کسی بازی کرده بیاد یه نظر بده ببینیم چطور شده ؟
به نظر بازی خوبی میومد ولی امتیاز 3 حالمون رو گرفت .
Printable View
کسی بازی کرده بیاد یه نظر بده ببینیم چطور شده ؟
به نظر بازی خوبی میومد ولی امتیاز 3 حالمون رو گرفت .
امتیاز 3 فقط برای کپی برداری بوده.
دلیل نمیشه که بازی بدی باشه.
من که فکر میکنم بازی جذابی باشه.
منم دقیقا واسه همین پرسیدم که اگه بازی خوبیه برم بخرم .نقل قول:
نقل قول:
من دموشو بازی کردم........در حد نمره 3 نبود ولی حدودا 5 اینا می گیره...خیلی ضایع هستش.از ضایع هم اونورتره......
الآن به غیر از تقلید دقیقا مشکل بازی چیه ؟نقل قول:
نقل قول:
گرافیک ضعیف.......کپی از روی گیرز(تقلید کردن ایرادی نداره ولی این دیگه همه چیشو کپی کرده...عکس اسلحه ها...فرمشون...فرم بازی ...طراحی مراحل...کلا کپی)
هیجان زیادی نداره بازی....مثه گیرز نیس که از فرط هیجان بخوای خودشو بکشی:31:....... .
فقط یکمی حرکاتش به همراه اون دختره جالب میشه که گاهی با هاش کمبو درست می کنی که اونم فکر نکنم بتونهتا آخر سرگرمتون کنه.......... .
مراد جان گرافیکش داغونه یا نسبت به gears داغونه ؟نقل قول:
اخه از عکس ها و trailer هاش زیاد خسته به نظر نمیاد
نقل قول:
نسبت به گیرز که داغونه...ولی در مقایسه با بازیهای دیگه متوسط محسوب مبشه......اگه پیش نمایش بچه های بازی رایانه رو(از سایتش)بخوونید تقریبا به همین نکات اشاره کرده....بازی هیجانی نیس...حداقل واسه من....البته نمیدونم ها احتمالا تو ژاپن خوب خواهد فروخت...ولی تو آمریکا و اروپا فکر نکنم کسی بره سراغ این بازی.
خوب مجله سخت گیر famitsu هم به بازی امتیاز داد
به این صورت :
8/8/8/7
معمولا فامیتسو سخت نمره میده !!! عجیبه این بازیو برازنده31 از 40 دونسته . احتمالا دلیل نمره بالا بیشتر سبک شرقی بازی بوده وگرنه بشخصه با انجام دمو از بازی ناامید شدم
بازی را خریدیم و مشعوف نشدیم !!!
فاجعه به قول دوستان اجنبی disaster !! این چیه !!! کاریکاتوره GOW هستش این بازی نمره فامیتسو از 2 برابر حقش هم بیشتره !!!
گرافیک 6(بهترین بخش بازیه !!) گرافیک کاملا معمولی که تنها نکته مثبتش رنگ پردازی نسبتا جالبشه
گیم پلی 5 همون GOW با چاشنی شرقی و حرکات لوس دو نفره !!! لذت له کردن لوکاستا یه چیز دیگست !
صدا 5 شنیدن صدای دشمنا تا اخر بازی رو اعصابتونه !!!موسیقی بدک نیست(نمی دونم کار کیه)
داستان ! این ! معنی بسیار داره !!! من خودم می خواستم نمره بدم 4 هم نمیدادم (کلا با بازی های شرقی رابطه نمی تونم برقرار کنم))اینو اینجوری گزاشتم هر کی هر چی خواست بده !!
16 + ! نمره نهایی بازیه که حتی اگه کسی 10 به داستان بده بازم در مقابل 31 فامیتسو 5 نمره کم میاره !!!
این بازی به هیچکس توصیه نمیشه (حتی شما دوست عزیز !!!)
+
حالا خریدین خوشتون اومد از دست من ناراحت نشین نظر شخصی بود !!!دی:
منم امروز بازی را گرفتم و یک ساعتی بازی کردم .
همون جوری که دوستان گفتن بازی گرافیکه خیلی جالبی نداره و به نظر من که ضعف بعدی بازی هم داستانش هست که خیلی بی مقدمه و بدون شخصیت پردازی کافی شروع میشه .
البته چون 360 دارها به گیرز عادت کردن هر بازی که تقلید از اون باشه بهشون نمیچسبه ولی فکر کنم ps3 دارها که همیشه در حسرت گیرز موندن از این بازی استقبال کنند .
از اون دموش معلوم بود بازی درست و حسابی از آب درنمیاد..........
واقعا این نسل کمپانیهای ژاپنی یکی بعد از دیگری بازی ضعیف ساختن(به غیر از کوجیما و میکامی و کاموا)...... .تو بازی سازی هم اینا از us عقب افتادن.
من امروز بازیو خریدم.
بازی اونجوریم که دوستان گفتم اشغال نیست ولی خوب هم نیست.
من یه یکی دو ساعتی بازیش کردم.
من بهش امتیاز 7.5 میدم.
امروز دو سه ساعته دیگه بازی کردم .
محیط های بازی همش شبیه هم هست اصلا هیچ گونه جزابیتی نداره . از مرحله یک تا الان کلا لوکیشن ها مثل هم بودند .
راستی کسی میدونه چند مرحله هست ؟ من الان مرحله هشت هستم .
خوب بازی مثل اینکه اساسی خراب کاری کرده
now gamer داده 5.2
play station life style هم داده 5
video gamer هم داده 4
بچه ها من یک جا گیر کردم .
در مرحله نه اونجا که یک راکتور در مرکز قرار داره و یک هیولا را هم باید بکشیم هر چی تیر به هیولا میزنیم میوفته زمین و بعد از چند ثانیه بلند میشه .
البته دختره هم هی میگه راکتور را نابود کنید که اونم نابود نمیشه .
کسی میدونه باید چی کار کرد ؟
من بازی رو دیروز صبح تموم کردم(بازی بدی نبود بهتر از بی بازی بود)نقل قول:
اونجا شما هر دفعه که اون قول رو میزنی و میوفته زمین سریع باید برید بالا و دکمه X رو بزنید.
انقدر این کار رو تکرار کنید تا اون راکتوره بشکنه.
خودمم اونجا مونده بودم چکار کنم.
یارو قوله خیلی قوی هستش زودی میکشت.
مرسی بابت توضیحتنقل قول:
ولی وقتی من میرم کنار اون راکتور هرچی میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته .
راستی بازی چند مرحله هست ؟
دقیق نمیدونم چند مرحله هست ولی حالا حالا ها داری.نقل قول:
میگم که باید چند بار این کار رو انجام بدی شایدم 10 بار.
اون غولی که در مرحله 10 هستش ، اونجا که دختره و پسره دارن به یه جسمی نگاه میکنن بعد یه هو یه غولی میاد و دختره را در دستش میگیره چه طوری باید کشت ؟
بازی یه افتضاحه تمامه که یعنی خواسته از گیرز تقلید کنه خیلی خنده داره حتی صدایه کارکتر اصلی هم شبیه گیرز هستش و لحن دیالوگهای بین بازی مشابه گیرزه!واقعا مسخرس.
اگر میخواین پولتون رو بسوزونید حتما این بازی رو بخرید مخصوصا دارندگان xbox!
کسی نمیتونه کمک کنه .نقل قول:
با این که بازی فردا میرسه دستم
اما Gamespot هم حسابی از خجالت بازی در اومد و امتیاز اسف بار 4 رو نثار بازی کرد :31:
از بدی های بازی هم هوش مصنوعی فاجعه , مراحل به شدت تکراری و گرافیک هنری داغون رو نام برده ...
پ.ن:
شخصا هنوز باورم نمیشه اینقدر فاجعه باشه باشه بازی اخه چرا ؟ :31:
یه قسمت از نقد ign خیلی جالب بود.. نوشته بود:نقل قول:
با این که بازی فردا میرسه دستم
اما Gamespot هم حسابی از خجالت بازی در اومد و امتیاز اسف بار 4 رو نثار بازی کرد
از بدی های بازی هم هوش مصنوعی فاجعه , مراحل به شدت تکراری و گرافیک هنری داغون رو نام برده ...
پ.ن:
شخصا هنوز باورم نمیشه اینقدر فاجعه باشه باشه بازی اخه چرا ؟
شما فقط یه جون برای زندگی کردن دارید پس ارزش نداره وقتتون رو صرف این بازی کنید : ))
آخه از این سازنده های الکی چیزی بیشتر از این انتظار نمیره
مسعود جان دیروز که بازی رو گرفتم و شروع کردم پی بردم به این همه انتقادنقل قول:
بازی به مسخره ترین و بی سر و ته ترین شکل ممکن شروع شد
تقلید های محض و خنده دار که اصلا باور نکردنی بود از ابر شاهکار GeOW که .اقعا ضعیف کار شده بود
صدا گذاری و دیالوگ های Cheap
طراحی واقعا اسف باری هنری محیط و هزاران باگ دیگه
:31:
پس ارزش خرید رو نداره..........
عجب امیدوار بودم به بازی....
رفقا بنده همین جا از تمام حمایت هایی که از بازی کردم عذر خواهی میکنم و امیدوارم تکمو ورشکست بشه.:دی
و
معدل بازی بین 14 نقد شده: 4.0 :18:
گیم اسپات در مورد هوش مصنوعی گفته خنگ.سطوح بسیار تکراری.تنها نکته خوب بازی برخی محیط های پویا هستش!!!
فقط یه نگاه به چنتا نمره سایتای معروف بندازین::thumbsdow
IGN: 2.5/10
Eurogamer: 3/10
GameSpot: 4/10
VideoGamer: 4/10
Gametrailers: 5.8/10
دمای بازی::دی
حداکثر: 5.8 / حداقل: 2.5
البته Tecmo هستن ایشون نه Namco بنده خدا
Namco اتفاقا publisher شاهکاری به اسم Enslaved هستن که جای دست بوسی هم دارن :31:
: دینقل قول:
رفقا بنده همین جا از تمام حمایت هایی که از بازی کردم عذر خواهی میکنم
الان همینجوری یوهو یاد این تاپیک افتادم گفتم بیام یه سری بزنم ببینم بچه ها در مورد این افتضاح که فقط میشه با Legendary مقایسش کرد چی گفتن که همگی با من هم نظر بودن : دی بازم ایول به ShellShick2 که حداقل با اون امتیازات خوشحالش تونست کاری کنه که 1 بار تمومش کنم اینو حدود 20 دقیقه بازی کردم دیدم اصلا راه نداره ادامه بدمش .