این الگوریتم رو از کجا میتونم ببینم
Printable View
این الگوریتم رو از کجا میتونم ببینم
ممنون من با این روش تونستم درست کنم
ولی حفظ کردن الگوریتم ها یه ذره سخته.
به پست اول تایپیک برین مشخصه!نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=346986
یه لینک آموزش تصویری به صورت کامل
خیلی باحاله
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::10:
لینک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18 mb میشه.
18charkh در خدمت شما .
رکورد شما چند دقیقه است ؟
من که 2 دقیقه ای درست می کنم
چند تا فرمول بزنی درست می شه
سلام . .نقل قول:
رکورد شما چند دقیقه است ؟
من که 2 دقیقه ای درست می کنم
چند تا فرمول بزنی درست می شه
برای من رکورد که نمیشه گفت . . حدود 30 دقیقه . . شما چیکار میکنید اینقدر سریع . . آخه چه جوری 2 دقیقه . .
نقل قول:
برای من رکورد که نمیشه گفت . . حدود 30 دقیقه . . شما چیکار میکنید اینقدر سریع . . آخه چه جوری 2 دقیقه . .
شما چی کار می کنید که این همه طول می کشه!!!
ردیف اول و دوم واسه من که اصلا سرعتی کار نکردم سه دقه.
و ردیف سوم هم سه دقیقه!!!!
یعنی از این بیشتر !!!
شیش دقیقه!!
من یک روبیک 4*4 خریدم 9000 تومان که خیلی عالیه دفترچه راهنما هم داره ولی اصلا از این دفترچه
سر در نمیارم .
آدرس : تهران - جمهوری - خیابان استانبول به سمت حافظ
یک فروشگاه اسباب بازی فروشی هست که از این چیزا داره . اگه کسی خرید و یاد گرفت به ما هم
بگه
:21:
سام با تشکر از زحمات Mr6768 در این راه . من در37 ثانیه رکرد زده ام اگر مایل به مشاهده این روش هستید میتوانید آن را دانلود کنید:20: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :27:
سلام من عضو جدید هستم :20:و با تشکر از زحمات Mr6768 من در34 ثانیه رکرد زده ام اگر مایل به مشاهده روش من هستید میتوانید آن را دانلود کنید البته من یک آموزش Video هم دارم که هم مقاله هم فیلم را خودم تشکیل داده ام اگر سوالی بود بپرسید!:27: البته من آخرین زوری که زدم 34 ثانه بود و من خودم از رکرد 30 ثانیه Mr6768 تعجب کرده بودم:18: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
لطفا یکی راهنمایی کند چطوری یه سایت چینی را به فارسی ترجمه کنیم.
توی این سایت آموزش حل مکعب 4*4 و 5*5 رو گزاشته اما متاسفانه هر کار کردم نتونستم ترجمه اش کنم
لطفا کمک کنید.
شما میتونید از google translator استفاده کنید.:46:نقل قول:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
متاسفانه توی آدرسی که شما داده بودی چیز بدرد بخوری(یعنی چیز تازه:31:) پیدا نشد(به غیر از سایت خود جسیکا).
صفحه دوم که گفتید:
(سلام همان طور که قول دادم آموزشی گذاشتم که نویسندش خود بندس تذکر: این آموزش در رده حرفه ای است وکسانی که مایل به دانلود هستند ابتدا باید آ موزش در هد مبتدی کارکنند این مقاله دارای مطالب گوناگون و عکس است download)
من موندم:13: دوست عزیز شما چی رو آپلود کردید.
اگه براتون ممکنه همین جا هم فیلم تون رو بزارید (که سعادت دیدن این رکورد رو از دست ندیم)هم مقالتون رو.
یه توصیه برای اونایی که دوست دارن مکعب روبیک رو حل کنند ،
به نظر من هیچ وقت بدون الگوریتم های موجود (چه ساده چه حرفه ای )وقت خودتون رو برای حل حروم نکنید.:46:
به قول دوستمون mr6768 رکورد زدن خیلی حال میده
سلامنقل قول:
ولی دوست عزیز شما که قبلا گفتی آموزش 4*4 داره !
من یه مکعب 4*4 خریدم که یه بروشور آموزش حلش رو هم توش داره. اما انگلیسی هست و تا حدودی هم بد توضیح داده. یه سری جاها آموزشش هم اشتباهه اصلا
تو بروشور آدرس این سایت رو نوشته بود و معلوم بود که از تو سایت کپی کردن تو بروشور. چون بعضی جاهاش نوشته مثلا:
if you ....... then click here
معلومه که از تو سایت کپی شده. من به این علت گفتم تو این سایت آموزشش هست اما هر کار کردم نتونستم پیدا کنم.
اگه کسی تونست پیدا کنه به ما هم بگه.
البته من دارم با این بروشوره ور میرم تا بفهمم بالاخره چی میگه. تا حدودی هم موفق شدم. هر وقت کامل یاد گرفتم یه آموزش توپ به زبان فارسی براتون میزارم.
موفق باشید.
]سلام دوست عزیز.
من موندم:13: دوست عزیز شما چی رو آپلود کردید.
]سلام دوست عزیز
اول:
شما برای فعال ساختن این فایل باید برنامه word 2007 روی pc شما فعال باشد تا بتوانید آن را باز کنید :27:
دوم:
من چون عضو تازه واردم نمی توانم آن را آپلود کنم!:18:
اینم جواب شما!:5:
سلامنقل قول:
تو گفته بودی با روش دیگه ای روبیک می زنی
رکود 30 40 ثانیه هم داری !
روشت غیر از فردریک متده ؟
من چند روز دنبال روش پترس بودم
این روش زمان بیشتری لازم داره
همون فرریک سریع ترینه فعلا
مطمئنم با روش فردریک بهترین روبیک و هم داشته باشه و همه مراحل بخوای عینا بری زیر 1 دقیقه نمی تونی بزنی
( رکورد هائی که می بینید با این روش زده میشه فرمول ها دست کاری شدن . مثلا نمیادن + سفید بچینن بعد گوشه بذارن دورش !!!! )
از دوستان کسی از این روش ها چیزی می دونه
طبق تحقیقی که توی این چند روز کردم
7 تا متد برای سولوینگ روبیک 3در3 وجود داره :
Méthode pour débuter
Méthode intermédiaire
Méthode de J. Fridrich
Méthode de Lars Petrus
Méthode Ofapel
Méthode à l'aveugle
Méthode rapide à l'aveugle
رکورد خود من 1:1:46 است (1 دقیقه و 1 ثانیه و 46 صدم ثانیه)
من از تلفیق روش پترس با فردیک یه کارائی دارم می کنم
لطفا کسائی که زیر 1 دقیقه رکورد دارن جواب این سوال منو بدن
شما + سفید و می زنید ؟
توی آخرین مرحه همش از فرمول 2f ... استفاده می کنید
در ضمن BLACK7 جان اگه امکانش هست لطف کن آموزشی چیزی داری توی سایت mediafire یا megaupload یا ... آپ کن بده
اون فیلم 18 مگی رو هم هرکاری کردم نصفه دانلود میشه
همون متد فردیکه ؟
:11::11::11:
=======
توی مشهد از کجا این روبیک 4*4 یا 3*3 که جنسش خوب باشه پیدا کنم....
؟؟؟؟[/QUOTE]
بله که پیدا میشه!:27: من خودم شخصا یک نمایندگی را ضمانت میکنم
مراحل خرید: 1- شما ابتدا با آن شماره تماس گرفته و روبیک را سفارش میدهید :21:
2- سپس او به شما شماره حسابی میدهد که باید به آن واریز کنید!:46:
3- و پس از 48 ساعت روبیک اورجینال شما به دستتان میرسد :11:
حال برای خرید به سایت معرفی شده رفته و ...
آهان !! قیمت این مکعب ها 6000 تومان است!
سلام بله که میشه!! همان طور که گفتم یک نمایندگی روبیک خود را معرفی میکنم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 رنگ این مکعبها جز خود مکعب است و برچسب نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2 مهمتر از همه حرکت روان صفحات بسیار نرم و روان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3 نکته مهم در مکعبهای روبیک اصل این است که رنگ زرد مقابل رنگ سفید است رنگ سبز مقابل رنگ ابی است و رنگ قرمز مقابل رنگ نارنجی است و این ترتیب یک استاندارد در تمام مکعب های روبیک دنیاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4 :وزن مکعب روبیک اصل در حدود 90 گرم است طوری که در دست به راحتی قابل مانور استاین وزن ناشی از فنر ها و پلاستیک فشرده مرغوب است و بسیار محکم است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5 این مکعب روبیک ها دارای فنر است در هر محور و باعث می شود مکعب همیشه حالت مکعبی خود را از دست ندهد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6 این مکعب های روبیک 55 میلی متر طول عرض و ارتفاع دارد و سایز استاندارد است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7 در کل این مکعبها rubiks cube مثل قالی کرمان میمونه که هر چی بیشتر پا بخوره با ارزش تره شما بعد از مدتی کار کردن یه مکعب روبیک حرفه ای خواهید داشت
در ضمن به نظر من واقعا یک شی تزیینی فوق العاده زیباست که من خودم روی میز مطالعم گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمیمه ی این متن تصاویری از مکعب روبیک که با گوشی خودم گرفتم رو گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8 قیمت این مکعبها Rubiks Cube با تمام ویژگی های بالا مبلغ 8000 تومان میباشد که 2000 تومان هزینه پستی به ان اضافه خواهد شد در مجموع 10000 تومان میباشد که ارسال ان در تمام کشور نهایتا 48 ساعته انجام خواهد شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9 کسانی که مایل به خرید هستند با شماره ی 22371378 تماس حاصل فرمایید: که خوده بنده سفارش میپزیرم:10:
نقل قول:
دوست عزیز با کمال تاسف ما که ستاره :16:نداریم کجا بریم؟؟؟
شما اگه میخوای امار سایتت رو افزایش بدی راههای بهتری هم هستا.
میترسم شما تبلیغ مکعب بکنی اخطاربگیری.مدیریت اینجا خیلی حساسه:21:
اگه همونا رو اینجا قرار بدی (این همه سرور)بچه ها هم استفاده میکنن.
درضمن توی صفحه 2 همون سایت دوست شما salarkhiabani مدير كل سايت گفته اند:
سلام به همگی ! کسانی که مایل به برسی روش من هستند به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تشیف ببرند
ما که رفتیم دیدم سرکاریه.(چرا دروغ:31:)
وارد این سایت بشونقل قول:
روی گزینه ی upload to media fire سبز رنگ کلیک کنکد:http://www.mediafire.com
از صفحه ی باز شده روی upload your files کلیک کن فایلت رو اتخاب کن
بعد گزیرنه ی begin uploading files رو بزن
بعد از اتمام آپلودینگ گزینه ب go to my files رو بزن ولینکشو رد کن بیاد
:46:
روبیک 4*4 جنس خوب رو تو تهران میدن 12 تومن با دفترچه آموزش حل انگلیسی و دفترچه راهنمای باز و بسته کردنش و روغن برای روغن کاری
من خودم یه دونه خریدم. دوستانی که در شهرستان زندگی میکنند و تمایل به خرید دارند پیغام خصوصی بدهند در خدمتشان هستم.
کسی چیزی از توی این سایتدرنیاورد؟کد:www.yongjuntoys.com
نقل قول:
دوست عزیز اونی که تو تهران زندگی میکنه چطور؟(در خدمت بچه های تهران نیستی؟)
من تو پیغام خصوصی هم به شما عرض کردم ادرس بفرمایید اما نفرمودید؟آخه چرا ما ایرانیا اینطوری شدیم؟
امیدوارم اصلاح بشیم
در ضمن یه توصیه برای بچه های ایرانی(غیر از تهران) بیشتر توی خرید از سایت ها دقت کنید مثلا
من همین روبیک رو از بازار تهران با قیمت 1500 خریدم.(مطمئنا تو بازار هر استانی پیدا میشه)
از یه مغازه اسباب بازی فروشی (محدوده شرق تهران) هم که قیمت گرفتم(همین نوع که تو مرکز سفیدش dina sheng نوشته)قیمت 3000 رو بهم داد.
توی همین سایت هم رفتم قیمت 5500 بدون هزینه پست هست.(زنگ زدم پرسیدم)یعنی اگه مثلا رشت یا قزوین یا اصفهان باشید 7000-8000 براتون آب میخوره
الان هم فقط دنبال 4*4 هستم. ( جنس خوب )از دوستان تهرانی اگه کسی جایی رو بلده معرفی کنه ممنون میشم
منظورم این روبیک هست
در ضمن دوست عزیز shahshahani شما هم اگه برات مقدوره یه عکس از روبیکت بزار.ببینیم واقعا 12000 می ارزه
با تشکر :11:
در ضمن اون دوستایی که میخوان روبیکشون رون تر بشه و حرفه ای باشه هیچ روغنی بهش نزنن که خراب میشه.
نه روغن چرخ خیاطی - نه روغن موتور - نه روغن زیتون. ( هیچ روغنی ) چون روبیکتون رو خراب میکنه(بسوزه پدر تجربه)
فقط به فقط اسپری سلیکون (heavy duty silicone ) بزنید
اسپری سیلیکون هم چند نوعی داره.من اسپری فام (ایرانی) رو از ناصرخسرو 1200 گرفتم.خارجی و ایرانی هم خیلی فرق نمیکنه
روبیک در حد تیم ملی کار میکنه:31: و رکوردتون 10-50 ثانیه بهبود پیدا میکنه.
فقط اسپری سیلیکون.از رنگ فروشی ها بگیرید
چطوری شدیم؟!نقل قول:
دوست عزیز اونی که تو تهران زندگی میکنه چطور؟(در خدمت بچه های تهران نیستی؟)
من تو پیغام خصوصی هم به شما عرض کردم ادرس بفرمایید اما نفرمودید؟آخه چرا ما ایرانیا اینطوری شدیم؟
امیدوارم اصلاح بشیم
آدرسش رو تو همین تاپیک چند صفحه قبل تر گزاشته بودن. من هم از همون جا خریدم. جاهای دیگه ندارن همه جا رو سر زدم.
من برای عزیزان غیر تهرانی گفتم اگر کسی رو در تهران ندارند بنده برای پست کردن در خدمتم....
فکر کنم سر من هم کلاه رفته چون این روبیکی که من خریدم هم برچسبیه. اگه اصلش رو گیر آوردی به ما هم آدرس بدهنقل قول:
در ضمن دوست عزیز shahshahani شما هم اگه برات مقدوره یه عکس از روبیکت بزار.ببینیم واقعا 12000 می ارزه
با تشکر
موفق باشید.
آقا به نظر من خرید اینترنی روبیک توی ایران کار اشتباهینقل قول:
روبیک و تا نبینی و نچرخوندی نباید بخری
این مدل روبیک بک سفید
توی شهر ما هم هست ( اصفهان)
شبیه به این عکسه
رنگ هاش هم در میاد ؟؟
روبیک روونیه
قیمتش هم 3700 تومانه
من خودم یه روبیک گرفتم به قیمت 7500
روبیک فوق العاده عالیه
تاشو ندیدم دیگه
در مورد روبیک 4در4 هم من یکی خریدم به قیمت 20 پوند !!
تو راهه داره میاد
:دی
توی ایران یا حداقل شهر ما روبیک 4در4 درست و حسابی گیر نمیاد
یه مدل گرفتم 10000 تومانن
افتضاح و سفت بود
آخرشم خورد شد
به 1 روز نکشید
-----
راستی رکورد 1 دستی هم زدیم !!!
4.68.21 :27:
توی یوتیوب داشتم فیلم های رکورد ها رو میدیدم
یه فیلم جالب دیدم
سولوینگ روبیک زیر آب :31:
جالب بود !!!
yahyqazmis عزیز
رکورد 3در 3 فردریکت چنده ؟
نقل قول:
سلام دوست من.این 9تا کلیپ مربوط به یه پسر ایرانیه که داره روش down brown رو توضیح میده.
برای کسی که رکورد زیر 1-2 دقیقه داره اصلا مفید نیست(چون لقمه رو دور سرش میچرخونه)
برای کسانی خوبه که دارن یاد میگیرن
در مورد رکورد خودم هم اگه نگیم بهتره (ریا میشه:31:) ولی خدارو شکر زیر 45ثانیه هست
من اولین روبیک رو تو سن 5 سالگی داشتم.واسه همین زیاد باهاش غریبه نیستم
.یه پشنهاد برای دوستان
اگه دست راست هستید نزارید توحل کردن فقط دست راست کار کنه از دست چپ هم کار بکشید. (و بالعکس)
پس احتمالا الان 10 11 سالته (!) :31:نقل قول:
روبیک الان 4 5 سال نمیشه تو ایران اومده که تا یاد دارم از اون 1000 تومانی ها بوده !
به قول آقایون سیاستمدار نوعی وسیله مشکوک که خارجی ها برای سر کار گذاشتن جوانان با غیرت ایرانی وارد ایران می کنن تا به اهداف شومشون برسن (!)
با روش فردیک
با بهترین روبیک
نمیشه زیر 1 دقیقه رفت
احتمالا شما تلفیقی کار می کنی !
یا از روش دیگه استفاده می کنی
فیلم نداری از خودت ؟؟؟
اگه زحمتی نیست یا یه فیلم از خودت بذار یا روشی که باهاش کار می کنی رو توضیح بده
ببینیم ترفندت برای زیر 1 دقیقه زدن چیه :46:
من خودم 7 8 ماهی بیشتر نیست روبیک می زنم
اونم با سرچ توی اینترنت از سایت خود فردیک و روش های دیگه رو هم از یه سایت فراسوی یاد گرفتم
با این حال رکوردم که جلو دوستان زدم با کرنومتر 1دقیقه و 1 ثانیه هست !
دست چپ که هیچ
باید از تک تک انگشت ها استفاده کرد :31:
طبق اصول
حرکات u را با انگشت اشاره index finger و حرکات d رو با انگشت یکی مونده به آخری (!) ring finger و ...
[QUOTE=Dr.mc;4622620]پس احتمالا الان 10 11 سالته (!) :31:
روبیک الان 4 5 سال نمیشه تو ایران اومده که تا یاد دارم از اون 1000 تومانی ها بوده !
به قول آقایون سیاستمدار نوعی وسیله مشکوک که خارجی ها برای سر کار گذاشتن جوانان با غیرت ایرانی وارد ایران می کنن تا به اهداف شومشون برسن (!)
با روش فردیک
با بهترین روبیک
نمیشه زیر 1 دقیقه رفت
احتمالا شما تلفیقی کار می کنی !
یا از روش دیگه استفاده می کنی
فیلم نداری از خودت ؟؟؟
اگه زحمتی نیست یا یه فیلم از خودت بذار یا روشی که باهاش کار می کنی رو توضیح بده
ببینیم ترفندت برای زیر 1 دقیقه زدن چیه :46:
QUOTE]
:31::31::31:مزاح میکنی
این روبیکی که شما میگی بله 4-3ساله اومده(دم مترو میفروشن1000 و یکبار مصرفه:31: همرو یا داخل ساختن یا چین بازارو ترکونده)
اما اون روبیکی که من میگم یه عزیزی از مکه برام آورده سال 68 بود. هنوز دارمش ولی اینجوریه:34:
بعضی از تیکه هاش رنگش رفته بود با گو آآش یه حالی بهش دادم.(ولی هنوز خوب میچرخه اما حرفهای نیست)
درضمن فیلم که میتونم بزارم ولی ارزشی نداره چون بهتر از من هم هستن.
خدا بخواد رکورد به زیر 20 رسید حتما
روش خودم.(روش جسیکا هست)
اما بعضی اوقات چون به جایگاهایی میرسم که الگوریتمش رو بلد نیستم کم میارم
اول کراس میزنم بعد f2l (دو لایه اول)
بعدoLL(تعيين موقعيت لایه آخر) بعدpLL(جايگردي )
درضمن حفظ کردن 50-60 تا الگوریتم oLL و 20-30تای pLL پدر در میآره:13:
برای همین اگه حفظ نباشی کم میآری
یه خاطره :
(یه بار یه بنده خدایی اومده بود خونمون(7ماه پیش)، دید مکعب خرابه .گفت تو عمرا بتونی اینو درست کنی. اینو فقط روباتها میتونن درست کنن و از این جور حرفا .منم دیدم فضا مناسب سر **** کردنه:21: گفتم شرط چی میبندی طرف گفت شرط 50000 تومن.
گفتم چقدر وقت دارم ، طرف گفت 10 روز:18:
منم تو 30دقیقه ور رفتم گفتم بیا.(30 دقیقه رو از قصد ور رفتم ،تا بازم بشه شرط بست)
یه بار دیگه(ماه رمضون) همین بنده خدا اومد خونه گفت میدونم بلدی درست کنی هر وقت زیر 10 دقیقه(عمرا) درست کنی 50000 تومن میدم
منم تو 8-7دقیقه درستش کردمو دادم بهش:27: و طرف خیلی لذت برده بود و 50000 داد
دقیقا شب یلدا پیشم بود گفت اگه زیر 1دقیقه درست کنی 100000تومن میدم
گفتم طرف ادم نمیشه
درست کردم اما بی معرفت زد زیرش:18:
بعد یه شرط بستیم گفت اگه زیر 15 بزنی 200000 میدم:27:.البته میدونم نمیده ولی رکورد زدن خیلی میچسبه)
:18:نقل قول:
:31::31::31:مزاح میکنی
این روبیکی که شما میگی بله 4-3ساله اومده(دم مترو میفروشن1000 و یکبار مصرفه:31: همرو یا داخل ساختن یا چین بازارو ترکونده)
اما اون روبیکی که من میگم یه عزیزی از مکه برام آورده سال 68 بود. هنوز دارمش ولی اینجوریه:34:
بعضی از تیکه هاش رنگش رفته بود با گو آآش یه حالی بهش دادم.(ولی هنوز خوب میچرخه اما حرفهای نیست)
درضمن فیلم که میتونم بزارم ولی ارزشی نداره چون بهتر از من هم هستن.
خدا بخواد رکورد به زیر 20 رسید حتما
روش خودم.(روش جسیکا هست)
اما بعضی اوقات چون به جایگاهایی میرسم که الگوریتمش رو بلد نیستم کم میارم
اول کراس میزنم بعد f2l (دو لایه اول)
بعدoLL(تعيين موقعيت لایه آخر) بعدpLL(جايگردي )
درضمن حفظ کردن 50-60 تا الگوریتم oLL و 20-30تای pLL پدر در میآره:13:
برای همین اگه حفظ نباشی کم میآری
سال 68 ؟
خوبه !!!!!!
تا حالا با یه روبیک سلور با این تجربه برخورد نکرده بودم !!!
:20:
یه سوال دارم
این روشی که می زنی دقیقا روش جسیکا فردیکه
میشه 50 - 60 تا الگریتم این متد رو که گفتی حفظی
برای ما بذازی؟
کد:
اون روبیک 20 ساله هم باید خیلی خیلی جالب باشه :31:
این که اینقدر عمر کرده
چه طور دلت میاد میگی روبیک حرفه ای نیست
لاقل یه عکس از اون برامون بذار ببینیم
اسمت رو هم بذار بقلش برای اینکه کپی رایتش حفظ بشه :5:
:11:
میگم کل کله رکورده؟؟:دی http://rapidshare.com/files/259470921/Movie.wmv
دوست عزیز :
چه در آمدی از این روبیک کسب کرده ها !!!
ایول.
اختیار داری دوست من.نقل قول:
البته به صورت کاملا علمی 2سالی میشه که دستم میگیرم.
بهترین منبع (با اینکه سایت زیاده) به نظرم سایت خود جسیکاست.به این دو قسمت مراجعه کن
برای اولین بار روبیکت رو خراب کن بعد 2لایه اول رو درست کن بعد مطابقت بده با این الگوریتم ها ببین کدومش اتفاق افتاده.
[HTML]http://www.ws.binghamton.edu/fridrich/Mike/permute.html[/HTML]
[HTML]http://www.ws.binghamton.edu/fridrich/Mike/orient.html[/HTML]
بعد شماره اون pll یا oll رو یه تیک بزن(حل نکن)
در مجموع یه 20 -15 باری این کار رو بکن(به دوستات هم بده خراب کنن) به نوعی خودت نمونه بگیر و احتمالش رو حساب کن.
ببین بیشترین حالتی که خودت خراب میکنی و مجبوری از الگوریتم استفاده کنی کدوم شماره ها رو داره و
بیشترین حالتی که دوستات خراب میکنی و مجبوری از الگوریتم استفاده کنی کدوم شماره ها رو داره
یعنی ببین کدومشون ارزش حفظ کردن داره(چون بیشتر اتفاق میافته)
خود جسیکا هم Probability of Occurrence (احتمال رخداد هر یک از حالات) رومحاسبه کرده
برای همینه که میگم همش رو حفظ باشی ضرر نمیکنی چون ممکنه یه دفعه گیر کنی و نتونی با الگوریتم حلش کنی و از یه راه دیگه حلش کنی
در ضمن برای Hessam_7800gtx عزیز باید بگم.همه چیز خوب بود به غیر از اون موسیقی متن:31:(گوشم کر شد)
و به دوست عزیز tajrobenik هم باید بگم ،اگه روبیک دم مترو:19: فروخته بودیم درآمدش بیشتر بود
به امید اون روزی که ایران هم بتونه تو مسابقات حرفه ای حرفی برای گفتن داشته باشه
:10::11:
سلام به دوستان !!!:31: من یک آموزش از دانسته های خودم از روش جسیکا فیدریک آپلود کردم :27: البته آموزش ویدییو ای هم ضبط کرده ام که در حال توضیح روش جسیکا فیدریک هستم به زودی ان را هم آپلود میکنم!:21:
باتشکر ویژه از کاربران گرامی yahyqazmis و مهم تر از همه Dr.mcکه مرا در این راه یاری کردند:11:
اینم لینکش
کد:http://www.mediafire.com/?ox0vhd2njgw
نقل قول:
تا اونجائی که می دونم 5 6 تا متد برای روبیک 4در4 یا همون روبیک انتقام وجود داره
روش Hardwick
روش Ofapel
روش Stadler
و ...
آموزش فارسی جائی ندیدم
ولی دارم یه آموزش فارسی سلوینگ رونج آماده می کنم
:20:
اینم یه سری آپلود سنتر که لینک غیر مستقیم دارننقل قول:
fileden.com
skydrive.live.com
filedropper.com
adrive.com
drop.io
easy-share.com
badongo.com
4shared.com
box.net
boxstr.com
mediafire.com
megaupload.com
rapidshare.com
و ...
توی این تاپیک هم می تونی سایت هایی که لینک مستقیم با قابلیت ریزوم بهت میدن و پیدا کنی
:46:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=381177
برای 3 در 3 متد های زیادی هستنقل قول:
متد های Petrus و Ofape و Vandenbergh و چنتا دیگه
متد l'aveugle هم هست که مخصوصه نا بینابانه !
اگه می خوای با اون روش ها هم آشنا بشی
تو گوگل سرچ کن آموزش های زیادی وجود داره
:31:
در مورد رکورد هم این جوری اصلا حال نمیده
باید یه راه دیگه پیدا کنیم :13:
:40:
سلام
من د راینجا میخوام مکعب روبیک 4*4 رو آموزش بدم
اگه تمایلی به یادگیری روبیک 4*4 دارید با ما همراه باشید.
همچنین به کسانی که روبیک 4*4 رو یاد دارند توصیه میکنم یکبار این صفحات رو مرور کنند چون ممکنه نکته ها و روش های جدیدی به دانسته هاشون اضافه بشه.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] احتمالا شما عزیزان با نام صفحات آشنا هستید اما برای یاد آوری به زیر دقت کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همچنین برای مقدمه باید با نام حرکت ها آشنا شویم. در تصاویر دقت کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از آنجا که در روبیک 4*4 تعداد قطعه ها بیشتر از روبیک 3*3 است قطعه ها را دسته بندی کرده اند که شما میتوانید این دسته بندی را در زیر مشاهده کنید.
Center Piece = قطعه های مرکز[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای قدم اول باید قطعه های مرکز را مرتب کنیم.
Edge Piece = قطعه های کنار
Corner = گوشه
یعنی به چیزی شبیه تصویر زیر.
اما چگونه مراکز را مرتب کنید؟
برای اولین مرکز یک رنگ را به دلخواه انتخاب می کنیم. چون در روبیک 4*4 (بر خلاف روبیک 3*3 و روبیک 5*5 ) مراکز مشخص نیستند.
سپس قطعه های آن رنگ را دوتا دوتا میکنیم (به دو دسته دوتایی تبدیل میکنیم)
مانند شکل:
وقتی که صفحه اول درست شد دیگر نمی توانیم هر صفحه را به هر رنگی که دوست داشتیم در آوریم.
اما کدام صفحه را به کدام رنگ تبدیل کنیم؟ (نگران نباشید، چون در مراحل بعدی به توضیح کامل تر ایجاد مراکز می پردازیم)
چند لحظه به جواب سوال فکر کنید و سپس به مرحله بعد بروید
و اما جواب سوال مرحله قبل:روش اول: روش برتر
بعد از اینکه اولین مرکز ایجاد شد به قطعه های کنار که حاوی آن رنگ هستند نگاه میکنیم.
این قطعه ها حاوی دو رنگ هستند: یکی رنگ مرکزی که ایجاد کردیم و رنگ دیگر، رنگ مراکز جانبی مرکز ایجاد شده است.
مثلا اگر اولین مرکزی که ایجاد کردیم آبی رنگ باشد به قطعه های کنار که حاوی رنگ آبی هستند دقت میکنیم.
این قطعه ها حاوی دو رنگ هستند: یکی آبی و دیگری رنگ های مراکز جانبی آبی هستند
پس ما در اینجا از پنج رنگ نام بردیم. یکی رنگ آبی و چهار تا رنگ جانبی صفحه آبی.
پس رنگ ششم رنگ مقابل صفحه آبی است.
پس مرکز مقابل صفحه آبی را مرتب میکنیم ( این نیز در مراحل بعدی آموزش داده می شود)روش دوم:
در این روش از قطعه های گوشه برای تشخیص مکان مراکز استفاده میکنیم. به شکل دقت کنید:
همانطور که مشاهده میکنید، اگر ما مرکز سفید را ایجاد کردیم یک قطعه را که حاوی رنگ سفید است به یکی از گوشه های آن صفحه انتقال میدهیم بگونه ای که با رنگ سفید مچ باشد. (مانند شکل بالا)برای کوتاه تر شدن آموزش و اینکه حوصله شما سر نیاید ما به شکل جهش میکنیم
حال با کمی دقت متوجه میشویم که اگر مرکز سفید در بالای مکعب قرار داشته باشد باید یکی از صفحات جانبی رنگ سفید، به رنگ نارنجی باشد و در سمت راست آن صفحه رنگ زرد قرار داشته باشد. و به همین ترتیب مکان تمام رنگ ها مشخص میشود. (البته در روبیک های مختلف، نسبت رنگ ها متفاوت است. مثلا در روبیک 4*4 ، رنگ زرد مقابل رنگ سفید و رنگ قرمز مقابل رنگ نارنجی و رنگ آبی مقابل رنگ سبز است که این یکی از مشخصه های روبیک اورجنال است).
حال برگردیم به آموزش ایجاد مراکز.
لطفا به مرحله بعد بروید.ما برای ادامه آموزش از روش اول استفاده میکنیم یعنی بعد از اینکه اولین رنگ را ایجاد کردیم، رنگ صفحه مقابل را ایجاد میکنیم.
یعنی مرکز آبی را ایجاد کردیم و رنگ های سفید را نیز به دو دسته دوتایی تبدیل کردیم
به آخرین عکس نگاه کنید. صفحه رو به رو باید سفید شود چون مقابل صفحه آبی است. برای این کار صفحه مذکور را باید مقابل خود قرار دهیم و فرمول زیر را انجام دهیم:L L di L L dالبته به روش های فراوانی میتوان این کار را انجام داد.
برای تکمیل آموزش منتظر باشید:11:
سلام
بابا چشمون درد گرفت.... لطفا لینک ها رو حذف کن
یه نکته دیگه : مگه تو مکعب استاندارد نباید رنگ سبز و آبی مخالف هم باشند؟ پس چرا اینجا مجاورند؟
ممنون.
سلام :46:
مکعب روبیک اصل باید سفید مقابل زرد و قرمز مقابل نارنجی و سبز مقابل آبی باشد :27:
اگر مکعب شما غیر از این بود با بکار گیری از رنگ های مکعبتان به غیر از این رنگ ها کارتان را ادامه دهید!:11:
فعلا حال من از این همه تایپ این جوریه :2:
خواهش میکنم مرا یاری کنید:31:
در آموزش هم لینک ها حذف کردم
باتشکر:40::40::40:
زحمت کشیدی :46:
ولی به نظر من این آموزش زیادی گیج کنندست :31:
ممکنه کسائی که برای اولین بار می خونن توش گم بشن
پیچیده به نظر میرسه
در صورتی که این مرحله مرحله ی ساده ایه
یکم پر کار تر از کراس زدن 3در3
فقط لازمه توی 4 در 4 رنگ ها و متضاد هاشونو حفظ داشته باشید
بعد مرکز های 4 تائی بسازید
همین
اول 3 تا مرکز از رنگ های مجاور باید بسازید ( از رنگ های متضاد نباید توی این 3 تا مرکز استفاده کرد )
رنگ های متضاد به این شکل هستن (مانند همون روبیک 3در3 استاندارد )
سفید >> زرد
سبز >> آبی
قرمز >> نارنجی
به نظر من این قسمت نیاز به تمرین داره تا سریع بتونید 3 تا مرکز با رنگ مجاور بسازید
توی گام بعدی باید هر 6 مرکز رو بسازید
من فکر می کنم با استفاده از این فیلم به راحتی می تونید این مرحله رو پشت سر بذارید
فیلم زبان انگلیسی هست
ولی مطمئنا زبانتون 0 هم باشه می شه از حرکات فهمید چکار باید کرد !
:46::46::46:
لینک دانلود :
حجم : 31 مگابایتکد:http://tinyurl.com/Rubik4x4x4-DrMc