فتوکپی کارنامه آزموننقل قول:
من امروز رفتم دانشگاه فهمیدم منظور همون پرینت نتیجه ی قبولیه کنکوره که چی قبول شدی
Printable View
فتوکپی کارنامه آزموننقل قول:
من امروز رفتم دانشگاه فهمیدم منظور همون پرینت نتیجه ی قبولیه کنکوره که چی قبول شدی
خواهشن هرکی چیزی در رابطه با مدارک ثبت نام میدونه منو کمک کنه .
من رفتم سایت سازمان سنجش اونجا دانشگاهی که قبول شدم مدارک مورد نیاز برای ثبت نام رو دیدم که از 2 تا از موارد آن سر در نیاوردم .
1-اصل دیپلم یا گواهی موقت . آیا این گواهی موقت همون گواهی موقت پایان دوره متوسطه است ؟ . در ضمن این گواهی موقت باید اداره آموزش و پرورش اون رو تایید کنه؟ .چون من بردم اداره گفتن تایید لازم نیست . مهر مدرسه کفایت میکنه .
2- اصل گواهی سال ماقبل دیپلم چیه من که هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم :13:.
لطفا هر چه سریع تر منو راهنمایی کنید با تشکر .
.................
اوه..اوه...خدا بهتون صبر بده!!!تجربه تلخی دارم از ثبت نام.نقل قول:
1-آره همونه منتهی برای ثبت نام موقت کافیه.ولی بعدا اصلشو دانشگاه ازت میخواد.برا من که مهر نیاز نداشت.پس حتما نداره.
2-قربونت برم خودت داری میگی که،سال ماقبل دیپلم.یعنی دوم دبیرستان.در ضمن شما نباید پیداش کنی.توی پرونده ایه که دست مدرسه هست.تمام مدارکت از ابتدایی تا الان تو همون پروندته.
فکر کنم بخواد هر دانشگاهی که بیبینه الکی یه رشته ی دیگه رو نگفته باشی که قبول شدی . هرچند آخر سر میرن تو سایت نگاه میکنن که مطمئن شن ولی ببری از اول ضرر نمیکنی:46:نقل قول:
من گرفتم همه ی مدارکمو.
یکیش هست نوشته گواهی نامه ی پایان تحصیلات دوره ی متوسطه که زرده.
یه کارنامه هم هست که نوشته کارنامه ی فارغ التحصیلی که معدل و اینای سوم رو داره . نمیدونم کدومشونه ولی احتمالا همون فارغ التحصیلیه باشه که ماله سومه
نه بابا اونا فک کنم سنجش یه لیستی در اختیارشون میزاره
ee اون گواهی که زرده من ندارم
کارنامه فارغ التحصیلی همون کارنامه سوم هست دیگه ؟
من 2 تا دارم
یکیش مهر و امضا هم زیرش خورده ولی یکی نه
ریز نمراتم فک کنم بخوان
ریز نمرات سه سال دبیرستان با ریزنمرات پیش دانشگاهیی
نقل قول:
شاید رنگش برای شما فرق بکنه/
همون کارنامه اس ولی بالاش نوشته کارنامه فارغ التحصیلی. بالای کارنامه های معمولی نوشته شده کارنامه ی تحصیلی سالانه.
شما هر دوتاشو ببر. شاید یکیش دیپلم باشه یکیش کارنامت!
آره ریز نمرات هر 4 سال رو میخوان
ایییییییییی خدا این سنجش ما رو کشت !!!!!!!!!!!!!.باب جریان این اسکن چیه !!!! صفحه اول یه چیز گفته صفحه بعدی یه چیز دیگه !!!!!
این گواهی ما قبل دیپلم دیگه چیه !؟؟؟؟؟.........ضمنا جریان تاییدیه چیه ؟!؟! صفحه اول که چنین چیزی نگفته ؟!!؟؟!....
کسی مدرک ارزش تحصیلی پیش دانشگاهی رو از پست گرفته؟ چه جوریه؟
1-اصلش رو از کجا بگیرم . حتما تو پروندم هست یا جای دیگه ای؟نقل قول:
2 منظورت همون کارنامه سال دوم دبیرستان هست ؟
این رئیس سنجششششش چی میگه تو تی وی
هی میگه ثبت نام بر اساس فامیلی هس ت
خود دانشگاه ها هر کدوم اعلام میکنن.نقل قول:
بعضی دانشگاه ها فرد و زوج کرده مثلا شیخ بهایی اصفهان گفته روزای فرد دخترا - زوج پسرا!
کاری هم به فامیل نداره
بستگی به دانشگاهت داره
آره بستگی به دانشگاه داره
مثلا کردستان گفته روز 4 شنبه قبول شده های رشته ریاضی ولی من اون روز امتحان گواهینامه دارم زودتر میرم :دی
کلا تو تابسون بری ثبت نامت می کنن :دی
نقل قول:
ثبت نام از پذیرفته شدگان از فردا تا 25 شهریور بر اساس حرف اول خانوادگی در دانشگاههای محل قبولی داوطلبان انجام می شود.حرف الف تا چ 22شهریور-ح تا س 23 - ش تا ک 24 -حرف گ تا ی 25 شهریور.
منبع:روزنامه همشهری شنبه 21 شهریور
اطلاعات رو کامل خئاستین بگین براتون تایپ کنم عقب نمونید
عزیز من اون اصل دیپلمته.:27:نقل قول:
گمش نکنی یهو , دیگه از این زردها بهت نمیدن!
دانشگاه ما که گفته گله ای بریزید همه با هم !!!!!
اصل دیپلم رو که الان نمیدن این زرده که شما میگینو به من مدرسه گفت بعدا میدیم .... فعلن باید با همین گواهی موقت دیپلم ثبت نام کنید !
اکثر مدارس الان نمی دن, ولی خب بعضی از مدارس هم میدن. به من و attractive girl که دادن. در هر صورت با گواهی موقت هم میشه ثبت نام کرد. اگه بهتون ندادن اصلا نگران نباشید.
دانشگاه صنعت نفت 1 ام و دوم مهر ثبت نامشه اگه یکی میتونه یه نگاهی بکنه ببینه من درست دیدم یا نه همه جا 24 25 امه
منم اصلشو گرفتم :دی
همون زرده :27:
من کارنامه سال سومم با امضا و مهر دارم
دیگه کافیه؟؟؟
واسه دبیرستانو میگم
دوستان سلام
دوست عزیز شما باید پسر باشی درسته؟نقل قول:
اصل دیپلم رو که الان نمیدن این زرده که شما میگینو به من مدرسه گفت بعدا میدیم .... فعلن باید با همین گواهی موقت دیپلم ثبت نام کنید !
برای پسرا اول باید گواهی خدمتی بیارن (معافی یا پایان خدمت) تا مدرک بهشون بدن
فعلا به پسرا گواهی میدن
دخترا هم چون نظام وظیفه ندارن بهشون میدن
توجه: از مدرکتون حتما کپی تهیه کنید و بهتر اینه که کپی رو برابر اصل هم بکنید برای روز مبادا
خلاصه هواستون به گم شدنش باشه
علی علی
سلام...من امروز رفتم پست تاییدیه رو بگیریم !!! این دیگه چیه ؟ شما هم گرفتین !!؟ آخه آموزش پرورش بهم گفت برو پست بگیر !
کسی نمیتونست یه کمکی کنه؟نقل قول:
من امروز ثبت نام کردم.
اون تائیدیه که میگفتین باید بریم اداره پست برای ثبت نام چیزی به من نگفتن و چیزی هم نخواستن. ولی قبلا به مامانم گفته بودن که برای بعد لازمه و بعدا میتونین بگیرین از پست.
یه چند تا فرم سلامت هم برای کارت سلامت دانشگاه بهتون میده که بعدا باید به یه کلینیکی چیزی که خود دانشگاه باهاش قرار داره برید برای تکمیل ثبت نام ولی همون موقع نمیخوان.
بله دوست من.ولی به سن نگاه میکنن.اگه سنت همونی باشه که مد نظر دانشگاه است،اصلا نیازی نیست!!!.معافیت تحصیلی حساب میشه.مثلا پارسال 68 بود.امسالم 69.شما اگه متولد 69 باشی و دانشگاه هم قبول شده باشی اصلا کاری به سربازیت ندارن!!!نقل قول:
دوست عزیز شما باید پسر باشی درسته؟
برای پسرا اول باید گواهی خدمتی بیارن (معافی یا پایان خدمت) تا مدرک بهشون بدن
اصل دیپلم چه جوری هست ؟ :31:نقل قول:
salam 0midvaram haleto0n kho0b bashe
2.eskanhaii r0 ke gereftim baiad che kar k0nim? jaie khasi to0ie site hast ke o0nar0 baiad bezarim o0nja?
3.taaiidiar0 p0st haminjo0ri behemo0n mide?
chandta s0al dashtam?!
1.chape bargeie m0shakhasat jarianesh chie?(mavarede 7 & 8 sharayetname)
2.eskanhaii r0 ke gereftim baiad che kar k0nim? jaie khasi to0ie site hast ke o0nar0 baiad bezarim o0nja?
4.to0 site sanjesh jaie gavahie 2 sale ghabl az dipl0m ham mish0d karnameie 2 sal0 bebarim?!?!?
5.chape va taah0d name jarianesh chie?(mavarede 7 & 8 sharayetname):13::13::13::13:
chandta s0al dashtam?!
1.chape bargeie m0shakhasat jarianesh chie?(mavarede 7 & 8 sharayetname)
4.to0 site sanjesh jaie gavahie 2 sale ghabl az dipl0m ham mish0d karnameie 2 sal0 bebarim?!?!?
5.chape va taah0d name jarianesh chie?(mavarede 7 & 8 sharayetname):13::13:
آقا / خانوم تکنولوژی لطفا فارسی تایپ کنین + چند بار پشت سر هم پست ندین ....
جور خاصی نیسنقل قول:
اصل دیپلم چه جوری هست ؟
مگه شما نگرفتین؟!
یه برگه مثل A4 هست بعد زرده ... یه جاش نوشته ز گهواره تا گور...:دی
بعد تمبر داره یه گوشه ش
و نوشته معدل کتبی و دیپلمت
زیرشم 700 تا امضا از اموزش پرورش و مدیر و ... ایناس !:دی
چه جالب کاش من هم داشتم .:31:نقل قول:
شما از کجا گرفتین ؟ از پیش دانشگاهی یا اداره ؟
یه جا دیدم که کفته بود مال پسر ها رو بعدا میدن درسته؟:21:
نگران نباشین به شما هم میدن!نقل قول:
من از دبیرستانم گرفتم ... پیش دانشگاهیم یه جا دیگه بود
نمیدونم والا مدرک دیپلم رو باید بدن در هر صورت پسر دختر نداره
یعنی اصل دیپلم رو تو دبیرستان میدن ؟ خوب شد که گفتی . فردا میرم پدرشون رو در میارم:5:نقل قول:
سلام! کسی اینجا میدونه کسایی که شروع دانشگاهشون از نیم سال دوم هست برای ثبت نام چی کار باید بکنند؟! من هیچ چیزی راجع به این تو سایت سنجش ندیدم و الان موندم چی کار کنم.
نیوشای عزیز
یکی دیگه هم همچین سوالی پرسیده بود...
یکی از دوستان هم گفت هرجا قبول شدین الان باید برین ثبت نام کنین ولی خب انتخاب واحدتون نیم سال دوم هست
من نیمه دوم هستم . دانشگاه زنجانم . تو سایتش اطلاعیه زده بود که کد رشته های مهندسی روز سه شنبه 7 مهر بیان واسه ثبت نام .... با این حساب شما باید ببینی دانشگاتون کی ثبت نام میکنه همون روز بری ...نقل قول:
شروع کلاسا وسط بهمنه ولی ثبت نام الانه ....
راستی من رسید پست رو گرفتم کار خاصی نداشت فقط یه کپی از گواهی موقت رو با یه فرم و پاکت میفرستین + 2500 تومن ناقابل :5:
نه باااااااااا... از من 2700 گرفتن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرم كلاه گذاشتن!!!! :31::31::31::31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: