 36/500 ، اتوماتیک : 39/850
2)اعداد و ارقام به ترتیب برای تویوتا کمری :
1 - 4 خطی/16 سوپاپ
2 - 2362 سی سی
3 - 157 اسب بخار
4 - 9 ثانیه
5 - 8.2 لیتر
6 - سه حالت که به ترتیب :
44/400 : GL
GLX : 49/700 - 51/100
SE : 51 - 53
===============
فک کنم همه چیز کاملا واضح و روشن باشه.من به شخصه ماکسیما رو ترجیح می دم!
یکی به دلیل طراحی فوق العاده زیبا و دیگه اینکه ماشین پرسرعت تریه نسبت به کمری.قیمت متعادل تری هم داره ضمن اینکه کارت سوخت هم بهش تعلق می گیره.کلا با نیسان بهترم تا با تویوتا...
به خودرو های داخلی تا سقف 2000 سی سی کارت سوخت تعلق میگیره.نقل قول:
ضمن اینکه کارت سوخت هم بهش تعلق می گیره.
هیچ یک از این دو کارت سوخت ندارند.
کارت سوخت دارهنقل قول:
فقط چیزی که هست سهمیه ای بهش تعلق نمیگیره :46:
چرا فرشاد جان ، بهش کارت تعلق می گیره.نقل قول:
به ماشین های وارداتی بالای 2000 کارت تعلق نمی گیره نه ساخت داخل.
همین طور که امیر هم گفت کارت سوخت داره. ماکسیما اول داره ولی بعدا دیگه شارژ نمیشه پس دیگه یعنی نداره...:31:نقل قول:
برای ماشین های وارداتی تا سقف 1300 سی سی که همون تویوتا یاریس شامل اون میشه و برای داخلی تا سقف 2000 سی سی که مزدا3 وسوزوکی و.......شامل میشه.