نقل قول:
چون که بهتره علاوه بر اینکه cpu یکیه اما از فیلمبرداری و عکاسی بالاتری برخورداره .. کیفیت صفحه نمایش بالاتری داره و تاچش هم بهتره .. من اینو گفتم چون موجوده وگرنه امنیا پرو که زودتر از n900 هم میآد خیلی سرتره
Printable View
نقل قول:
چون که بهتره علاوه بر اینکه cpu یکیه اما از فیلمبرداری و عکاسی بالاتری برخورداره .. کیفیت صفحه نمایش بالاتری داره و تاچش هم بهتره .. من اینو گفتم چون موجوده وگرنه امنیا پرو که زودتر از n900 هم میآد خیلی سرتره
کيفيت فيلمبردری و عکس زياد مهم نيس اما کيفيت صفحه نمايش و تاچ مهمه و ميخواستم بدونم فرق TFT resitive touchscreen با AMOLED resistive touchscreen چيه؟نقل قول:
فرقشو ميشه حس کرد يعنی به وضوح ديده ميشه؟
100%
amoled خیلی بهتره
اينو که گفته بودين ميخوام يکی بيشتر توضيح بدهنقل قول:
n 97 فرق زیادی با n900 تو کیفیت تصویر نداره ... میتونی ببینی .. زیر نور افتاب و از زاویه های مختلف هم خیلی ضعیفتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
در با کیفیت بودن صفحه i8910 شکی نیست.
ولی من یه سوال دارم شما از کجا میدونی که صفحه ان97 با ان900 زیاد فرقی نداره مگه عکسی چیزی کنار هم باشن منتشر شده؟
خیلی صفحه ها شبیه هم هستن اما در عمل بسیار متفاوتند.
نه ساختار صفحه یکی هستش .. کلا تغییری حاصل نشده
دوست من تراكم پيكسلي 900 خيلي بالاتر از 97 و امنيا اچ دي هستشنقل قول:
n 97 فرق زیادی با n900 تو کیفیت تصویر نداره ... میتونی ببینی .. زیر نور افتاب و از زاویه های مختلف هم خیلی ضعیفتره
شما به عكس ها بالا دقت كن
چرا پرو 2 اينقدر نتايج خوبي ارائه داده اونم با وجود صفحه هاي 16 ميليون رنگ و آ ام او ال ايي دي رقيباش ؟
بخاطر رزولوشن 480 در 800 (مثل ان 900)
تازه چون صفحه نمايش ان 900...3.5 اينچه نتايج بهتري از پرو 2 3.6 اينچي ارئه ميده
ای بابا اين که تفاوتش خيليه
يعنی باز nokia گند زد
علی جون ولی عکسهای یکه از ال سی دی 900 دیدم زیاد خوب نبود .. البته شاید بهتر از 97 باشه ولی بازم به اون3 تا نمیرسه به نظرم یک مسئله علاوه بر اعداد و ارقام هست که اون تکنولوژی ساخت صفحات هستش .. مثلا خود سامسونگ رو شما ال سی دیهاشو با ال جی مقایسه کن یا سونی رو مقایسه کن با اینکه اعداد و ارقام مساوی هم دارن ... نوکیا باید oled میزد .. چون رو 86 و ییکی دیگه زا گوشیاش تجربشو داشت ... نمیدونم چرا نزاشت
ولی خدايش اگه بگيم که اين يکی از مشکلش باشه بقيه چيزش سرتره
نقل قول:
اگه قرار باشه کیبورد رو سر تری بدونی باید با امنیا پرو مقایسش کنیم ... و سیستم عامل هم ممو با اینکه اینده داره هنوز اونجور که باید جوابشو پس نداده و خیلیا هنوز سیمبیان رو بهتر میدونن و ترجیح میدن ...
فکر نمیکنم نقطه دیگه باشه ؟ علاوه ب راینکه مطمئن باش قیمتش هم زیر 900 نیست ..
نميدونم والا گيج شدم
من الان نظري در مورد مقايسه ال سي دي 900 با 97 و يا... نمي تونم بدمنقل قول:
تا وقتي كه مقايسه اي بينشون نشه و عكس هاشو رو نبينيم
همون طوري كه شما هم گفتين بحث عدد و رقم روي كاغذ با عملكردي كه خود گوشي ها نشون ميده
موضوع جدايي است
مثلا شما دقت كن تاچ پرو 2 با اين كه تي اف تي هستش و 65 هزار رنگ
عملكرد مناسبي داشته با توجه به رقياي 16 ميليون و oled اش
نقل قول:
درسته ... منم نمیتونم نظر بدم چون فقط تصویر خودشو دیدم ..
آقا مرسی از همگی بخصوص pulp جان و علی آقا فعلاً بايد صبر کنم تا گوشيا وارده بازار بشن و از نزديک ببينم ولی هم اينجا و هم تو فروم های خارجی 90% گفتن n900 به هر حال ممنون
بابا اینا که نیمدن هیچ کدوم :دی
ولی من 900 رو میگم بهتره منم اگه خز نشه جزو انتخابام میذارم چون سیستم عامل جالبی داره و از ویندوز موبایل خسته شدم :دی
کسی میدونه مالتی تاچ هست یا نه ؟
نه دیگه فعلا اول باید به خازنی برسه بعد مولتی تاچ بشه نمیشه که یهو بپره بزار اول خازنی بشه بعد
صفحه ی 65000x2 رنگه درحالی که الان حتی سامسونگ هم 16 میلیون میزنه.n900 خیلی شاخه
ميگن nokia پيش فروش کرده من تو سايتش گشتم چيزی پيدا نکردم کسی چيزی ميدونه؟
آره با قیمت 650 دلارنقل قول:
ميگن nokia پيش فروش کرده من تو سايتش گشتم چيزی پيدا نکردم کسی چيزی ميدونه؟
ميشه لينک بديد؟
نقل قول از خودم :31:نقل قول:
[HTML]
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4168514&postcount=56
[/HTML]
من تاپیک را کامل نخوندم فقط نظرمو میدم.
به نظره من جدای سیستم عامل این دو گوشی که بحثی بسیاز زیاد داره اکسپریا ایکس2 بهتره.
ایکس2 کیبرد بسیار بهتری داره همچنین دکمه ی 4جهته هم داره که برای یک گوشیه لمسی بسیار کاربردیه.همچنین با توجه به اعداد و ارقام ایکس2 باطریه قویتری داره
xperia 2 یه چیزه دیگست
ببین دوست عزیز من نیمدونم چی پاسخ این پست شما بدمنقل قول:
من تاپیک را کامل نخوندم فقط نظرمو میدم.
به نظره من جدای سیستم عامل این دو گوشی که بحثی بسیاز زیاد داره اکسپریا ایکس2 بهتره.
ایکس2 کیبرد بسیار بهتری داره همچنین دکمه ی 4جهته هم داره که برای یک گوشیه لمسی بسیار کاربردیه.همچنین با توجه به اعداد و ارقام ایکس2 باطریه قویتری داره
از یه طرف من خودم جز کسانی بودم که x1 رو داشتم و یه مدت (2 ماه ) باهاش کار کردم درسته که xperia واقعآ گوشی خوبیه و سیستم عاملشم ویندوزه
حالا چرا نمیتونم پاسخ پستت رو بدم؟چون که من با این سیستم عامل n900 کار نکردم و نمیدونم واقعآ نسبت به ویندوز موبایل بهتره یا نه؟
ولی در کل اینو میتونم بگم که سیستم عاملش اگه از ویندوز موبایل بهتر باشه به قطع با وجود تنفری که از نوکیا دارم ولی میگم از x2 بهتره
به نظرم اگه سیستم عاملش روون تر باشه و کندی کمتری داشته باشه (که در این زمینه من که الان دارم با مک کار میکنم با جرات میگم هیچ سیستم عاملی به پاش نمیرسه) از xperia x2 بهتره چون چیزی که تو عکسا مشخصه اینترفیسش از x2 قشنگتره
این فقط نظر من بود
سلام
به نظر من هم از نظر سیستم عامل اینطور که معلومه و یه سری عکس که تو سایت memo دیدم باید ان۹۰۰ از لحاظ سیستم عامل از ویندوز موبایل موجود در اکسپریا بهتر باشه
همچنین صفحه کلید کامل ان۹۰۰ هم به نظر میاد که خوش دست باشه
البته این حرف های من فقط در حد دیدن عکس از تو اینترنت هست و وقتی هر دوشون به طور کامل به بازار بیاد میشه نتیجه قطعی رو داد
گوشيهايي كه نيومده اند نميشه روشون نظر قطعي داد
ظاهرا هر دو سخت افزارهاي خوبي دارند
مونده سيستم عاملشون
ويندوز موبايل كه خوبه
مونده maemo
بايد گوشي بياد كمي باهاش كار كرد بعد معلوم ميشه