اي ام دي سرعت بيشتر
اينتل سازگاري بيشتر
---------------------------------
كه من دومي رو به اولي ترجيح ميدم
Printable View
اي ام دي سرعت بيشتر
اينتل سازگاري بيشتر
---------------------------------
كه من دومي رو به اولي ترجيح ميدم
نیش نیش جان خودمونیم ها همه جا نقش کوفی عنان رو داری بی طرفینقل قول:
اي ام دي سرعت بيشتر
اينتل سازگاري بيشتر
خيلي جالبه
الان اكثر اونايي كه عشق Amd دارن اصلا ميدونيد سي پي يوي خودشون چي هست!!!!!! Intel .در واقع اين Amd به صورت يه عقده در اومده.باور كنيد.منم اصلا قصد توهين به هيچ كسي رو ندارم.
خدا به خير كنه.آخرش چي ميشه .ولي كاش يكم زودتر نتيجه گيري كنيد چون من ميخوام بعد عيد سيستم رو ارتقا بدم.موندم سي پي يو چي بخرم.ميگن اونايي كه كمتر ميدونن راحت ترن واقعا هم راست گفتن.
آقا پروفشنال پیش قضاوت نکن . خدایش ای ام دی هزار بار بهتر از اینتل . من خودم خریدم اتلون 64 754 ولی اگر خواستس ارتقا بدی من توصیه می کنم که حتما ای ام دی سوکت 939 بگیر . واقعا حال می کنی . من که دارم حال می کنم
فقط اینتل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون amd سوختنش زیاده و فقط برای یک کار خوب است اگر دو کار ازش بکشید کم میاره وای اینتل برعکس عمل میکنه و یه جورایی تو این دوره زمونه بهتره ؟؟؟
مهدي جان يه لينك خيلي خوب معرفي كردند :نقل قول:
نوشته شده توسط IVAN
ما هيچي به شما نمي گيم . شما خودت برو و 2 تا پردازنده مشابه از هر 2 كارخانه رو براي خودت تست كننقل قول:
مقايسه بهترين هاي اينتل و AMD در بازي كواك:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش جواب بگير !
قربانت
آقاي پروفشنال اينكه مي گي اي ام دي مي سوزه مربوط به اي ام دي هاي قديمي . اي ام دي هاي اتلون 64 بيت از سيستمي به نام cool & quit استفاده می کنند . یعنی در زمانی که شما از سی پی یو کار سنگین نمی کشین سی پی یو از کمترین قدرت و در زمان کار سنگین از بیشترین قدرت استفاده می کند . البته در سرعت هیچ تاثیری ندارد . ای ام دی چندین کار را می تونه با هم انجام بده . که این حرف را می گه که دو تا کار را نمی تونه ؟ من خودم خریدم چندین کار را همزمان انجام می دم . مشکلی هم پیش نمی آد . و اینکه اگر ای ام دی با فن اورجینال خودش باشه دیگه آخرشه ( معمولا این جوریه ) . همه می دونند در کار های گرافیکی و بازی ای ام دی از اینتل بهتره .
بنام خداوند مهربان
با سلام به همه عزيزان در تالار
خير من اولين بار است كه راي مي دهم و كارم نصب و فروش كامپيوتر است و مدت 10 سال است كه با مادربرد وسي پي يو هاي اينتل سر و كار دارم از نظر نصب و راه انداز اينتل بسيار راحت تر است و رم هاي موجود در بازار ايران سازگاري بهتري با محصولات اينتل دارند . اين يك تعصب نيست تجربه 10 ساله است.
با تشكر
اینتل بهتره
من یک بازی قدیمی رو روی Amd اجرا کردم تایمش 45 ثانیه بود توی 1 ثانیه تموم می شد، عملا بازی غیر قابل استفاده شده بود.
یک جا دیدم نوشته بود یکی از پردازنده های Amd حدود 60 وات انرژی مصرف میکنه، اندازه یک لامپ 60 چه حرارتی میشه (پول برقمون از Cpu بیشتر میشه).
اکثر لب تاپ ها پردازنده اینتل هستن.
مال من سلرون 2.66 اور کلاکش کردم شده 3.30 هیچ مشکلی هم کامپیوترم نداره.
اینتل بهتره دلیل نمیشه چون پول نمی خوایم بدیم بگیم اینتل خوب نیست.
لامپ 60 وات ولتاژ 220v راتحمل ميكنه ولي ولتاژ پردازنده ها معمولا از 1.5v تجاوز نميكنه.در ضمن AMD عموما كمتر از Intel
مصرف انرژي داره ودر نتيجه با دماي كمتري هم كار ميكنه.لينك :
با اين وجود من اينتل رو ترجيح ميدم بيشتر بخاطر Hyper Threading چون بنظر ميرسه كه در اجراي برنامه هاي هم زمان
قدرت بيشتري از AMD داره (خودم Athlon 3500 دارم)
واحد توان واته چه کار به ولت داره خوب اگر ولت بره بالا آمپر کم میشه.نقل قول:
نوشته شده توسط arbh
فرمول توان از کتاب راهنمایی
آمپر*ولت=وات
60=220*0.27
60=2.2*27.27
این لینکی هم گذاشتی بدرد نمی خوره، چون رفته مصرف برق یک CPU قوی Intel رو با یک CPU متوسط AMD مقایسه کرده.
عزيز من وسط بحث علمي اومدي يه چيزي ميپروني براي خودت؟نقل قول:
نوشته شده توسط hasan11
آخه كجا اينا رو شنيدي ؟ كه همش مياي ميگي من فلان جا شنيدم فلانه
اگه دليل و مدرك داري براي اثبات حرفت بيا بالا !
وگرنه ديگه هر خرافه ايي رو اينجا ننويس .
دوستان لطفا تحقيقات خودشون رو افزايش بدن تا ديد بهتري به مسائل داشته باشن .
من خودم قبل اينتلي بودم ولي با اومدن نسل جديد پردازنده هاي AMD طرفدار سر سخت اين پردازنده شدم.
در حال حاضر جنگ بر سر اين است:
قدرت AMD در مقابل اعتبار اينتل
البته حرف ما هم اين نيست كه اينتل بده ! بد نيست .ولي ما نتايج علمي رو كه بررسي ميكنيم ميبينيم كه توي اكثر تست ها از رقيب خودش عقب افتاده :happy:
اول نكته اي كه مهمه در انتخاب اينه كه از چه جهت ميخوايم مقايسه كنيم.سرعت بيشتر يا كيفيت بهتر
من كه خودم طرفدار اينتل هستم.قبول دارم كه amd از نظر سرعت خيلي بهتره ولي اصلا داراي كيفيت بهتر نيست.
amd از نظر من بسيار ناز نازيه و اصلا بدرد كارهاي فشرده در طولاني مدت نميخوره.يعني از لحاظ دوام intel يه دنيا از amd سرتره.
به عبارت ديگه intel يك حمال حرفه ايه در صورتي كه amd عشق سرعته.اين نظر منه.
(البته اينو بگم كه از اونجايي كه تو عمرم غير از چند بازي كه بعنوان پروژه كاريم بوده و سفارشي بوده اصلا بازي تو كار من نيست .پس بحث بازي اصلا جداست.بعضيها هم كه دارند 64 بيتي amd را با 32 بيتي intel مقايسه ميكنند.)
با سلام
Mani_Borna جان خيلي ممنون.شما مشكل منوتا حدودي حل كردين.درسته كه من نياز به يه سي پي يو باسرعت بالايي دارم ولي بيشترين دقت من روي كيفيت هست تا سرعت.پس اينطور كه شما ميگين كيفيت اينتل غوغا ميكنه.درسته ديگه؟؟؟!!!
کی گفته Amd کیفیتش بده . یه سری حرف ها بود که می گفت Amd بعد از یه مدتی که کار کنه مشکل پیدا می کنه و کار فشرده و زیاد بهش نمی سازه .
اینا به نظر من همش شایعه هست و یه مشت حرف بی حساب و کتاب
در سایت هایی که تست ها روی سی پی یو انجام می گیره فشار ممتد و مداومی روی سی پی یو میارن تا ببین زیر فشار زیاد چند مرده حلاجه . حالب اینجاس که Amd در این تست ها کارایی بهتری نشون می ده در ضمن من خودم با Amd کارای خیلی سختم انجام دادم . الان یه Amd دارم که ماله 3 ساله پیشه . هنوز که هنوزه مثل ساعت کار می کنه ...
نويد جان سلام.همانطوري كه گفتم اين نظر منه.بعدشم من اصلا اعتقادي به نظرات سايتهاي مختلف ندارم.تجربه خودم و دوستان و مهندسان و همكاراني را كه قبولشون دارم برام شرطه.منم ميتونم همين الان بيام كلي سايت راه اندازي كنم و تستهايي را قرار بدم كه همش نشان از برتري اينتل داشته باشه.اكثر اين سايتها از اين شركتها پول ميگيرند تا بنفعشون تبليغ بشه.البته من براي شما و نظرتون بسيار احترام قائل هستم و خدا نكرده قصد ناراحت كردن شما يا كسي را ندارم.دليل اينكه توي بحثهاي مختلف انجمنها شركت نميكنم همينه.
ببین دوست عزیز منم نمی گم که فقط این سایت ها . نظر کسانی هم که کار کردن شرط ، من خودم با Amd کار کردم و رو هوا حرف نمی زنم . در ضمن سایت های معروف ملاک خوبی برای تست هستن . هر سایتی رو که نمی شه بهش اعتماد کرد .
به نظر من این سایت ها ملاک خوبی هستن ( معروفاش )
در مورد مقایسه 64 بیت با 32 بیت باید بگم که مقایسه درستیه . چون Amd خیلی زودتر از اینتل 64 بیت مخصوص کاربران خانگی رو داد و همه سی پی یو های قویش رو 64 بیت کرد در حالی که برای اینتل 32 بیت بود . پس باید این دو رو با هم مقایسه کرد چون باید سی پی یو ها هم رده باشند ! ( اینجا به نفع اینتل هم شده چون از بخش 64 بیت Amd در تست ها استفاده نشده یعنی قدرت و کارایی اون بخش رو نادیده گرفتن ) البته الان که اینتل 64 بیت زده بهتر شده .
در مورد سایت ها یه چیزی رو بگم : اگر سایت های معروف در میون باشه معمولا Amd در بیشتر این تست ها از اینتل عملکرد بهتری داره یعنی همیشه Amd به اینا پول می ده ؟!
در ضمن یه چیز خیلی مهم و چیزی که Amd همیشه می گه :
تست هایی رو دقت کنین که به درد کاربر می خوره !
اگه توجه کرده باشین اینتل در تست هایی از Amd بهتره که اصلا به درد کاربر نمی خوره و کارایی خاصی نداره .
در ضمن من پیشنهاد می کنم که زیاد این بحث رو داغ نکنیم . چون عواقب خوبی نداره و ممکنه مثل اون دفعه بشه ... !
7 سال با كامپيوتر كار ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم AMD داشتم و هم Intel بعد از اين 7 سال هنوز ميگم AMD [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در همه حال جوابگو هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... علي الخصوص در مواقع كار با چند برنامه
متشكرم
يوسف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بحث که خیلی علمیه اون که شکی توش نیست، دارم می بینم همه دارن رفرنس میدن!!!!!نقل قول:
نوشته شده توسط Amir_P30
می خوام بدونم لب تاپ با CPU AMD دیدی.
بعدش هم دارم میگم خودم بازی رو تست کردم میگی رفرنس بده.
در مورد دما هم دلشون خوش بوده برای AMD فن بزرگتر گذاشتن(اینتل هایی که فنشون بزرگه اگر فن کوچک روشون بگذاریم مشکلی چیدا نمی کنن ولی AMD چی).
ممنون از نويد عزيز به خاطر توضيحات
كساني كه ميگن AMD كيفيت نداره و نمي تونه در برابر فشار سنگين قرار بگيره حرفشون جاي تعجب داره !!!
چرا؟
آيا ميدانيد كه پردازنده هاي AMD ميتوانند تا دماي 90 درجه سانتي گراد ميتوانند كار كنند بدون اين كه فركانس خود را كاهش دهند؟
اينتل وقتي Over Heat بشه يعني به دماي 70 برسه ! فركانس خودش رو مثلا اگه 3.2 باشه به 2.8 كاهش ميده !
شما پول 3.2 رو ميدي ول در بعضي مواقع برات 2.8 كار ميكنه .
2- اگر AMD نميتونه فشار زياد رو تحمل كنه . پس چرا توي تست هاي بازي هاي فوق العاده سنگين AMD هميشه سلطان بلامنازع بوده؟
حرف هاي شما در نتاقض هست و لطفا كسي شايعه پراكني نكنه.
ببین حسن جان من چند تا اشکال در حرف های شما می بینم :
مصرف برق AMD همیشه پایینتر از اینتل بوده و هست . شک نکن ....نقل قول:
یک جا دیدم نوشته بود یکی از پردازنده های Amd حدود 60 وات انرژی مصرف میکنه، اندازه یک لامپ 60 چه حرارتی میشه (پول برقمون از Cpu بیشتر میشه).
مشکل نداشتن دلیل بر بهتر بودن نیست . من اصلا منکر این نیستم که اینتل سی پی یو های خوبی می ده بیرون . حرف من اینه که AMD از اینتل بهتره . من حدس می زنم شما یه طرفه داری حرف می زنی یعنی با سیستم AMD کار نکردی .نقل قول:
مال من سلرون 2.66 اور کلاکش کردم شده 3.30 هیچ مشکلی هم کامپیوترم نداره.
معلومه شما در بازار نیستی چون سی پی یو های AMD خیلی هاشون قیمت های نجومی دارند ( سری FX ) ولی منظور اینجا ارزون بودن نیست منظور نسبت پول به کارایی هست .نقل قول:
اینتل بهتره دلیل نمیشه چون پول نمی خوایم بدیم بگیم اینتل خوب نیست.
من دیدم . البته درسته که در بازار نوت بوک اینتل بلامنازه است ولی :نقل قول:
1- اینجا بحث ما روی سیستم های خانگی هست
2- AMD سی پی یو های کم مصرف مثل اینتل برای نوت بوک نمی زد ولی به تازگی داره سی پی یو هایی میده بیرون که کارایی بسیار خوبی دارند . اگه خبر و مقالشو بخوای بهت آدرس میدم ( در مجله ) پس تا چند وقت دیگه نوت بوک با سی پی یو AMD زیاد می بینیم ....
تمامی طرفداران اینتل یک مشت بی سوادننقل قول:
نوشته شده توسط hasan11
تمامی طرفداران AMD یک مشت با سوادننقل قول:
نوشته شده توسط sangepa_3003
دوستان لطفا رعایت کنید و با منطق حرف بزنید . اینجا محلی برای تحمیل نظر نیست و یا توهین به کسی یا اشخاصی ...
Navid اگر مصرف AMD کمتره میشه بگید چرا لب تاپ با CPU AMD نداریم
من لب تاپ با Cpu خانگی اینتل دیدم، مارکشم توشیبا بود
ولی اگر فقط کار آیی رو درنظر بگیریم Intel بهترهنقل قول:
نوشته شده توسط Navid
عزيز من داريم . شما نديدينقل قول:
Navid اگر مصرف AMD کمتره میشه بگید چرا لب تاپ با CPU AMD نداریم
هم با هسته انلون 64 هست .هم با هسته توريوم
ديگه همشون هم كه نه! ولي بعضي هاشون چرا.نقل قول:
نوشته شده توسط sangepa_3003
بعضي دوستان لطفا رعايت كنن.لطفا كاري نكنيد كه قبل از نتيجه گيري اين تاپيك هم غيب بشه.من ميخوام سيستم رو ارقا بدم (بابا يكي بره همين بغل يه تاپيك زدم نظرشو بگه)وحسابي هم دارم مباحث اين تاپيك رو دنبال ميكنم.اميدوارم تا عيد يه نتيجه گيري بكنيد.
ممنون
آقا من معذرت میخوام . مدیر محترم اگر صلاح دونستن پستمو پاک کنن
من یک فکری کردم دیدم بقیه درست می گن، اگه اینتل بهتر بود که در کارخونه AMD رو گل گرفته بودن.
Intel<>AMD
سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط shahryar666
صد درصد اينتل بهتر است.
سر كوچه ي ما يه كته كبابي است كه براي كبابي خود يعني جاي زغال از سي پي يو اي ام دي استافاده مي كرد
بعد هم بر شكست شد.
دوستان عزيزي كه ميخون اطلاعات بيشتري در مورد پردازنده هاي سري نوت بوك Amd كسب كنند .
به ويژنامه عصر ارتباط (2) مخصوص لپ تاپ مراجعه كنن.
ممنون
در ضمن ايوان عزيز شما بگو با اين كاميپوترت ميخواي چه كارهايي انجام بدي و چقدر پول ميخواي بزاري تا ملت راهنمايي كنن.
آقا من كه اينتل به چه خوبي داشتم (Pentium 4 630 3GHz 2meg ) تحت تاثير بنچمارك ها وساير منابع! رفتمنقل قول:
نوشته شده توسط IVAN
مفت فروختم و ATHLON 64 3500 گرفتم .حالا ميبينم كه حتي براي بازي(نقطه قوت AMD در بنچماركها) هم
اينتل خيلي روانتر وسريعتر كار ميكرد تا اين. بقيه موارد رو هم بهمين ترتيب. درضمن تعداد ترانزيستورهاي
اينتل نسبت به هم ارز AMD خودش دو و نيم برابره (169 ميليون در برابر 69.5 ميليون) همچنين تكنولوژي SSE3
در هسته هاي ونيز AMD كه مخصوص اينتل هست و توسط AMD مورد تقليد قرار گرفته كارايي اينتل رو نداره.
با تكنولوژي HyperThreading هم دو cpu يكي فيزيكي و ديگري مجازي كه در Cache L2 مشترك هستند تعريف
ميشوند كه توان محاسباتي سيستم رو بسيار بالا ميبره.(بين تك هسته اي و دو هسته اي با قيمت بسيار
كمتر از دو هسته اي ها)
فقط اینتل...
خودمم می دونم بی سوادم ولی بازم اینتل.
سلام
من 2 روز نبودم ببين بحث به كجا ها رفت
اين از لپ تاب AMD:نقل قول:
البته بحث که خیلی علمیه اون که شکی توش نیست، دارم می بینم همه دارن رفرنس میدن!!!!!
بعدش هم دارم میگم خودم بازی رو تست کردم میگی رفرنس بده.
در مورد دما هم دلشون خوش بوده برای AMD فن بزرگتر گذاشتن(اینتل هایی که فنشون بزرگه اگر فن کوچک روشون بگذاریم مشکلی چیدا نمی کنن ولی AMD چی).
شما هر چيزي كه تست كردي يه عكش ازش بگير تا بقيه هم ببينن
يعني ميگي ATHLON 64 3500 از Pentium 4 630 3GHz 2meg ضعيفتره :blink:نقل قول:
آقا من كه اينتل به چه خوبي داشتم (Pentium 4 630 3GHz 2meg ) تحت تاثير بنچمارك ها وساير منابع! رفتم
مفت فروختم و ATHLON 64 3500 گرفتم .حالا ميبينم كه حتي براي بازي(نقطه قوت AMD در بنچماركها) هم
اينتل خيلي روانتر وسريعتر كار ميكرد تا اين. بقيه موارد رو هم بهمين ترتيب. درضمن تعداد ترانزيستورهاي
اينتل نسبت به هم ارز AMD خودش دو و نيم برابره (169 ميليون در برابر 69.5 ميليون) همچنين تكنولوژي SSE3
در هسته هاي ونيز AMD كه مخصوص اينتل هست و توسط AMD مورد تقليد قرار گرفته كارايي اينتل رو نداره.
با تكنولوژي HyperThreading هم دو cpu يكي فيزيكي و ديگري مجازي كه در Cache L2 مشترك هستند تعريف
ميشوند كه توان محاسباتي سيستم رو بسيار بالا ميبره.(بين تك هسته اي و دو هسته اي با قيمت بسيار
كمتر از دو هسته اي ها
اين بنچماركهايي كه شما انقدر ازش بد ميگين هم در جهان معتبرند و هم مهمترين مرجع براي مقايسه
شما اگر راه بهتري داريد براي اينكه بفهميم فلان پردازنده amd بهتره يا يكي از مدلهاي اينتل به ما هم ياد بديد :happy: ;)
اينا مقايسه 2 تا پردازنده شما در بازيهاي كواك و UT 2004 :(دقت كنيد كه از بين سه هسته موجود براي 3500 ضعيفترينش انتخاب شده)
بخاطر قوانین انجمن دیگه نمیخوام به بحث ادامه بدم.فقط یک نکته ای را بگم و والسلام.سایتهایی که از نظر شما معروفند و قابل اعتماد , از نظر من فقط تبلیغاتی محضند.مثل این میمونه که برادر من کنارم نشسته باشه و یکی بمن بگه برادرت مرده و توقع داشته باشه قبول کنم.من مطمئن هستم کسانی که طرفداری ای ام دی میکنند نظرات تبلیغاتی سایتها روی دیدشون تاثیر گذاشته و سایتها را به دید معروفیت باورش کردند و سبب شده که مقایسه درستی نداشته باشند.خیلیها هم دیدم که مثلا میایند بهترین نوع را با بدترین نوع مقایسه میکنند.در صورتی که هردو شرکت هم مدل خوب دارند و هم بد.و همچنین انتخاب مادر بورد هم بر کارکردشون نقش داره.البته امیر جان و نوید جان یک وقتی جسارت نشه.ما مخلصیم
اگه intel بد بود شرکت apple نمي رفت رو لپ تاپ هاي خودش از پروسسور intel dual استفاده کنه !
چرا نرفت amd بگيره ؟؟؟
من که خودم يه dell دارم با اينتل M که 64 bit هم هستش . آخ نگفته !
فقط Intel Pentium M
با سلام
ماني جان حرف هاي شمارو هم تاييد مي كنم و هم تكذيب !! بعضي از اين سايت ها تبليغاتي عمل مي كنند اما همه سايت هاي معتبر به اين صورت نيستن مثلا : Anandtech يا Tomshardwear تا حالا خوب كار كردن,
با اين شرايط من از تجربه شخصي خودم و دوستان فعال در اين ضمينه هم نظرخواهي كردم.
آقا رضا كسي نگفت كه اينتل بده اما اگه AMD هم بد بود كه غول جستجوگر Google از AMD Opteron استفاده نمي كرد و از سري Xeon يا ایتانیوم استفاده میکرد ;)
این هم برای حسن ختام !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]