عکسش رو عوض کردم.
Printable View
عکسش رو عوض کردم.
آقا خیلی افتتضاح هست دقیقا همون خر هست که پالونشو عوض کردن
نمیگم 206 خودوری بد هست اما حکایت پیکان و آردی هست .
ایران خودور کی تونسته تنهایی یه کار رو انجام بده در ضمن پژو فرانسه با همچین عقب افتاده ای هم کلام نمیشه چه برسه بخواد قرار داد طراحی ببنده !
قطعات لوازم یدکی رو با هزار بد بختی از فرانسه می خره !
از من بپرس داداش من !
این هم می دونید که پژو با سیترون در برخی موارد یکی اند ؟
و تازگی ها خواهان همکاری با BMW اند نه با ایران خودرو
این که خیلی زشته
نمیدنم پژو 407 رو دیدید تو تهران پر شده از 407
سلام
خبر جدیدی در مورد این سری 207 نیومده ؟
آغاز تولید آزمایشی پژو 207 آی در ایران
قائم مقام مدیر عامل ایران خودرو از آغاز تولید آزمایشی پژو 207 آی در این شرکت خبر داد و گفت: قرار است این خودرو همزمان با سی و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی رونمایی شود.
به گزارش مهر میر جواد سلیمانی قائم مقام مدیرعامل ایران خودرو درکیفت و محصول با بیان این مطلب، گفت: دونمونه از این خودرو درایران خودرو تولید شد.
وی خاطر نشان ساخت: تا پایان امسال 500 دستگاه از این خودرو تولید خواهد شد. قائم مقام ایران خودرو ظرفیت تولید روزانه این محصول درایران خودرو را روزانه 200 دستگاه عنوان کرد و یادآور شد که افزایش تولید 207 آی، بستگی به تقاضای بازار دارد.
سلیمانی افزود: با توجه به محدود بودن تولید پژو 207 در سال جاری، برای فروش این خودرو و تحویل آن در سه ماهه اول سال آینده، در پایان همین سال ثبت نام می شود، ولی عمده تولید و فروش آن، سال آینده خواهد بود.
قائم مقام ایران خودرومیزان خودکفایی پژو 207 آی را تقریبا معادل 206 عنوان کرد و گفت: حدود 300 یورو افزایش قطعات جدید سی کی دی در این محصول خواهیم داشت که در صورت ورود به بازار، بیش از 10 هزار دستگاه از آن به سرعت قابلیت ساخت داخل خواهد یافت.
وی حجم سرمایه گذاری جهت صنعتی سازی 207 آی را حدود 10 میلیارد ریال برآورد کرد و گفت: پژوی فرانسه توافق کرده به شرط اقتصادی بودن خودکفایی قطعات جدید پژو 207 آی، در هر زمان که ایران خودرو اعلام کند، حاضر به تامین 50 درصد سرمایه گذاری مورد نیاز قالب ها است.
سلیمانی تاکید کرد: پژو 207 آی در دو مدل دستی و اتوماتیک تولید می شود و پژو موافقت کرده است در صورت صرفه اقتصادی در تولید این خودرو، امکان صادرات آن از ایران فراهم شود.
وی درپایان یادآورشد: این محصول در دو نوع هاچ بک و صندوقدار تولید می شود که ایران خودرو درگام اول مدل هاچ بک را تولید می کند و برای تولید نوع صندقدار آن نیز برنامه ریزی خواهد کرد.
دوستان بالاخره كدوم يكي از عكسا مدليه كه ميخواد توي ايران توليد بشه ؟؟؟
آخه توي عكسها چراغ هاي عقب با هم تفاوت داره ؟؟؟
من یک ماشین دیروز دیدم خیلی کشیده تر از این بود ... ممکنه جدید تره 405 باشه ؟! خیلی قشنگ تر از این هم بود ..
دوست عزيز منظورتون از جديدتره 405 باشه چيه ؟؟؟نقل قول:
من یک ماشین دیروز دیدم خیلی کشیده تر از این بود ... ممکنه جدید تره 405 باشه ؟! خیلی قشنگ تر از این هم بود ..
اصلا ماشيني كه شما ديدي شبيه اين 207 بوده ؟؟؟
بيشتر توضيح بدين !!!
من که پول خرید نه 206 نه 207 البته به ضاهر 207 را ندارم ولی واقعا 206 هاچبک خیلی خوشکله امیدوارم روزی بتونم یدونه بخرم در
عوض این 207 خیلی زشته و افتضاحه
maybe 407!نقل قول:
206 + قراره بیاد
به نظر شما چراغ جلوها یکم زیادی بزرگ و تو ذوق زن نیست؟ هم چنین جلوپنجره و ارم گنده(بزرگ)!! پژو
امروز به نمایندگی ایرانخودرو رفتم برای نظرخواهی در مورد ماشین جدید این کمپانی با نام ( 207i ).
ابتدا مهمان ها توسط چای و نسکافه شیرینی پذیرایی شدند و سپس نوبتی توسط یکی از کارمند ها می رفتن برای نظرخواهی در مورد ماشین جدید.
ابتدا قبل از ورود به قسمتی که ماشین در آنجا بود یک فرم 3 صفحه ای در مورد سلایق و نظرات رو تکمیل کردیم و سپس راهی مرحله بعد شدیم...! :31:
در قسمت مذکور 4 ماشین کنار هم قرار داده شده بود که به ترتیب این ماشین ها بود: "تویوتا یاریس لیفت بک" ، "فولک واگن گل" ، "پژو 207i" و پژو 206 تیپ 6" ( روی آرم گل و یاریس چسب برق زده بودن که مثلا معلوم نباشه مال کدوم کمپانیه!!! :31: )
در اینجا بود که خانم نظرسنج در مورد قسمت های ظاهری هر 4 خودرو نظر بنده رو می پرسیدند و از من خواست که در هر مورد به ترتیب اولویت ماشین ها رو بگم که کدوم بهتره!
ظاهر ماشین تقریبا همین عکس هاییه که دوستان زحمت کشیدن و من از همون عکس ها با اجازه استفاده می کنم!
ظاهر رو به روی خودرو جالب بود و نظر من رو جلب کرد پراغ هایی بزرگ تر و جذاب تر از 206 و نوع درب موتور جدید اون و جلو پنجره جدید که ظاهر متفاوتی به اون بخشیده بود! از جلو در نوع استیل قیافه با تویوتا یاریس تقریبا برابری داشت و از جهاتی جذاب تر هم بود. دو ماشین دیگه یعنی 206 و مخصوصا گل اصلا در کنار این دو ماشین محلی از اعراب نداشتن! (البته تمام این ها سلیقه شخصی بنده ست!)
سپس نوبت رسید به کنار ماشین و درب و گلگیر و رینگ های خودرو! از کنار این ماشین فرق چندانی با 206 نداشت! فقط زه جانبی خودرو به جای رنگ سیاه همرنگ بدنه بود که زیاد تاثیری نداشت. منتها رینگ های این ماشین به نظر من چندان چنگی به دل نمی زد و نظر بنده رو به هیچ عنوان جلب نکرد! از زاویه جانبی به عقیده من یاریس بهتر و هماهنگ تر از سایر گزینه ها بود.
بعد ثبت نظرات کارشناسی! بنده رفتیم پشت اتومبیل ها و دوباره مشغول شدیم! :31:
چراغ های پشتی از نظر استیل تفاوت چندانی با 206 نداشت و فقط نوع قرار گیری چراغ های داخلش کمی عوض شده بود که اندکی زیباتر بود اما سپر عقب همونطور که در عکس هم می بینید یک نوار مشکی روش قرار گرفته و چراغ مه شکن و... داخل اون تعبیه شده که به نظر من چندان جذاب نبود و به فرم ماشین نمی اومد! در این زمین هم یاریس زیباتر و هماهنگ تر بود!! :13:
سپس با راهنمایی خانم زحمتکش وارد ماشین شده و پشت فرمان جلوس نمودیم! :31:
داخل ماشین انصافا خیلی زیباتر از 206 شده و حتی به عقیده من از یاریس هم خیلی زیباتر بود. فقط غربیلک فرمان یه مقدار نا متجانس بود که تو ذوق میزد و اینکه درب ماشین با 206 فرقی نکرده بود! اما داشبورد و پنجره کولر و بخاری و ساعت و پراغ خطر ماشین به شکل دلنشینی طراحی شده بود.
صندلی راننده هم راحت و مناسب بود. محل ترمز دستی و کلید های بالابر شیشه و آینه ها نیز دقیقا مثل 206 تیپ 6 بود و هیچ فرق بارزی نداشت.
صفحه نمایش پشت فرمان هم زیبا طراحی شده و نظر منو جلب کرد. مخصوصا قاب نقره ای دور آمپرها..! دیگه خودتون میبینید دیگه! :31:
سپس پیاده شدیم و رفتیم صندلی عقب نشستیم. فضا برای سرنشینان عقب هم کافی بود و برای پای سرنشینان هم با توجه به اندازه ماشین فضای خوبی وجود داشت و اذیت کننده نبود. از این حیث هم نمره قبولی گرفت!
بعد این آزمایشات به سمت دیگری راهنمایی شدیم که نظر کلی ما رو در مورد ماشین ها جویا شدند که کدوم رو بیشتر پسندیدید و ....
در این قسمت تنها نکته قابل توجه دادن لیست مشخصات فنی خودرو و قیمت آن بود. مشخصات فنی خودرو تقریبا کپی 206 تیپ6 بود!
قیمت این ماشین با دنده اتوماتیک 21,300,000
و با گیربکس دستی 19,300,000 در نظر گرفته شده بود.
فکر کنم در مورد اسم ماشین هنوز به نتیجه قطعی نرسیده بودن! چون یکی از سوال ها این بود که به نظرتون اسم 207i مناسبه یا نام دیگری رو پیسنهاد می کنید!! که به نظر من سوال مسخره ای بود! :27:
این بود شرح ماوقع حضور بنده که امیدوارم قصورات اون رو ببخشید چون کلا زیاد اینکاره نیستم!! :40::40:
دوست عزيز بابت توضيحات ممنونم !!! ولي بايد بگم خاك تو سرشون !!! 21 تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ :18:
من اگه جاي تو بودم وقتي قيمت رو بهم گفتن با پشت دستي ميزدم تو دهن همون خانم زحمتكش !!!
:31:نقل قول:
حدود 3 میلیون گرون تز از 206 تیپ6 میشه، نه؟
پژو 207 آي دهه مبارك فجر رونمايي مي شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرخودرو ، همزمان با سي و يكمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي ايران ، پژو 207 آي با حضور مسئولين بلند پايه صنعتي و اقتصادي كشور رونمايي مي شود .
به گزارش خبرنگار خبرخودرو ، مهندس مير جواد سليماني قائم مقام مدير عامل ايران خودرو دركيفيت و محصول با بيان اين مطلب گفت : ظرفيت توليد روزانه اين خودرو 200 دستگاه است كه افزايش توليد آن بستگي به تقاضاي بازار دارد .
وي خاطر نشان ساخت : تاپايان سال جاري 500 دستگاه پژو 207 آي توليد مي شود .
سليماني ميزان خودكفايي پژو 207 آي را تقريبا معادل 206 عنوان كرد و اظهارداشت : حدود 300 يورو افزايش قطعات جديد سي كي دي دراين محصول خواهيم داشت كه درصورت ورود به بازار ، بيش از 10 هزار دستگاه آن به سرعت قابليت ساخت داخل خواهد يافت .
وي حجم سرمايه گذاري جهت صنعتي سازي 207 آي را حدود 10 ميليارد ريال برآورد كرد و افزود : پژوي فرانسه توافق كرده به شرط اقتصادي بودن خودكفايي قطعات جديد اين خودرو ، درهر زمان كه ايران خودرو اعلام كند حاضر به تامين 50 درصد سرمايه گذاري مورد نياز قالب ها است .
سليماني تاكيدكرد : پژو 207 آي دردو مدل دستي و اتوماتيك توليد مي شود و پژو موافقت كرده درصورت صرفه اقتصادي درتوليد اين خودرو ، امكان صادرات آن از ايران فراهم كند .
وي ياد آورشد : اين محصول دردونوع هاچ بك و صندوقدار توليد مي شود كه ايران خودرو درگام اول مدل هاچ بك را توليد و براي نوع صندقدار آن برنامه ريزي خواهد كرد .
قائم مقام ايران خودرو ادامه داد: عمده توليد و فروش پژو 207 آي در سال آينده خواهد بود.
ماشين خوبيه خيلي شيك است وجالب؟
موتور tu5
قیمت 23500
به نظر که اصلا ارزش نداره ..
ولي باز هم مردم عزيز ايران مي خرنش؟!!!............:13:
23500:18::18::18::18: خیلی زیاده رو چه حسابی ؟؟؟؟ ولی عشق است موتورش رو :46:نقل قول:
یکی از بچه های tt میگفت که یکی از اشناهاشون از تمامی مراحل تولید این خودرو هم عکس هم فیلم داره و گفته قیمتش 23500 خواهد شد (یعنی اونجا مشغول به کاره) البته محاله زیره 20 بدن در هر صورتنقل قول:
ولی موتورش شک نکن tu5 هست
من که خودم بیشتر دوست دارم tu5 رو روی 206 معمولی استفاده کنم !
يك اشغال چرا پشت اون ماشين بالايي نوشته شده 206؟:13:
این اسمش خیلی جالب شده تو هرسایتی یک چیز میگننقل قول:
206 i یا 206+ یا 207 i یا 207 +!
ولی ظاهر جلوش با اون جلوپنجره بزرگش و اون ارم پژو بزرگ یک جورایی تو ذوق میزنه مخصوصا چراغاش که فکر کنم بری مغازه باید 2 نفری اوردش
ولی انصافا من از داخلش خوشم اومد صفحه امپرش خیلی جالبه ...
ولی نمایندگی گفت 21,300 قیمت گذاشتن !نقل قول:
:41: بازم زیاده ولی بدم نیست اگه 19 تومن بود بازم بهتر بودنقل قول:
:10:
دنده ایش 19,300 قیمت گذاری شده بود.نقل قول:
چون این ماشین در اصل 206 فیسلیفت شده یا 206i هست نه 207 که میشه از نمای عقب و کناریشون این دو ماشین رو از هم متمایز کرد، جلوشون مشابه هم هست. داخلشونم برای 206i رو یکمی از داخل 207 کپی برداری شده ولی بازم با داخل 207 فرق میکنه.نقل قول:
همینطور که قبلاً هم گفتم در برزیل به خاطر اینکه هزینه تولید یک پلتفرم جدید برای 207 زیاد بود تصمیم گرفتم همون 206 رو فیسلیفت کنن و جای 207 وارد بازار کنن که این مدل هم همونه.
قیمتشم به نظر من زیاده، به نظر من کار درست این بود که این ماشین رو جایگزین 206 میکردن به کلی با همون قیمتها چون در اصل همونه و هیچ تجربه رانندگی جدیدی رو عرضه نمیکنه و کلاً به غیر از ظاهر هیچ چیز جدیدی رو عرضه نمیکنه.
مطمئنم با این قیمتها استقبال خیلی خوبی از این خودرو نمیشه مخصوصا اگر بدونی این ماشین همون 206 کلاً این ایرانخودرو یا سایپا اصلاً انگار چیزی به اسم بازاریابی ندارن منم حتی متوجه میشم با این قیمت کسی طرف این ماشین نمیره آخه چطوری خودشون این مسئله رو نمیفهمن! البته این دیگه تبدیل به یه روال عادی شده برای این شرکتها نمونه دیگش پژو 407 هست که اونم وضعیت بدی داره. کلاً دره این شرکتها رو گل بگیرن خیلی بهتره.
خدایی زشته .. 206 نازتره
206 نازتره انصافی
ولی ملت اسکل هم داریم برا اسمش که 207 حاضرن 25 میلیون هم بدن
آدم یه وی 8 میگیره که هم سرعت و شتاب داشته باشه کوپس هم میکنه سفلون مشکی و دودی برو حال کن
این چیه اصلا عینه این دماغ عملیها شده
خبر جدید در مورد 207 نیست ؟ !
دوست من لحنتون اصلا مناسب نیست! اگه قرار بود همه یه جور سلیقه داشته باشن اونوقت همه مثل سلیقه..... شما میرفتن V8 میخریدن! پس لطف کنید به کسی توهین نکنید!نقل قول:
206 نازتره انصافی
ولی ملت اسکل هم داریم برا اسمش که 207 حاضرن 25 میلیون هم بدن
آدم یه وی 8 میگیره که هم سرعت و شتاب داشته باشه کوپس هم میکنه سفلون مشکی و دودی برو حال کن
این چیه اصلا عینه این دماغ عملیها شده
تنها خبر جدید بیلبورد های 207i به خیابان ها می آید تو اتوبان تهران کرجه!نقل قول:
خبر جدید در مورد 207 نیست ؟ !
اینو خوب اومدی.اما اینو هم باید توجه داشت تو بازاری که هیچ تنوعی نیست مردم هیچ حق انتخابی ندارند و مجبورند از بین همین تعداد انگشت شمار انتخاب کنن.شما راه حل بهتری داری بگو.اصلا سیاست این دو تا شرکت و دولت همینه.نقل قول:
امید وارم قیمتش مناسب باشه تا 18ملیون.
مجوز توليد پژو 207 آي و سوزوكي 2400 اخذ شد
خودروهاي پژو 207 آي و سوزوكي جديد 2400 استانداردهاي 55 گانه خودرويي را كسب كرده اند.
گروه صنعتي ايران خودرو مجوزهاي لازم را براي توليد پژو 207 آي و سوزوكي جديد 2400 سي سي از موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي، سازمان حفاظت از محيط زيست و وزارت صنايع و معادن اخذ كرد.
به گزارش روابط عمومی ایران خودرو كيوان وزيري، نماينده مديرعامل ايران خودرو در اخذ گواهي نامه استانداردهاي خودرو با بيان اين كه خودروهاي پژو 207 آي و سوزوكي جديد 2400 استانداردهاي 55 گانه خودرويي را كسب كرده اند،گفت: يكي از مهم ترين برنامه هاي امسال ايران خودرو توليد خودروهايي با مصرف سوخت پايين، ايمني بالا و كاهش آلايندگي هوا بود.
وي خاطرنشان ساخت: پژو 207 آي، يكي از كم مصرف ترين و پر طرفدارترين محصولات ايران خودرو است كه استاندارد يورو 4 را از موسسه سي ان آر وي كشور فرانسه كسب كرده است.
وي با بيان اين كه اين خودرو در مدل هاي اتوماتيك و دستي توليد و به بازار عرضه مي شود، تصريح كرد: برنامه ايران خودرو توسعه محصولاتي است كه قابليت ارتقاء در سال هاي آينده را داشته باشند و اين خودرو قابليت اخذ استاندارد يورو5 را دارد.
وزيري ادامه داد: اين خودروي جديد با پلاتفرم پژو 206، در خصوص بدنه و تريم داخل تغيير كرده و كليه استانداردهاي 55 گانه را از قبيل مصرف سوخت، ميزان آلايندگي و ايمني كسب كرده است .
وي گفت : پژو 207 آي در سال جاري به تعداد محدود توليد و به بازار عرضه مي شود و در سال آينده نيز به صورت انبوه توليد و عرضه خواهد شد.
نماينده مديرعامل ايران خودرو در اخذ استانداردهاي خودرو با تاكيد بر اين كه يكي از مهم ترين برنامه ريزي هاي ايران خودرو در سال جاري ارتقاي سوزوكي گرند ويتارا در كلاس اس يو وي بوده است، تصريح كرد: خودروي گرند ويتاراي جديد داراي حجم موتور 2400 سي سي است كه شتاب و قدرت آن نيز افزايش چشم گيري يافته است.
وي افزود: اين خودرو همچنين كليه استانداردهاي 55گانه را كسب كرده است و تا اواخر بهمن ماه سال جاري در ايران خودرو خراسان توليد مي شود.
وزيري با بيان اين كه اين خودرو، استاندارد خود را با كمك شركت سوزوكي از موسسه RDW كشور هلند اخذ كرده است، خاطرنشان ساخت: اين موسسه از معتبرترين شركت هاي تاييديه خودرو در اروپا است.
وي در خصوص مصرف سوخت اين خودرو گفت: با توجه به افزايش 20 درصدي حجم موتور اين خودرو مصرف سوخت آن بين سه تا هفت ليتر افزايش يافته است كه در كلاس خود كمترين مصرف سوخت را دارد.
وزيري همچنين تصريح كرد: شركت ايران خودرو همواره به دنبال توسعه محصولات و همچنين رعايت استانداردهاي خودرويي است و در حال حاضر نيز از استانداردهاي داخل كشور نيز جلوتر هستيم.
نماينده مديرعامل ايران خودرو در اخذ استانداردهاي خودرو تاكيدكرد:در سال 89 همه محصولات سواري ايران خودرو مجهز به ترمز اي بي اس بوده و با برنامه ريزي خاص به سيستم ايربگ نيز مجهز شوند.
وي در انتها خاطرنشان ساخت: با توجه به اين كه ايران خودرو همه تلاش خود را براي ارتقاي سطح كيفي و ايمني محصولات خود كرده است، وزارت نفت نيز بايد همه تلاش خود را براي تهيه و توزيع بنزين استاندارد با اكتاين 95 جهت عرضه در جايگاه هاي سوخت كل كشور بر اساس مصوبه هيات وزيران به كار برد.
2400 سي سي یعنی چی؟
حجم موتورشه دیگهنقل قول:
در مورد این 207 قلابی هم این یه فیس لیفت چینی هست به اسم206+ و با 207 فرق داره خیلی هم زشته حالم بهم خورد
کاش چینی بود! برو ببین چینی ها چه 408 ای درست کردن! این 206+ فلسفه اش این بود که میخواستن تو برزیل 207 تولید کنن اما خط تولیدش گرون تموم میشد بجاش با کمترین هزینه 206 رو شبیه 207 کردن! نتیجه اش همین بچه ژنتیکی هستش که ایران خودرو روش مانور میده!نقل قول:
در مورد این 207 قلابی هم این یه فیس لیفت چینی هست به اسم206+ و با 207 فرق داره خیلی هم زشته حالم بهم خورد
حامد جان باز اگه میپرسیدی 2400 یعنی چی اون یه چیزی بود! ولی 2400 سی سی رو که دیگه همه میدونن حجم موتوره!:18:نقل قول:
2400 سي سي یعنی چی؟
من امروز یکیشو از نزدیک دیدم خیلی خوش تیپ بود ولی آخرش نفهمیدیم که 207 آی هستش یا 206 پلاس ؟!
ببین قضیه ساده اس! تو همه دنیا(حداقل تو کشورهایی که تولید میشه!) اسمش 206 پلاسه! ولی اینجا واسه اینکه هم خوب فروش کنه و هم صدای ملت در نیاد که: چرا همون 206 با یه اضافه!! رو دارید میکنید تو پاچه مبارک ما 21 میلیون!! به اسم 207i میفروشن! من نمیدونم این i از کجا اومده؟نقل قول:
من امروز یکیشو از نزدیک دیدم خیلی خوش تیپ بود ولی آخرش نفهمیدیم که 207 آی هستش یا 206 پلاس ؟!
من دو سه تا سوال دارم1.شتاب 0تا100چنده؟
2مصرف سوختش چه قدره؟
3حداکثر سرعتش چنده؟
4باکش چه قدر بنزین می گیرد؟
5آیا دوگانه سوز است؟
6آیا ماشین پرخرجی است؟
عکس اولیه!نقل قول:
نمای پشتش چه شکلی بود؟
تمام مشخصاتش با 206 TU5 یکیه! خرجهاشم با اون یکیه! پس نسبتا پرخرجه! دوگانه سوز هم فعلا برنامه ای برای تولیدش ندارن!نقل قول:
من دو سه تا سوال دارم1.شتاب 0تا100چنده؟
2مصرف سوختش چه قدره؟
3حداکثر سرعتش چنده؟
4باکش چه قدر بنزین می گیرد؟
5آیا دوگانه سوز است؟
6آیا ماشین پرخرجی است؟