به راحتی هر چه تمام تر میشه والپیپر عوض کرد.از setting>>today و از همینطور از قسمت setting از نوار لغزان shortcut ها...نقل قول:
.اسه اینترنت هم میشه صفحه رو چرخوند:46:
من ندارم,ولی کیفیت تاچش باید مثل تمام htc ها عالی باشه.نقل قول:
Printable View
به راحتی هر چه تمام تر میشه والپیپر عوض کرد.از setting>>today و از همینطور از قسمت setting از نوار لغزان shortcut ها...نقل قول:
.اسه اینترنت هم میشه صفحه رو چرخوند:46:
من ندارم,ولی کیفیت تاچش باید مثل تمام htc ها عالی باشه.نقل قول:
بچه ها واقعا که عالیه مخصوصا الان که قیمتش اومده زیره 350 واقعا به صرفه هستش و منوی خوشکلش که مثل Hd2 هست منو کشته!!! اگه این گوشی رو خریدین مطمئن باشین انتخاب درستی کردین.
یه ماهی هست که گرفتم خیلی راضیم
سرعت بالا بیش از 100 نرم افزار روش نصب کردم آخ نگفته
برام خیلی مهم بود که خوش دست باشه و طراحیش هم شیک باشه واسه همین سراغ Diamond 2 نرفتم صفحه اش مثه بقیه پاکتهاست دیگه خیلی عالی نیست چون 65K رنگه
درکل قیمتش شاید بالا باشه نسبت به امکاناتش ولی من پول جمع و جوری و طراحیشو + ویندوز 6.5 اش دادم یه ماهه قبل از این هم Tatto HTCگرفتم که به نظرم اون دیگه کولاکه اگر Win mob نخواهید
tattoo چنده ؟
نقل قول:
به بهههههههههههههههههه.
ببینید کی از بند دراومده!!!!!! مبارکه .آقا کی آیدیت آزاد شده؟ :10::46::31::11:
تازه فهمیدی:18:..... خیلی وقته حدودا یه 1 ماهی میشه که اومده ....تازه نیومده بود یه حالی از ما بگیره و فوری رفته بود انجمن بازی آنلاین!!! :40:نقل قول:
---------- Post added at 09:14 AM ---------- Previous post was at 09:12 AM ----------
بهراد جان من واسه تو قیمت نگم واسه کی بگم:27: tatoo الان 320 !:11:نقل قول:
من یه مشکلی با این گوشی دارم چطوری می تونم تو اکسپرولرش صفحه بچرخونم و افقی کنم؟
کیفیت ناچ و نمایشگر تاتو چطور بود؟ مثل تاچ 2 هست؟ من می خوام از بین هیرو و تاتو یکی رو انتخاب کنم می خوام ببینم ارزششو داره که 200 تومن بیشتر برا هیرو بدمنقل قول:
سلام .من HTC Touch2 دارم .. میخواستم بدونم میشه برنامه های Sis رو روی این گوشی نصب کرد...
اگه میشه چطوری...؟
ممنون
SIS مال سیمبینه رو ویندوز موبایل نصب نمیشه کهنقل قول:
فرمت فایلای ویندوز موبایل CAB هستن که با خودش نصب میشن
و EXE که با PC روش نصب میشن ... تعداد EXE هاش کمه
بیشتر همون CAB هستن
پس چرا برنامه های Jar روشون نصب میشه ؟نقل قول:
برای اینکه ویندوز موبایل از جاوا نیز پشتیبانی میکنهنقل قول:
ببخشید...میشه نصب و راه اندازی نقشه های GPS رو روی Touch2 به صورت کامل توضیح بدید ...آخه هر چی سرچ کردم چیز کاملی پیدا نکردم ...
ممنون
بطفا یکی جواب بده چطوری میشه صفحه رو تو اپرا افقی کرد؟
افقی نمیشه دوست عزیز
تو اپرا میشه افقی کرد.نقل قول:
حالا میشه یا نه؟ اگه نمیشه یه نرم افزار دیگه ای هست که نصبش کنم با اون به اینترنت برم و اون این قابلیت رو داشته باشه؟
نقل قول:
سلام.
تو تاپیک مربوط به مباحث جی پی اس بگردید حتما" پیدا میکنید فکر میکنم صفحه 8 همون تاپیک هم باشه.:11:
تو پست بالایی همونطور که گفتم اپرا قابلیت rotate صفحه رو داره.:10:نقل قول:
سلام دوستان من دیروز این پاکت پی سی رو از علاءالدین با گارانتی یاس 374 تومان گرفتم
فروشنده میگفت چون windows mobile 6.5 داره از فارسی ساز های که تو نت دانلود میکنی نمیتونی استفاده کنی
حتما باید من باید واست فارسی ساز شرکتی رو نصب کنم میخواستم ببینم فروشنده راست گفته؟
من یه فارسی ساز امروز دانلود کردم از تو تاپیک VIVA حالا می خوام نصب کنم (MOBiDIV.416.cab )
حالا با توجه به نسخه WM6.5 مشکلی پیش نمیاد؟
کسی نبود راهنمای کنه.......؟
فارسی ساز شرکتی و این حرفها همش ... شعره... فکر کنم اون که مال ویوا بود رو این جواب نده چون مال وین 6.1 بود اما همینجا بگردی راحت پیدا میکنی... گوشی رو هیچوقت نده دست کسی واست ردیف کنه.. نهایتا هم من تا عید تهران هستم و اگه کارت گیر کرد قرار بذار با هم ردیفش میکنیم.نقل قول:
نوشته شده توسط fozool.mohammad javad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا علی:11:
سلام دوست عزیز ممنون از لطفت. :40:نقل قول:
نه گوشی رو ندادم بهش . من یک روزه امدم تهران الان هم برگشتم.
باشه میگردم اگه فارسی ساز برای wm6.5 پیدا کردم میزارم اینجا .
خوش باشی دوست عزیزم :10:
این owner information دقیقا کجاست ؟
نمیشه این conversation رو برداشت ؟
نقل قول:
سلام.
قسمت ستینگ (اگر از تاچ فلو استفاده میکنید All Settings ) تو اون تب های پایین صفحه پرسونال رو انتخاب کنید اونجاست.
قسمت دوم رو متوجه نشدم.:11:
فکر کنم منظورش قسمت sms ها باشه که sms های هر شماره رو مثل صفحه chat نشون میده:11:نقل قول:
سلام.نقل قول:
خوب منطور از برداشتن چیه؟ یعنی به حالت معمولی در بیاد؟اگر منظورشون اینه, میشه.
با سلام خدمت دوستان گرامی:5:
من ی ماهی میشه ان گوشیو خریدم ولی این cloub رو تازه یافتم هر سوالی مشکلی نرم افزاری میخواین من
بتونم کمک کنم خوشحال میشم در سطح تیم ملی!!!:5:
مبارکه.چند خریدی؟ با کدوم گارانتی؟:11:نقل قول:
مرسی عزیزنقل قول:
320 گرفتم اون موقع الان نمیدونم چنده:41:
گارنتی نداشت به نظر من گارانتی خیلی چیز مهمی نیست یعنی چندان به کار نمیاد البته گفتم به نظر من!
با سلام
دوستان کسی از HSPL گوشی خبر داره؟
رام جدید برای این گوشی اومده یا نه؟
ممنون میشم یکی توضیح بده
سلام به همه دوستان، ديروز اين گوشي رو گرفتم اما تو خونه كه رو جعبشو نگاه كردم ديدم ساخت چينه! آيا ساخت تايوان هم تو بازار پيدا ميشه؟ كيفيتهاش فرق دارن؟
اینکه آیا این گوشی تو سایت تولید کشور دیگه ای هم تیلید میشه یا خیر رو اطلاعی ندارمنقل قول:
ولی: شما اول خرید میکنی بعد بررسی؟!:41:
همیشه قبل از تحویل گوشی تمام سنگهات رو با فروشنده وابکن بعد از خرید هم دل و روده ی دستگاه رو تماماً چک کن.
مال من روی جعبش زده تایوان
فکر نکنم چین بزنه این گوشیو!!
مطمعنی داداش زده چین؟
چند گرفتی؟
روي جعبه، داخل گوشي و ... ساخت چين نوشته. راستش چون تا حالا شنيده بودم كه HTC رو فقط تايوان توليد ميكنه اين بود كه موقع خريد اصلا به اين مسئله توجه نكردم. 340 تومان گرفتم.
خیلی عجیبه!
این برادرای چینی باز گل کاشتن ظاهرا:19:
سلام دوستان touch 2 دار!
آقایون اطلاع ندارین اگه مموری 16 بندازم روش سرعتش میاد پایین یا نه؟
تا چه حدی رو سرعتش تاثیر میذاره اگه مثلا تا 15 گیگشو پر کنم؟
ممنون:20:
دوستان یکی از رفقای من این گوشی رو گرفته ولی قابلیت auto rotation فعال نیست
میشه کمک کنین؟
سلام من همون رفیق این آقا بالاییه هستم طبقه این
Display Type
TFT resistive touchscreen, 65K colors
Size 240 x 320 pixels, 2.8 inches
- TouchFLO 3D finger swipe navigation
- Accelerometer sensor for auto-rotate
- Touch-sensitive zoom bar
میتونیم بگیم که auto rotate رو داره حالا چرا واصه من کار نمیکنهرو نمیدونم کسی نمیدونه چرا کار ننمیکنه ؟
دمه همتون گرم
- Handwriting recognition
هیچ تاثیری روی سرعت نداره.:11:نقل قول:
چرخش اتوماتیک تو بعضی از برنامه ها کار میکنه.مثل نمایش عکس.نقل قول: