سلام رفيق!نقل قول:
حالا چرا قاتي ميكني فوقش ملت زنگ ميزنن بشون ميگن ديگه!
يكي يه پيغام فرستاده بود و گفته بود شماره هاي آموزشو ميخوام. صحبتي هم از علوم پزشكي نكرده بود چرا همه چيو به خودت ميگيري؟
كلا ولي اگه باعث آزار شما شديم پاكش كنم؟:5:
Printable View
سلام رفيق!نقل قول:
يكي يه پيغام فرستاده بود و گفته بود شماره هاي آموزشو ميخوام. صحبتي هم از علوم پزشكي نكرده بود چرا همه چيو به خودت ميگيري؟
كلا ولي اگه باعث آزار شما شديم پاكش كنم؟:5:
نه بابا... مرسي دادي شماره ها رونقل قول:
سلام رفيق!
كلا ولي اگه باعث آزار شما شديم پاكش كنم؟
سلام رفيق!نقل قول:
چرا داره ديروز داشتن رنگ ميزدن فقط يه مشكل داره كه خواهرا و برادرا جدا اند! 2 طبقه زي همكف قسمت شرقي ساختمونه ! مشكلت حل شد؟ تازه روزي 3 جور غذا دارن! فقط فني ها پزشكي و... يه جور اند!
سلام
من مهندسی شیمی شبانه دانشگاه تهران که رضوانشهر برگزار میشه قبول شدم. میخواستم بدونم که استاداش همونایی هستن که تو خود دانشگاه تهران تدریس میکنن یا نه؟
فكر نكنم!نقل قول:
اسامي استادا رو رو سايت دانشكده فتي تهران نوشته!
:46:
مگه ساير دانشگاهها جدا نيست؟نقل قول:
من فقط سلف شريف و امير كبير رو ديدم كه جدا بود :27:
من که خودم استان فارسیم به نظرتون آزاد شیراز معماری یا رضوانشهر مهندسی شیمی؟
کدومو توصیه میکنید؟ مهندسی شیمی شبانه رضوانشهر گیلان (دانشگاه تهران) یا مهندسی معماری آزاد شیراز. خودمم استان فارسیم
اگه معماري رو دوس داري يا ميخواي جايي بري كه به خونه و خونوادت نزديك باشي معماري رو برو!نقل قول:
از نظر هزينه هم چون توي گيلان شما مشكل خوابگاه و رفت و آمد داري + شهريه شبانه ... فكر كنم يكي باشه!
salam 0midvaram haleto0n kho0b bashe
chandta s0al dashtam?!
1.chape bargeie m0shakhasat jarianesh chie?(mavarede 7 & 8 sharayetname)
2.eskanhaii r0 ke gereftim baiad che kar k0nim? jaie khasi to0ie site hast ke o0nar0 baiad bezarim o0nja?
3.taaiidiar0 p0st haminjo0ri behemo0n mide?
4.to0 site sanjesh jaie gavahie 2 sale ghabl az dipl0m ham mish0d karnameie 2 sal0 bebarim?!?!?
5.chape va taah0d name jarianesh chie?(mavarede 7 & 8 sharayetname)
chandta s0al dashtam?!
2.eskanhaii r0 ke gereftim baiad che kar k0nim? jaie khasi to0ie site hast ke o0nar0 baiad bezarim o0nja?
4.to0 site sanjesh jaie gavahie 2 sale ghabl az dipl0m ham mish0d karnameie 2 sal0 bebarim?!?!?
5.chape va taah0d name jarianesh chie?(mavarede 7 & 8 sharayetname):13::13::13:
[quote=technology91;4209027]salam 0midvaram haleto0n kho0b bashe
chandta s0al dashtam?!
5.chape va taah0d name jarianesh chie?(mavarede 7 & 8 sharayetname):13::13::13:[/quote]
1- برگه تعهد نامه و مشخصات رو فكر كنم موقع ثبت نام بايد سيو كني و بعد چاپ كني!
2- اسكن ها رو از فردا كه ثبت نام شروع ميشه موقع ثبت نام ميخواد ازت ديگه!!!1
3- تايييده رو نميدونم! چو خودم هنوز اقدام نكردم!
4-2 سال قبل ديپلم براي مناطق 2 و 3 است و بايد اينو از مدرسه بپرسي!
5- به شماره 1 مراجعه كن!
kheili mamno0nam:11:
كيا ثبت نام كردن؟؟؟
اين كه معافيت ميخواد.......حالا من كه اسكن كردم و گذاشتم!
اين تعهد نامه چيه؟؟؟ ميگه نام ضامن.......
این تعهد نامه رو دیروز موقع ثبت نام حضوری به ما دادن.فکر کنم اجباری نیست.برای کسایی که از وام و خوابگاه و ... استفاده میکنند.نقل قول:
سلام.
دوستان برای ثبت نام اینترنتی قبلش باید چیزی رو آماده کنیم؟؟؟ شماره ای چیزی لازم نداره؟
من كه ثبت نام كردم رفت! .....:11:
کسی اگه ثبت نام کرده بگه بعد از ثبت نام چی شد؟ فرمی بهمون داده می شه؟
اون تعهد نامه کسی میدونه چیه؟؟؟ از کجا باید بیاریمش؟
بعد ثبت نام........ خودتون بريد ميفهميد چي ميشه ... ترس نداره كه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي .... نه هيچي نميده .... تازه دوباره ميتوني بري اصلاحش هم بكني! يعني تا جمعه وقت داري بري!
ميتوني 200 بار تا جمعه بري آدرست رو عوض كني مثلا!
تو این تاییدیه و ضامنو اینا رو چی کار کردی هیچی وارد نکردی؟نقل قول:
بعد ثبت نام........ خودتون بريد ميفهميد چي ميشه ... ترس نداره كه
نه... هنوز نه... يعني سيستمش مثه ثبت نام كنكور نيس كه يه بار بيشتر نشه ثبت نام كني...
ميتوني بري اديتش كني.....
من كه هيچي وارد نكردم ولي فكر كنم ا بايد واسه اونايي هست كه ميخوان از تسهيلات رفاهي صندوق استفاده كنن باشه!
اصلا چي هس اين تسهيلات؟؟؟؟؟
ولي بايد اون فرم رو دانلود كننين بعد ببيريد محضري جايي تاييد ش كنيد ...
دوستان توجه کنید
مدارک اسکن شده نباید حجمشون از 400kbبیشتر باشه اگه بیشتر شه قبول نمی کنه ومسه من بیچاره میشید
سلام به همه ي بكس فني!
آقا يه تاپيك ايجاد شده كه راجع به خود دانشكده فني و اطلاعات جانبي و امكانات و فضاها و رشته ها و... توسط ورودي هاي 88 بحث ميشه! اگه حال كرديد همكاري كنيد! نكرديد هم به جهنم !!! ولي بازم همكاري كنيد!
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=349586
با Grayscale اسکن کنید خیلی کمتر هم میشه ...نقل قول:
مدارک اسکن شده نباید حجمشون از 400kbبیشتر باشه اگه بیشتر شه قبول نمی کنه ومسه من بیچاره میشید
آقا این کارت معافیت چیه که باید اسکن کنیم
از کجا بیاریم ؟؟
مگه متولدین 69 به بعد از این چیزا میخوان ؟؟؟
نه مصطفي جان ماله 69 اي ها نيست! مال بروبچز مشموله!!نقل قول:
:31::31::31::31::31::31::31:نقل قول:
سند تعهد رو من چاپ كردم فردا ميبرمش اسند رسمي ثبتش كنم ....:21:
اقا بلاخره فهمیدی این سند چی هست؟واجبه یا اختیاری؟نقل قول:
سند تعهد يعني اينكه تعهد ميدي كه اگه از تسهيلات مثل وامي.. كمك هزينه اي...چيزي استفاده كردي در زمان تحصيل بعد از اشتغال به كار مياي اونو پس ميدي! :20:نقل قول:
این یعنی واجبه دیگه نه؟نقل قول:
نميدونم! ----
كاربرگ مشخصات فردي رو كه بايد 2 بار چاپ كنيم واسه من دي ال ميشه ولي باز نميشه!!!!
واسه شما چي؟؟؟؟
مسخرشو در اوردن نمیزارن ادم با یه حسه خوب نسبت بهشون بره دانشگاه با این خوابگاه دادنشون کشتن خودشونو هر بار یه اطلاعیه جدید میاد تازه حالا فهمیدیم که خوابگاه ما کوی نیستو فردوسیه خوابگاه فردوسی کجااااااااااااس؟
فایلش PDF هست باید با ACROBAT READER بازش کنینقل قول:
سلام:19:
اگه کسی شبانه قبول بشه و نخواد بره باید چی کار کنه؟:13:
هیچ کاری نکنه کافیه؟:31::31:
آره ديگه..... فقط نرو ثبت نام!
سند تعهد هم بردم ثبتش كردم رفت ..........:)
پاک شد ...........
دکتر کارولوکس چهره ماندگار مهندسي کشور و پدر رباتيک ايران درگذشت
دکتر کارولوکس، استاد دانشکده مهندسی برق و کامپيوتر پرديس دانشکده هاي فني و چهره ماندگار مهندسي کشور، شامگاه پنجشنبه هفدهم تيرماه رخ در نقاب خاک کشيد و جامعه علمي کشور را در سوگ نشاند.
بر اساس برنامه ريزي اوليه، مراسم تشييع اين استاد فقيد روز دوشنبه 21تيرماه 89 در پرديس مرکزي دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.
گفتنی است دکتر کارولوکس تحصيلات کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را از دانشکده فنی دانشگاه تهران و دکترای خود را از دانشگاه برکلی کاليفرنيا دريافت کرده بود و در سال 1385به دليل فعاليت های منحصر به فرد آموزشی و تحقيقاتی در زمينه مهندسی کامپيوتر، رباتيک و هوش مصنوعی، به عنوان چهره ماندگار مهندسی کشور برگزيده شده بود.
روابط عمومي و امور بين الملل پرديس دانشکده هاي فني، اين ضايعه بزرگ را به اساتيد، دانشجويان و جامعه علمي کشور تسليت گفته و براي آن استاد فقيد علّو درجات و رحمت و غفران واسعه الهي مسئلت مي نمايد.
لینک خبر:
کد:http://eng.ut.ac.ir//Fa/EVENTS/PREVIEW_DETAILS.asp