IGN هم به بازی 9.5 داد !
Printable View
IGN هم به بازی 9.5 داد !
نسخه PS3 بازی مثه اینکه اصلا در اندازه نسخه X360 نبوده!!
منتقد IGN گفته:
نسخه X360 از نظر تکنیکی و فنی بطور وسیعی عالی تر هستش. بنابراین دارندگان PS3 که با خوش شانسی کنسول X360 دارن میتونن کاملا از نسخه PS3 اجتناب کنند. او همچنین نسخه PS3 رو یک پورت نا امید کنند دونسته!
نسخه PS3 نمره 8.2/10 رو گرفته در صورتیکه نسخه X360 نمره 9.5/10 رو گرفته!
کد:http://ps3.ign.com/articles/105/1057012p2.html
قابل توجه متقدین leader of videogame industry
اولین مورد نیست
شمارشش در رفته
اخرین مورد هم نخواهد بود
خیلی منتظرم سرم خلوت شه این شاهکار رو بگیرم
به نظر من بزرگترین اشتباه تکنیکی سونی این بود برای اینکه نشون بده کنسولش بهتر از xbox هست اومد و یه سی پی یوی کاملا پیچیده سوارش کرد که خود طراحیش برای این کنسول چند سال طول کشید چه برسه به برنامه نویسی براش که باعث شد این مزیب به ظاهر بزرگ(یا به قول خودمون دهن پر کن) خودش تبدیل به بزرگترین مشکل برای بازیسازها و بعد از اون متوجه خود شرکت sony و ps3 بشه:13:
به نحوی که من خودم تا حالا نشنیدم یه بازی روی ps3 حداقل از نظر گرافیکی بهتر از xbox360 پورت شده باشه!!
در حالی که خود سونی و بسیاری از کارشناسان معتقدند ps3 از نظر سخت افزاری از xbox بالاتره!
(این جمله ی آخری به به هیچ وجه شخصی نبود پس خواهشا من و قاطی ماجراهای هیجان انگیزتون نکنید:31:)
يه چيزي نوشتم ولي بعد از اينكه يه بار خوندمش به خاطر مصلحت فروم و مخصوصا خودم به كل حذفش كردم .
حالا واسه اينكه اين پست اسپم محسوب نشه بگم كه يك امتياز كامل 10 از 10 ديگه از Gamesradar نصيب اين بازي شد !
خوب دیگه نوبت منه:31:
من حرفمو پس میگیرم :دی
اما بعضی هاشو!
از محیط تاریک اومدم بیرون!
اما بازی تخیلی تر شده :دی
Cut Scene ها بیش تر شده! و قشنگ تر! اما هنوز توش درگیری کمه و بیش تر جنبه ی حرفی داره ( مثل DMC درگیری نداره :31: )
افت فریم به جمع مشکلات پیوست!!:13:
کاراکتر خیلی شهو...ت..ی...ه :دی
خلاصه یک کلام! خیلی باهاله بازی:31:
فقط این تخیلی بودنش میزنه تو زوق آدم! اون زمانی که یک Boss رو میکشی وقتی یک اژدها یا هر حیوونه دیگه میاد بیرون و میخوردش!:13::13: اصلا جالب نیست ! مثل کارتون میشه!:31:
خوب ديگه منم حدود 5 chapter از بازي رو انجام دادم در نتيجه مشاهداتممو تا اين لحظه واستون گزارش مي كنم.....:31::
گيم پلي در يك كلام عالي و متنوع هستش مخصوصا استفاده از كشتارهاي مخصوص وسط بازي مثه گيوتين و زنجير و..... و همينطور موي دختر كه تبديل به مشت و كفش پاشنه بلند بزرگ ميشه تا دشمنو له كنه......... .
موسيقي بازي تقريبا فاجعه هستش براي بازي با اين حد هيجان استفاده از موسيقي بازيهاي بالاي 5 سال واقعا ضايع هستش كلا هيجان بازي رو زير سوال ميبره ..البته عادت مي كنه گوش آدم بهر حال ولي خب ديگه ........ .:13:
تخيلي بودنش و كلا موضوع و داستانش خيلي چرت و پرت..يعني بيش از حد تخيليه يه لحظه تو شهري دو ثانيه بعد تو آتشفشون 1 دقيقه بعد وسط جنگل داري با يه غول گنده مي جنگي.....كلا اوضاعيه.....
گرافيكشم در حد تقريبا خيلي خوبيه (واسه اين سبك خوب)
در كل بازي خيلي خيلي خوبيه ولي به نظر من ارزش اين امتيازا رو نداره ...يعني گيم پلي و هيجانش واقعا 10 از 10 ميشه ولي اون يكي قسمتاش باعث ميشه تا نمره كلي بازي برسه به 9 يا 8.5 البته اين نظر شخصيه من
بالاخره ما هم چشممون به جمال بایونتا خانوم وا شد!:دی
اویال بازی یه جا گیر کردم وقتی انشالا ردش کردم توضیحات بیشتر رو به عرض می رسونم ولی
کمبو های بازی وحشتناک زیاد هستن و گرافیک توپی هم داره فقط انیمیشن راه رفتنش ضایس
و دیگ این که خیلی رو اندام بایونتا خانوم تمرکز کردن:دی نصف صفحه رو تو کات سنس ها میگیره
این هیدکی کامیا هم عقده ای ترشیف :دی دارن!
فقط منباب دور هم بودن میگما ... امشب کلا بروبچ فروم کم و بیش شیرین میرینن :دی !!!نقل قول:
ای وای خواهر.:دی تو دیگه چرا؟نقل قول:
من که یه اسمایل پشت بندش گذاشتم تا امکان انحراف سلب بشه.:دی
پس چی؟
منباب دور هم بودن می گما خودت شیرین زدی اونم در حد قنادی!:دی
این بازی یک شاهکار به تمام معنا محسوب میشه!واقعا دارم لذت می برم از بازی!
جوری که نمی تونم از پای بازی پاشم خیلی گیرا و جذابه و یه بار دیگه کامیا هنر خودش رو نشون داده...
این بازی جز رنکینگ اصلی سال 2010 و بهترین هاست و در این موضوع شک نکنید!
و به عبارتی دیگر این بازی خواهد ترکاند...:32:
+
یه جای داخل بازی نیست مثلا مثل حالت مبارزه اساسین 2 که بتونی کمبوها رو تمرین کنی؟
+
چنتا عکس جالب دیدم گفتم بزرام شما هم فیض ببرید:
محتوای مخفی: شباهتو ببین...
محتوای مخفی: Bayonetta VS Dante
مرسی تصویر جالبیه;)نقل قول:
Bayonetta VS Dante
-------------------------
اون مطلبی که یه ماه پیش نوشتم تجربه 20مین بازی کردن بازی بود امروز دوباره نشستم پاش تازه فهمیدم چی چیس!
گرافیکش تو مراحل بالاتر خودش رو نشون میده و مناظر زیبایی رو شاهدیم...
با این قابلیتش که اسلحه های دشمن رو برمیداره حال کردم بعضی هاشون جالبن. اون دو قسمت از بازی که روی دیوار و سقف میشد حرکت کرد هم خیلی جالب بودن.. وقتی یه غول آخر رو میکشه با موهاش که به شکل اژدها میشه میخورتش این قسمت خوب کار شده ولی کاش مثل نینجا بلید سر هر غول آخر یه بلای متفاوت میاورد البته شاید جلوتر این اتفاق بیفته!
فکر نمیکنم...لودا که زود تموم میشه من یه جا بازی که خلوته ژانگولر بازی درمیارم...امروز دس درد گرفتم بسکه دکمه زدم: دینقل قول:
یه جای داخل بازی نیست مثلا مثل حالت مبارزه اساسین 2 که بتونی کمبوها رو تمرین کنی؟
بازی به صورت کلی خیلی به دویل می کرای شبیه ولی به نظرم از 4 خیلی بهتره!
من الان اونجام که باید از رو پل رد شد تا از پیش مجسمه ها برمیگردم و پل رو ایجاد میکنم اون حالت اسپشیالش تموم میشه نمیدونم همین راهشه یا باس کار دیگه ای کرد؟!
+
به بهانه موفقیت Bayonetta نگاهی به پرونده کاری Hideki Kamiya(متولد دسامبر 1970) بازیساز خوش ذوق و تمام ناشدنی :
Bayonetta (2009) - director
Ōkami (2006) - story, director
Viewtiful Joe: Double Trouble! (2005) - game design, story
Viewtiful Joe 2 (2004) - story
Gyakuten Saiban 3 (2004) - voice actor
Viewtiful Joe (2003) - director
Resident Evil Zero (2002) - game design
Devil May Cry (2001) - director
Resident Evil 2 (1998) - director
Resident Evil (1996) - system planner
Arthur to Astaroth no Nazo Makaimura (1996) - planner
خب اشکال کار همین جاست لودها سریع تموم میشه و فرصتی واسه تمرین کمبوها نمی مونه در ضمن داخل بازی که فایده نداره عزیز داخل لود لیست کمبوها هست ولی داخل بازی که لیستی وجود ندارهنقل قول:
+
اونجا وقتی پیش مجسمه X رو زدی 10 ثانیه فرصت داری توی این زمان برو سمت دیوار اونجا دوباره X رو
بزن تا اون اشعه بتابه و بقیشم که دیگه میدونی... :دی
+
در ضمن یه بخش به اسم Hell هست که می تونی حرکت و اسلحه جدید بخری یه حرکت بسیار کاربردی هستش که بهت پیشنهاد میدم حتما بخرش یه حرکته که بایونتا روی زمین به سبک ژیمناستیک می چرخه و همینجوری تیراندازی میکنه هرچی دور و برش باشه آردش میکنه!:دی
منم منظورم از اون حالت اکسپشیالش همین بود که تا برمیگردی تموم میشه...اما بلاخره ردیدمش و غول آخرشم نفلیدم جالب اینجا بود که وقتی تو دره میفتی جونت کم میشه ولی وقتی به انتها میرسه تو دره افتادن باعث مرگ نمیشه: دی...آخر این مرحلشم که اندش بود سر غول گیر کرده بود تو پنجره ی و یه تیکه از ساختمنونو کنده بود تو همون باس میزدیش!!نقل قول:
اونجا وقتی پیش مجسمه X رو زدی 10 ثانیه فرصت داری توی این زمان برو سمت دیوار اونجا دوباره X رو
بزن تا اون اشعه بتابه و بقیشم که دیگه میدونی...
اوکی یه نیگا میندازم ببینم کدومو میگی: دینقل قول:
سبک ژیمناستیک می چرخه و همینجوری تیراندازی میکنه هرچی دور و برش باشه آردش میکنه!
بالاخره ما هم آزاد شدیم....
خوب بریم سره بازی :
من الان آخرین مرحله ی بازی هستم.
جایی که تازه فهمیدم داستان بازی چی هست!!:5:
چجوری بگم اما داستان بازی طوریه که ... بزار با مثال بگم : فکر کنید دارید یک معما رو پیدا می کنید و هرچه جلوتر میرید هی جزئیات زیاد میشه اما یک جورایی براتون بی معنیه باز هی جلوتر میرین هی جزئیات زیادتر میشه تا جایی که ( من که مرحله ی یکی مونده به آخر ) یکدفعه تمام اینها با چندین کلمه و جمله کله معنیه داستان بازی رو به شما انتقال میده!:31:
در واقع شما پله به پله به داستان اصلی نزدیک میشین......
داستان بازی در مورده The eyes of the World و Ceraza و Bayonetta است! در آخر هم ما شاهد یک سری صحبت هایی هستیم که یک سری حقایق رو افشا می کنه.
در مورده شخصیت من باید بگم که یک جورایی احساساتش زیاده ... قابل مقایسه با دانته نیست! ( شاید یک کمی بشه)
همینطور در آخر بازی تقریبا ما شاهد صحنه هایه غم انگیزی هستیم! ( یک طور میخوام بنویسم که اسپویل نشه )
صحنه هایی که شباهتش با DMC 3 خیلی زیاده!! در واقع یک جورایی شبیه اونه.
حیجان در آخر بازی به اوجه خودش میرسه! چنان سرعت بازی زیاد میشه که باورتون نمیشه!
غول آخرشم که جایه خود دارد و من رو یاده DMC 4 میندازه!!!
حدود 5 تا خط جون داره ( یا بیشتر من 1کیشو بزور زدم بعد مردم :31: ) !!! و در یک صحنه ی رویایی قبل از رسیدن به غول اصلی طی می کنیم.... آهنگ هم شاد و هم غمگین! طوری که صحنه هایه احساسیه بازی زیاد میشه ( نه در حده خیلی زیاد ) سپس جنگه اصلی شروع میشه که در یک جایه خیلی تخیلی این اتفاق میفته....
در کل میتونم بگم بازی شباهت بسیار بسیار زیادی به DMC 1 , 3 , 4 داره!!!
داستان بازی هم قشنگه ما نه اونطوری که بگیم فوق العاده!!
احتمالا بعد غول آخر باز یک سری چیزا افشا میشه:31:
Thunderbolt – 8/10
IGN – 9.5
IGN UK - 9.6
GamePro – 4.5/5
Play.tm – 95%
Game Informer – 9.0
GameSpot – 8.0
TeamXbox – 8
البته علی جان gamespot به نسخه 360 داده 9.0
امتیازها عجب دست انداز داره....
ولی باز این دانته یه چیز دیگست. ...لوتی گریش منو کشته.:31:
آقا این جریان شمارش معکوس چیه که می گن ت. سایت بازی گذاشتن ما که چیزی ندیدیم
من تازه چپتر 7ام...نقل قول:
من الان آخرین مرحله ی بازی هستم
وقتی به قسمت خرید techniques میری روی هر کدوم که کلیک کنی یه گزینه ی try میبینی اونو بزنی میری تو یه بخشی مثل لودینگ با این تفاوت که یه دمشن هم واست گذاشته. اونجا میتونی تمرین کنی;)نقل قول:
لاکردار فقط 40 نوع ضربه و کمبوی معمولی داره بجز techniques که میشه خرید تازه این رقم در حالی که هر دو سلاحتون از نوع گرم باشه وگرنه با شمشیر 40تای دیگه داره.... جونورها و غول آخرهاشم کم نیستن و باید اقلن یه 25تاییشون رو بلد باشین چون با کمبوهای مشابه نمیشه از پس همه شون براومد. آدمو یاد mortal kombat میندازه که یه دفترچه واسه کمبوها و فینیش هیمهاش اومده بود... یادمه رفتم دفترچه شو 500تومن خریدم: دی
برک دنس؟ گرفتمش...که RTرو باس نگه داری...باحاله... چیزای از این خوف ترنم داره که انگیزهنقل قول:
بایونتا روی زمین به سبک ژیمناستیک می چرخه
یه جا میشه یه کلک مرغابی زد
محتوای مخفی: اسپویلر
سلاح های من تا الان اینا هستن:
محتوای مخفی: سلاح
+
همونطور که حدس میزدم در مراحل بالاتر فقط با یه مجیک کار غول آخر ها رو یکسره نمیکنه و تنوع خوبی داره.
یه چیزه دیگه اینکه توی لودینگ کنار هر کمبو نشون میده که چندبار اونو زدین و کدومارو اصلا نزدین که جالبه...
اچیومنت های بازی:
Achievements
A Primer In The Magical Arts (10) - Complete the Vestibule.
Angel May Cry (20) - Complete half of all Alfheim portals.
Angel Slayer (30) - Complete all Alfheim portals.
Chapters 1-4 (Normal) (20) - Complete Chapters 1 through 4 on Normal difficulty.
Chapters 12-13 (Normal) (20) - Complete Chapters 12 and 13 on Normal difficulty.
Chapters 14-Epilogue (Normal) (20) - Complete Chapters 14 through the Epilogue on Normal difficulty.
Chapters 5-7 (Normal) (20) - Complete Chapters 5 through 7 on Normal difficulty.
Chapters 8-11 (Normal) (20) - Complete Chapters 8 through 11 on Normal difficulty.
Come Here, Little Boy (30) - Taunt and defeat five plus angered enemies while taking no damage. Gaze of Despair may be equipped.
Commander Of Magic (20) - Purchase all techniques.
Double, Double, Toil And Trouble (10) - Create 20 Concoctions.
Feels Good, Doesn't It? (20) - Execute 50 Torture Attacks.
Fire The Afterburners (20) - Earn Platinum Medals during Verse 1 and Verse 2 of Chapter 14.
Higher And Higher (20) - While never setting foot on the ground, grab enemies 10 times using Kulshedra.
I'm A Bit... I Mean Witch. (5) - Execute a Torture Attack.
Naughty Tentacles (20) - Destroy all the tentacles that drop down together during in single sequence in Chapter 9.
New Testament: Ch. 1-4 (Hard) (20) - Complete Chapters 1 through 4 on Hard difficulty.
New Testament: Ch. 12-13 (Hard) (20) - Complete Chapters 12 and 13 on Hard difficulty.
New Testament: Ch. 5-7 (Hard) (20) - Complete Chapters 5 through 7 on Hard difficulty.
New Testament: Ch. 8-11 (Hard) (20) - Complete Chapters 8 through 11 on Hard difficulty.
New Testament: Close The Book (20) - Complete Chapters 14 through the Epilogue on Hard difficulty.
Nice And Relaxed (5) - Avert 10 enemy attacks with the Moon of Mahaa-Kalaa equipped.
Nice Try (20) - Engage Witch Time successfully 10 times consecutively.
Platinum! (20) - Earn 10 Platinum Medals. Must be earned in 10 different battles.
Record Collector (10) - Obtain three complete Angelic Hymn Gold LPs.
Seeker Of Magic (10) - Purchase three new techniques.
Taste Of The Witching Hour (30) - Complete all Chapters on any difficulty.
The Deepest Cut (20) - Kill 20 enemies using only Iai-Jutsu with Shuraba. (Iai-Jutsu performed by holding the Y button.)
The Path To The Heavens (30) - Discover all Alfheim portals.
Touch And It Will Hurt (15) - Counter 10 enemy attacks with the Moon of Mahaa-Kalaa equipped.
Touch And It Will REALLY Hurt (25) - Counter three enemy attacks consecutively with the Moon of Mahaa-Kalaa equipped.
Tread Not So Softly (10) - Kill an enemy by jumping on top of them.
Treasure Collector (10) - Discover half of all the Umbra Witches' final resting places.
Treasure Fanatic (20) - Discover all of the Umbra Witches' final resting places.
Truth In Its Purest Form (30) - Collect all of Antonio's Notes.
Umbra Elder (40) - Complete all Chapters on Hard difficulty.
Umbra Witch (20) - Complete all Chapters on Normal difficulty.
Wicked Weave Master (20) - Execute 20 Wicked Weave attacks while using Dodge Offset.
Wicked Weaver (10) - Execute a Wicked Weave attack while using Dodge Offset.
You Want To Touch Me? (10) - Engage Witch Time successfully 10 times.
آنلاکیبل ها:
Unlock Accessories
Bangle of Time - Complete the game under three hours on Normal or above.
Climax Bracelet - Get 101 Umbran Tears of Blood.
Eternal Testimony - Get 50 Umbran Tears of Blood.
Immortal Marionette - Clear Very Easy or Easy mode.
Unlockable Weapons
Bazillions - Clear Hard Mode.
Handguns - Clear Normal Mode.
Pillow Talk - Clear Non-Stop Climax Mode.
Rodin - Purchase the "Platinum Ticket" and beat Father Rodin.
Sai-fon - Clear 100 chapters on normal or above.
Unlock Extra Costumes
d'Arc - Purchase "Couture Bullet (d'Arc)" at Gates of Hell for 100 Halos.
Nun - Purchase "Couture Bullet (Nun)" at Gates of Hell for 100 Halos.
Old - Purchase "Couture Bullet (Old) at Gates of Hell for 100 Halos.
P.E. Uniform - Purchase "Couture Bullet (P.E. Uniform)" at Gates of Hell for 100 Halos.
Queen - Purchase "Couture Bullet (Queen)" at Gates of Hell for 100 Halos.
Umbra - Purchase "Couture Bullet (Umbra)" at Gates of Hell for 100 Halos.
Umbran Komachi - Purchase "Super Mirror" at Gates of Hell for 100 Halos.
ببین حامد تا بازی نکنی باور نمی کنی منم اول مثل تو فکر میکردم ولی با دیدن بازی و انجام دادنش نظرم 360 درجهنقل قول:
عوض شده و می دونم اگه تو هم بازی کنی نظرت عوض میشه...
بایونتا اگه از دانته بیشتر نباشه کمتر هم نیست.
+
گیم اسپات به بازی 9.0 داد و دو چیز جالبه در نقدش یک تنها نکته بد بازی رو ایرادهای کوچیک دوربین ذکر کرده(Xbox 360)!!و دیگری به نسخه پلی 3
8.0 داده!!
محتوای مخفی: عکس های نقد
اگه از نظر آنالوگ حساب کنیم آره سرعت حرکت آنالوگ برا تکون دادن دوربین خیلی کمه! ولی به جاش اگه آنالوگ رو فشار بدی دوربین جهش میزنه:13:نقل قول:
ببین حامد تا بازی نکنی باور نمی کنی منم اول مثل تو فکر میکردم ولی با دیدن بازی و انجام دادنش نظرم 360 درجه
+
گیم اسپات به بازی 9.0 داد و دو چیز جالبه در نقدش یک تنها نکته بد بازی رو ایرادهای کوچیک دوربین ذکر کرده(Xbox 360)!!و دیگری به نسخه پلی 3
8.0 داده!!
نمی خوام از بازی بد بگم اما واقعا باید بگم که کلا سبک بازی و این نوع تخیل برایه بچه ها خیلی قشنگه ( Teen )
من وقتی میشینم پایه بازی 500 تا متلک از انواعه اقسام جاها میخورم :31: مخصوصا اون جایه Chimax ش!! کله خونه رو سرم خلی میشه! بابایه من که سره بازیه COD MW2 تا ساعت 2 شب :دی داشتیم تا آخر بازی میکردیم و بابام داشت میدید این بازی رو که دید گفت : شایان بچه شدی؟ :دی
خلاصه من اصلی قسطم بدگفتن از بازی نبود ولی باید بگم البرز جان که حداقل در این مورد 100% DMC بهتر از Bayonetta هست! اون غول هایه اون بازی حداقل یک جورایی میتونستی با مغز جور در بیاریش و میتونستی باهاش کنار بیای چون خیلی زایه نبودن!! اما بایونتا یک چیزه غجیب غریبیه که اصلا با عقل جور در نمیاد و کاملا با تخیلات ژاپنی ها سازگاره!!! ( اگه از ژاپنی ها چیزی نمیدونی یک سری به کانال NHK World ماهواره بزن :دی خیلی در مورده این عروسک ها میگه)
در آخر من اینا رو فقط در مورده تخیلی بودن بازی گفتم نه در مورده هیجان و داستان و جذابیت و ...!
پس لطفا منو ترور نکنین که هنوز امیدوارم به زندگی :31:
نقل قول:
ببین حامد تا بازی نکنی باور نمی کنی منم اول مثل تو فکر میکردم ولی با دیدن بازی و انجام دادنش نظرم 360 درجه
+
8.0 داده!!
خب دارم بازی میکنم دیگه الان تا نصف راه رفتم. یه مدتیه از بازی دور بودم وگرنه زودتر از اینا تموم می کردم.
زیادی در مقابل DMC قاطی پاتیه....و اگه مقایسه شخصیت بشه می تونه با Nero مقایسه بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.imagebam.com/image/5f69d862771099
1-این بازی عمرا برا بچه ها مناسب نیست. شما تیکه کشتن غول اخر ها یا فیتالیتی ها رو به هرکی میگه این بازی مال بچه هاست نشون بدین.نقل قول:
البته اگه خودتون بازی کردینش!
2-من 20 دقیقه رو این جمله شما فکر کردم:"اون غول هایه اون بازی حداقل یک جورایی میتونستی با مغز جور در بیاریش و میتونستی باهاش کنار بیای چون خیلی زایه نبودن!!"
شما غول های دویل رو چجوری میتونستی باهاش کنار بیای؟همونقدر که غول های اون انسان نیستن اینم همونطوره!
اتفاقا غول های بایونتا بیشتر شبیه ادم هستند!
3-مثلا شما بازی دویل رو کاملا واقعی و ریل میدونید دیگه؟
یا مثلا هیلو؟
بابا همه بازی ها الان تخیلی هستند یکی بیشتر یکی کمتر!
4-تو دنیای بادی گارد ها یه اصطلاح هست که میگه:هرکی میخواد یه گلوله تند و تیز تو مغزش نره, بهتره حرف تند و تیز هم نزنه.
ما قصد ترور نداریم.به زندگیت امیدوار باش!
یا حق
دیگه فکر کنم اینو هر کسی میدونه که تخیلی بدون بازی خیلی درصدش زیاد از حده!نقل قول:
اتفاقا این بازی بدجوری به مزاج بچه ها میخوره و مخصوصا اون کارتون هایه تخیلیشون!
در مورد دویل : باید بگم که کاملا غول هایه دویل با عقل سازگار بود! مثلا یکیش مار بود یکیش غورباقه بود و سگ بود و ...
اما این : شباهت به انسان دارند اما مگه هرچی شبیه انسان باشه دیگه تمومه؟ این یارو کلشو 4 دور پیچوندن :31: بعدش 2 تا اژدها از گوشاش زده بیرون! یا اون یکی دیگه رو کلش الماس داشتش مثلا موجوده دریایی بود به همه چی شباهت داشت ( مخصوصا به رتیل اون پاهاشو دیدی؟ ) اما نه به موجوده دریایی!
اون یکی غوله دیگشم 4 تا لوله داشت سره هر لولش یک کله ی بچه بود!
اون گردبادیه که از همه جالب تر بود دستاش رو با حلقه ی Lord of the Ring وصل کرده بودن:31:
خیلی جالبه کلا درصد تخیلی کامیا تویه این بازی به حده ممکن رسید!
واقعا جزو تنها ایراد ها ( به جز افت فریم ) همین تخیلی بودن بازی هستش که خیلی خیلی بیش از حده!
احتمالا شما هم سنتون کمه که اینطوری میگین چیزه زیاد تخیلی نیست!
من بازیه دویل رو واقعی نمی دونم اما همانطور که گفتی یک فرقی باید بین این بازی و Killzone 2 یا Halo و ... باشه!
این بازی هیچ شباهتی به هیچ عنوان با واقعیت نداره:31: تو خیالاتی کلا!
مثلا دویل اولش تویه شهر بود و کلیسا و ... و آدم توش زیاد بود اما این وارد بازی نشدی یا امام رضا داری با تیکه سنگ از آسمون پرت میشی پایین :دی ( خیلی باهال بود اینجاش ) و بعدش که میری تو یه شهری که همه روحن! بعدشم من کلا 5 یا 6 تا آدم واقعی ندیدم! همش تویه دنیایه تخیلات بود! :دی
آخه Sci-Fi هم حدی داره دگه این از حد زده بیرون !:46:
در ضمن دوستان بازی تموم شد ولی واقعا اینو از منی که بازی رو تموم کردم بشنوین Cut Scene هایه بازی اصلا جالب نبود کلا توشون شاید 3 یا 4 تا مبارزه درست و حسابی هم نداشت! مثلا تویه DMC اول که غول شروع میشد یکم با هم دعوا و خلاصه حرفه ای بازی میکردن :31: این اولش یا بچه بقلشه یا با هم حرف میزنن : دی :دی
بعدشم یک راست میره تویه صحنه ی جنگ بدونه هیچ چیزی! آخرشم که این Chimax اینقدر فشرده میکنه غوله رو که دیگه چیزی ازش نمیمونه :دی بعدشم یکم حرف میزنن و خداحافظ!...
فقط Cut Scene هایی که با Jeanne داشت قشنگ بود!
خلاصه بگم که من قسطم بد گفتن از بازی نیستا :دی ( فقط چون همه خوبی هایه بازی رو میدونن من به 3 نکته ی بدش اشاره کردم « که زیادم بد نیست » )
شایان روح نبودن پسر تو در امتداد دنیای واقعی بودی و اونارو از دریچه اون جهان اینطوری حس می کردی.
فرشته کشی خیلی حال میده مخصوصا darksiders که خیلی لذت بردم که موجودات SELF RIGHTOUS FOOLS ! مثل این LIGH SIDE بی خود کشتم حای ی ی ی اومدم
خوب تو همینه دیگه Salb3r جان!نقل قول:
آخه ما که خودمون نمی تونستیم بریم اونور حالا پس مهم نمیشه که اونا تویه اون جهان روحن یا انسان :دی
خلاصه گفتم که اصلا فکر اینو نکنین من از بازی بد گفتم فقط تویه این خوبی هایه فوق العاده ی بازی که خیلی هم زیادن یک انتقاد کوچیک کردم :دی ( اینقدر ماشالله از بازی ها بد گفتم که دیگه حالا هر چی بد میگم نارنجک میندازم تو لباسم :دی )
ما نيز استارت بانو جميله را امروز زديم ! واقعا بازيه قشنگيه ! اون اولش كه رو هوا بوديم خيلي نامفهوم بود اما بعدش درست شد ! كلا خوشم اومد بايد بيشتر بريم ببينيم چي ميشه . اما اون خشونت داركسايدرز رو نداره منم كه عاشق خشونت و خون و خون ريزي !
واس همینم بهت میگفتیم نوید وینچستر دیگه : دینقل قول:
منم كه عاشق خشونت و خون و خون ريزي !
مرحله بزرگراهش و موتور سواریش هیجان انگیز و باحال بید اما به پای مرحله مشابه در نینجا بلید نمیرسید....
این آخراش که هی سرزمینا مثل جزره هایی تو فضا میمونن و مدام میچرخن منو یاد سوپر ماریو گلکسی انداخته: دی
+
علی جان بابت والپیپر ممنون عزیز
واس همینم بهت میگفتیم نوید وینچستر دیگه : دینقل قول:
منم كه عاشق خشونت و خون و خون ريزي !
مرحله بزرگراهش و موتور سواریش هیجان انگیز و باحال بید اما به پای مرحله مشابه در نینجا بلید نمیرسید....
محتوای مخفی: مراحل آخر
+
یکی از انگیزه های من واسه بازی کردنش رسیدن به جایی بود که چند ماه پیش تو این اسکرین شات دیده بودم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره از این اره استفاده کردم و حالشو بردم : دی
+
علی جان بابت والپیپر ممنون عزیز
این قسمت حرفتو نفهمیدم شایان که گفتی غولآخرهای بازی نسبت به دویل تخیلی ترن.:دی
اینو جایی دیگه نگی بهتره واس خاطر خودت میگم ها.:دی
اگه دوس داری تا بین غولآخرهای بایونتا و دویل 4 یه مقایسه بزاریم ببینیم کدومشون تخیلی تره ها؟
خوب من خيلي وقت پيش بازي رو تموم كرده بودم (حدودا بيشتر از دو هفته قبل)ولي چون بن بودم نتونستم بيام نقدم و راهكارا و .....بازي رو بگم...
ولي حالا هم يه نقدي مي كنم و هم راه زياد پول درآوردن و رد كردن باسها و تفنگا و چطوري گرفتن آيتما رو توضيح ميدم:
اول گيم پلي :گيم پلي بازي البته قسمت مبارزاتش به نظر خود من روونترين و زيباترين و شيكترين گيم پلي تو همه بازيهاي هم سبك خودشه........ .كمبو هاي بسيار زيبا و جالب و همينطور استفاده از موي دختر براي حركتها و همينطور زمان جادوگر يا witch time كه خيلي مفيد بود و مهمتر و جذابتر از همه وقتي اون گوي هاي كروي پر ميشد امكان انجام يه حركت خاص بر روي دشمن مثه اره كردن يا فرستادنش به تابوت يا گيوتين و.....خيلي جالب بود.......
سلاحهاي بازي هم يه شمشير -دوتا پنجه يه يكيش آتشين و اون يكي الكتريكي هستش(كه اگه يه حركت خاصي رو انجام بدين آتش و الكتريسيته با هم عوض ميشن)-يه مار شلاقي-دوتا بازوكا يا شايدم موشك انداز كه به دست و پاي دختر وصل ميشه كه علاوه بر انجام حركتاي رزمي ميتونين از شليك موشك اونا هم استفاده كنين.....استفاده از سلاحاي دشمنا هم خيلي جالب بود و تنوع زيبايي رو در اين سبك ايجاد كرده بود......... .
ولي بزرگترين ايراد گيم پلي و كلا بازي فرم ژاپني وار اين بازي بود كه خيلي بيش از حد تو ذوق ميزد........بي سر و ته بودن بازي ...باسهاي خيلي عجيب و غريبا كه بايد با هر كدوم 5 يا 6 دفعه بازي ميكردي........تخيل افراطي و كاملا بيش از حد.......... .
موزيك وصدا: صداگذاري عاليه ولي موزيكها اصلا خوب نيستن استفاده از موزيكاي بي هيجان و نزديك به سبك قارچ خور تو بازي به اين هيجان واقعا ضايع هستش
داستان:داستان هم كه متوسط رو به خوب ..دختري كه گذشتشو فراموش كرده و دنبال سنگي به سفري در نقطه اي از اين سياره ميره....كلا داستان اصلا منو جذب نكرد چون اونقدر بازي شيرتو شير شده بود كه اصلا حس دونستن داستان در من فروكش كرد....
گرافيك:عالي نيس ولي خوب مخصوصا براي براي اين سبك كه خيلي خوبه...ولي بعضا بازي به افت فريم تو مبازرات سنگين دچار ميشد كه كمي تو ذوق ميزد..ولي در كل گرافيك خيلي خوب بود مخصوصا مراحل شهر.....
در نهايت: اين بازي بازي بزرگي ولي فقط قسمت گيم پليش درخشانه و امتيازش از نظر من 9 بيشتر نميشه چون خيلي خيلي خيلي ژاپنيه و تعجبي نداره كه فقط فاميتسو به اين بازي نمره كامل داده........ .
راهكارها و آيتم ها:
براي تمرين كردن وقتي رفت تو لودينگ دكمه back رو تو xb360 بزنين تا practice mode فعال بشه وراحت تمرين كنين
براي پول درآوردن در ايتداي مرحله gates of paradise پشت سرتون يه جعبه هست كه بار اول اگه بشكونينش فقط تكه قلب ازش خارج ميشه ولي دفعات بعد هر باري كه ميشكونينش حدود 7 يا 8 هزار پول ميده كه اگه پشت سر هم اين كارو حدود 20 يا 30 بار انجام بدين كلي پول گيرتون مياد.......... .(كه حدود يه ربع بيشتر وقتتونو نمي گيره)
براي كشتن راحتتر غولها حتما از آبنباتاي طلايي استفاده كنين تا شما رو ضد ضربه كنن البته خيلي زياد استفاده نكنين تا رتبتون تو آخر مرحله كه جايزه ميده پايين نياد....
يكي هم اينكه استفاده از اون دو تا موشك اندازه به عنوان سلاح براي نابودي غولاخرها خيلي مفيدتر و كاراتره......... .
چطوري ميشه آيتما و سلاحاي بيشتري رو باز كرد؟؟؟وقتي بازي رو تموم كردين حدود 50 يا 60 درصد آيتما بازي ميشه ولي براي اينكه آيتماي بعدي رو هم باز كنين تو همون سختي كه بازي كردين سعي كنين مراحلتونو بهبود بدين مثلا اگه تو 5..6 تا از مراحل مجسمه برنز يا نقر يا طلا گرفتيت سعي كنين افزايشش بدين تا بقيه آيتما هم باز بشه من كه خودم تقريبا به غير از چند تا آيتم همشون با اين روش باز كردم...
در مورد آيتما هم سلاحها رو كه قبلا گفتم ...براي قسمت .گنج هم انواع عطر و لباساي بايونتا باز ميشه كه از لباساي سنتي ژاپني گرفته تا لباساي كوتاهتر و كمي س.....ك...سي تر رو شامل ميشه....... .
همين ديگه باز اگه نكته اي به ذهنم اومد اضافه مي كنم......... .
میگم خینگی راست میگم دیگه : دینقل قول:
باهات شرط میبندم که Bayonetta از تمام بازی هایه عمرم تخیلی تره میگی نه نگاه کن :دی
Star Wars رو گزاشته تو جیبش!
تنها چیزی که می خوام بدونم اینکه البرز واقعا واقعا داری میگی که دویل از بایونتا تخیلی تره؟ ( این دیگه باید خنده دارترین حرفه عمرم باشه )
یعنی اون غولآخر دویل 4 خیلی نیست؟!
خب تو خنگی شایان دقت کن عزیزم.:دی
نگفتم تخیلی نیست گفتم نسبت به دویل 4 تخیل شون در یه سطحه.
اون چمدون و قدرتای دانته هم تخیلی بود نبود؟:دی
آقا هر 2تاتون خنگين بيخيال شين ! : دي
تخيلش كه خيلي بالاست اما واقعا اين تخيل گيم پلي رو خيلي جذاب كرده .
ببينم شماها چند ساعته بازي رو تموم كردين ؟
من که هنوز اواسطش هستم اخه امتحان دارم:دی
بعدشم مگه مسابقه هستش؟:دی
یه چیز دیگه با همه آیتم ها منظورت بود دیگه؟
به نظر من بازی رو باید درست و حسابی تموم کرد!
نوید جان صبر کن یه زمان با ایتمها نشونت بدم...کفت ببره...:5::31:نقل قول:
آقا هر 2تاتون خنگين بيخيال شين ! : دي
تخيلش كه خيلي بالاست اما واقعا اين تخيل گيم پلي رو خيلي جذاب كرده .
ببينم شماها چند ساعته بازي رو تموم كردين ؟
کنار هم حالشو ببریم...:46:
آخه تناقض زياده ! يكي ميگه 21 ساعت يكي ميگه 12 ساعت يكي ميگه چپتر 7 هستم 17 ساعت بازي كردم !
حالا بزار تموم کنم ...دارکسایدر هم هستم باهات تا اخرش...رکورد.
الان چند روزیه مشغول دیگر کارها هستیم وقت بازی کردن نداریم.
بچه ها سلام.
کسی میدونه ابن موشک اندازه چجورب باز میشه؟
جونم بالا اومد تا قبیلشو ازاد کردم.
راستی اگه قرار به رکورده من از 26 اذر تا الان مشغولشم! :دی
حال کنید زمان رو! :دی
ولی کلا عجب عشقی میده بازیش!
یا توصیه به دوستانی که تازه میخوان بازی رو بخرن:
اگه هنوز مث من خونه خودتون زندگی نمی کنید سعی کنید بازی رو تنها انجام بدید!
من چپتر 7 رو جلو برادرم رفتم ابروم رفت!
به هر حال خود دانید!
یا حق