تا حالا که 3 به 2 به سود ایفون بوده به نظر من
Printable View
تا حالا که 3 به 2 به سود ایفون بوده به نظر من
نقل قول:
مگه بنده گفتم که فیلم دیدن با ایفون مشکل داره ؟ ! شما به دقت بخونید بمتوجه میشید
نقل قول:
1-اپدیت شدن یک مزیت هستش نه یک ضعف .. و اینکه وین علاوه بر اینکه به نسخه بالاتر اپدیت میشه در صورت کشش رم و cpu ...
ورژن بندی هم هست ... میتونی نسخشو عوض کنی
و باگ داشتنش یک چیزیه که نه تنها من میگم بلکه اکثر کسانی که باهاش کار کردن قبول دارن ولی چون خوبه ازش چشم پوشی میکنه ...
2- دلیل نمیشه چون 1.5 پول دارن پولشونو الکی خرج کنن!باید نگاه کنه به اندازه یک ونیم که میده امکانات میگیره یا نه .. به نظرم 1.3 پول بده نهایت 600 تا 700 امکانات میگیره ! که خیلیا با هام هم عقیده هستن
3-صفحه نمایشش خوبه ولی از hd بهتر نیست ... چون هم کوچیکتره هم ضعیفتره .. حالا زیر نور افتاب عملکرد بهتری داره درسته ! ...
4-من از سیستم عامل گذر نکردم بلکه سیستم عامل و یک برتری میدونم منتها دوربین هم برتری میدونم و ... و همه اینهارو باهم میسنجم ! ... میگم اگه اون وین موبایله ! یا سیمبینه ! سیستم عاملش بد نیس که بدت بیاد ! یا اینکه کارایی برات نداشته باشه چه بسا که وین 7 که میاد با توجه به عملکرد مایکروساف از مک هم بهتره ولی فعلا وین 6.5 هست که خوب در رده پایینتری قرار میگیره !
5-دوست عزیز cpu این 2 کاملا مثل هم هستش ! هر 2 کورتکس 600 هستن !
6- ممنون :11:
نقل قول:
ببخشید امیر جان .. هر سیمبینی سیمبین نمیشه و هر وین موبایلی هم وین موبایل نمیشه ! ...
apple چون کلا دو تا گوشی داره همه میگن ایفون خداست ! حالا اگه مثل htc یک ویوا میزد که سرعتش پایینتر بود یا امکانات کمتری داشت میگفتین خداست!؟
نگاه کن چقدر پول میدی؟
شما همون پولو بده برو وین موبایل بخر بعد با ایفون مقایسه کن! نه اینکه یک گوشی 380 رو با یک گوشی 1 تومنی مقایسه کنید :31:
نقل قول:
اینکه کورتکس ! عالیه حرفی نیس ...
اما به گفته خود سامسونگ و فیلمهایی که موجوده سرعت امنیا 8000 از امنیا hd با اینکه سیستم عامل قویتری داره بیشتره ... با اینکه سخت افزار hd مثل 3gs هستش ..
نقل قول:
بله درسته 3.2 زیاد فرقی نمیکنه بازم رو pc کاربرد نداره!... ولی شما اگه یه 8 خوب بگیری ! میتونی به راحتی تو مهمونی ... مسافرت و جاهای دیگه ازش استفاده کنی به اندازه اینکه هم با کیفیت باشه ! و هم راضیت کنه نیازت رو برطرف میکنه چه برسه به 12 خوب ...
اگه میخوای مطمئن بشی چند تا عکس برات اپلود میکنم به اندازه 1024*768 یا بزرگتر یا تو تاپیکها هست ادرس میدم بری نگاه کنی اگه بد بود شما بگو بده !
ولی من شخصا (که خیلیا مثل بنده هستن) نمیتونم همه جا دوربینمو ببرم ! ... دوربین هم دارم ... مثلا ببین میرم کوه ! دوربین ببرم ؟ وقتی که گوشی ت و شلوارم کار همونو میکنه حالا یکم ضعیفتر ولی برام کافیه و به نظرم خیلیارو راضی میکنه
البته اینم درسته که یه گوشی بعلاوه دوربین بهتر از یک گوشی دوربینداره ! ولی هزینش رو هم ببینید و اینکه اگه بخوایم همه چیو جدا جدا بگیریم بهتر بود شما یک ایپاد میگرفتی با یک 1100 یا یک دوربین و یک پلیر برای دیدن فیلم و ... وقتی صحبت از یک گوشی میشه باید تمام امکاناتی که برای گوشی ها هست رو در حد مطلوب داشته باشه .. وین موبایل بد نیست که بخوای 6 ماه 6 ماه عوض کنی .. به امنیا عادی کار ندارم چون به نظر خودمم ضعف زیاد داره و خسته کننده هم هست ! لطفا با یک گوشی در سطح خودش مقایسه کنید
نقل قول:
خوب اگه میگی باگی نداره من که ندارم نمیتونم نظر بدم ... پس همینطوره
دوستان از نظر برنامه چی؟
می دونید که ما ایرانی ها باید فری استفاده کنم و با کرک و...
pulp جان و بقیه ی دوستانم بگن گوشیشون چیه خوب میشه ها
بنده 8300 دارم
ببینید من خودم تا حالا شاید باور نکنید چیزی حدود 30 تا گوشی عوض کردم هیچ کدومم حتی همون روز اول که خریدم اینقدر واسم جذاب و دوست د اشتنی نبوده و نهایتا 6 ماه تو دستم دووم آورده ولی آیفون ... عاششششششششششقشم
الان فقط حسرت پولایی رو میخورم که رو گوشیای سامسونگ و نوکیا و ... ریختم دور!
این موندا به خدانقل قول:
.
و برتری های واضح در ایفون
1= گرافیک بالا حتی زیر نور افتاب و برتری این گوشی در تمام شرایط از ویندوز موبایل..
2= تاچ بسیار خوب و حساس و مولتی تاچ بودن
3= سرهت بسیار زیاد حتی از 1100 هم زوتر میره تو منو { چه برسه به ویندوز }
4= کیفیت بالا در پخش موزیک و داشتن برنامه های متعدد برای هر کار
..........................
من خودم ویندوز موبایل داشتم { touch pro } ولی 3 ماه نشد که فروختم اون هم با کار کردن 1 ساعته ایفون........من خودم عاشق این گوشی بودم اما وقتی رفتم که گوشی بخرم نمی دونم چرا touch pro خریدم......دی
اون موقع این دو یک قیمت بودند { touch pro1 و iphone 3g } پس قیمت یکی بود ولی ایفون خیلی برتری داشت نسبت به این گوشی......
..........
یک توصیه جدی : اگر نمی دونی گوشی رو برای چی می خوای ایفون نگیر چون پشیمون میشی........و اینکه هیچ وقت فکر نکن کار با ایفون سخته چون خیلی اسونه ولی از کلماتی که استفاده میشه در اموزش ادم فکر می کنه که چی هست و فکر می کنه که این گوشی بکارش نمیاد چون هیچی از این گوشی نمی فهمه........
بای بای..
نقل قول:
ببین ! منطقی صحبت کنید ...
صفحه نمایش 3g تو شرایط معمولی بهتر نیست گرافیکشم بیشتر نیس ...
تاچشم هم فرقی نمیکنه فقط مولتی تاچ بودنش مهمه که سامسونگ هم میتونه بزنه و در اینده میگن رو hd هم نرمافزارش میاد چون سخت افزارش مولتی تاچ رو ساپورت میکنه
سرعت هم که دوست عزیز بستگی یه cpu و سیستم عامل داره که مطمئنا i8000 بالاتره
کیفیت بالا هم در پخش موزیک خوبه ولی اونایی که بنده میگم کم نمیارن ...
بقیه حرفا هم نظر شخصیه نمیشه چیزی گفت
شما از گوشی چی خواستی و چی گرفتی؟نقل قول:
من در خرید ایفون به چه چیزایی توجه کنم با توجه به خریدم از دبی؟می گن انلاک و غیره داره کلا من وارد نیستم(هرچی فکر می کنید باید بدونم بگید لطفا)
برنامه های وین و ایفون رو هم مقایسه کنید
کرک باید شن اصلا پیدا می شن یا نه؟
من خودم با ویندوز موبایل کار کردم واسه همین از ایفون می ترسم:31:نقل قول:
دقیقا مثل من.انقده دوسش دارم که مطمئنم گوشی بعدیم بازم آیفونه!نقل قول:
به نظر من مولتی تاچ بودن به همه اینها می ارزه.من یه صفحه 3 اینچی مقاومتی مولتی تاچ رو به یه ال سی دی خازنی 4 اینچی ترجیح میدم:10:(البته گفتم به نظر من)نقل قول:
صفحه نمایشش خوبه ولی از hd بهتر نیست ... چون هم کوچیکتره هم ضعیفتره .. حالا زیر نور افتاب عملکرد بهتری داره درسته ! ...
گفتین ضعیف تر.اگه منظورتون حساسیتشه که من فکر کنم خود نینجا جان هم تو تاپیک HD گفته بودن که بعد 3 سال هنوز هم حساسیت آیفون از HD بیشتره
لذت مولتی تاچ بودن رو هم آدم وقتی حس میکنه که میخواد بازی کنه و از 2 تا دستش استفاده میکنه که تو بازی ها هم مولتی تاچ بودن در انحصار اپله.البته تو وب گردی هم حل میده ها ولی خب بازی یه چیز دیگست
در مورد برنامه هم دوست عزیز تو طول 3 سالی که از ورود آیفون میگذره تا حالا واسش 75000 برنامه اومده که با یه درصد خیلی عجیبی! داره میره بالا(1 ماه و نیم پیش 65 هزار بوده)
همه برنامه ها و بازی ها هم یکی 2 روز بعد از ریلیز کرک میشند!:10:
مطمئن باش از نظر برنامه و بازی کم نمیاره.
بازم من لازم هست یک چیز رو راجب CPUبگم چون داره پردازنده ARM A8 Cortex که روی آیفون 3GS هست رو با پردازنده ARM 11 که روی i8000 هست مقایسه میشه که کمی اذیتم میکنه
اول از همه کاتالوگ پردازنده سامسونگ رو میتونین از اینجا دان کنین:
این پردازنده همونطور که تو کاتالوگ خود سایت سامسونگ هم اومده از نوع ARM 11 هست.کد:http://www.samsung.com/global/system/business/semiconductor/product/2008/5/30/785500s3c6410_datasheet_200804.pdf
تو کاتالوگ فرکانس پردازنده رو تا 667 مگاهرتز آورده حالا نمیدونم چطور 800 عنوان میشه ولی مهم نیست، موضوع مهم چیز دیگه ایه
این پردازنده تقریبا همونیه که سامسونگ به اپل میداد و روی آیفون 3G و آیفون نسل اول بود اما با برخی تغییراتی که سامسونگ روش داده کمی بهترش کرده
این پردازنده آیفون 3G هست.که با اینکه 667 مگاهرتز میتونه کار کنه اما رو ی 412 کلاک شده:
(iPhone/iPhone 3G's S3C6400 (@667 MHz underclocked to 412 MHzاما مزایای پردازنده جدید سامسونگ نسبه به آیفون 3G اینه که به جای 90 نانومتر شده 60 نانومتر و همینطور چیپ گرافیکی یهش اضافه شده که در پردازنده آیفون 3G نبوده که البته آیفون 3G خودش یه چیپ گرافیکی جدا به اسم PowerVR MBX-Lite داشته
پیش بینی میشه که چیپ گرافیکی که سامسونگ روی i8000 گذاشته بتونه به اندازه آیفون 3G قدرت داشته باشه
اما ARM CORTEX نسل جدید تر پردازنده هاست که بعد از ARM 11 معرفی میشه و فعلا روی گوشی ها زیر به کار رفته یا قراره به کار بره:
iPhone 3Gs, Palm Pre, Sony ericsson Satio, Samsung i8910
به این لیست باید N900 نوکیا رو هم اضافه کرد.
کاتالوگی از Cortex A8 :
کد:http://www.arm.com/pdfs/Cortex-A8_data_brief_FINAL_2_.pdf
تست هایی که شده در فرکانس برابر(مثلا اگر کلاک هر دو رو 600 مگاهرتز باشه) سرعت ARM A8 Cortex سه برابر قدرت پردازش ARM 11 هست.
بنابراین با توجه به اینکه برای آیفون ARM A8 Cortex روی 600 کلاک شده باشه و برای i8000 روی 667 اونوقت قدرت پردازش آیفون چیزی در حدود 3 برابره
حتی اگه فرض کنیم که روی 800 هم i8000 رو کلاک کرده باشن باز هم قدرت پردازش آیفون چیزی بالای دو برابره
اصلا ARM 11 یک نسل قدیمیتر از ARM A8 Cortex به حساب میاد و به هیچ وجه قابل مقایسه با A8 نیست.
اما در آخر نتایجی که بر مبنای اطلاعات چیپ های پردازنده گرافیکی به دست اومده رو میارم که در این موضوع هم آیفون برتری قابل ملاحظه ای نسبت به بقیه گوشی ها داره
باشد که رستگار شوید و دیگه چیزی رو (هر چیزی:) ) با آیفون 3Gs مقایسه نکنید(البته میشه i8000 رو در کل با آیفون 3G و همینطور آیفون نسل اول مقایسه کرد)
Current Mobile GPUs: Triangles/sec, Fill Rate
PowerVR MBX-Lite ( iPhone 3G): 1 M triangles/s, 100 M pixels/s
Samsung S3C6410 (Omnia II): 4 M triangles/s, 125.6 M pixels/s
PowerVR SGX 520 (Palm Pre): 14 M triangles/s, ___ M pixels/s
ATI Imageon Z430 (Toshiba TG01): 22 M triangles/s, 133 M pixels/s
PowerVR SGX 535 (iPhone 3GS): 28 M triangles/s, 400 M pixels/s
توشیبا هم از این زاویه گوشی خوبیه اما اختلاف با آیفون 3Gs خیلی زیاده
حالا اینا فقط بعد سخت افزار قضیس
اگه انعطاف مک تو کارهای گرافیکی هم به این سخت افزار قوی تر اضافه بشه دیگه مقایسه بیشتر حالت شوخی به خودش میگیره :)
اینم برای اینکه یه خورده جو عوض بشه:31: :
یک کار جالبی که سامسونگ کرده اینه که شما میتونید cpu رو تنظیم کنید در حالت low ... norm.. high ...به این صورت که شما مثلا میخواید موزیک گوشی کنید .. فکر کنم میشه میزارید رو low و cpu میاد رو 400 .. میخواین فیلم نگاه کنید مثلا میزارید رو نرمال رو 600 تنظیم میشه و برای بازی و برنامه و غیره مثلا بزارید رو حالت اخری که میشه همون 800
این کار باعث میشه که باتری کمتری مصرف بشه ... این ز اون لحاظ که شما گفتید چرا نوشته 800 ..
چون قبلا Gsmarena هم اشتباه شمارو کرد .. اما بعد اصلاحش کرد و همون 800 رو ok کرد و یک جورایی باورش شد که این تکنولوژی وجود داره ....
حالا خوبه روی 8910 hd این پردازنده هست وگرنه فکر کنم اصلا نمیشد بحث کرد ! ...
با توجه به گفته های شما به هر حال 8000 از hd سرعت بالاتری داره شاید بخاطر رمش باشه ... که فکر کنم 1 گیگ هستش
نقل قول:
در مورد این عکس هم که گذاشتی باید بگم سلول های رنگی تاثیر زیادی در زیر نور خورشید بر صفحه نمایشگر گوشی دارن ... چون در حال حاضر وین 6.5 قادر به ساپورت بیش از 65000 هزار سلول رنگی نیس ... زیر نور خورشید امنیا 8000 این عملکرد رو نشون داده ! و مطمئن باش زمانی که وین 7 بیاد و شما این گوشی رو اپدیت کنی به 7 میتونه از 16 میلیون سلول رنگیش استفاده کنه و کیفیتی به مراتب بیشتر در حالت عادی هم ایفون و هم hd به نمایش بزاره ...و زیر نور افتا با hd برابری کنه حداقل :11:
من یه مسئله رو بگم بدون طرفدارینقل قول:
سرعت هم که دوست عزیز بستگی یه cpu و سیستم عامل داره که مطمئنا i8000 بالاتره
من تا جایی که میدونم و تجربه کردم تو سخت افزار مشابه مک خیلی بهتر از ویندوز عمل میکنه حتی اگه سخت افزاری که مک روشه کمتر از وین باشه اینو دیگه بعد این همه سال که با محصولات مایکروسافت کار کردیم میدونیم سیستم عامل مک فقط به خاطر زیبایی و یا امنیتش معروف نیست یکی از بهترین ویژگیهایی که داره ساده بودن و سبک بودن این سیستم عامل در برابر ویندوز هستش
در مورد کار جالب سامسونگ من تا حالا جایی ندیدم که اون امکان تغییر فرکانس رو گذاشته باشه
برای توشیبا TG01 شنیده بودم اما i8000 نه منبعتون رو بگین بی زحمت(اون کار توشیبا برای پارسال هست و به نوعی قدیمی شده و باورش خیلی زحمت لازم نداره)
مورد بعدی در مورد CPU امنیا ۲ که همونطور که کاتالوگش رو از خود سایت سامسونگ گذاشتم تو کاتالوگ گفته ماکسیمم فرکانس ۶۷۷ این از این(لینک کاتالوگ رو گذاشتم که.اونم از سایت خود سامسونگ)
اینم اون متن GSMArena که شما میگین اشتباه کرد بعد میگین منم همون اشتباه رو کردم:
Samsung official specs seem to deliver some contradictory information and you should rest assured we will be contacting Samsung directly to clear up the issue.
اون کسی که اشتباه کرده شمایید
میگه: در اطلاعاتی که سامسونگ داده تضاد وجود داره و متناقض هست(تو کاتالوگ ۶۶۷ و تو اطلاعات گوشی ۸۰۰) و بعد گفته ما مستقیما با سامسونگ تماس میگیریم تا جویای اوضاع بشیم
البته از اون موقع تا حالا که دو هفته ای میگذره دیگه آپدیت نکرده تا معلوم شه کدوم درسته(مثل اینکه جواب ندادن بهشون:31:)
تاره با فرض درستی همون ۸۰۰ مگا هرتز هم اصلا با Cortex A8 قابل قیاس نیست و مقایسشون ظلم به اون گوشی های با پردازنده نسل جدیده
نمیدونم دیگه چطور باید توضیح بدم
اینکه i8000 سرعتش از i8910 بالاتر هست رو هم لطفا لینک بدید یا بنچمارک تا ببینیم
رم i8000 هم ۲۵۶ مگ هست نه یک گیگ :18::18:!!!!!!!!! مثل i8910
در ضمن یه نگاه به اون تیبل آخر کار که برای مقایسه گرافیکشون گذاشتم هم بندازین (اون دیگه فقط برای گرافیکه و مستقل از پردازنده)
اون عکس هم که برای تفریح گذاشتم زیر نور خورشید نیست در حالت معمولیه
حالا به فرض زیر نور خورشید باشه(که نیست)
کاربر گوشی رو بخره بعد دو سال منتظر باشه(گفتن ۲۰۱۰. حالا کدوم ماه ۲۰۱۰ معلوم نیست) تا ویندوز ۷ بیاد بعد متوجه بشه که ویندوز ۷ فقط روی صفحه خازنی کار میکنه میاد یقه شما رو میگیره چرا اون موقع اطلاعات غلط دادی(مثلا قراره ویندوز ۷ مولتی تاچ باشه و میدونین که مولتی تاچ فقط روی خازنی کار میکنه)
تاره کی گفته که به فرض آپدیت این گوشی ۱۶ میلیون رو ساپروت میکنه؟ لینک بدید لطفا
اینم یکی از من:دی
گوش کوب چیست؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مقایسش با یه مالتی تاچ + 16 میلیون!
htc hero
فرقی کردش؟!
نقل قول:
گوش کوب معلومه دیگه.اون اولی از سمت راست:31:
سامان تو هنوز چپ و راستو یاد نگرفتی......: دینقل قول:
گوش کوب معلومه دیگه.اون اولی از سمت راست
منظورش اولی از سمت چپه......!!!
دوستان 1 سوالم تو رو خدا جواب بدید
اونی که از دبی ایفون می خره چیا باید بدونه؟
هر روز که نمیشه رفت دبی سرم کلاه میره هاااااااااااااااااااااااا اااااا
اصلا از کجا بخرم خوبه؟
برو بگو انلاک فاکتوری بده تمومه:دی
نقل قول:
خوب مشکلی نداره بعدا میبینید ! شاید یک ماه دیگه یا 2 ماه دیگه که وارد ایران شد
چشم منبع رو هم پیدا میکنم
اما اگه خونده باشید gsm arena قبلا زده بود 800 بعد زد 667 دوباره الان 800 زده .. حتما اطلاعات رو گرفتن ! :31:
بله گرافیکو دیدم .. به نقل از کجاست ؟
اون عسک هم که تابلو زیر نور خورشیده ! :31:
دوست من صفحه امنیا مقاومتی نیس و ترکیبی بین این 2 هست .. سامسونگ عزیز تو کلوبش توضیحات کافی رو دادن ... و حساسیتش از خازنی بیشتر نباشه کمتر نیست علاوه بر اینکه به غیر از الکترون بدن با اشیا دیگه هم کار میکنه و اینجوری که نشوته شده بهترین تاچی که تا حالا تولید شده همینه ... از سامسونگ هم هیچی بعید نیست ! شاید مولتی تاچش رو هم دور بزنه و نرم افزارشو بده بیرون .. چون اممنیا اچ دی میتونه مولتی تاچ بشه و اگر دور بزنه یا با اپل کنار بیاد احتمالا 8000 رو هم اوگی کنه
در مورد 16 میلیون gsm arena تا دیروز نوشته بود 16 میلیون تو تاپیک سامسونگ هم هست البته منابع دیگه میارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 900x675. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم در حالت عادی .. فرقشو با زیر نور افتاب مقایسه کنید
1. پردازشگر S3C6410 ساخت سامسونگ با قدرت 800 مگاهرتز ( بالاخره سامسونگ پی برد پردازشگرهای خودش حرف اول رو میزنن )
2. 256 مگابایت RAM و 512 مگابایت ROM
این نمونه اولیه گوشی هستش که یه نوار نقره ائی دورش هستش :
در مورد رم هم درسته 256 هستش ! .. ولی مغایرت سایتها در مورد cpu زیاده .. الدار یه چی میگه gsm یه چی ... در حال 800 رو هر 2 بهش اعتراف کردن ...
کلا تغایر زیاد در این گوشی هست چون اطلاعاتی در مورد یک گیگ هم بوده ولی انگار ی512 مگ رام و 256 مگ رم درست هستش ...
اینم حتما ببینیدنقل قول:
http://omnia.samsungmobile.com/omnia2
نقل قول:
چه ربطی داره !یک بار اچ دی رو میزاری بعد پایین امنیا 2 رو میزاری ... :41:
اگه نمیدونی بدون بزرگترین صفحه نمایشگر amoled رو اچ دی هستش که همین تکنولوژی amoled بودن رو هنوز کمتر شرکتی بهش دست پیدا کرده اونم بخاطر اینه که سامسونگ خودش یکی از بهترین سازندگان صفحه نمایشگر مانیتور و گوشی و حتی ال سی دی و ال ای دی های جهان هست .. تو صفحه نمایش هیچ ضعفی نداره که هیچ سرم هست
اگر ایفون زیر نور خورشید بهتره ! در عوض تو زاویه های مختلف ضعیف تره یعنی بهترین حالتش اینه که شما بصور ت مستقیم بهش نگاه کنی ... اگر از یک زاویه دیگه نگاه کنی کیفیتش کم میشه و نور پشت صفحه نمایش خودشو نشون د حالیکه amoled اینجوری نیست و قابلیت دیدن تو زاویه های متهدد با کیفیت همون حالت مستقیم رو داره ...
این سر !
سلام.من یه سوال دارم تقریبا مربوط یه این تاپیک هم هست.
نمیدونم یه آیپاد تاچ 8 گیگ بگیرم یا یه HTC Touch Viva .
اگه میشه منو راهنمایی کنید ...
شما عادت دارین هر گوشی که صفحش بزرگه با هم مقایسه کنید یهو یدونه از این گوشی چینیا بردارین بیاریننقل قول:
اینم برای اینکه یه خورده جو عوض بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
با آیفون مقایسه کنید حالشو ببرید
راست میگی HD رو میوردی نه یه ویندوز 6( حالا فرق نمیکنه 6.1 یا 6.5)
در ضمن گوش کوب به گوشی میگن که کت و کلفت باشه نه دراز
مثله 8 گیگ و 97 .تاچ پرو 2 و.....................
در ضمن گوش کوب بودن چیزی از امکانات و خوب بودن گوشی کم نمیکنه
فقط واسه موسیقی میخای ؟نقل قول:
سلام.من یه سوال دارم تقریبا مربوط یه این تاپیک هم هست.
نمیدونم یه آیپاد تاچ 8 گیگ بگیرم یا یه HTC Touch Viva .
اگه میشه منو راهنمایی کنید ...
اون گوشیه این .............. ربطی به هم ندارن آخه
شما چند گرفتی از ایران؟نقل قول:
فقط همین؟چه راحت
ببخشید از کجا بدونم انلاکه فاکتوری هستنقل قول:
و اما یک مسئله دیگه ! خدمت اقا محمد عزیز ...
برام جالبه با اینکه omnia 2 قیمتی تقریبا نصف 3gs داره ! ولی پا به پاش میاد ! در بعضی موارد هم بهتره ...
و اینکه این حرفتون رو برید اصلاح کنید که یک پردازنده 667 2 برابر 800 قدرت داره ! ... ممکنه کیفیت و کش بالاتر بره و.لی این کش و کیفیت کار اونقدری نیست که شما میفرمایید ...
براتون مثالی میزنم ... زمانی که میخواید رو کامپیوتر خانگی بازی کنید بازی مورد نظر مینویسه cpu 3.2 نیاز داره ... حالا شما بیا بگو cpu من 2.4 از اون 3.2 هم خیلی خفن تر و بهتره ... ولی اون بازیو که cpu 2.4 اجرا نمیکنه ! ...
و اینم بگم اون 800 که رو امنیا 8000 گذاشته شده از اچ دی بهتره که سامسونگ گذاشته وگرنه حداقل در گوشی جدیدترش همونو میزاشت ... مثل این میمونه که بگی 3g سخت افزارش از 3gs قویتره ! فکر نکنم نه اپل نه سامسونگ انقدر نا اگاه باشن که گوشی جدیدترشو قویتر نزنن و پس رفت کنن
موسیقی هم یکی از خواسته هامه.نقل قول:
فقط واسه موسیقی میخای ؟
اون گوشیه این .............. ربطی به هم ندارن آخه
همونطور که میدونین آیپاد تاچ همون آیفون هست که فقط جای سیم کارت و دوربین نداره و این مشکل میتونه حل بشه.اگه یه گوشی ساده مث 2600 بخری مث این میمونه که آیفون خریدی ولی با این تفاوت که دوربین نداری و برنامه های مربوط به زنگ زدن و پیامک فرستادن رو نمیتونی داشته باشی و همچینین باید جای یه جسم دو تا جسم رو حمل کنی.
پس میبینی که همچین بی ربط هم نیستن.
حالا من توی این گیر کردم که این پلیر قوی رو بگیرم + 2600 یا Viva رو؟مک رو یا ویندوز رو؟تنها شک من سیستم عجیب غریب مک هستش برای ریختن برنامه ، برنامه و بازی های سنگین (با توجه به اینترنت ذغالی) و ... و سه تا مشکلی رو که گفتم:
اینم یه سری از مشخصات آیپاد تاچ که کسایی رو که نمیشناسنش رو حیرت زده میکنه:نقل قول:
دوربین نداری و برنامه های مربوط به زنگ زدن و پیامک فرستادن رو نمیتونی داشته باشی و همچینین باید جای یه جسم دو تا جسم رو حمل کنی.
حالا چی میگین؟آیپاد تاچ 8 گیگ + 2600 یا Viva؟نقل قول:
Screen size: 3.5 in
-Screen resolution: 480×320 px at 163 ppi, with 3:2 aspect ratio
-Input method: Multi-touch screen interface, Sleep/Wake button, Accelerometer, Home button, Volume Rocker buttons (2nd/3rd Gen only)
-Operating system: iPhone OS (current version 3.1)
-Storage: 8 GB for 2nd Gen or 32 and 64 GB for 3rd Gen flash memory
-CPU: Initially ARM 400 MHz, but now 412 MHz for 1st generation, 533 MHz [28] for 2nd Generation and ARM Cortex-A8 833 MHz for 3rd Generation
-GPU: PowerVR MBX Lite in 2nd Generation [30] and PowerVR SGX GPU for 3rd Generation
-RAM: 128 MB DRAM in 2nd Generation and 256 MB DRAM in 3rd Generation
-Wi-Fi (802.11 b/g)
-uilt-in rechargeable, non-removable lithium battery with up to 6 hours of video playback, and up to 36
-Built-in audio speaker
-3.5 mm audio output jack
دوستان چرا؟
کد:http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2826&idPhone1=2537
موضوع پردازنده داره وارد فاز جدیدی میشه
در حالی که خود من تا همین امروز فکر میکردم که پردازنده iPhone 3GS و i8910 یکین اما در کمال تعجب امروز به چند مورد برخوردم که الان با دیدن پست دوستمون ahmad72 مطمپن شدم که اینطور نیست
در حالی که هر دوشون از پردازنده بر مبنای ساختار Cortex A8 استفاده میکنن ولی آیفون 3GS از پردازنده تولید سامسونگ به اسم S5PC100 استفاده میکنه ولی i8910 از OMAP3430
یعنی سامسونگ روی گوشی خودش از پردازنده Texas Instrumentation استفاده کرده اما اپل از مال سامسونگ
معادله داره پیچیده میشه
و موضوع جالب دیگه اینکه پردازنده سامسونگی که روی آیفون هست تا فرکانس ۸۳۳ مگا هرتز میتونه کار کنه که روی ۶۰۰ مگا هرتز کلاک شده
این لینک صفحه Engadget :
کد:http://www.engadget.com/2009/06/19/iphone-3g-s-gets-the-quick-and-dirty-tear-apart-treatment-alrea/
من هر چی توضیح میدم باز حرف خودتو میزنینقل قول:
بابا اون ARM 11 هست یه نسل قدیمیتره بکش بیرون ازش اصلا قابل مقایسه نیست
حالا که قبول نمیکنی خوب نکن
با این قیمت واقعا آیپادتاچ ۳۲ مفتهنقل قول:
اما بعد کار کردن با آیپاد چطور میخوای ویوا یا هر چیز دیگه رو تحمل کنی؟اصلا دنیا برات تیره و تار میشه
نمیتونی آخرش میای طرف آیفون ولی برای شروع آیپاد تاچ عالیه
اونا رو ولش کن ملت میرن رای میدن چرتهنقل قول:
ولی شما آیفون نخری بهتره اینو از من به شما نصیحت :10:این همه نوکیا و سامسونگ هست تو بازار. چه کاریه؟:46: