یکی لطفاً جواب بده !:47:نقل قول:
Printable View
یکی لطفاً جواب بده !:47:نقل قول:
نقل قول:براي بك اپ گرفتن از درايورها از اين نرم افزار استفاده كنين. هم به روز مي كنه هم قابليت بك اپ داره:نقل قول:
خير اين درايور مخقي فقط توسط اكرونيس قابل كار هستکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=346112
نقل قول:
کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟؟
.
دوست من توضيح ادم خدمتتون كه اين روش از گاست خيلي بهترهنقل قول:
از اين روش استفاده كنين
در غير اين صورت خارج از اينجا يك تاپيك براي مشكلتون بزننين:10:
آقا من بالاخره بوت شدم لینک آخریه درست جواب داد
من اولش طبق گفته HAMID عزیز هاردو مجددا FDISK کردم و 3 تا درایو درست کردم
1. OS که 100 GB فضا داره
2. RECOVERY که 20 GB فضا داره
3. SAMAN که 30 GB فضا داره
اما بعد از کار با آکرونیس به این صورت در اومد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی به MANGE هم میریم
[QUOTE=saman3230;4237831]من اولش طبق گفته HAMID عزیز هاردو مجددا FDISK کردم و 3 تا درایو درست کردم
1. OS که 100 GB فضا داره
2. RECOVERY که 20 GB فضا داره
3. SAMAN که 30 GB فضا داره
اما بعد از کار با آکرونیس به این صورت در اومد
وقتی به MANGE هم میریم
ديدي حل شد سامان:31::31:
تو كه منو كشتي تا ريكاوري ساختي :13:
چند تا سوال
1.من الان 10 گیگ واسه درایو acronis اختصاص دادم.اگه بخام چجوری بعدا میتونم به حجمش اضافه کنم واسه backup های بعدی؟
2.از روی همین backup که hard to hard گرفتم و داخل acronis zone ریختم میتونم dvd هم رایت کنم یا باید از اول backup بگیرم و رایت کنم؟ طریق انجام دادنش رو هم لطفا بگید
3.با پارتشن بندی یا و نصب ویندوز جدید این back up بازم کار میده؟ از بین نمیره؟ اصلا چجوری از بین میره؟
ممنون
راستی یه سوال دیگه یادم رفت بپرسم؟
این دو حالت با هم چه تفاوتی دارند؟ کدوم رو باید انتخاب کرد؟
system state و disket and partition
نقل قول:بله ميشه از طريق toolsمنوينقل قول:
و گزينه manange acronis secure zone
ميشه تغييرات داد
همون ريكاوري روي هارد بسه. نيازي به رايت دي وي دي نيست. بي خيال:46:
ماداميكه پارتيشن اكرونيس زون از بين نره حتي اگه بوت نشه مي توني باز با سي دي اكرونيس بيايي بالا و ريكاوري كني
شما سعي كنين بك آپ كامل كنين وضعيت سيستم براي نصب و تست نرم افزار هست
شما از گزينه هاي بك آپ و وريستور فقط استفاده كنين:10:
خوب من وقتی که backup رو زدم این دو تا گزینه رو واسم آورد گفت یکیشو انتخاب کننقل قول:
براي ساخت ريكاوري گزينه اولنقل قول:
ماي كامپيوتر رو انتخاب كنين
بله شما درست میگید اما من از ورژن 10 استفاده میکنم.تو این ورژن بعد از انتخاب گزینه back up ازت میپرسه که میخوای چجوری back up بگیری بعد دو تا گزینه بت میده system state و disket and patitionنقل قول:
و حتما باید یکی رو انتخاب کرد.ولی کدوم؟ فرقشون چیه؟
راستی اگه مشه لینک برنامه bootable acronis هم بدارین که با عوض شدن ویندوز و یا مشکل پیدا کردن بشه restore کرد.تو خود برنامه یه کزینه هست نوشته ساختن bootable disk media این همونه؟ یعنی از طریق برنامه هم میشه ساخت؟
براي ادامه كا گزينه ديسك و پارتيشن رو انتخاب كننقل قول:
ضمنا همه لينكهايي كه من گذاشتم واسه حالت بوت هست
من خودم به حالت ويندوزش خيلي اعتقاد ندارم
همون بوت كار بايد انجام بشه:11:
يكي از اين 3 تارو دان كني همون چيزي كه موقع بوت نياز داري
سلام
من با خود نرم افزار Acer recovery بك آپ دارم و حالا شناخته نميشه.
البته اصلا نميدونم چرا اين كار رو دارم ميكنم.
من ويندوز سرويس پك سه رو ريختم.تا يه ماه هم كار كردم.بعد از يك ماه يه دفه ديدم lan اصلا وجود نداره تو ويندوز.(تا سه روز پيش درست بود و كار ميكردم.)
بعدش بردم يه شركتي كه اسم نميبيرم.اما گارانتي نوت بوك هاي دل و ايسر هست.جالبه بهم گفتن برو ويندوز اورجينالش رو بريز بعد اگه درست نشد بيار.من گفتم بابا آخه فرقي نداره.تا دو روز پيش كار ميكرد.حالا موندم چجوري اورجينال رو بريزم.ايميج خود ايسر رو نميشناسه.
ولي به نظر شما مشكل از ويندوزه؟
من ميگم سخت افزاريه
سلام من این سوالو اینجا کردم اما کسی جواب نداد
میشه کسی اینجا به داد من برسه:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=219529&page=77
من یه HP Dv6-1225 دارم که یه بار اومدم پارتیشن بندی کنم با Paragon اما وسط راه قاط زدو مجبور شدم Recovery کنم، بعد از انجام Recovery هم همش error میداد که نمیتونه یه درایورو نصب کنه و خلاصه مجبور شدم از DVD های بک آپ استفاده کنم. نهایتا ویندوز مث روز اول نصب شدو پارتیشن بندی هم به راحتی تونستم با Paragon انجام بدم. درایور ریکاوریم هم سر جاشه و بدون مشکل.حالا 2تا سوال:
دوتا سوال:
1- ممکنه اطلاعات این پارتیشن ریکاوری آسیب دیده باشه، اگه آره واسه درست کردنش همین روشو اجرا کنم؟(توجه کنین که من الآن دریو ریکاوری دارم که حاوی یه فایل ریکاوریه!!)
2- اگه به حالت Factory ریکاوری کینم پارتیشن بندیمونم به هم می خوره و هرده میشه مث روز اول یه پارتشنو اطلاعات میپره؟؟!!!
دوست عزيز با اين اوصافي كه مي فرمايين مشكل نبود مستر بوت ركورد ريكاوري هست.نقل قول:
كاري نميشه كرد بايد به همين روش اقدام كني و براي هميشه از دست اين ريكاوريهاي مزخرف راحت بشي
ربطي هم به اريجينال بودن نداره
1-اون ريكاوري با اين فرق داره و ايميج اون به درد اين نمي خورهنقل قول:
2-بله همه چيز ريشه كن و مقل اول ميشه نه فقط ويندوز همه چيز:13:
با اين روش بهتره
بك بار از نو پارتيشن بنددي كن يعد هم ويندوز بعد هم با سريال زير نوت بوك فعال كن
ممنون که راهنمایی می کنی. من با DVD های ریکاوریم از اول نصب کردم، مشکلی هم ندارم.نقل قول:
اما متوجه نشدم، یعنی فایل ریکاوری موجود در هارد دیسک من احتیاج به ترمیم داره یا نه؟(با توجه به توضیحاتی دادم)
در ضمن این فعالسازیو کجا باید انجام بدم؟؟!!!من ریکاوری کردم با DVDهای خودش، فک نکنم دیگه فعال سازی بخواد.آره؟
سلام
دوستان دو مورد
1- من امتحان كردم از بعضي لحاظ ها واقعا از norton ghost 14 بهتر بود.بهتره عزيزان رو همين برنامه ترمكز داشته باشن
2- كسي اطلاع داره دو تا ويندوز رو چجوري بك آپ بگيريم؟
خودم فكر ميكنم درايو c رو با mbrريكاوري بايد كرد.
و درايو دوم (مثلا ويندوز ويستا) رو بدون mbrبرگردوند.
اينطوري mbr برگردونده شده توسط درايو c هر دو ويندوز رو شناسايي ميكنه.
در مورد طريقه كار با دو ويندوز هم توضيح بديد.
مثلا xp در درايو C و vista در درايو D
بايد همه دراويهاي شامل سيستم عامل بك آپ بشهنقل قول:
يعني هر كدوم رو جدا بك آپ بگيرم؟نقل قول:
بعد به چه ترتيب برگردونم؟
ببين مهم نيست چند تا درايو ريكاور ميشهنقل قول:
چون همه در يك ايميج هستند و ايميج هريك اكستركت ميشه تو خود اون درايو
مشكل شما نيست وظيفه نرم افزاره
صفحه 6 یه شوال پرسیدما. کسی نیست جواب بده لطفا؟؟؟!!!
نقل قول:نقل قول:بببين دوست عزيزنقل قول:
در دو صورت ريكاوري به درد نمي خوره يكي پارتيشن دستكاري شده باشه كه در مورد شما خيلي محتمله
يكي اينكه مستر بوت ركورد در درايو بوت آسيب ببينه
در هر صورت مشكلي نيست با همين روش يك ريكاوري بساز
خيالي نيست.
آقا من اینو دانلود کردمو رایت کردم، بالا هم اومد اما به ساخت درایو که رسید پیام داد این یه نسخه Trial هستش و فقط در محیط ویندوز ریکاوری می سازه برای ساختن درایو ریکاوری در اینجا باید نسخه اصلیشو بخرین!!!!!! نسخه اصلیشو از کجا بیارم؟؟
سريال مي خواد؟نقل قول:
ببين نسخه فولش رو هم مي توني از اينجا بگيري اما حجمش 90 مگ هست:
کد:http://www.freedanload.com/post/2287/
با سلام..من یک مدل DV6-1203 خریدم..وقتی میخواستم DVD ریکاوری بسازم 2 گزینه وجود داشت که شامل:
RECOVERY DISK CREATION
و
RECOVERY MANAGER
بود...من به قسمت RECOVERY DISK CREATION رفتم و به ترتیب جلو رفت و ازم درخواست 3 عدد DVD کرد و حدود 45 دقیقه طول کشید و تمام شد..حالا سوال من اینه که قسمت دوم یعنی RECOVER MANGER مربوط به چی هست؟؟..نکه من اشتباه کردم و باید به این قسمت برم؟؟..چون الان درایو RECOVER ویندوز هم بیشتر از قبل اشغال شده؟؟؟
دوست عزیز این نسخشو دارم اما واسه اینکه CD بوتیبل بسازم باید چه کنم؟؟گیج شدمنقل قول:
يك گزينه داره به نام Bootable Rescue Media Builder در همان فولدر اكرونيس در استارت منو از اون استفاده كنهنقل قول:
راستي در محيط ويندوز هم مي توني ايميج بگيري
مشكلي نيست
همه اين كارهايي كه گفتم در محيط ويندوز هم انجام ميشه
ببين دوست عزيز اين سئوال به تاپيك مربوط نيست.نقل قول:
يك تاپيك در همين بخش مشكلات سخت افزاري بزن و مطرح كن.
مطمئن باش كلي ادم مياد جواب ميده:11:
آخه تو همین تاپیک خوندم که ساختن ریکاوری تو ویندوز به درد نمی خوره و حتما باید از طریق بوت بسازیم.بعدم یه سوال شاید خیلی بچه گانه: اینو اگه شما راهنمایی کردینو تونستم CD بسازم که دیگه نباید نصبش کنمو بعد ریست کنمو بیام بالا؟؟؟منظورم اینه که این برنامه دیگه احتیاج به نصب تو ویندوز نداره؟ اونی که شما گذاشتی اول این تاپیک همون مشکل رجیستر داشت، من بدون نصب از طریق CD اومدم بالا. درسته؟نقل قول:
بله در حالت بوت بهترهنقل قول:
اما شما يك كاري كن
برو در ويندوز اكرونيس سكيور زون رو بساز و بوتش رو فعال كن
و بعد نيازي به سي دي هم نيست
موقع بالا اومدن نوت بوك بهت ميگه اف-11 رو بزني
سلام لپ تابم من vostro 1510
الان کامل فرمت شده پارتیشن ها هم کلا پاک شد از دوباره پارتیشن بندی کردم؛ بعضی از درایورهارو ندارم در ضمن من ریکواری رو رایت کردم ولی با Nero به صورت دیتا. الان وقتی ویستا نصب می کنم بالا که میاد؛ تو startup گزینهrepair computer نیست.
تو محیط ویستا 10 گیگ از درایو c رو shrink میکنم بعد DVD های Recovery رو کپی می کنم. بعد سیستم رو به سی دی ویستا بالا میارم با استفاده از dos نرم افزار PCRESTORE رو اجرا می کنم و dell factory image کامل restore می شه بعد هم repair startup رو میزنم ویستا بالا میاد ولی!!! اسم درایو سیستم عامل رو عوض می کنه و اسم درایو ریکاوری که ساختم رو
C میزاره به خاطر همین خیلی چیزها کار نمی کنه.این نرم افزار می تونه به من کمک کنه؟؟
ببين دوست عزيز ريكاوري مثل نصب يك ويندوز جديد ميتونه باشهنقل قول:
مي تونين هم يكبار ويندوز و كل نرم افزار ها رو نصب كنين و بعد ايميج بگيرين تا دفعات بعدي كارتون بعد از نصب ويندوز ساده باشه و همه برنامه ها هم اتوماتيك ظرف چند دقيقه نصب بشه
باید بگم که شما نصف راه رو رفتی.نقل قول:
چون در حالت ارجینال پارتیشن سیستم عامل پارتیشن دوم است ،پس ، پس از ریکاوری در پارتیشن دوم ویندوز نصب میشه.تو پارتیشن اول فایلهای ریکاوری رو بریز و بعد یک دفعه دیگه ریکاوری کن تا تو درایو دوم ویندوز نصب بشه.اینجوری هم پارتیشن ریکاوری رو ساختی و هم پارتیشن سیستم عامل .دوباره تست کن ببین گزینه ریکاوری به ادونس بوت آپشن اضافه شده یا نه(با f8 ) ، که اگه اینجوری بود کار تمومه.فقط بگو نرم افزار PCRESTORE رو چطور تو dos اجرا کردی چون برای من اجرا نشد.اندازه پارتیشن اول رو 10 گیگ و پارتیشن دوم رو بیشتر از 60 گیگ درست کن.
موفق باشید.
سلام دوستان،من به یک مشکل اساسی خوردم،لپ تاپ من 3 تا درایو داشت .با برنامه paragon خواستم 1 پارتیشن اضافه کنم که متوجه شدم 1 پارتیشن مخفی 100 مگی دارم.که هر 4 درایو praimery بودن.درایو ویندوز 70 گیگ بود که می خواستم 2 قسمت کنم ولی چون همه درایو هام primery بود نمی شد. درایو D = 70Gig بود و درایو دیگه درایو recovery ویندوز ویستا اورجینال بوده که البته الان ویندوز 7 نصب کردم.با برنامه paragon درایو D , وrecovery رو logical کردم که درایو های primery کم بشه ولی درایو recovery به E تبدیل شده و logical نمیشه ولی درایو Dبه logical تبدیل شده . الان وقتی میخواهم درایو recovery رو بازش کنم پیغام format میده .اگه کسی می دونه چطور میشه درایو recovery رو برگردونم ممنون میشم.البته درایو D هم دیگه primery نمیشه.با تشکر از همتون. لطف کنید منو از اول راهنمایی کنید چیکار کنم،چون گیج شدم.راستی من هیچ cd ندارم.
paragon با ويندوز 7 مشكل داره و احتمال داره خرابي كرده باشه
Acronis Disk Director Suite بهتره
در مورد اون 100 مگي هم مال ويندوزه اگه پاكش كردي بايد ويندوزت رو براي استارت آپ ريپير كني 1 دقيقه كار داره سريع بوت رو تعمير مي كنه
به همين روش يك ريكاوري بساز بره
داداشي من نسخه جديد اين اكرونيس رو نصب كردم، و فقط تو ويندوز مي تونم بك آپ بگيرم. توضيحاتت برام واضح نيست. واسه اينكه بتونم تو داس بسازم بايد دقيقا چيكاكنم؟؟؟ميگي سكيور زون رو داخل ويندوز بسازم بعد چي؟؟!!نقل قول:
آقا كسي نيست جواب منو بده؟؟؟؟؟